Benjamin Fulford 28 maart 2016

0

Khazariaanse Satanaanbidders nu voor iedereen zichtbaar ten toon gesteld

De strijd om de planeet aarde gaat richting overwinning voor de mensheid terwijl de Satanaanbiddende Khazariaanse maffia ontmaskerd wordt op manieren die ontkenning onmogelijk maakt. We hebben de New York Times die verslag doet dat de poorten ter herdenking van Baal (een andere naam voor Satan, afbeelding hiervan zie link) vervaardigd worden in New York en Londen.

Dan hebben we een uitgelekte e-mail van Hillary Clinton waarin ze schrijft over “het offeren van een kip aan Moloch.” Moloch, een andere naam voor Satan, was een god waaraan, in het oude Babylonië, kinderen brandend werden geofferd. Een beeld hiervan kan gezien worden via deze link.

Vervolgens hebben we een foto van Duits Kanselier Angela Merkel die een selfie maakt met een van de terroristen achter de Belgische luchthaven terreur welke plaatsvond op 22 maart (322) dag van het Satanisch offeren.

Mossad façade bedrijf ICTS was belast met de veiligheid op het vliegveld en bij de aanval werden geen Khazarianen gedood, merken Pentagonbronnen op. Het zegt ook niets dat het nummer 322 op het embleem staat van de in Duitsland opgerichte schedel en botten vereniging welke zich bevindt in de Yale Universiteit. Schedel en Botten is gewijd aan Satanaanbidding volgens recente onthullingen. Hier bovenop hebben we VS presidentskandidaat Ted Cruz die op TV zegt dat “Donald Trump misschien een rat is maar ik heb geen wens om met hem te copuleren.” Met andere woorden hij zegt dat hij “copuleert met ratten.”

Hierop volgend hebben we de Japanse Minister van Financiën Taro Aso die zegt dat de “Verenigde Staten in het jaar 1930, net als Japan nu, leed door deflatie en het was de Tweede Wereldoorlog welke de VS uit die situatie haalde.” Hij voegt dan toe “we zoeken naar de trekker.” Dus kunnen we nu het frauduleus gekozen Abe regiem waarnemen dat zijn ware fascistische gezicht laat zien.

Beginnen jullie hier een patroon te zien? Ofwel deze machtige leiders zijn collectief krankzinnig geworden of er is een volledige systematische campagne onderweg om ze te laten zien zoals ze werkelijk zijn. Ik gok dat het het laatste is en dat de NSA en andere witte hoeden (die aan de goede kant staan) geheime diensten deze mensen ten toon stellen met de bedoeling om ze omver te werpen.

In feite, in een duidelijk teken dat de witte hoeden in beweging zijn, sommeerde VS top generaal Joseph Dunford vorige week Google chef Eric Schmidt naar het Pentagon, volgens bronnen bij de militaire geheime dienst. Tijdens deze ontmoeting vertelde Dunford Schmidt dat Sillicon Valley onder Pentagon controle werd gezet. Als om dit te onderstrepen stierf, oprichter van Intel, Hongaarse Jood en Sillicon Valley ouder staatsman Andrew Grove “aan niet bekend gemaakte oorzaken,” op ongeveer dezelfde tijd dat deze ontmoeting plaatsvond. Grove was verantwoordelijk voor het zetten van een achterdeur in alle Intel computer chips waardoor toegang werd gegeven aan ieders computer, zeggen bronnen bij Oracle.

Pentagon controle van Sillicon Valley zal bijna zeker de stroom aan informatie naar de Khazariaanse maffia afsnijden.

Deze overname is misschien de reden waarom het internet steeds meer overstroomt wordt met onthullingen over Satanische connecties van top Khazariaanse machtshebbers.

In een gerelateerde beweging, werd de FBI gedwongen te stoppen met zijn poging om een achterdeur te vinden in i-phones “door enorme tegenstand tegen inbreuk van privacy via telefoonachterdeurtjes,” zeggen bronnen bij het Pentagon.

Pentagon controle over Sillicon Valley zou het ook veel moeilijker moeten maken om te sjoemelen met de presidentiële verkiezingen van de VS. Een recente aaneenschakeling van verliezen door Hillary Clinton is misschien bewijs dat het gesjoemel met stemmen gestopt is.

Ook tijdens de presidentiële campagne in de VS, stelde Donald Trump vele mensen teleur met wat een kruiperige toespraak bleek te zijn voor de Joodse AIPAC lobby. In zijn toespraak las Trump, die altijd zegt wat hij denkt, een van tevoren in elkaar gezette toespraak voor vanaf een afleesapparaat, merken verschillende in de VS gevestigde bronnen op. Het doel van Trump’s knieval voor de Joodse lobby was om te voorkomen dat hij vermoord werd en ook om de Joden te helpen zich te bevrijden van mind controle door de Khazariaanse maffia, zeggen de bronnen.

In ieder geval, onmiddellijk na de toespraak gaf Trump interviews waarin hij zei dat de VS zou moeten stoppen met het verschaffen van gratis militaire bescherming aan andere landen. De grootste begunstigden van deze vrijgevigheid zijn de NATO en Israël.

De Trump commentaren over NAVO, welk inclusief Turkije is, waren ook gericht op het onderstrepen van het feit dat het leger van de VS niet zal vechten om Turkije te beschermen tegen Rusland. Zonder VS steun zou de NAVO, zelfs met Turkije, geen enkele kans maken tegen het Russische leger.

