Truth, Honor & Integrity radioshow van Thomas Williams van 19 mei 2016

0

Samenvatting van de eerste radioshow van Thomas Williams van 19 mei 2016, over allerlei politieke en kosmische zaken. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden] In het eerste uur spreekt Thomas over de breuk met Cosmic Voice. Vanaf het tweede uur komen ook andere onderwerpen aan bod, de belangrijkste onderwerpen:

1:26:00   Martial Law (noodwetmaatregel) zal niet plaatsvinden en zal voorkomen worden, want men heeft niet meer de benodigde middelen.

1:29:00   Project Blue Beam zal niet plaatsvinden. De grote plannen van de Cabal hebben allemaal gefaald en zullen blijven falen.

1:31:40   De Veil heeft voorkomen dat anderen toegang hadden in ons zonnestelsel.

1:34:00   De groep in China zijn niet de Draco’s, ze zijn een eerdere versie reptilianen en waren hier ver voor de Draco’s, volgens Thomas spelen ze spelletjes met de mensheid.

1:36:50   Vraag: Is Trump NWO (Cabal/New World Order) of komt hij op voor de mensheid?
Thomas: Hierin verschillen Drake en ik van mening. Trump is sterk verbonden met de Zionistische factie. Zijn rol in de Amerikaanse verkiezingen was om de stemmen (aan de Republikeinse kant) te verdelen en zou dan van toneel verdwijnen zodat Hillary zou winnen.

1:40:00   We zijn geprogrammeerd om te denken dat de Moslims het probleem zijn. Maar de 5 facties van de Illuminati zijn geen van allen moslim. En zij zijn het echte probleem.

1:44:00   Het is nog onduidelijk of er dit jaar normale verkiezingen gaan plaatsvinden in de VS. Thomas schets 2 mogelijkheden:
1. Er komen verkiezingen waarbij Hillary de enige kanshebber is, of;
2.  er komt een interventie waardoor er eindelijk echte verkiezingen kunnen gaan plaatsvinden.

1:48:00   Thomas denkt dat Benjamin Fulford voorlopig niet in zijn show zal verschijnen. “Andere mensen zullen op een later tijdstip onthullen waarom niet.”

1:48:45   Thomas heeft andere intel-bronnen dan Drake.Vroeger kreeg hij intel via Neil, nu uiteraard niet meer. Daarnaast krijgt hij intel via de mensen betrokken bij de stichting, hij krijgt intel van buitenaardsen en via contacten binnen de facties. Alles bij elkaar 5 à 6 informatiebronnen. Thomas hield veel info vaak langere tijd voor zich, met name de buitenaardse zaken. Drake was daar met name terughoudend in, omdat het vaak om zaken gaat die niet te bewijzen of te verifiëren zijn. Je gelooft het of je gelooft het niet.

1:56:15   Volgens Thomas is de Dalai Lama een marionet van de Cabal/NWO.

2:05:30   Thomas denkt dat de top van alle Dragonfamilies reptilianen zijn en niet in het belang van de mensheid handelen. (E*: Of de zaken werkelijk zo zwart-wit zijn dat zal de tijd uitwijzen. Op dit punt verschilt zijn informatie met die van Neil Keenan, Benjamin Fulford en Cobra.)

2:15:00   Drake is in het verleden verkeerde informatie gegeven vanwege de infiltratie van de Cabal in bepaalde groepen. De infiltratie gaat veel dieper dan mensen zich realiseren. De infiltratie van de Cabal, de White Hats, Anonymous… je hebt Anonymous 1 en 2. Ze kopiëren zichzelf (E*: Wat Thomas hier denk ik bedoelt is dat een groep die van oorsprong onderdeel is van de vrijheidsbeweging nagebootst wordt om zich voor te doen als zijnde die groep, maar ondertussen de belangen van de Cabal behartigt). Je zult hier ook veel voorbeelden binnen de alternatieve media van gaan zien.

2:17:00   De tijd gaat steeds sneller, dit komt door de veranderingen van frequenties en energieën. Dit is ook de oorzaak van de oplopende temperaturen, die hebben niks te maken met ‘opwarming van de aarde’. Deze leugen is alleen maar verkondigd om mensen meer belasting te laten betalen (carbon-tax/eco-tax).

Sinds kort breekt er echter steeds meer écht natuurlijk licht van de zon door. En dit veroorzaakt een toename van veel zaken. De frequentie- en energieveranderingen zal goed zijn voor met name de positieve mensen. De negatieve mensen zullen wegvallen. We komen dicht bij een kritische tweesprong. Thomas benadrukt dat het zinloos is om deze negatieve mensen te ‘redden’, want het is hun zielskeuze.

Thomas zal in de toekomstige uitzendingen dieper hier op in gaan, en ook met betrekking tot de Veil en Saturnus.

2:19:00   De naderende zogenaamde poolverschuiving is volgens Thomas onzin en slechts angstzaaierij, net als de zogenaamde dreiging van de crash door Niburu/Nibiru.

De veranderingen van de aarde hebben volgens hem meer betrekking op de uitzetting van de aarde. De Aarde is een bewust wezen en het bewustzijn van Aarde wordt groter, waardoor de planeet aarde ook groter wordt. Door de Wave krijgt Aarde voor het eerst in lange tijd de juiste frequenties. Dat zal haar verheffen en ook voor veel mensen verheffend zijn. Thomas denkt niet dat er een cataclysme zal ontstaan. De angstberichten zijn alleen maar onderdeel van het Cabal’s programma om angst te zaaien. We moeten volgens hem uit onze angst stappen en ook dit soort berichten niet meer plaatsen.

http://www.blogtalkradio.com/thomas-williams2/2016/05/20/may-19th-truth-honor-integrity-show-with-thomas-williams

Share.

About Author

Comments are closed.