De RV (revaluatie van valuta) en de financiële reset worden al jaren aangekondigd als positieve veranderingen die zullen leiden tot een eerlijke verdeling van het geld en meer welvaart. Maar is dat eigenlijk wel zo? Er blijkt een addertje onder het gras te zitten. De geplande RV leidt tot inflatie en zorgt dat het geld weer terugstroomt naar de bankiers. Het is de Gold Game, het virtuele geldspelletje waarbij gespeeld wordt met cijfers in de computer die niks meer te maken hebben met de reële economie.

Een update van Neil Keenan

Rechter Anna von Reitz heeft recentelijk de ware betekenis van geld gedefinieerd en de waarde ervan wordt bepaald door: (1) je arbeid, (2) natuurlijke bronnen en (3) wat arbeid met natuurlijke bronnen doet. Al het andere is ofwel een goedgekeurd alternatief ofwel nep. En zodra de overheden aan de banken of (nationale) schatkamers toestemming geven om papiergeld te drukken wat gedekt is door jouw arbeid of natuurlijke bronnen, gaan ze uit hun dak. Ze drukken meer en meer totdat de waarde van arbeid en natuurlijke bronnen een steeds hoger en hoger niveau bereikt. Dit noemen we inflatie en daardoor wordt de waarde van het papier verminderd tot het punt van instorten, totdat alles weer gerevalueerd moet worden (de befaamde RV en GCR, Global Credit Ratings).

Deze ‘inflatie’ word gepromoot door de financiële instellingen als een noodzakelijk kwaad dat de financiële brandstof levert om de economie te doen ‘groeien’ door het leveren van extra ‘liquiditeit’. De waarheid is echter dat wanneer je elke economisch groei verdeelt (concreet of  verwacht) door het cijfer ‘70’ (een logaritmische schaal) je snel kunt uitrekenen hoeveel jaar het duurt voordat alles in prijs is verdubbeld. Dat is geen echte groei!

economy-monopoly-morgan

Het is ook geen echte groei als centrale banken de grote banken door een bail-out ‘redden’, omdat dit slechts geld toevoegt aan beide bancaire partijen. Diezelfde partijen gebruiken vervolgens dit geld om mee te gokken op de grondstoffen- en aandelenmarkten of gebruiken voor hedge-weddenschappen (hedge funds) met behulp van derivaten. Weinig van dit bail-out geld komt uiteindelijk in de reële economie terecht. De waarde van arbeid en natuurlijke grondstoffen dalen als gevolg van de toenemende inflatie.

Bankbiljetten

Michael Tellinger voert al jaren strijd tegen het Zuid-Afrikaanse bancaire systeem. Het is duidelijk dat bankieren onder de corporate wetgeving een frauduleuze activiteit is. Wat meneer Tellinger ontdekte was dat het gehele bancaire systeem op papier zaken doet, specifieker op basis van promissory notes (I.O.U’s, in feitje een schuldbekentenis en een belofte op papier). Dus om zijn wettelijke schulden af te betalen, schreef hij zijn eigen promissory notes uit op basis van zijn eigen voorwaarden en bepalingen.

Hij melde op zijn eigen biljet (promissory notes) dat hij beloofde het bedrag terug te betalen aan degene die zijn biljet op een specifieke tijd, plaats en datum bij zijn debiteuren inleverde. Niemand kwam opdagen om het geld te innen, dus de promissory notes vervielen… en hij hoefde niet meer uit te keren!

Illuminati-structure

Bankleningen werken op een vergelijkbare manier, maar de fraude ontstaat wanneer de bank jouw lening overeenkomst opstelt (hun promissory note/IOU) onder hun voorwaarden en bepalingen (niet die van jou). Zodra je deze overeenkomst tekent dan gaat de bank bij een andere financiële instelling het geld incasseren en geeft jou het geld dat ze vanaf het begin niet hadden en dwingen jou om de IOU met rente terug te betalen.

En wanneer dit op grotere schaal gebeurt dan wordt opgemerkt dat het rentepercentage op jouw IOU hoger is dan het inflatiepercentage dat de centrale banken op kunstmatige wijze creëerden door meer geld te drukken. Dat betekent dat het uiteindelijk onmogelijk is voor welke economie dan ook om de rente aan de banksters af te betalen, omdat er nooit genoeg is om de lening en rente te dekken. Als gevolg storten economieën in en er komt een revaluatie en reset.

