Truth, Honor & Integrity radioshow van Thomas Williams van 30 juni 2016

0

De radio-uitzending van Thomas Williams op 30 juni. In het tweede uur wordt uitgebreid over de komende Wave gesproken. Verder kwamen er allerlei interessante onderwerpen aan bod, waarvan een deel is opgenomen in onderstaande samenvatting. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden] Met de belangrijkste onderwerpen:

28:00   Er zijn wereldwijd belachelijk veel Amerikaanse militaire basissen. Waarom zijn die 800 buitenlandse basissen in 160 landen noodzakelijk? Alleen al in Duitsland zijn er sinds de Tweede Wereldoorlog 174, en in Japan 130. De kosten voor deze militaire basissen zijn ten minste 156 miljard dollar per jaar. Dit bedrag kan beter besteed worden, zoals het herstel van de planeet en alle schade die door de oorlogen van het Amerikaanse leger is veroorzaakt.

44:00   De Brexit verkiezingen hebben de Rothschilds een enorme winst opgeleverd van 2,6 miljard in een dag. Dit is hun grootste goudmijn sinds de handel met voorkennis in tijden van Waterloo.

50:00   De aanslag in Turkije heeft te maken met een vredesdeal en handelsovereenkomst die op die dag gesloten is. De Cabal is niet geïnteresseerd in vrede, ze willen chaos en wanorde.

51:50   De Cabal probeerde de breuklijn San Andreus Fault in Californië te laten verschuiven, maar die poging is mislukt. Ze probeerden ook de Yellow Stone vulkaan op te blazen (wat de vernietiging van grofweg 1/3 van de VS zou betekenen), maar ook die poging is mislukt. De reden is net zo onlogisch en onredelijk als een driftige peuter die zijn zin niet krijgt: “we krijgen niet wat we willen, dus laten we iedereen maar vernietigen.”

Er zijn blijkbaar nog 2 aanslagen voor de VS gepland, maar Thomas weet momenteel niet welke dat precies zijn. Thomas denkt echter dat ook die plannen zullen falen. Uiteraard heeft de Cabal maar één ‘succes’ nodig, maar velen houden een oogje in het zeil en velen weigeren nog de bevelen van de Cabal op te volgen. De Cabal probeert de boel te rekken omdat al hun plannen falen en ze niet weten hoe ze verder moeten gaan.

53:45   Wells Fargo probeert de nieuwe Federal Reserve te worden en de VS over te nemen. De Federal Reserve is failliet. Thomas legt in dit fragment uit waarom de RV (revaluatie) alleen maar voordeel voor de Cabal oplevert.

60:10   De Paus wordt in toenemende mate bedreigd. Men wil hem vermoorden om daarmee toegang te krijgen tot het kapitaal van het Vaticaan. Dat wordt momenteel beschermd. Thomas wil niet beweren dat de Paus een heilige is, want hij heeft dingen op zijn geweten die hij in het verleden heeft gedaan, maar hij heeft tevens pogingen gedaan om dit te corrigeren.

79:30   Thomas heeft in voorgaande shows gezegd dat hij van mening is dat het Plan niet letterlijk uitgevoerd gaat worden, want sommige aspecten van het Plan zou tot enorm bloedvergieten leiden. Daarom sleept het al zo lang voort. De vrijheidsbeweging probeert het bloedvergieten te voorkomen, maar de Cabal zouden het fantastisch vinden als grote aantallen mensen zouden sterven. Je hebt allemaal gehoord over de verzekeringspolissen en ze innen en innen en innen maar uitkeringen. (E* waarschijnlijk doelt Thomas op een situatie vergelijkbaar met de bankiers, waarbij levensverzekeringen op de levens van bankmedewerkers die na overlijden zorgden voor enorme uitkeringen aan de bank.)

88:00   Thomas legt uit waarom hij optimistisch is en denkt dat we hier op een positieve manier uit gaan komen. Luister naar dit fragment vanaf 88:00 minuten.

