Binnenkort is het weer zover, dan hult een groot deel van de Nederlanders zich weer in de gekste oranje out-fits om in opperbeste stemming op straat een feestje te gaan vieren. Nou heb ik niks tegen op een gezellig straatfeest. Ook de kleur oranje vind ik erg mooi, en associeer die met de ondergaande zon en sappige sinaasappels, maar er is geen haar op mijn hoofd dat ik me eind april ga uitdossen in een oranje outfit. Als men écht gaat beseffen wie de Oranjes werkelijk zijn en welke macabere zaken ze achter de schermen uitvoeren, zal men namelijk elke associatie met koningsverering kost wat kost willen vermijden.

Want wie zijn de Oranjes eigenlijk en waarom komen ze steeds meer in opspraak?

De Nederlandse Koninklijke familie behoort tot de zwarte adel, een groep aristocraten die onderdeel uitmaken van de Cabal, de wereldwijde elite die ook bekend staan als de Illuminati. De term ‘zwart’ verwijst naar zwarte magie, waarbij men door middel van de occult (astrologie, spirituele krachten, numerologie en zwarte rituelen) op verborgen wijze hun machtspositie probeert te versterken. Er bestaat natuurlijk ook witte magie, maar zwarte magie gaat altijd ten koste van een ander. In het geval van de zwarte adel gaat het ten koste van het ‘klootjesvolk’.

Dat deze zwarte adel — die (tien)duizenden jaren terug gaat in de geschiedenis — daar tot nu toe veel succes mee heeft gehad, blijkt wel uit de status en rijkdom die men heeft weten te verwerven. De zwarte adel bevindt zich bovenin de piramide en behoren tot de rijkste en machtigste mensen op aarde. Van deze zwarte adel (black nobility) bevinden de meest machtige families zich in Rome. Deze zijn sterk gelieerd aan het Vaticaan, de Jezuïeten en de maffia en blijven zelf angstvallig buiten de spotlights. Bekende familienamen van deze Italiaanse black nobility zijn: Orsini, Farnese, Aldobrandini en Chigi.

De Bilderberg groep en de geheime schaduwregering

Al bevindt onze Nederlandse K-familie zich niet aan de top van de piramide, ze behoort echter wel tot de geheime schaduwregering, die door middel van allerlei geheime genootschappen de daadwerkelijke politieke agenda bepaalt. De K-familie is lid van diverse geheime clubjes zoals: de Maltezer Orde, het Zwanenbroederschap en natuurlijk de beruchte Bilderberggroep, waarvan opa Bernhard mede-oprichter is. Dochterlief Bea bleef zelfs na haar abdicatie de Bilderberg conferenties gewoon bezoeken. Men kan zich daarom afvragen wie er in Nederland achter de schermen in werkelijkheid nog steeds het scepter zwaait. De lijst van deelnemers en extreme beveiliging omtrent de Bilderberggroep conferenties zijn een indicatie dat het hier niet om een onschuldig praatclubje gaat. De uitgelekte originele documenten van deze Bilderberggroep laten namelijk zien dat er in het geheim overduidelijk aan een New World Order (NWO) gebouwd wordt. Deze NWO is een samenzwering tegen de mensheid, met als einddoel een werelddictatuur op basis van een fascistische ideologie.

De ‘Zwarte Boeken met Codes’, zwarte boekhoudtrucjes en zelfverrijking

In 2012 dient zakenman Neil Keenan een juridische claim in tegen alle federale banken in de VS. In de claim haalt hij uit naar de wereldwijde elite en specifiek naar de leden van onder andere de Bilderberggroep. Doordat hij in het bezit is van het Zwarte Boek met Codes kan hij aantonen dat er een zwart bancair systeem is, dat door de Bilderberg Groep en andere geheime genootschappen, voor zelfverrijking is misbruikt. Via speciale inlogcodes van dit bancaire computersysteem hebben leden van koninklijke families of staatshoofden astronomische bedragen op hun eigen bankrekening bijgeschreven. Dit geld is dus beetje bij beetje van de mensheid gestolen en heeft geleid tot de wereldwijde economische malaise en torenhoge schulden, die momenteel in geen enkele verhouding meer staan tot de wereldwijde economie.

Zowel Willem-Alexander als Máxima komen uit een Nazi-nest

Het Huis van Oranje heeft nauwe banden met de Nazi’s. Prins Claus bleek lid te zijn geweest van de Hitler Jugend en had aan het einde van de oorlog gediend bij de Wehrmacht. Van Prins Bernhard weten we inmiddels ook dat hij bij de Sturm Abteilung (SA) en de SS heeft gezeten. Bovendien was hij lid van de Nazi-partij NSDAP. Tijdens zijn trouwfeest met Juliana werd onder het spelen van het Horst Wessellied zelfs de Hitlergroet uitgebracht.

