Toespraak Obama: geeft hij hints dat hij al is afgetreden en de doodstraf krijgt?

0

Op 5 mei plaatst Neil Keenan een bericht en videoboodschap op zijn blog met een wel heel merkwaardige boodschap: Obama is afgetreden en heeft de macht overgedragen aan het Amerikaanse leger. Generaal Joseph Dunford zou vanaf nu de leiding hebben. Nu wordt er wel meer onzin op het internet verkondigd en opzettelijke desinformatie verspreid, maar tijdens de toespraak die Obama een paar dagen daarvoor hield tijdens het White House Correspondent’s Dinner, maakte hij wel een aantal zeer opmerkelijke opmerkingen.

English version

Het White House Correspondent’s Dinner (WHCD) is een jaarlijks diner van journalisten verbonden aan het Witte Huis, waarbij de president en vice-president aanwezig zijn. Dit diner vindt plaats in het Washington Hilton en is al sinds 1920 een traditie. Het wordt georganiseerd door de White House Correspondents’ Association, een organisatie van journalisten die verslag leggen over het Witte Huis en de President van de Verenigde Staten. Op 30 april 2016 vond Obama’s laatste WHCD plaats en hij gaf vooraf traditiegetrouw een toespraak.

De toon van de toespraak heeft meer weg van het optreden van een stand-up comedian dan een formele presidentstoespraak. De tekst is zeer waarschijnlijk niet door Obama zelf geschreven en zit vol grapjes. Allerlei mensen binnen de journalistiek en politiek worden op een komische manier in het zonnetje gezet of op de hak genomen. Obama lijkt bovendien gedrogeerd te zijn, al is hij nog wel prima in staat om de toespraak te houden. Het gezelschap is dan ook euforisch en begint meteen hartelijk te lachen zodra Obama zijn voordracht begint.

Obama begint te zeggen: “Het is een eer om hier op mijn laatste White House Correspondent’s Dinner te zijn, en misschien wel hét laatste WHCD.” Is dit al de eerste zinspeling op grote veranderingen die gaande zijn? Hoezo zou dit het laatste WHCD zijn? Waarom zal deze jaarlijkse traditie volgend jaar niet gewoon plaatsvinden met de nieuwe president?

Volgens bronnen van Neil Keenan vond er achter de schermen, voorafgaand aan het diner in de Washington Hilton, een geheime machtsoverdracht plaats. Obama is dermate onder druk gezet dat hij zich heeft overgegeven en zijn macht heeft overgedragen aan het Amerikaanse leger onder leiding van Generaal Dunford, aldus Keenan. Of dit ook werkelijk het geval is wordt op dit moment tegengesproken door onder andere Drake Bailey, die echter wel nauw betrokken is bij Het Plan waarbij veel politieke kopstukken in de VS, waaronder Obama, voor hoogverraad zullen worden gearresteerd.

Dat er achter de schermen echter wel iets gaande is blijkt uit allerlei zinspelingen die Obama tijdens zijn toespraak op de WHCD maakt. Obama vervolgt zijn toespraak door te zeggen: “Jullie zien er allemaal goed uit. Het einde van de republiek heeft er nog nooit beter uitgezien.” Het einde van de republiek? Welke republiek? De republiek van de Verenigde Staten (United States incorporated)? Of is het een zinspeling op de beëindiging van een andere republiek?

Obama vervolgt zijn toespraak: “Ik bied mijn excuses aan, ik weet dat ik vanavond wat laat was, want «I was running on CPT /Cpt.»”. CPT is een medisch coderingssysteem, dus vanuit dat perspectief kan men de opmerking interpreteren als «ik liep op medicijnen» of «ik was gedrogeerd», maar geschreven als Cpt. betekent het Captain en in die context zou deze opmerking betekenen «ik werd gedreven door een kapitein». Maar tijdens de toespraak werd alles verpakt in een grapje en hij sluit af door te zeggen “CPT / Cpt., wat betekent: grapjes die witte mensen niet zouden moeten maken.” Het nietsvermoedende publiek ligt dubbel van het lachen.

Rond 3:20 in onderstaande video maakt Obama wederom een zeer opmerkelijke opmerking. Hij blikt terug op de 8 jaar als president en vergelijkt zijn vroegere uiterlijk met dat van nu. “Acht jaar geleden was ik een jonge man, vol idealen en kracht. En kijk nu naar me. Ik ben grijs en gerimpeld en tel ik nu mijn dagen af tot mijn doodstraf.”

