Radioshow van Drake Bailey op 11 juni 2016 

0

Korte samenvatting van de wekelijkse radioshow van Drake Bailey van 11 juni 2016, over allerlei politieke, juridische, militaire en kosmische zaken. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden] De belangrijkste onderwerpen:

• De NAVO is opgericht met het enkele doel om oorlog met Rusland te beginnen. Het rommelt in de grensgebieden van Georgië. Luister naar dit deel vanaf: 7:40

Veel actuele gebeurtenissen die je ziet, zijn experimenten van dezelfde mensen die de Centrale Banken bezitten. Luister naar dit fragment vanaf: ± 23:00

Robotics: wat is er mogelijk en wat zijn de consequenties voor de samenleving. Luister naar dit deel vanaf: ± 24:00

De financiële situatie: de liquiditeit van de wereldhandel verplaatst zich van het Westen naar het Oosten. Luister naar dit deel vanaf: ± 28:00

Er is een enorme verschuiving zichtbaar, dit is enorm; de Europese Centrale bank zijn begonnen met obligaties te kopen, dit zijn schuldinstrumenten. Luister naar dit fragment vanaf: 47:30

Drake: “Ik heb zoiets voorgelegd als het Plan, en blijkbaar wordt het behoorlijk nageleefd. Verschillende van mijn contacten vertellen me dat alles klaar voor de start is. Ik heb aangeboden contact op te nemen met de burger radiostations (slecht te verstaan), als dit goedgekeurd is. Dat is de goedkeuring voor het startsein waar iedereen op wacht. Wat is er gebeurd? Het leger heeft zich bij ons aangesloten zodat ze kunnen voortbestaan. Deze keer in vrede, met andere woorden om de problemen uit de weg te ruimen en dan komt de vrede om de hoek kijken.”
Amerika komt eerst aan de beurt, het gaat ongeveer 2 dagen duren, maar sommige mensen zullen gaan omvallen, want het wordt 24 uur non-stop. Na 2-3 dagen kan de VS andere landen gaan assisteren. Luister naar dit fragment vanaf: 53:45

Drake zegt dat de operatie klaar is en wacht totdat de financiën gereed zijn, van welke partij deze ook afkomstig is. Luister naar dit fragment vanaf: 1:10:00

Er zijn in ieder geval weer behoorlijk wat zaken in beweging en tijdens deze uitzending geeft Drake ook weer allerlei instructies aan de milities ter voorbereiding op wat komen gaat. Ondanks deze voorbereidingen kan de daadwerkelijke uitvoer van het Plan, of onderdelen daarvan, langer duren en is altijd afhankelijk van externe factoren, zoals bij elke militaire operatie.

[Drake is onderdeel van de Freedom Movement, losse van elkaar onafhankelijke groepen die toewerken naar de ontmanteling van de heersende schaduwelite en arrestatie van deze Cabal (illuminati/New World Order).

Drake is oud-militair en had een zeer hoge positie binnen het Amerikaanse leger. Hij is nu woordvoerder en contactpersoon van de Positive Military, US Militia, klokkenluiders binnen het Pentagon, CIA, FBI, en staat in contact met allerlei andere Amerikaanse en internationale overheidsorganisaties.]

Ella Ster*

Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl

Audiolink van de Blogtalk-radio-uitzending van 11 juni 2016 

Share.

About Author

Comments are closed.