David Wilcock over De Event en de val van de illuminati

0

Volgens David Wilcock gaat het doek vallen voor de illuminati. In dit interview plaatst hij hun machtsstructuur in een historisch perspectief en vertelt uiteindelijk over de grote transitie die gaat plaatsvinden, de Event. Het collectief ontwaken van de mens is een voorbode van deze grote gebeurtenis, die vooral het gevolg is van kosmische veranderingen die nu al plaatsvinden.

Het interview van David Wilcock begint op 32:20 min. Rond 1:02:00 min krijgt David een vraag over de Event, waarbij hij eerst een uitgebreid historisch perspectief schetst, om vervolgens rond 1:51:21 min in detail dit kosmische Event en de transitie te beschrijven. Het verhaal wat David hieronder uiteenzet is een samenvoeging van informatie die hij van een aantal hoge vooraanstaande contactpersonen/informatiebronnen heeft verkregen. (hij gaat daar op 54:00 en 1:18:30 minuten van het interview dieper op in).
Tijdsaanduiding van de video aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

1:02:30   De gastheer Jimmy Church stelt een vraag van een van zijn luisteraars die gaat over de Event. David Wilcock legt uit dat het enige achtergrondinformatie vergt om te begrijpen wat de Event precies is. Hij begint daarom bij het begin, bij de schepping van dit universum. “We zijn allemaal onderdeel van een en hetzelfde bewustzijn.” En gaat verder…

1:13:00   …Je hebt het universum en dat begon als een eenheid. Het verdeelde zichzelf in wat we nu kennen als melkwegstelsels. De reden van deze verdeling was de verveling en eenzaamheid die deze ‘eenheid’ als een eenzelvig bewustzijn ervoer. Het had namelijk al dit creatieve potentieel, maar niemand om het mee te delen, niks om naar te kijken en alles bleef altijd hetzelfde. Toen besloot het om een zichtbaar universum te creëren. Dat wat wij melkwegstelsels noemen zijn eigenlijk intelligente opperwezens. Dat geldt ook voor universa, zonnen of sterren en planeten. Daarmee heb je tevens een hiërarchie van wezens die ontzettend intelligent, machtig en creatief zijn. Een stapje lager in deze hiërarchie zijn de levende wezens die op de planeten wonen. Je hebt daarbij allerlei verschillende densiteiten (ook wel dimensies genoemd), waarbij David stelt dat wezens vanaf de 6e dimensie positief moeten worden (E*: dit wordt echter tegengesproken door Tanaath die uitlegt dat in dit universum de dingen niet werken zoals de gebruikelijke kosmische-/natuurwetten en er wel degelijke wezens in de hogere dimensies zijn die zeer kwaadaardig zijn.)

Volgens David Wilcock zijn de (positieve) 6e dimensie wezens degene die de show draaiende houden en de aarde behoeden van vernietiging. Deze worden in de bijbel Serafijnen of Cherubijnen genoemd. De Draco’s zijn kwaadaardige 4e of wellicht 5e dimensie wezens. Het zijn mensachtigen die uit reptielen voortgekomen zijn. Mensachtige wezens komen in ons universum veel voor. Ongeveer 40% van de wezens zijn mensen of mensachtige wezens, wat betekent dat ze op twee benen lopen, twee armen hebben, een hoofd met een gezicht, twee ogen, neus en mond hebben. De planeten waarop deze wezens incarneren lijken in veel gevallen heel erg op de planeet als de onze. (..) Er zijn echter ook intelligente wezens die voortgekomen zijn uit bijvoorbeeld: vissen, vogels of allerlei zoogdieren. Daarnaast is er ook een groep die uit reptielen geëvalueerd is en er nu mensachtig uitziet (twee armen, benen, romp, hoofd, twee ogen, neus en mond). Een bepaalde groep reptilianen (Draco’s) waren echter racistisch en beschouwden alleen andere reptilianen als waardig en richtten zich op allerlei planeten om partnerschappen met andere reptielen aan te gaan.