Trump gelooft ook valselijk dat de Japanners een vrije rit krijgen voor defensie terwijl ze in feite de rekeningen van het VS leger in Japan betalen.

Tijdens een andere belangrijke ontwikkeling, werd de grondlegger van Blackwater, Eric Prince (het Amerikaanse SS leger van de Bushfamilie) gedwongen om te vluchten uit de VS toen het Departement van Justitie hem in het nauw bracht vanwege een enorme lijst aan misdaden inclusief het witwassen van geld, moord, wapenhandel en meer. Prince is nu in het Khazariaanse maffia bolwerk Turkije. Echter, Turks President Recep Erdogan wordt paranoïde en geïsoleerd en zal niet lang meer in staat zijn om aan de macht te blijven noch om een schuilplaats te verschaffen aan Prince. Prince probeerde ook om zijn diensten te verkopen aan de Chinezen om hun operaties in Afrika te beschermen maar de Chinezen deden alleen maar alsof ze interesse hadden met de bedoeling om dingen te ontdekken over zijn operaties, zeggen bronnen bij de Chinese Regering.

Nu we het over China hebben, Rockefeller man met de buidel, Henry Kissinger ging daar op 19 maart naar toe maar kreeg alleen toestemming voor een ontmoeting met 4 sterren Generaal Gen Fang Fenghui. Kissinger was daar bijna zeker om te praten over goud en de situatie in Indonesië. Kissinger heeft misschien ook geprobeerd om de 8000 ton goud deal te blokkeren die genoemd werd in deze nieuwsbrief. Het is een goede gok dat hij terugkeerde zonder goud omdat de Indonesische President Joko Widodo (Jokowi) een krachtig besluit heeft genomen om te stoppen met het steunen van de Khazariaanse cabal, volgens CIA bronnen in Azië. Dit Jokowi besluit maakte de Khazarianen woedend en ze begonnen onmiddellijk professionele agenten te betalen om rellen te veroorzaken in de hoofdstad Jakarta, zeggen de bronnen.

Er vond vorige week ook een incident plaats waarbij de Indonesische kustwacht een Chinese “vissersboot” onderschepte in de Indonesische wateren. De “vissersboot” was tot de rand toe gevuld met elektronisch surveillance gereedschap en, terwijl het op sleeptouw werd genomen door de Indonesiërs, werd het geramd door een voertuig van de Chinese kustwacht en zonk, zeggen de bronnen. De Indonesiërs hebben besloten dat ze goud willen verschaffen zodat het leger van de VS in bedrijf kan blijven rondom de Straat van Malakka met de bedoeling dat ze niet volledig onder Chinese controle zal vallen, zeggen ze.

Chinese regeringsbronnen zeggen op hun beurt dat ze de aanwezigheid van het VS leger in de regio niet erg vinden als vrede en vrijheid van navigatie in stand blijft. Ze zeggen ook dat kolonialisme hen beroofd heeft van veel van hun traditionele controle over de Eilanden dichtbij China en dat China haar historische rechten wil behouden dus, er is duidelijk een hoop paardenhandel dat nog gedaan moet worden in de Zuid Chinese Zee.

Ondertussen worstelt de Khazariaanse bende in Zuid Amerika wanhopig om de controle over Brazilië, een voormalige Nazi schuilplaats, te krijgen. Met dit doel saboteerden ze het vliegtuig van meritocratisch advocaat Roger Agnelli. Agnelli was hoofd van Vale, het grootste ijzererts bedrijf van de wereld. Hij was ook een van de grootste vijanden van de Khazariaanse bende in de regio, zeggen Pentagon bronnen. Ondanks dit, laat Brazilië niet toe dat de Khazariaanse destabilisatie campagne tegen hun regering slaagt, zijn meerdere bronnen het over eens. Ook in Zuid Amerika, gaf VS President Barack Obama dossiers vrij over de betrokkenheid van de VS regering in de vuile oorlog van Argentinië. Deze onthullingen werden gedaan gedeeltelijk om “de Jezuïeten Paus [Francis] te helpen zich terug te trekken omdat hij intiem was met de door [Jorge] Videla geleidde junta,” zeggen CIA bronnen.

Dus hier hebben we de CIA die deels bevestigd wat de Russische bronnen zeggen en dat is dat Paus Francis een soort van grote aankondiging zal gaan doen en dat hij zich spoedig zal terugtrekken.

We hopen dat de aankondiging over een jubelfeest gaat (wereldwijde schuldenvrijstelling), herverdeling van tegoeden en een enorme campagne om een einde te maken aan armoede en het stoppen van de vernietiging van het milieu.

Er zijn ook een hoop mensen die onthullingen over Ufo’s willen horen en buitenaards leven. De mensen bij de P2 loge, die boven het Vaticaan staan, claimen dat ze duizenden jaren lang regelmatig in contact zijn geweest met buitenwereldse entiteiten. Als dit zo is, geef ons dan de kans om ze te zien, over ze te horen en mogelijk zelfs ze te ontmoeten. We kunnen ook onthullen dat de Chinezen, via de Dragon families, ook claimen dat ze buitenaards contact hebben dat duizenden jaren terug gaat. Misschien willen ze ook beginnen om het wereldpubliek meer over dat onderwerp te vertellen.

Vertaling: Lia, eerder gepubliceerd op http://benjaminfulfordtranslations.blogspot.de

Share.

About Author

Comments are closed.