Hij gelooft niet dat de Elders het goed voor hebben met de mensheid. Ze willen alleen datgene wat hen in het verleden is beloofd, namelijk de overname van de financiële macht die aanvankelijk door de federale reserve aan Azië zou worden overgedragen.

90:00   Hij denkt dat de interne strijd binnen de facties van de illuminati niet alleen het kaf van het koren scheidt, maar ook zichzelf zal schaden en ze tot een onbeduidende groep gaat degraderen.

De Wave

91:45   Veel mensen maken momenteel allerlei vreemde paranormale dingen mee die heel ongebruikelijk zijn. Een van de redenen is de Wave, die inmiddels al is toegenomen tot 90%. Ook de trilling neemt dramatisch toe. Als gevolg van de Wave zullen mensen in 2 kampen ingedeeld worden. Deze verdeling staat los van familieverbanden, vriendschappen, zelfs gezinsverbanden, want we hebben allemaal een individuele ziel. Jij kunt iets anders ervaren dan je familieleden die een ander pad gaan bewandelen dan jezelf. In de kern komt er een grotere verdeling tussen groepen mensen. De negatievelingen zullen in toenemende mate negatiever worden. De psychopaten zullen per dag steeds krankzinniger worden.

De Wave is heilzaam voor positieve mensen, maar met name voor Moeder Aarde. Thomas wil geen voorspellingen doen hoe lang het duurt voordat de resterende 10% van de Wave gaat plaatsvinden.

E*: De Wave is een kosmische energiegolf afkomstig van de Centrale Galactische Zon. Dit zal voor een enorme energetische transformatie in ons Zonnestelsel zorgen. Lees in dit artikel de achtergrondinformatie.

1:01:00   Chloé legt uit dat de Wave, die dient voor het opnieuw in balans brengen van de frequenties, al vanaf 2002 aangekondigd werd. Ze gaat er later op in waarom het zo lang duurt voordat de Wave komt.

De energie van de Wave is afkomstig van de scheppende wezens (niet de Goden) zoals: de scheppende planetaire wezens, scheppende engelen, de wezens die toezicht houden over levensgebieden, etc. Al deze wezens tezamen brachten de energie voort die afkomstig was van de Schepper God om (via de centrale zon) hier te bezorgen, omdat deze nodig was om het duister op te lossen. Het doel was om dingen weer in balans te brengen, want je kunt het duister ook omschrijven als een onbalans. De Wave is een mooie, gebalanceerde golfvorm die bestaat uit licht, geluid en kleur. Het egaliseert de pieken en dalen.

De onbalans van het duister was echter staccato en onregelmatig. Het was dusdanig geconstrueerd dat het de effecten van de Wave heeft tegengewerkt. Daardoor heeft het heel lang geduurd voordat de Wave kon aanzwellen. Ook de chemtrails spelen hierbij een rol.

De reden dat mensen momenteel rare ervaringen hebben, is omdat onze realiteit omgebogen wordt, waardoor de echte realiteit is niet in lijn met de vervormde ‘realiteit’. Dit heeft te maken met de Matrix en daar zal Shane the Ruiner in een toekomstige uitzending verder op ingaan.

De chemtrails zijn een soort mini-buisvormpjes waarmee bijna iedereens huid geïnfecteerd is. Deze fungeren als een soort portals en trekken ons richting de duistere, negatieve matrix. De Wave dient om dit te corrigeren, maar kan wel allerlei vervelende fysieke klachten geven en is soms voelbaar als een statische lading. Mensen kunnen ook vreemde of paranormale ervaringen hebben, maar geef je er maar aan over. Het wordt een ‘ritje in de achtbaan’ met pieken en dalen.

De Wave is heilzaam voor ons systeem, een soort natuurlijke vaccinatie en helend voor met name Moeder Aarde. Alle wezens die besluiten om met haar mee te gaan, zal het prima vergaan. Er is niks wat de Cabal kan doen om dit te voorkomen, ondanks de chemtrails.