Prins Bernhard was een van de persoonlijke lijfwachten van Hitler en hij heeft Nazi’s geholpen om na de WWII naar Zuid-Amerika te vluchten. De FBI heeft enkele jaren geleden documenten onthuld dat Hitler geen zelfmoord heeft gepleegd, maar met hulp van de CIA naar Argentinië is gevlucht. Dat geldt ook voor andere prominente Nazi’s. Zij vestigden zich onder andere in Argentinië, in de streek Bariloche, een soort Duitse enclave waar Máxima een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Máxima is later bij de Deutsche Bank in New York gaan werken, blijkbaar heeft ze nauwe banden met de Duitse cultuur. De Oranjes hebben momenteel een huis in Bariloche en gaan daar regelmatig op skivakantie. Er schijnt in dat gebied nog steeds een Nazi-enclave te zijn, maar kennelijk voelen ze zich daar desondanks thuis.

Dat Máxima’s vader persoonlijk betrokken was bij de tienduizenden politieke moorden tijdens het fascistische Videla-regime, kan dochterlief niet persoonlijk verweten worden. Maar des te interessanter is daarom wel de recente ophef over de mantel van Máxima waar een swastika (een omgekeerd hakenkruis) op geborduurd is. Het mag afgedaan worden als een onbedoelde toevalligheid, maar hoe onschuldig is deze symboliek eigenlijk als je bovenstaande historie en haar afkomst op een rijtje zet?

Pedonetwerken, moordfeestjes en satanische rituelen

De meest schokkende onthullingen over het koningshuis kwamen de afgelopen jaren echter van de getuigen van het ITCCS (International Tribunal into Crimes of Church and State) waarvan Kevin Annett de belangrijkste woordvoerder is. Deze onthullingen hebben betrekking op sadistisch en satanisch kindermisbruik. Als men bereid is om deze verhalen onder ogen te zien en te accepteren als waarheid, heeft men een sterke maag nodig om de gedetailleerde getuigenverklaringen te lezen of te beluisteren, die wereldwijd door overlevenden en slachtoffers worden verteld.

Getuige Anne Marie van Blijenburgh legde in 2014 een schokkende getuigenis af over onder andere Koningin Beatrix en Prins Friso. Zij was 24 jaar getrouwd geweest met Kees van Korlaar, die samen met zijn 3 broers onderdeel uitmaakte van de criminele organisatie Octopus Syndicaat (dit was de term die in Nederland werd gebruikt, Octopus was echter gelieerd aan de moderne Italiaanse maffia en werd daar Ndrangheta genoemd).

In opdracht van Koningin Beatrix heeft dit criminele Octopus Syndicaat kinderen geronseld om in een publieke omgeving verkracht en doodgemarteld te worden. Deze kinderen en tieners werden geregeld via jeugd-detentiecentra in Nederland. Het criminele syndicaat benaderde de jeugdgevangenissen met het verhaal dat het koninklijk hof vroeg om kinderen die bij de Koningin in dienst konden komen voor een bepaalde periode. De detentiecentra verstrekten zonder tegenwerking de persoonlijke dossiers van bepaalde kinderen aan de criminele club. Als de jeugd-detentiecentra informeerden of het wel allemaal klopte, werd hen een naam en een telefoon nummer gegeven van een hoge ambtenaar aan het hof van Koningin Beatrix. Deze hoge ambtenaar bevestigde dat er inderdaad kinderen gezocht werden om voor een bepaalde tijd op het paleis te komen werken, aldus Blijenburgh.

Kinderen als wegwerpartikelen

Met name die kinderen of tieners zonder familie zoals wezen of verwaarloosde en achtergelaten kinderen werden geselecteerd. In plaats van een reisje naar het paleis, werden ze op een enkele reis naar Zwolle gezet. In een soort theaterzaal werd het later gedrogeerde kind gemarteld, verkracht en uiteindelijk op een beestachtige manier vermoord voor de ogen van de toeschouwers. Het publiek bestond uit allerlei prominente politici en topambtenaren, maar meestal was volgens Blijenburgh Prins Johan Friso aanwezig die erg genoot van deze voorstellingen. Zij beweerde bovendien dat de door Octopus georganiseerde moordpartijen op aanvraag van Koningin Beatrix plaatsvonden en dat zij betaalde voor deze ‘moordfeestjes’.

De ruimte zat dus vol met hooggeplaatste Nederlanders: ministers, hoge ambtenaren en allerlei mensen die ze op de foto konden zetten, om ze daar later mee te chanteren en op die manier in te kunnen zetten voor hun eigen duistere agenda.