Een dergelijk economisch model creëert een eeuwigdurend schuldslavensysteem die beheerst worden door de banksters en door hun gecontroleerde overheden met hun militaire en politiemacht onder admiraliteit wetgeving.

De piramide van het financiële systeem

Laten we nu eens aan de top van de piramide kijken hoe dingen werken. Allereerst wat achtergrondinformatie over piramides. Je kunt zien dat het ‘alziende oog’ los staat van de top van de piramide op de achterzijde van de $1 biljet.

Piramides zijn eigenlijk frequentie-generatoren en de bovenste deksteen van de piramide is daar waar men zich kan verbinden met het eigen ‘derde oog’, ofwel de pijnappelklier om daarmee verlichting te verkrijgen. Het weghalen van de top van de piramide verbreekt de frequentie-verbinding, wat de ‘elite’ graag wil doen, om daarmee te voorkomen dat de massa van de mensheid toegang krijgt tot hun verlichtte kennis.

black-pyramid-alaska

Dus als je verlichting wil verkrijgen door een piramide, zoek er dan simpelweg een waarvan de punt nog intact is en richt daar je aandacht op. In Alaska is er nog een die de zwarte piramide wordt genoemd, nog intact en zeer krachtig is.

De ‘elite’ aan de top van de financiële piramide wil je ook in het duister houden en hun namen verschuilen onder allerlei stichtingen en geheime genootschappen. Dit is niet zozeer om te voorkomen dat mensen aan hun deur kloppen om donaties te vragen, maar heeft meer te maken met de wijze waarop ze in de eerste plaats hun rijkdom hebben vergaard. Daarmee verhullen ze hoe ze de mensen illegaal blijven naaien op basis van de waarde van hun arbeid en natuurlijke bronnen.

china-ancient-dragon

Aan de top van de piramide staan een aantal oude soevereine families, het Vaticaan en hun banksters in het Westen en de Elders van de Dragon-families uit het Oosten. Dit zijn de personen die zullen zeggen dat ze de rijkdom van de wereld bezitten, omdat ze het goud bezitten, de banken en de overheden die tot corporaties zijn omgedoopt, plus alle grote multinationals die de die de onderliggende onderpand van de wereld vormen.

Deze ‘elite’ hebben middels hun stichtingen en hun belangenbehartigers — zoals de Committee of 300, de Bilderberg-groep, en andere geheime genootschappen en iedereen die officieel als M1 gekozen isde sleutelpositie met betrekking tot wie wat echt bezit en wie niet.

Maar het water wordt op dit niveau troebel omdat er geen ‘eer onder de dieven bestaat’, aangezien zij aan de top zijn gekomen door overwinning (diefstal), fraude, corruptie en allerlei vormen van bedrog. Men houdt zich voortdurend bezig met elkaar te naaien, daar waar maar mogelijk is, of spant samen om de rest van de mensheid te naaien om daarmee hun slaven (waardeloze eters in hun ogen) te overheersen.

De ‘elite’ heeft nu een punt bereikt waar ze het bloed uit een steen proberen te persen en ze zullen geconfronteerd worden met slavenrebellie als ze nog verder gaan. Dus om hun controle over ‘hun slaven’ en hun eigen leven te behouden, moeten ze een aantal concessies maken zodat de slaven denken dat ze iets krijgen (maar eigenlijk niets krijgen). Dit willen ze doen door de wereldwijde valuta te revalueren (RV) en wat kleingeld naar de massa te werpen om ze te paaien. Aldus denkt men: “Laten we NESARA introduceren zodat we de boel langer kunnen rekken.”

Wie profiteert er eigenlijk van een schuldkwijtschelding of een verspreiding van welvaart? De massa roept: “Jippie!”. De soevereinen en Elders springen ook van plezier op en neer, want al hun geld gaat terug naar hun banken en voedt hun industrieën en winsten door meer consumptie van natuurlijke bronnen en hun slavenarbeid.

elite-nwo-board-meeting

Natuurlijk is het zo dat wanneer je de schuld kwijtscheldt en elke man, vrouw en kind een miljoen dollar geeft, je zult zien dat een Ferrari veel meer gaat kosten en de inflatie als een raket omhoog schiet. Net als de andere dingen. Maar schaadt het de elite? Niet echt.

Hun antieke stichtingen hebben activawaarden van cijfers met 50-60 nullen, in dollars uitgedrukt. En 7 miljard mensen maal $1 miljard is een druppel op de gloeiende plaat voor slechts een van deze stichtingen, met name omdat al het geld opnieuw in hun bancaire systeem teruggestort gaat worden.

