Truth, Honor & Integrity radioshow van Thomas Williams van 7 juli 2016

0

De Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van Thomas Williams op 7 juli. Hieronder de samenvatting. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden] Met de belangrijkste onderwerpen:

Thomas begint de uitzending met een paar mededelingen:

Afgelopen week is Thomas gebeld door Drake. Hij heeft zijn excuses aangeboden en een aantal zaken verhelderd. Ondanks de verzoening zullen ze beiden hun eigen radio-uitzendingen blijven doen, omdat ze allebei hun eigen invulling aan deze shows willen geven. Bovendien denken ze anders over een aantal onderwerpen.

15:00   Er worden in de medische industrie gigantische bedragen betaald aan artsen en ziekenhuizen om bepaalde medicijnen te promoten. Ook wordt het geld besteed aan het financieren van onderzoek en lezingen. Het gaat om 7,52 miljard dollar in 2015. “Het is niks meer dan omkoping en artsen aansporen om hun ‘snoepgoed’ uit te delen.”

19:00   De situatie in Venezuela wordt steeds schrijnender. De economische crisis zorgt voor ernstige voedseltekorten en is opzettelijk gecreëerd door de Cabal. Het is een vorm van economische oorlogsvoering waarbij de economie in Venezuela met opzet is gecrasht vanwege de olie.

23:45   Het AIDS-virus is door de mens gemaakt. De uitvinder is Dr. Robert Gallo. Op zijn naam is er in 1984 ook een patent op het virus (!) aangevraagd, maar hij heeft vooralsnog nooit zijn royalty’s laten uitbetalen. Gallo was een lid van het Medisch Centrum voor Biotechnologie in Baltimore. Het AIDS-virus is een ontworpen bijproduct van de US Special Virus Program dat actief was van 1962-1978. Het virus werd toegevoegd aan vaccinaties die werden verspreid in Afrika én Manhattan!!!

Men wil nu nog steeds epidemieën te veroorzaken en probeert het nu opnieuw met het Zika-virus. De aanvraag van een patent op een virus is meestal de aankondiging van een nieuw geplande epidemie. (E*: blijkbaar is het patent op het Zika-virus al in 1947 aangevraagd). Thomas is er echter van overtuigd dat dit voorkomen zal worden

Het is schokkend om te beseffen dat de Amerikaanse overheid een organisatie in het leven heeft geroepen die als doel heeft om grote groepen mensen te doden door middel van gecreëerde virussen. Zeker virussen die pas na een langslepend ziekteproces tot de dood leiden. Dit zijn psychopaten die niet menselijk meer zijn.

44:00   Hillary staat blijkbaar boven de wet, aangezien ze niet vervolgd wordt voor het recente email-schandaal, ondanks overduidelijk bewijs dat ze allerlei wetten overtreden heeft. De afgelopen week zijn er 3 getuigen tegen de Clintons omgebracht. Blijkbaar laten de Clintons een lang spoor na van velen omgebrachte getuigen en mensen die ze tegenwerkten. Zie ook dit Nederlandse artikel over de “Clinton death trail”. [1:38:00]

(E*:  De zaak van Hillary is vergelijkbaar met die van Demmink: zolang we het huidige justitiesysteem hebben gaan ze niet vervolgd worden. Deze mensen hoeven zich niet aan de wetten te houden die wel voor ons gelden.)

50:00   Anna von Reitz heeft een bericht geschreven over het feit dat er momenteel veel wordt gesproken over de Nieuwe Republiek van Amerika door Generaal Joseph Dunford. Blijkbaar heeft het Amerikaanse leger tekort aan geldmiddelen, dus hebben ze een deal met de Rothschilds gesloten. Deze hebben hun winkeltje in China opgericht waarbij ze verwarring zaaien, doordat ze zich voordoen als de Chinese Elders. Dunford heeft 1 miljard dollar geleend van de 357 miljard dollar in goud die ze het Amerikaanse volk verschuldigd zijn. Hierdoor is een situatie ontstaan waarbij de generaals betaald worden via de Chinezen en de Rothschilds, en de tussenpersonen rente vangen voor het gebruik van hun eigen geld. Hier zijn de Rothschilds erg goed in: iemand laten betalen voor iets dat eigenlijk al van hen is. Generaal Dunford is volgens Thomas in deze Rothschild val gestapt.

Thomas vraagt zich af waarom de Nation States niet afgedwongen worden. (E*: In het Nation States project hebben alle vijftig staten van Amerika zich onafhankelijk verklaard. Dit wordt in dit artikel uitgebreid uitgelegd). “Ik hoor over al die documenten die over het internet vliegen, gedaan door het ene na het andere juridische team. Het is allemaal al gedaan! Dwing het gewoon af! Als we het eenmaal afdwingen moeten we voorzien worden met een regering voor de verenigde staten van Amerika.” (Opzettelijk met kleine letters geschreven.)

1:00:30   De mensen die achter de schermen werken, zowel de Cabal als de goeieriken – laten we ze de werkgroepen noemen – beginnen vertrouwen te verliezen in alle facties. Sommigen doen nu iets totaal anders. dat is inclusief Cabal-leden. Ze realiseren zich dat alles wat ze proberen faalt.

1:30:00   Er zijn 2 FBI’s en 2 CIA’s. FBI1 en CIA1 zijn de originele organisaties. FBI2 en CIA2 zijn het militaire industriële complex en de verborgen macht door de Cabal-mensen. 75 van de originele FBI wilden Hillary vervolgen en voorspelden een soort revolutie binnen de FBI als ze niet berecht zou worden.

1:49:00   Veel FBI-medewerkers zijn inclusief hun gezinnen bedreigd. Op dit moment regeert de angst. Zij moeten een opstapje krijgen ondersteund door de milities en het leger, zodat het veilig is om alles wat ze weten te onthullen en naar buiten te kunnen treden. Een andere oplossing is het financieel ondersteunen van klokkenluiders zodat deze ontslag kunnen nemen.

1:33:00   Saturnus zou ooit onze zon geweest kunnen zijn – er zijn oude geschriften over – maar Thomas weet het niet zeker. Saturnus was wel onderdeel van het matrix-systeem, samen met de Maan en Aarde. In de extra uitzending van aanstaande maandag met Shane de Ruiner zal daar meer over verteld worden. Omdat deze Saturnus-Maan-matrix uit elkaar valt versnelt de tijd. Daardoor ontstaat het gevoel dat men ‘tijd tekort komt’. Het begrip ‘tijd’ is buiten de matrix vloeibaar en geen stress-factor. Het uit elkaar vallen van de matrix kan ook duizeligheid of tintelingen veroorzaken.

1:46:20   Een gewelddadig verzet is het minst gunstige scenario en alleen maar een excuus voor het uitroepen van Martial Law. Thomas is echter optimistisch over een vreedzame transitie en hoopt daar de volgende uitzending meer over te kunnen vertellen.

In het laatste uur spreken Thomas en Chloé over de droomstaat en welke boodschappen er in dromen kunnen zitten.

Download de MP3 of luister online

Thomas Williams presenteerde jarenlang met Drake Bailey de internet radio-uitzendingen Cosmic Voice. Vanwege een verschil van inzicht binnen de groep ging hij vanaf mei 2016 door met zijn eigen wekelijkse radioshow Truth, Honor & Integrity. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati.

Share.

About Author

Comments are closed.