Wat ze de afgelopen 700.000 jaar gedaan hebben, is andere reptielen overmeesteren en hun genetisch materiaal met dat van hen vermengen. Dan heb je het over de negatieve groep de Draco’s, want zij zijn afkomstig van de Draco-constellatie. Ze zijn draakachtig en het woord Draco betekent ook draak. Deze Draco’s gingen dus steeds op jacht om andere werelden te overmeesteren en maakten veel vijanden. Daar hebben ze een prijs voor moeten betalen. Ze kregen een dusdanige schop onder hun kont dat ze teruggedrongen zijn tot een uithoek van onze Melkweg. Deze uithoek zijn sterren die dicht bij de Aarde staan zoals de constellatie Orion en de constellatie Draco. Ze hebben zich ongeveer 375.000 jaar geleden in ons zonnestelsel gevestigd.

Is het je al eens opgevallen dat de Cabal een fascinatie heeft voor draken? Bij de City of Londen staat bij de ingang een draak. Op de paleizen van de aristocratie staan vaak draken of reptielen afgebeeld. Onze voormalige koningin Beatrix woont in Drakensteyn en haar boot heet de Groene Draeck.

Negatieve emoties als voedselbron

1:20:40   Daarnaast zijn er in ons universum intelligente parasiterende wezens die absoluut afhankelijk zijn van een voedselbron die ‘loosh’ wordt genoemd. Deze ‘loosh’ is een energie die ontstaat uit negatieve emoties zoals: jaloezie, woede, verdriet en angst, waarmee deze parasieten zich voeden. Hoe immoreler, chaotischer, gewelddadiger, meedogenlozer en egoïstischer ze ons kunnen maken, hoe meer het ze voedt. Deze wezens zijn echter totaal afhankelijk van deze ‘loosh’ voedselvoorraad en kunnen geen dag zonder om te overleven. Dat betekent ook dat als we op aarde één enkele dag kunnen hebben waarmee de meerderheid van de mensen zich goed en gelukkig voelen, de meeste van deze wezens binnen 24 uur zullen uitsterven, omdat er die dag niet voldoende voedsel (loosh) voor ze is. Ze zijn dus totaal afhankelijk van onze angst en andere negatieve emoties. Deze wezens hebben dus een op-maat-gemaakte planeet gecreëerd die ze voor hun angst-oogst konden gebruiken.

1:22:14   De Draco’s hebben hun genetisch materiaal ook met dat van ons vermengd. Onze verre voorouders, de primaten, kregen een genetische upgrade van deze Draco’s, waarbij de hersencapaciteit zo’n beetje verdubbelde. Volgens David zijn er echter daarna zo’n 40 buitenaardse rassen die hun DNA met die van de primitieve mens vermengd hebben. De genetische samenstelling van de moderne mens klopt daardoor niet met onze natuurlijke omgeving, waardoor we kleding moeten dragen tegen de kou, verbranden door de zon, onze ogen niet tegen zonlicht kunnen, etc.

1:25:00   Deze wezens zijn trouwens niet de archons. Volgens David kun je uit historische geschriften herleiden dat de archons verwijzen naar de mensen op aarde, die als vertegenwoordigers van deze negatieve buitenaardsen opereren. (E*: Ook wel Cabal genoemd) Om op succesvolle wijze op aarde angst te kunnen oogsten, moest men de samenwerking tussen ‘gewone’ mensen onmogelijk maken.

De wijze waarop men angst en andere emoties oogst, gebeurt op verschillende occulte en zelfs op de meest bizarre wijze. David Wilcock heeft van een illuminati-insider gehoord dat er zelfs speciale plasmaschermen bij belangrijke massamanifestaties (zoals grote sportwedstrijden) worden opgesteld die deze emoties ‘vangen’. Deze schermen worden in de vorm van een pentagram opgesteld, want zo vormt men een ‘magische cirkel’. De kristallijnstructuur in deze schermen kunnen de vereiste ‘loosh’ blijkbaar opslaan die de Draco’s dan vervolgens (op een energetische wijze) kunnen nuttigen. Na elke manifestatie of wedstrijd worden deze schermen weer vervangen door nieuwe.

Een andere wijze waarop de negatieve buitenaardsen ‘loosh’ oogsten is door naar rampplekken te gaan, zoals de genocide in Rwanda tussen de Hutsi’s en de Tutsi’s — en dit is nogal weerzinwekkend — om daar, terwijl de mensen doodgaan, de energie die daar hangt ‘op te slurpen’. Dit doet men al duizenden jaren en daarom moet men steeds oorlogen blijven creëren, om zo voldoende ‘loosh’ op te kunnen slurpen.