1:07:50   Sommige mensen zullen door de frequentie-reikwijdte (waar de planeet naar toegaat) buitengesloten worden. Het is belangrijk om je dit niet op persoonlijk niveau aan trekken maar te accepteren dat sommige zielen een totaal andere route zullen nemen.

Er zal op een bepaald moment een hoogtepunt ontstaan, die tot een transitie van de planeet zal leiden. Hoe en wanneer dit gebeurt is onzeker. Probeer zelf in balans te blijven en te vertrouwen in een goede uitkomst.

Andere onderwerpen

1:33:00   Brexit zal vooral in voordeel van de Cabal zijn. Thomas denkt dat de verkiezingen niet helemaal eerlijk zijn verlopen. Hij sluit niet uit dat er binnenkort radicale veranderingen zullen zijn, waarbij Schotland gedwongen wordt onafhankelijk te worden.

1:40:00   Afgaande op wat Benjamin Fulford en Neil Keenan verklaren, zijn de White Dragons in onderhandeling met de Rothschilds en sluiten allerlei overeenkomsten. Op basis daarvan kun je concluderen dat ze gelieerd of verbonden aan elkaar zijn. Thomas blijft echter benadrukken dat de meest prominente Rothschild familieleden hier niet bij betrokken zijn en dat zij op geen enkele manier interesse hebben in een eerlijke en vrije wereld.

Later in de uitzending (±1:62:20) bevestigt hij dat het onderhand tijd is om de leden van deze familie simpelweg op te sporen en eindelijk korte metten met ze te maken.

1:41:00   AIPAC is volgens Thomas de organisatie die bij Trump aan de touwtjes trekt.

1:49:00   David Icke is een belangrijke persoon geweest om bepaalde informatie naar buiten te brengen. Veel van zijn informatie was zeer bruikbaar, voordat hij met Alex Jones ging samenwerken. In 2011-2012 veranderde alles.

Alex Jones werkt voor de Cabal en zal dat altijd blijven doen. Jones legde de offerceremonie tijdens de Bohemian Grove conferentie vast en dit is een bijeenkomst waar je volgens Thomas simpelweg niet voor uitgenodigd wordt als je geen onderdeel bent van de club.

1:57:00   Heel Noord-Amerika is al ten minste sinds 2010 verenigd in de North American Union, inclusief Mexico, Canada en Puorto Rico.

1:62:00   Er is een gerucht dat Trump genetisch gelieerd is met het Nederlandse koningshuis en steeds financieel ondersteund wordt na het zoveelste faillissement. Thomas weet niet of dit klopt, maar probeert het uit te zoeken.

1:66:00   Steeds meer mensen steunen het plan om Amerika te redden. De overwinning van de VS is cruciaal voor de wereld. Als Amerika ten onder gaat, gaat de rest mee. Alle facties hebben namelijk één ding gemeenschappelijk: de vernietiging van de VS. Ze willen het land terugbrengen tot een derdewereldland, de Amerikanen in kampen stoppen en alle wapens afpakken. Thomas is overtuigd dat dit plan, zoals alle grote plannen van de Cabal, zal falen.

1:72:20   Thomas denkt niet dat het hoofdkwartier van de CIA zich onder het meer van Genève bevindt. Maar het hangt er ook van af welke CIA je bedoelt, want er zijn er 2. CIA is wereldwijd gevestigd: Bulgarije, China, Japan, Indonesië, en op veel andere plaatsen. CIA staat gelijk aan = MI6 = Mosad = KGB, allemaal dezelfde groep.

1:75:00   Ten slotte spreekt Thomas over de zielskeuze. Onze ziel heeft nu een keuze sinds de reïncarnatieloop doorbroken is.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Download de MP3 of luister online

Thomas Williams presenteerde jarenlang met Drake Bailey de internet radio-uitzendingen Cosmic Voice. Vanwege een verschil van inzicht verliet hij de groep en ging vanaf mei 2016 door met zijn eigen wekelijkse radioshow Truth, Honor & Integrity. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati.

Share.

About Author

Comments are closed.