Interessant interview van Drake Bailey en Thomas Williams (van Cosmic Voice) waarbij men spreekt over het ontstaan en ontwikkeling van het massa-arrestatieplan dat nu in de laatste fase van voorbereiding is. Hooggeplaatste figuren in de Amerikaanse politiek, inclusief Obama, het Amerikaanse leger, de alfabet overheidsorganisaties (CIA, NSA, NASA, FBI, etc) staan op de lange arrestatielijst.

Iedere overheidsfunctionaris die meegewerkt heeft aan het invoeren van de Patriot-act, heeft daarmee tevens zijn of haar eigen arrestatiebevel getekend. De Patriot-act is in strijd met de Amerikaanse grondwet en een samenzwering tegen het Amerikaanse volk.

Volgens Drake staan binnen het leger, het Pentagon en alfabet overheidsorganisaties 60-80% aan de kant van de goeierikken. De macht van de Illuminati, de huidige machtsstructuur, kalft in rap tempo af. Interessant is ook dat Drake contact heeft met vele verzetsgroepen in meer dan twintig landen. Deze wachten tot de VS in actie komt. Zodra de arrestaties in de VS plaatsvinden zullen ook in die landen de Illuminati machthebbers gearresteerd worden.

Ook wordt er kort gesproken over de rechtszaak van Neil Keenan, de Triljoen Dollar Rechtszaak en de financiële reden achter 9/11.

Kortom een boeiend interview met veel informatie.

Meer info over Het Plan: Zal het dreigende faillissement van de VS leiden tot de geplande massa-arrestaties?

Lees gerelateerd artikel: Wat is het plan nu om van de Cabal / NWO / iluminati te winnen?

Share.

About Author

Comments are closed.