Truth, Honor & Integrity radioshow van Thomas Williams van 28 mei 2016 

0

Samenvatting van de radioshow van Thomas Williams van 28 mei 2016, over allerlei politieke en kosmische zaken. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden] De belangrijkste onderwerpen:

Het eerste uur van de uitzending bevat veel herhaling met de info in de show van vorige week.

1:17:30   Anna von Reitz (die volgens Thomas en Drake gelieerd is aan het Vaticaan) liet de laatste tijd wat minder van zich horen. Wij weten waarom, omdat de Paus bedreigd is door bepaalde Satanisten en onder druk is gezet om af te treden. De Paus heeft binnen het Vaticaan de boel enigszins ‘schoongeveegd’. Thomas wil echter allerminst suggereren dat hij volledig aan de kant van de mensheid staat, want anders zou hij niet onderdeel zijn van die organisatie. Hij heeft echter wel stappen gezet om dingen recht te zetten. Waar sommige Cabal-leden besloten dat hij verwijderd moest worden, omdat hij ook bij een aantal financiële instellingen de ‘grote schoonmaak’ heeft gehouden. Dit is waarom Anna von Reitz de laatste tijd zo stil was, omdat ze weet wat er binnen het Vaticaan speelt.

Ze schreef recentelijk het volgende: “The De grootste vorm van genocide in de geschiedenis van de mensheid wordt voorbereid tegen het Amerikaanse volk en het wordt gedaan door wat hun eigen regering en bondgenoten lijken te zijn. Het is nu voorbij, behalve het schelden. De eenvoudige oplossing zou zijn als de Heilige Stoel (Holy See) dit alles zou bekennen en als de Franse regering de Verenigde Naties zouden ontbinden omdat het een crimineel syndicaat is. Maar dat gaat niet gebeuren want de Holy See is geïnfiltreerd door Satan-aanbidders en is bang om hun eigen rol toe te geven. En de Franse regering is slechts een andere corporatie die dienstbaar is aan de Rothschilds.”

Volgens Thomas heeft deze verklaring ook te maken met de bedreiging van de VS en de Amerikanen vanuit de Aziatische factie.

De paus wordt momenteel zwaar bewaakt en er zijn geruchten dat hij binnenkort een buitengewone verklaring gaat afleggen en dan zal aftreden, al blijft dit slechts een gerucht.

1:32:30   Vorige week voorspelde Thomas al dat Saoedi Arabië de schuld van 911 in schoenen geschoven zou krijgen, als excuus om dat land aan te vallen. De VS heeft nu een wet aangenomen die het mogelijk maakt dat Amerikaanse nabestaanden buitenlandse regeringen vanwege terroristische aanslagen kunnen aanklagen. Thomas doet een aanbeveling om met een dergelijke aanklacht met betrekking tot 9/11 te wachten, omdat men er op een bepaald moment achter zal komen dat het niet zozeer een buitenlandse regering was die er achter zat.

1:39:00   Thomas heeft andere informatiebronnen dan Drake en is het laatste jaar/anderhalve jaar van Neil Keenan’s intel verwijderd. Luister zelf voor meer info, vanaf 1:39 minuten.

1:44:00   Thomas is sceptisch over Drake’s Plan en het massa-arrestatiescenario zoals hij dat de afgelopen jaren heeft verkondigd. Een van de redenen is dat het momenteel ontzettend onduidelijk is wie aan welke kant staat en wie de slechteriken zijn.

Een paar minuten later zegt hij, het plan vordert, maar details zullen in de praktijk anders zijn dan hoe het in het Plan was vastgelegd. Het Plan was destijds tot stand gekomen door de White Hats, maar dat is volgens Thomas grotendeels niet meer van toepassing.

1:46:30   De dragon families werken voor de reptilianen /reptors (intelligente dinosaurus-achtige wezens).

1:49:00   De Draco’s hebben diverse Cabal-leden verwijderd en hun minderen inmiddels vervangen door klonen, zodat ze makkelijker te controleren zijn.