“Hier heb je wat gratis geld… het zal binnenkort waardeloos zijn”… en de gelukkige slaven zullen weer in dezelfde goot terugkomen. “En aangezien we de wereldwijde valuta gaan revalueren en resetten, laten we de goud- en zilverprijs opdrijven! Hé, het is slechts een product van ‘inflatie’ plus een beetje extra zodat de metaalvoorraad van de ‘elite’ nu een veel hogere waarde heeft dan het resultaat van de revaluatie en reset.” En vervolgens nemen ze slechts het goud voor $5.000 per ons (slechts een paar honderd procent meer dan het nu is. Dus meer nullen voor de slimme jongens.

Dat is de Gold Game, waarbij de ‘elite’ de wereldwijde liquiditeit laat toenemen en dan de goudprijs opdrijft om hun inspanningen te verhullen. Niet alleen krijgen ze hun geld terug, maar ze vermeerderen de waarde van hun geld gebaseerd op hun goudreserves. Ze drijven bovendien de prijzen op van andere metalen, diamanten, kunstwerken en andere high-end luxe producten, in het proces om hun welvaart verder toe te laten nemen. Het is een spel. Het maakt de sheeple* tijdelijk blij, maar hun slavernij blijft bestaan.

*) Sheeple is een term die gebruikt wordt door de schaduwelite om de mensheid mee een te duiden; people als makke schaapjes.

sheeple-masses-escalator-work

Is er een uitweg?

Ja! Ten eerste moet het bedrog dat middels de revaluatie en valuta reset wordt gepleegd naar buiten gebracht worden. Met name wanneer dit proces niet transparant is en slechts een inflatiegolf zal creëren waar in werkelijkheid alleen de ‘elite’ van profiteert.

Ten tweede, het herstel van de rechtmatige Republiek van de verenigde Staten van Amerika (met opzet ‘verenigde’ met kleine letters geschreven) en het uitroepen van een Continental Congress is een cruciale stap om de breuk met de slavernij van de Amerikaanse burgers duidelijk te maken. Maar dit gaat niet alleen over Amerika. Amerika staat centraal, maar de rest van de wereld is het spuugzat dat alles altijd over Amerika gaat. Dit wordt een les voor de wereld en de oprichting en formatie van de Republiek der Naties, wereldwijd.

De ‘elite’ heeft al gezien dat er wereldwijd een ontwaking plaatsvindt en als ze willen overleven dan moeten ze de deksteen terug op de piramide plaatsen. Dan moeten ze hun kapitaal benutten voor het welzijn van de gehele mensheid en niet voor de vernietiging van de mensheid of de vernietiging van Moeder Aarde.

De Aziatische Elders zijn in volledige overeenstemming over deze te varen koers en hebben de stichtingen en fondsen waarmee men in staat is om met gemak een dergelijke mondiale transitie te financieren. Ze worden echter geconfronteerd met een probleem in de nabije toekomst van hebzucht door de regenten en regeringsleiders die deze welvaart voor zichzelf willen benutten. Het aloude probleem, hè. Boeven zijn boeven.

dragon

Transparantie is de sleutel om deze hebzuchtige blokkades op te heffen. Dit begint bij de voorgestelde revaluaties en wereldwijde valuta reset. Wie is verantwoordelijk voor het bepalen van de nieuwe koersen. Welk proces werd gebruikt en zal worden gebruikt? Maak het transparant zodat het publiek een geïnformeerde beslissing kan maken.

Hetzelfde geldt voor de handelsovereenkomsten. Hoe kan een overheid een handelsovereenkomst goedkeuren waarvan alleen de wereldwijde corporaties en multinationals profiteren en er geen lokaal belang is… zonder de goedkeuring van het volk te krijgen?

Transparantie legt de waarheid bloot. Er is geen plek om zich te verstoppen. Dus mijn advies aan de soevereinen en Elders is simpelweg “verander” en doe voor de verandering wat goed en rechtvaardig is.

Onderwerping in slavernij is niet langer een optie. Als je oprecht ‘geeft’ zul je veel meer terug krijgen… en in vrede leven.

king-farouk

Door Group K & Koning Farouk

Vertaling door Ella Ster*

Artikelen door mij geschreven mogen Elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl

Originele artikel:
NEIL KEENAN UPDATE | Hot Spot: Money, RV’s, Transparency And The Gold Game

Share.

About Author

Comments are closed.