Een derde voorbeeld waarop ‘loosh’ wordt geoogst is door de dood van allerlei sterren in de entertainment-, film- of muziekindustrie. Dit zou heel goed een reden kunnen zijn waarom we op dit moment plotseling een heleboel verdachte sterfgevallen onder pop- en filmsterren gaan zien die ofwel vermoord of verzelfmoord zijn.

Het wordt voor deze wezens echter steeds moeilijker om hun voedselbron te creëren. Ze komen steeds meer in tijdnood en het aantal opties om voldoende ‘loosh’ te kunnen oogsten worden steeds minder. Ze zitten dan ook behoorlijk in de penarie.

We zijn namelijk op weg naar een glorieuze Gouden Eeuw. De Bijbel en vele andere religieuze geschriften verwijzen hiernaar. Volgens David zijn deze geschriften door positieve buitenaardsen aan de mensheid gegeven. Voor deze groepen zijn de negatieve wezens niets meer dan een kleine woestijnhagedis. Ze zijn in staat om te monitoren wat er in ‘onze zandbak’ plaatsvindt, maar mogen niet ingrijpen, tenzij wij ze uitnodigen. De reden hiervoor is dat het universum geregeerd wordt volgens de principes van Vrije Wil.

De machtsstructuur van de lagen boven de illuminati

1:35:30   De Draco’s hebben de technologie om mensen een nano-injectie te geven, waarmee je vervolgens een biologische robot wordt. Wonden helen dan direct. Volgens David geldt dit ook voor de 21 Parents die onsterfelijk zijn geworden. (De Parents stonden qua hiërarchie boven de illuminati en onder de Draco’s) Enkele van de Parents zijn al 13.000 jaar oud en gaan terug tot de tijd van Atlantis, voordat het continent door een catastrofe in de oceaan zonk. Zij hebben contact gezocht met de groep die de meeste macht en het meeste geld had en hen verleid om onderdeel van hun groep te worden. Dat is waar de 13 illuminati-bloedlijnen vandaan komen. Dit waren de mensen die simpelweg door de Darwiniaanse survival-of-the-fittest-mentaliteit naar de top van de piramide, de top van de voedselketen stegen. Zij verdienden het meeste geld, hadden de meeste macht en hadden de controle over religie. De Parents hadden al die tijd toegang tot de portalen, waardoor ze de planeet konden verlaten. Deze technologie werd niet gedeeld met de illuminati en die waren woedend toen ze daar achter kwamen. De alliantie die de illuminati voorheen hebben gevormd is gefragmenteerd geraakt toen men erachter kwam dat ze bedrogen waren door de Parents die hen verraden hadden. (E*: De Draco’s hebben op hun beurt weer de Parents bedrogen) Een deel van die 21 Parents waren de onsterfelijkheid zat en wilden niet meer verder leven (E*: Volgens Cosmic Voice hebben 18 Parents zich inmiddels overgegeven en zijn teruggekeerd naar de Galactische Centrale zon.)

De illuminati gebruiken zwarte magie om de Vrije Wil te omzeilen

Jimmy Church vraagt: Waarom kondigen de illuminati al hun criminele plannen van te voren aan, door middel van films, tijdschriftomslagen, etc.? David: De zwarte magie die ze toepassen vereist dat ze vertellen wat ze gaan doen, zodat de slaven hun onderdrukking accepteren vanuit hun Vrije Wil. De illuminati is ervan overtuigd dat als mensen te bang zijn om datgene wat overduidelijk is onder ogen te zien wanneer het onder hun neus wordt geschoven, ze het verdienen om slaaf of slachtoffer te zijn. Het is echter geen Vrije Wil als het misleiding is. Ze hebben de boel behoorlijk verdraaid en verwijderd van ‘slavernij uit oprechte vrije wil’. Ze gebruikten steeds meer trucjes en leugens.

De illuminati en de Parents wisten van het bestaan van de Draco’s. En ondanks dat ze hen als goden aanbaden in de sekte die ze hadden, realiseerden ze zich dat dat ze uiteindelijk de hielen likten van die ruim 3,5 meter lange duivel-achtig uitziende wezens, met een reptielen-uiterlijk en fysiek zeer sterk, een brede schouderpartij van anderhalve meter en 1350 kilogram aan lichaamsgewicht. Je kunt deze wezens niet met gewone kogels neerschieten, ze zijn telepathisch, ze zijn in staat om anderen telepathisch te manipuleren. Het zijn zeer angstaanjagende loeders.

