Radioshow van Drake Bailey op 4 juni 2016

0

Samenvatting van de wekelijkse radioshow van Drake Bailey van 4 juni 2016, over allerlei politieke, juridische, militaire en kosmische zaken. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden] De belangrijkste onderwerpen:

Er is een slow-down in de aandelen- en financiële markt. Luister verder vanaf 26:00

Drake zegt over de uitvoer van het Plan: “Totdat het leger over zijn paranoïde angst heen stapt, is het aan ons om het zelf op te knappen.” Van de National Guard verwacht Drake ook niet al te veel en dan blijft de lokale handhavingsmacht over. Drake waarschuwt de politie en alle wetshandhavers dat zij volgens het Plan tussen ons en alle anderen komen te staan. Er zijn teveel mensen om ons allemaal neer te schieten of te controleren. En als de politie ons (het volk) niet beschermt dan worden ze uitgeschakeld. Luister naar dit fragment vanaf 42:10

De grootte en omvang van datgene dat zich tegen iedereen keert, ook wel bekend als Cabal, is enorm en wereldwijd. Er schijnt echter een concentratie te zijn van problemen waar deze mensen erg hun best voor doen om ze te creëren. Wie denke je dat de opdracht gegeven hebben om Kadaffi uit de weg te ruimen? Hallo Centrale Banken! Luister verder vanaf 49:20

Er komen grote gebeurtenissen aan, echter geen apocalyptische Bijbelse events. Maar voor het geval Drake zich vergist: “Wees voorbereid.” (hij duidt hier op voldoende voedsel en contant geld voor minimaal twee weken en een netwerk vormen met je buren en gemeenschap.) Luister verder vanaf 57:25

Drake: Ik heb toch al eerder een storing bij de geldautomaten gemeld? Ik heb een rapportage gezien over een bedrijf die de geldautomaten beheert en die constateerde dat het apparaat geen cash meer had. Deze storing stond ook niet toe dat er geld op een rekening gestort werd (de geldautomaten in de VS zijn uitgebreider dan de geldautomaat in Nederland; In de VS kunnen meer functies uitgevoerd worden). Het computersysteem was helemaal ‘opgevreten’, misschien dat Anonymous het gehackt heeft en die specifieke bank heeft platgelegd, of dat het centraler is aangepakt. Je kunt geen storing van die ernst in je hele systeem hebben. Veel van deze geldautomaten hebben hun eigen computersysteem en dat systeem wordt niet aangestuurd door de grote banken of hoofdkantoren, dit zijn individuele systemen. Dus ofwel heeft de bank opdracht gegeven om de geldautomaat naar de knoppen te laten gaan, of te sluiten, of de bank is in meer ernstige problemen dan we dachten. Luister naar dit fragment vanaf 1:15:40

De Bundesbank heeft recentelijk een hele partij, cash, goud en  goudcertificaten moeten lenen omdat ze vanuit Duitsland de EU steunen. Luister verder over de situatie van de financiële markt en de Europese Unie vanaf 1:17:45

[Drake is onderdeel van de Freedom Movement, losse van elkaar onafhankelijke groepen die toewerken naar de ontmanteling van de heersende schaduwelite en arrestatie van deze Cabal (illuminati/New World Order).

Drake is oud-militair en had een zeer hoge positie binnen het Amerikaanse leger. Hij is nu woordvoerder en contactpersoon van de Positive Military, US Militia, klokkenluiders binnen het Pentagon, CIA, FBI, en staat in contact met allerlei andere Amerikaanse en internationale overheidsorganisaties.]

Ella Ster*

Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl

Audiolink van de Blogtalk-radio-uitzending van 4 juni 2016

Share.

About Author

Comments are closed.