Zelfs Cabal-leden weigeren bevelen van hun leiders (de Draco’s) op te volgen. Thomas denkt dat het om grote aantallen gaat. Ze realiseren zich dat ze zijn voorgelogen en allerlei dingen zijn beloofd die niet nagekomen zullen worden.

1:56:00   De Daila Lama is NWO, hij heeft echter geen macht.

1:58:00   Antarctica is bedekt met een enorme koepel waar je niet bij kunt komen.

1:98:00   Thomas zou graag Cobra een keer uitnodigen als gast in zijn show. Hij heeft echter zijn bedenkingen bij Steven Greer, maar wil niet toelichten waarom.

2:00:00   Drake heeft veel kennis over heel veel onderwerpen. Thomas heeft echter het idee dat Drake deels verkeerde informatie gegeven is waardoor hij nu op een dood spoor zit.

2:05:00   De reïncarnatie-loop hield in dat men na de dood door een tunnel van licht ging waarbij, het geheugen werd gewist en daarna terug ging in de herhalende reïncarnatiecyclus. Dit is nu niet meer aan de hand. Er worden minder trucjes uitgehaald. Chloé voegt toe: de ‘soul-traps’ of ‘light-traps’ zijn vernietigd. Volgens haar zou je geen licht of overleden familie en vrienden moeten zien, maar weet je ziel waar je naar toe moet gaan. Er zijn geen blokkades meer om terug naar de Bron te gaan. Dat was voorheen anders. Toen werden we geblokkeerd om terug naar de Bron te gaan en hadden niet altijd zeggenschap over ons nieuwe lichaam, welke levenservaring en bij welke ouders we geboren wilden worden. Dit alles was tegen de natuurwetten.
Lees hier meer over in dit (Engelstalige) artikel.

2:12:00   Putin is opgeleid om de goedzak te spelen, als zijnde in het ‘good cop bad cop’-spelletje, maar hij is achter bepaalde zaken gekomen die bij hem niet goed vielen, waardoor het volgens Thomas er nu op lijkt dat hij de helpende hand biedt. De vraag is of hij de mensheid helpt of alleen zichzelf of zijn groep.

2:15:15   Saturnus was samen met de Maan onderdeel van het Matrixsysteem. Waarbij de Maan een soort spaceship was, en geen hol gemaakt hemellichaam. Het werd gebruikt om negatieve frequenties door te sturen die zo’n beetje alles wat op Aarde plaatsvond aanstuurde. Vorig jaar zomer was er een incident op de Maan waardoor deze ‘door elkaar geschud is’ en daardoor onstabiel is geworden. Het systeem is min of meer ingestort. Daarna was er een aanval op Saturnus. Thomas denkt en hoopt dat de Saturnus-Maan-Matrixsysteem niet meer bestaat. Dit is waarom de frequenties gaan veranderen. (…) Er komt bovendien sinds kort steeds meer écht natuurlijk zonlicht binnen, voor het eerst in duizenden jaren. Dit zal de manier waarop mensen denken en zich gedragen veranderen.

2:18:50   Er zijn geen Sphere-wezens. Er zijn wel Spheres (grote bollen in het heelal zo groot als een planeet, die er normaal niet zijn) die al vanaf 2002 worden waargenomen. Het zijn witte en blauwe objecten die hier zijn om de energieën van de Wave tegen te houden. Dit is allemaal gerelateerd aan de toenemende frequenties, de Saturnus-Maan-matrix, de Schumann resonantie, de veranderende zon, etc. allemaal onderdeel van hetzelfde verhaal.

2:21:00   Het is een misvatting dat buitenaardsen per definitie verder ontwikkeld zijn als wij. Zij maken dezelfde fouten als mensen. Er heerst bij hen op dit moment ook chaos, net als hier.

2:25:10   Thomas denkt dat de Stardust-technologie gebaseerd is op nanodeeltjes waarmee je mensen kunt volgen

Ella Ster*

Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl

Link om MP3 te downloaden:
https://yadi.sk/d/SzvM26rps5umm

Share.

About Author

Comments are closed.