Truth, Honor & Integrity radioshow van Thomas Williams van 2 juni 2016

0

Samenvatting van de radioshow van Thomas Williams van 2 juni 2016, over allerlei politieke en kosmische zaken. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden] Met name het tweede deel is een aanrader om naar te luisteren, de belangrijkste onderwerpen:

Thomas reageert op het bericht van Benjamin Fulford over onderhandelingen en mogelijke deals die met o.a. de Rothschilds achter de schermen plaatsvinden. Er zijn steeds meer mensen die weigeren bevelen op te volgen. Een deel van de mensen waarmee Benjamin Fulford en de White Dragon Society spreekt, bieden nu hun steun ten behoeve van de mensheid, het andere deel zijn simpelweg psychopaten en controlfreaks en zij willen hun gestolen rijkdom niet opgeven. De Aziatische factie heeft de VS en Groot-Brittannië geprobeerd te chanteren door het dreigement om hun economie in te laten storten, maar dit heeft men kunnen voorkomen.

“Uiteindelijk bereiken we een tipping point en daar gaat het naar toe, je ziet er hier en daar al bewijzen van. De innerlijke strijd tussen de facties, maar ook binnen de facties zelf, is nu publiekelijk te zien.” Zoals de strijd tussen Saoedi Arabië en de Bush-groep die voorheen samenwerkten, maar elkaar nu de schuld van 9/11 in de schoenen proberen te schuiven.

Er zijn ook onderhandelingen gaande met de Rothschilds, diverse organisaties, corporaties en Centrale Banken. Thomas denkt dat niet dat de Aziaten de VS/het Westen gaan overnemen. Luister naar dit fragment vanaf 1:35:15

Er zijn duizenden schatkamers (ondergrondse kluizen) met goud – het gaat hier om de collateral accounts – die bewaakt worden door bewakers die niet altijd menselijke wezens zijn. Je hebt een broncode nodig om binnen te komen. Degene die de schatkamer benadert kan deze alleen betreden als men de juiste intentie heeft om het goud te gebruiken ten behoeve van de mensheid. De Cabal kan er niet bij komen. Luister verder vanaf 1:39:30

Het virus in het Midden-Oosten is opzettelijk gecreëerd om te voorkomen dat de vluchtelingen er terugkeren, zoals in Syrië. Het virus is een zoveelste voorbeeld van de depopulatie-agenda, maar met name onderdeel van een duister plan voor het Midden-Oosten, waar de Jezuïeten samen met de Zionisten een kalifaat in het Midden-Oosten bouwen en het gebied ommuren, om van daaruit hun NWO-agenda verder uit te rollen. Vandaar dat je in het Midden-Oosten zoveel vluchtelingen ziet. Naast de Palestijnen zullen ook de Israëlische Joden gedwongen worden om te vertrekken. Luister naar dit fragment vanaf 1:47:00

Volgens de Maya kalender loopt de eindtijd dit jaar af, maar een precieze datum is lastig vast te stellen, want er is gerommeld met data en er zijn steeds nieuwe jaartellingen uitgeroepen door de Katholieke kerk Luister verder vanaf 1:50:00

Angela Merkel heeft een interessante familieachtergrond, ze is de dochter van Adolf Hitler, een Nazi en is daarom leider van Duitsland BV. Merkel is inmiddels op de hoogte gebracht “ze heeft haar ‘documenten’ gekregen”, dankzij Neil Keenan en is sindsdien wat milder geworden, maar niet in alle opzichte. Thomas vertrouwt haar echter niet. Misschien wanneer haar groep de macht begint te verliezen, dat er dan wat verandert. De Nazi-groep de zwakste schakel van illuminati facties. Luister verder vanaf 1:57:30

Wie en wat zijn de archons en zijn ze inmiddels verwijderd?
Chloé: Er zijn gnostische teksten die spreken over de Demiurg. De teksten zijn allegorisch en deels gebaseerd op waarheid, maar niet letterlijk te nemen. De archons zijn een Artificieel Intelligentie-wezen (AI), zonder ziel. ze verschijnen als kleine spin of datgene waar je het meeste angst voor hebt. Maar als je jouw positie, kracht en energie claimt wanneer je ze tegenkomt, dan kun je ze net zo makkelijk verslaan als een vlieg die je doodmept. Luister verder vanaf 2:00:50

De stichting die Thomas heeft opgericht laat zien dat er goedheid in de mensheid is en biedt de mogelijkheid om goed te doen. Hij hoopt dat het een rolmodel voor andere landen wordt. Hij is van mening dat wij zelf iets nieuws moeten creëren en niet moeten wachten tot een overheid of een andere externe kracht onze problemen oplost. Alle vergeefse beloften bieden ons valse hoop en we denken dat we die nodig hebben, maar we moeten weer leren om voor onszelf te zorgen en niet afhankelijk te zijn van een overheid. Luister verder vanaf 2:10:10

Zal de shift naar de 4e dimensie (nog steeds) gaan plaatsvinden?
Thomas: Ja, maar de vraag is wanneer. Niemand weet wanneer deze lichtknop aan of uit gezet zal worden.
Chloé: de planeet maakt een transitie door naar de 4e dimensie. Als je bij de planeet blijft, ga je naar 4D Luister verder vanaf 2:14:35

Het uiteenvallen van de illuminati: Vanaf vorig jaar is het controlesysteem als zodanig ingestort, toen de Draco’s vertrokken zijn en zich niet meer in zaken konden mengen. Hun zonen (die achtergebleven zijn) denken dat ze de controle hebben, maar op een bepaald moment zullen ze beseffen dat ze onbeduidend zijn wanneer bepaalde illuminati-leden weigeren om hun bevelen op te volgen. Velen hebben dit al besloten. De Parents, oorspronkelijk 21, zijn teruggebracht tot 3. Iedere Parent was verantwoordelijk voor de Covens, dat waren de zwarte magie mensen, zwarte wetenschap en zo. De Covens zijn dus ook ingestort. Dat zijn de drie structuren boven de illuminati.

De illuminati zelf zijn over het algemeen meer bekende mensen, zoals politici en regeringsleiders, etc. En daarnaast heb je de familiebloedlijnen. (Thomas noemt enkele namen…) Je hebt de 13 Italiaanse families en de 13 Westerse families. (De Astor familie, de Kennedy’s)  Luister verder vanaf 2:17:15

2:25:25 Het emailadres voor het indienen van vragen is
truth.honor.and.integrity@gmail.com

Ella Ster*

Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl

Share.

About Author

Comments are closed.