Kinderen en tieners als ‘jachtvee’

Blijenburgh vertelde ook dat er in de bossen rond de paleizen van het Nederlandse en Belgische koningshuis ‘menselijke jachtpartijtjes’ werden gehouden. Ook daar werden vaak jeugddelinquenten ingezet om als jachtvee in hun blootje door de bossen te rennen terwijl ze opgejaagd en uiteindelijk afgeschoten werden door de krankzinnige elite die hierbij betrokken was. Omdat Blijenburgh volgens eigen zeggen hier niet vrijwillig aan deelnam en met ernstige gewetensbezwaren kampte, deed ze aanvankelijk eerst aangifte bij Interpol. Omdat er (voor zover zij weet) niks met haar getuigenverklaring werd gedaan, deed ze uiteindelijk in 2014 bij het International Tribunal into Crimes of Church and State (ITCCS) haar verslag, dat deels op video is opgenomen. Een andere getuige die dit verhaal bevestigde was Toos Nijenhuis die al eerder met getuigenverklaringen over menselijke jachtpartijtjes en andere martelpraktijken naar buiten kwam, waar ze zelf als slachtoffer aan deel had genomen. Zij vertelde dat Bernhard in die tijd een prominente dader was en de slachtoffers of zeer sadistische wijze behandelde.

De hierboven beschreven misdaden zijn zó gruwelijk en grotesk dat ze gemakkelijk afgedaan kunnen worden als onzin. Voor veel mensen is het simpelweg niet voor te stellen en het past niet binnen hun referentiekader. Wanneer men de vele getuigenverklaringen van overlevenden bestudeert, moet men echter tot de conclusie komen dat dergelijke praktijken wereldwijd door de Cabal (Illuminati) en met name de Westerse politieke elite worden gepleegd. Onderzoeksjournalisten zoals David Icke en Fritz Springmeier spraken met vele getuigen en in hun boeken en video’s wordt uitvoerig beschreven en verteld waarom deze Cabal zich met zulke weerzinwekkende praktijken bezig houdt.

Zwarte magie

Achter dit soort sadistische ‘feestjes’ en satanische rituelen gaat een hele duistere motivatie schuil. De ware reden bevindt zich buiten deze 3-dimensionale wereld en heeft te maken met het oogsten van ‘levensenergie’. Dat doet men niet in de eerste plaats voor henzelf, maar via occulte rituelen (zwarte magie) komt men in contact met entiteiten die zich in een andere dimensie bevinden. Deze entiteiten ‘voeden’ zich met heftige emoties zoals: angst, pijn en verdriet. Deze emoties zijn voor hen een voedselbron, een vorm van energie met de laagste frequentie, in overeenstemming met de frequentie waarin ze zelf leven. De zwarte adel is ervan overtuigd dat door deze ‘meesters’ te dienen en te voeden, ze rijkelijk beloond worden met macht en aanzien. Het is heel sinister allemaal.

Hopelijk is er een steeds groter wordende groep die gaat beseffen wie hun ‘staatshoofden’ werkelijk zijn en keren steeds meer mensen zich van hun af. Het koningshuis kan alleen bestaan bij de gratie van het volk en zodra het volk zich van hen afkeert wankelt hun positie. Want zonder hun knechten kunnen ze niks voor mekaar krijgen. Dus als je geen energie naar de K-familie wil sturen, draag dan op Koningsdag witte kleding en ga de natuur in. Dat straatfeest gaan we wel een keer vieren als de Cabal inclusief de zwarte adel gearresteerd is. Dan gaat bij mij ‘het dak eraf’, dat beloof ik.

Ella Ster*

Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl
externe links

Wat is de Bilderberggroep?
http://www.wanttoknow.nl/geschiedenis/geheime-genootschappen/bilderberg-2012-begonnen/
De mysterieuze Bilderberggroep
http://www.pelgrimspad.nl/?page_id=545
De Bilderberggroep ontmaskerd
http://www.martinvrijland.nl/2013/06/15/bilderberggroep-ontmaskerd/
33 jaar Beatrix: Maltezer Orde, Shell, Bilderberg en Nazi’s
http://www.martinvrijland.nl/2014/02/02/beatrix-feestje-33-jaar-2-en-half-miljoen-kijkers/
Alle wegen leiden naar Lucifer. zwarte adel en Pauselijke bloedlijnen
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=3444:alle-wegen-leiden-naar-lucifer-video&catid=53:blijvend-actueel&Itemid=71
Getuigenis van kindermoorden in Nederland
http://volkstribunaal.net/getuigenis-kindermoorden-nederland/
Nederlandse top is betrokken bij rituele kindermoorden
http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8055:nederlandse-top-betrokken-bij-rituele-kindermoorden&catid=37:wereld&Itemid=50
Fall of the Archons and the Italian black nobility
http://www.starshipearththebigpicture.com/2014/01/13/cobra-update-jan-12th-2014-fall-of-the-archons/

Share.

About Author

Comments are closed.