De mensen binnen de illuminati willen niet de planeet vernietigen (en onleefbaar maken voor de mens), hun bazen willen dat, de hogere dimensionale wezens. Deze Draco’s hebben van deze planeet een angst-machine gemaakt. Massasterfte is voor hun een bonus. Dat is waarom de Cabal beide kanten van oorlogen financiert. Oorlogen creëren grote hoeveelheden ‘loosh’. Het is onderdeel van het Luciferiaanse geloofssysteem. Lucifer kun je zien als een van de Draco’s.

De alliantie en het geheime ruimteprogramma

1:45:20   David staat naar eigen zeggen in contact met mensen binnen het geheime ruimteprogramma die zich ervan hebben losgemaakt, specifiek de Solar Warden factie. Een van die contactpersonen is Corey Goode. David spreekt over de 5 facties binnen het geheime ruimteprogramma. Hij vertelt ook over de in 2011 mysterieuze vernietiging van ondergrondse faciliteiten die de Cabal gebruikten voor geheime genetische experimenten en militaire zwarte budget operaties. Volgens insiders is er als gevolg hiervan eind 2011 een overeenkomst gesloten. Verder spreekt hij over de komst van de Spheres, mysterieuze bollen die in onze Melkweg zijn gedetecteerd waarvan sommigen zo groot zijn als de planeet Jupiter en Neptunus. Deze informatie is voornamelijk afkomstig van de Secret Space Program-insider Corey Goode. Aangezien Corey Goode door Thomas Williams (terecht of onterecht) is ontmaskerd als FBI-agent, is het discutabel of de informatie die via hem naar buiten komt wel op (volledige) waarheid berust.

De Event: een kwantumsprong voor de mensheid

1:51:10   Dan begint David Wilcock uit te leggen waarom deze Spheres in onze Melkweg gekomen zijn. Volgens hem gaat het om kosmische veranderingen waarvan iedereen in het geheime ruimteprogramma op de hoogte blijkt te zijn. Het heeft volgens hem alles te maken met de naderende transitie, de Event. “Ons zonnestelsel maakt een transitie door en gaat naar een zone van hogere energetische kracht in de Melkweg. Je kunt het omschrijven als dat we door een kosmische storm gaan.” Wilcock beschrijft dit fenomeen met de metafoor van een hete pan op het fornuis waar een druppel water op valt. Het water schiet zigzaggend alle kanten op. “Stel je voor dat hetzelfde met materie gebeurt en met het bewustzijn en met het DNA, de signatuur van biologisch leven. Het is een activatie van bewustzijn, een activatie van DNA, en een materie-, ruimte-tijd- en portaal-activatie energiekracht. Dus wat er uiteindelijk aan lijkt te komen is een beslissende verandering in de wijze waarop materie, energie en bewustzijn zelf functioneert. Het is letterlijk een kwantumsprong in wat het betekent om mens te zijn.” Volgens Wilcock is ons universum zodanig gemaakt dat we door een periode van duister moeten gaan en dit wordt in allerlei religieuze geschriften beschreven. Deze beschrijven een periode van extreem lijden waar de mens van zijn religieuze pad is gevallen. Wilcock vergelijkt deze periode van extreem lijden en onderdrukking met kinetische energie, waarbij je een veer indrukt en zodra je de druk loslaat de veer met enorme kracht openspringt.

Het ontwaken van de mensheid wat nu plaatsvindt wordt volgens Wilcock gedreven door deze hoge energetische kracht. De energie wordt opgevoerd. Het ontwaken, waarbij mensen op zoek gaan naar de waarheid, wordt in wezen door een energetische kracht geleid door een suprême hoge intelligentie, die ons door middel van synchroniciteit aanstuurt om op zoek te gaan naar al die informatiebronnen. Op dit moment absorberen we deze informatie in ons eigen tempo en kunnen zelf de hoeveelheden doseren. Uiteindelijk is het een zeer positief iets. (…) Uiteindelijk zal de mens transformeren naar een opperwezen. We ontwikkelen dan onze paranormale begaafdheden, we zijn dan telepathisch.