Obama houdt de lachers op zijn hand en leest de rest van de toespraak voor, die zonder twijfel in de voorafgaande weken door een heel team is voorbereid. Rond de 23:45 minuten wordt een grappig filmpje getoond met een hoog entertainment gehalte, over het afscheid van de president. Rond de 24:30 minuten zit echter ook weer een merkwaardig fragment. Obama is zogenaamd op zoek naar een baantje of hobby voor na zijn presidentschap. Hij belt naar de Washington Lizards en vraagt of ze op zoek zijn naar een coach. Rond de 25 minuten het tweede opmerkelijke fragment. Hij maakt een selfie met de mobiel van Michelle, gebruik makend van de app snapchat, waarbij je gedaanteveranderingen kunt creëren. Opvallend genoeg wordt Obama vervolgens getoond als shapeshifter met een grote gelijkenis met scenes uit de (disclosure) film They Live.

They Live was een film die meer een disclosure documentaire is dan fictie. In de film ontdekt de hoofdpersoon dat als men door een andere bril naar de elite kijkt, men ontdekt dat deze in werkelijkheid een ander ras zijn.

Aan het einde van de toespraak (32:25 minuten in de Youtube-video) zegt Obama dat hij nog maar twee woorden te zeggen heeft: “Obama out”. Vervolgens maakt hij een Vrijmetselaars handgebaar waarbij hij twee vingers op zijn lippen legt en de microfoon uit zijn handen laat vallen. Dit Vrijmetselaarssymbool betekent ‘het is mijn plicht om het geheim te bewaren’. Ook is het een gebaar van stilzwijgen naar de andere leden van het geheime genootschap. De microfoon die hij laat vallen interpreteer ik als ‘ik ga geen publieke mededelingen doen’.

IlluminatiWatcherDotCom-freemason-masonic-shhh-finger

Volgens bronnen van Neil Keenan is Obama na zijn toespraak niet meer naar het Witte Huis terug gekeerd en woont hij daar ook niet meer. Voor de schijn doet hij nog alsof hij president is en hij blijft de woordvoerder van de VS, maar de controle ligt nu in werkelijheid bij het Amerikaanse leger onder aanvoering van Generaal Dunford. Het is echter de bedoeling om naar buiten toe de dingen ‘business as usual’ te laten lijken, terwijl Generaal Dunford nu de leiding heeft over de Republiek totdat er presidentiële verkiezingen plaatsvinden.

Dat Dunford nu de macht heeft, wordt tegengesproken door Thomas Williams, die samen met Drake Bailey de wekelijkse Cosmic Voice radio-uitzending presenteert. Hij zegt over de vermeende machtsovername: “Dunford is zoiets als de Grote Magiër, hij komt blijkbaar bij allerlei gebeurtenissen ten tonele, maar er komt nooit iets van terecht.” “Ik blijf de afgelopen 12 maanden maar horen dat ‘Dunford doet dit, Dunford doet dat’, met nul bewijs van alle claims.” Lees hier de volledige reactie van Thomas Williams op het bericht van Neil Keenan.

Het is bovendien opmerkelijk dat Drake Bailey, met zijn vele contacten bij het Pentagon en het Amerikaanse leger, de door Keenan gemaakte claims niet kan bevestigen. Volgens Thomas Williams woedt er achter de schermen echter wel een hevige machtsstrijd onder de verschillende facties van de Illuminati. Hij denkt dat het verhaal dat door Keenan naar buiten is gebracht, het script is van de Aziatische factie die denken dat ze de nieuwe NWO (New World Order) kunnen zijn. Laten we bovendien niet vergeten dat 30 april een occulte, voor de Satanisten belangrijke datum is. Door alle schulden die de VS heeft bij de Chinezen, zou Obama mogelijk dermate onder druk zijn gezet dat hij wellicht is overgelopen naar het andere kamp. Wellicht het kamp van de Aziatische Cabal, de Chinese muziek aan het begin van de video is in ieder geval een opmerkelijke aanwijzing.

Dat het echter ‘business as usual’ is blijkt geenszins uit een ander opmerkelijk feit. Obama heeft namelijk op 6 mei voortijdig een Executive Order (Facilitation of a Presidential Transition) van de machtsoverdracht getekend, iets dat normaliter pas plaatsvindt na de presidentiële verkiezingen.

eo-facilitation-of-presidential-transition

De precieze betekenis van de recente gebeurtenissen zullen in de nabije toekomst duidelijk gaan worden. Dat er echter wat broeit, dat is een ding dat zeker is.

Ella Ster*

Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl

Externe linkjes:

Tekende Obama een Presidentiële Transitie Executive Order over naar Generaal Joseph Dunford?

Neil Keenan: Obama out

Reactie op geruchten arrestatie / aftreden Obama door Thomas Williams en Drake Bailey

Share.

About Author

Comments are closed.