Truth, Honor & Integrity radioshow van Thomas Williams van 16 juni 2016

0

De 16 juni radioshow van Thomas Williams zat wederom vol interessante onderwerpen. Hieronder de belangrijkste onderwerpen. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

15:50   Thomas reflecteert op de aanslagen in Orlando. Moslims worden weer in slecht daglicht gesteld, maar Moslims zijn niet het probleem, geen van de machthebbende facties van de illuminati zijn namelijk Moslim. De FBI is tevens in diskrediet gebracht, waarschijnlijk omdat bepaalde mensen de veroordeling van Hitlary nastreven.

26:00   Volgens Thomas zijn de laatste 2 weken een enorm tipping point (kantelpunt) geweest, gebaseerd op het nieuws wat hij ontvangen heeft. Veel nare dingen zijn verhinderd.
(Op 1:18:10 gaat hij in op de status van het Plan en legt uit waarom nu veel cruciale informatie niet naar buiten gebracht kan worden.)

46:30   Het Amerikaanse leger werkt nu samen met het Chinese leger en overheid, om korte metten te maken met de facties binnen die landen. Generaal Dunford en anderen realiseren zich nu dat ze zijn voorgelogen door de Chinese factie. De reden dat er een aankondiging bij de Treasury is gemaakt, was een waarschuwing voor de Amerikaanse en Aziatische factie. Men wilde op die manier laten zien dat men een rechte rug houdt en strijd tegen alle vormen van terrorisme, inclusief financieel terrorisme. De Amerikaanse overheid had de VS in de uitverkoop gedaan.

Thomas benadrukt dat mensen niet de denkfout moeten maken dat alle regeringsleden tegen de mensen zijn. Een substantieel aantal is bereid om voor de mensen op te komen zodra men een veilige uitweg ziet. “De strijd is begonnen”, zegt hij, al zal deze grotendeels achter de schermen plaatsvinden. De Chinese overheid is nu ook op de hoogte en aan boord. Volgens Thomas is dit geweldig nieuws.

51:50   De frequenties van de Wave komen nog steeds binnen en veroorzaakt een bewustzijnsverandering. Voor degene die geleerd hebben om hun trilling op een hogere frequentie te brengen en het de meeste tijd op dat frequentieniveau te houden, ondanks alle rumoer om ons heen, ervaren we nog steeds deze nieuwe boost van energie om ons heen. Het blijft gezegd worden om je voor te bereiden. Maak korte metten met je schaduwkant. Als je de negatieve bagage hebt losgelaten kun je op een hogere frequentie functioneren. Degene die niet voorbereid zijn worden straks volledig overweldigd door deze energieën.

77:45   Geschiedenis van de NSA. De geheimzinnigheid rond de organisatie heeft niet zozeer te maken met de staatsveiligheid en intel met betrekking tot andere landen, maar omtrent informatie over de buitenaardse technologieën en welke groep deze technologie als eerste zou weten te bemachtigen.

87:00   De vraag is of de Disclosure van buitenaardsen een valse reddingsoperatie zal zijn. Thomas heeft informatie ontvangen dat ze tot zeer recentelijk van plan waren om project Bluebeam te lanceren en een valse buitenaardse redding te simuleren. Thomas zegt niet te zitten wachten op wat voor buitenaardse redding dan ook, we hebben er genoeg van gezien de afgelopen 13.000 jaar, dus nee, bedankt.

Hij denkt tevens dat er de komende twee jaar geen grootschalige publieke Disclosure over buitenaards leven komt, iets dat door al zijn informatiebronnen wordt bevestigd.

95:40   Er zijn verschillende versies van wat de Event is. Gaat het om de financiële reset, de kennismaking met buitenaardsen, het neerhalen van de Veil of de structuur/matrix? Er zijn talloze Events. Maar alles tussen nu en 2025 gaat zeer waarschijnlijk alles veranderen. Persoonlijk denkt Thomas dat we daarin gaan slagen.

