Vandaag zijn de Demmink verhoren op Twitter omgedoopt tot #pedoverhoor. De omvang van deze zaak laat zich nog raden maar, de macht wankelt in de pedocratie van Nederland, dat is de meest voordehandliggende conclusie die je voorlopig moet trekken. De naam Demmink was door de Telegraaf in 1993 al met pedofilie in verband gebracht en ook de naam van Joris Demmink kwam kwam voor in de Rolodex waaraan het politieonderzoek in 1997 zijn naam dankte. Ondanks dat de gevonden feiten er niet om logen is het gehele onderzoek abrupt beëindigd. De hele zaak werd van hogerhand gefrustreerd en is vervolgens in de doofpot beland.

De alternatieve media kon die doofpot echter niet ongemoeid laten en dus bleef het rumoerig omtrent de persoon Demmink. Steeds meer werd duidelijk dat de Nederlands justitie werd geleid door minstens één crimineel, maar het kwam nooit tot een hoorzitting en, zonder veroordeling blijft enig daderschap onbewezen. Het daderschap van Demmink kon dus nooit worden aangetoond zolang hij secretaris generaal van justitie was. De positie van Demmink is door de ministers en staatsecretarissen van justitie altijd beschermd met het excuus dat de aantijgingen meerdere malen zijn onderzocht en dat er nooit iets gevonden is. Ondanks alle rumoer rond Demmink werd dit door de kamer nooit serieus onderzocht en nu komen de harde feiten naar boven….> lees verder in het originele artikel op de loyalist.nl

‘Koningshuis vuistdiep in de pedocratie’ is als eerste gepubliceerd op de Loyalist.nl
Share.

About Author

Comments are closed.