Het aankomende Event zal tot een tweesplitsing leiden waarbij de liefdevolle mensen die zich grotendeels dienstbaar aan anderen maken deze kwantumsprong kunnen maken, maar waarbij de meest kwaadaardige mensen die op egoïstische wijze vooral dienstbaar waren aan henzelf op een andere tijdlijn terecht zullen komen en een apocalyps meemaken, aldus Wilcock.

Er is geen specifieke datum te voorspellen waarop deze shift gaat plaatsvinden, de beste gok is echter ergens tussen zomer 2016 en 2018, maar je moet naar de actuele gebeurtenissen die plaatsvinden kijken en naar de snelheid waarop mensen ontwaken. “Deze kwantumsprong is niet een Event dat op een vooraf bepaald moment gaat plaatsvinden.” Het is een Event waarbij het menselijk bewustzijn een kritische minimale staat van ontwaken bereikt en daarmee de druk van de veer afhaalt. Wilcock is jaren geleden door een insider verteld dat deze Event niet in 2012 maar in 2017 zou plaatsvinden. (E*: Het is echter belangrijk om je te realiseren dat dergelijke voorspellingen van specifieke data veranderen zodra er nieuwe gebeurtenissen zijn die de tijdlijn veranderen. Het is een dynamisch proces met een oneindig aantal mogelijkheden. Acties van de Cabal, als mede van individuen en groepen mensen, hebben voortdurend invloed op het veranderende verloop van deze tijdlijnen.)

De massa-arrestaties van de illuminati en illuminati-tribunalen

2:20:30   Hij benadrukt dat het belangrijk is dat we nu niet een heksenjacht op de illuminati gaan houden. Veel leden van de illuminati zijn zelf op gruwelijke wijze binnen deze groep gemarteld en onderdrukt. Ze hebben tegen hun zin in allerlei rituelen moeten bijwonen en willen niks liever dan eruit stappen. Wilcock moedigt aan om deze mensen daartoe in de gelegenheid te stellen.

2:39:00   David spreekt ook even over de financiële wereld en het mogelijk omvallen van banken en de neergang van de euro of dollar. Hij benadrukt dat het geld dat mensen op de bank hebben staan, daarmee eigendom van de bank is geworden dat gebruikt kan worden voor het overeind houden van die bank. Als dat gebeurt zou dat volgens hem een dusdanige woede kunnen creëren dat dit de trigger is voor het in gang zetten van het massa-arrestatiescenario.

Wanneer dit gebeurt zal dit een van de grootste schokken en verrassingen zijn. Ik weet dat er veel mensen pissig zijn en ik spreek hier al sinds 2011 over. Het is nog niet gebeurd, maar hoe meer ik erover hoor, ik kan je absoluut vertellen dat het écht is.”

“De alliantie (de vrijheidsbeweging die de Cabal wil neerhalen) is veel complexer dan ik me realiseerde, inclusief het feit dat er een alliantie hier op aarde is en zij hebben zo hun doelen. Dan is er tevens een alliantie die binnen het ruimteprogramma actief is. En veel van wat de aarde-alliantie probeert te doen is relatief achterhaald, of heeft betrekking op korte termijn stappen. Want zodra de zaken omtrent het ruimteprogramma in beeld komt krijgen we technologie die zo ver vooruit is op datgene wat we nu hebben. Dat alleen al zal de grootste kwantumsprong in de samenleving zijn die we ooit in de geschiedschrijving gehad hebben.”

David Wilcock denkt dat het slechts een kwestie van tijd is totdat dit gebeurt. De VS zit in grote problemen, het land is failliet, men kan de huidige situatie nog maar een beperkte tijd rekken.

2:48:00   David spreekt vervolgens nog even over de Spheres, de oorlog in de ruimte en de overgave van de Draco’s. Volgens hem zijn de Draco’s eind vorig jaar uit ons zonnestelsel vertrokken in ruil voor het verraden van alle Cabal-leden onder hen. De Draco’s nemen het aankomende Event dermate serieus en weten dat als ze hier blijven dan het doek voor ze zal vallen. De illuminati zijn dus voorgelogen en verraden door hun voormalige meesters. Hij denkt dat na hun arrestaties er illuminati-tribunalen zullen plaatsvinden die wereldwijd live worden uitgezonden.

Samenvatting en vertaling: Ella Ster*

Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl

Share.

About Author

Comments are closed.