98:00   De Cabal, inclusief leden van de koninklijke families, worden gedwongen om de meest afschuwelijke dingen bij te wonen. Ze zijn in de verkeerde familie geboren en hadden eigenlijk geen keuze.

1:03:00   De Cabal heeft een ander beeld van de mensheid, blijkbaar heeft de mens (E*: of waren het andere rassen?) de planeet al vijf keer vernietigd. Dit zou de zesde keer zijn. We komen na 76.000 jaar (verschillende cycli van 13.000 jaar) aan het einde van een ‘loop’ (lus) en deze is onderbroken waardoor de situatie anders is dan in het verleden. Thomas denkt echter dat het niet zozeer de mens was die de Aarde ‘vernietigde’, maar dat dit door inmenging door andere rassen is veroorzaakt en dat de mensheid daarvan de schuld kreeg.

1:12:00   Werk aan jezelf en je frequentie, dan weet / voel je ook wie je kunt vertrouwen. Belangrijk omdat volgens Thomas ± 75% van de informatie die momenteel naar buiten wordt gebracht vals is.

1:18:10   In technische zin is het Plan nog steeds van kracht, maar volgens Thomas is het geen zekerheid dat de dingen ook daadwerkelijk gaan gebeuren als beschreven in het Plan en het bijbehorende massa-arrestatiescenario. Hij denkt wel dat er uiteindelijk arrestaties gaan plaatsvinden, maar de wijze waarop het destijds gepland is kon niet gerealiseerd worden en daarom wachten we al ruim 4 jaar. Als het Plan destijds was uitgevoerd had dit tot massavernietiging geleid. Slechts 20% zou het overleven en de infrastructuur zou tevens vernietigd zijn. Niet bepaald in lijn met het begrip vrijheid. Daarom moeten dingen ondergronds en met veel meer geheimhouding plaatsvinden. Ook als gevolg van de infiltratie van de White Hats, die aanvankelijk te openlijk hun plannen op internet hadden gezet. Daarom is men nu veel terughoudender in het delen van informatie. De meest cruciale dingen vind je niet terug op het internet.

1:47:45   Hoeveel van de facties willen een deel van de mensheid doden? Thomas: allemaal, ze waren voorheen allemaal één als de illuminatigroep, nu opgesplitst in 5 groepen. Nu willen ze niet alleen de mensheid uitroeien, maar ook elkaar. Ze verraden elkaar en worden door negatieve buitenaardsen en psychopathische mensen tegen elkaar uitgespeeld.

1:53:30   De beste verdediging van energetische aanvallen is om gegrond en gecentreerd te blijven. Er zijn verschillende methodes om je ertegen te weren. Thomas heeft geleerd om dergelijke spirituele aanvallen niet alleen te herstarten maar als een boemerang terug te sturen. Toen hielden ze snel op.

1:56:50   De Aarde die in tweeën splitst, heeft te maken met het einde van de loop (lus) je hebt een zielskeuze om met de planeet mee te gaan en te ascenderen. Het wordt een scheiding van zielen en families. Maar we hebben elders, op andere tijdlijnen, ook familie. Door verschillende frequenties zullen bepaalde mensen uit het blikveld ‘verdwijnen’.

1:72:25   Er zijn verschillende redenen waarom de buitenaardsen hier niet komen om ons te helpen. Zelfs als de intenties goed zijn zou dat het ergste zijn dat ze kunnen doen. De consequentie zou een herhaling van de loop / lus zijn, een nieuwe cyclus (van 13.000 jaar), omdat we onze les niet geleerd hebben. We moeten stoppen met uit te kijken naar redders van buitenaf. Dat deden we ook 13.000 jaar geleden en die ‘redders’ bleken voor de mensheid niet goed uit te pakken.

Het emailadres voor het indienen van vragen is
truth.honor.and.integrity@gmail.com

Ella Ster*

Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl

Audiolink van de radio-uitzending

Share.

About Author

Comments are closed.