Interview Thomas Williams Open Your Mind Radio 10 juli 2016

0

Onderwerpen die in dit interview besproken  worden:

  • Intel vanuit de illuminati en waarom deze vaak nog niet gedeeld kan worden
  • Het oprekken van je referentiekader en openminded blijven
  • De Wave
  • Geplande aanslagen: het opblazen van de San Andreas breuklijn of Yellowstone vulkaan
  • De Dallas schietpartij was een valse-vlag-aanslag

Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

20:00   Introductie van Thomas Williams door Alan James en begin van het interview.

24:00   Thomas legt uit waarom hij soms bepaalde informatie niet naar buiten kan brengen. Sommige dingen liggen heel gevoelig. Mensen moeten zich realiseren dat er een oorlog gaande is. Het onthullen van bepaalde informatie zou bepaalde mensen in gevaar kunnen brengen. De radio-uitzendingen van Cosmic Voice en Truth, Honor & Integrity show worden echter ook gebruikt om informatie uit te wisselen tussen bepaalde facties van de illuminati, omdat deze nauwlettend in de gaten worden gehouden en soms op geen andere manier toegang kunnen krijgen tot bepaalde intel.

32:00   Thomas raadt mensen aan niet alleen een open mind hebben, maar ook je referentiekader op te rekken. Dat is belangrijk omdat de informatie die de komende tijd naar buiten gaat komen verbijsterend zal zijn (it is going to blow your mind).

41:45   De Wave zit nu op zo’n 90% en zal de komende 2 maanden naar 95% toenemen. Dit zal ervoor zorgen dat er veel mensen ‘over het randje zullen gaan’, want deze mensen kunnen de frequenties niet verdragen.

45:00   De Cabal bereikt momenteel een staat van wanhoop. Er zijn concrete pogingen van de Cabal geweest om de San Andreas Fault (breuklijn) en Yellowstone vulkaan op te blazen.  Er zijn tevens in 18.000 bruggen over de gehele VS ontstekers/bommen geplaatst. Al deze plannen zijn verijdeld en zullen blijven falen.

48:00   De Dallas schietpartij: men was eerder op zoek naar crisisacteurs, dus men was op de hoogte dat er iets in Texas gepland was. Thomas denkt dat Cleveland de volgende locatie wordt. Men probeert een rassenoorlog te ontketenen. De door de Cabal geïnfiltreerde groep ‘Black lives matter’ speelt een belangrijke rol in deze valse-vlag-aanslagen. Het doel is om Martial Law af te kondigen en Obama een derde termijn te laten  regeren.

1:04:00   Minstens 70% van de alternatieve media is gecontroleerde oppositie. Sommigen hebben de mensheid uitverkocht. Velen namen, waarvan Thomas toegeeft deze personen zelf ook gevolgd te hebben, blijken een voor een voorzien te worden van ‘slimme scripts’.

1:11:45   Thomas is zeer kritisch op de informatie die hij krijgt en trekt aanvankelijk alles in twijfel. Hij krijgt veel informatie van de mensen gelieerd aan de Peoples Club stichting. Deze insiders hebben toegang tot álle bijeenkomsten op het hoogste niveau, inclusief de Bilderberg Groep, of besprekingen met de Centrale banken of Verenigde Naties.

1:16:30   Alan James: Welke informatie zal mensen gaan verbijsteren?
Thomas: Er komen bepaalde gebeurtenissen aan, dat begint eind augustus, die te maken heeft met zaken buiten onze wereld. Deze gebeurtenissen zullen voor de Cabal lastig zijn om recht te praten, of er een draai aan te geven. Noch zullen deze dingen verborgen gehouden kunnen worden. Het is niet zozeer een buitenaardse gebeurtenis, maar iets op aarde. Thomas verontschuldigt zich dat dit een wat cryptische omschrijving is, maar hij heeft nog geen vrijbrief om deze informatie naar buiten te brengen. Het zal samen met de Wave die ongeveer gelijktijdig zal plaatsvinden, een fysiek voelbaar effect veroorzaken.

1:19:55   Alles zal opgevoerd worden. De acties van de Cabal worden versneld, want ze zijn aan het worstelen. Alle aanslagen, hoaxes, zijn allemaal gecreëerd om verwarring te zaaien.

1:21:00   Een van de dingen die de Cabal voor eind dit jaar, begin volgend jaar gepland heeft is het zombie-virus. Het bestaat al een tijdje. Men is er al decennialang bezig met het creëren van epidemieën. Thomas denkt dat het US Special Virus Program voortkomt uit de Nazi’s die via Project Paperclip de VS zijn binnengekomen.

1:29:20   Alan James: “Onnozelheid is nu een keuze” en doelt op de grote hoeveelheid informatie die via internet beschikbaar is. Thomas voegt toe dat mensen niet moeten afwachten tot een of andere autoriteit de problemen gaat oplossen, want dan zijn ze onderdeel van het probleem. De mensheid heeft nu eindelijk de tijd om zelf hun problemen op te lossen. Iedereen kan iets bijdragen, niemand heeft het excuus om helemaal niks te doen.

1:32:00   Thomas is erg sceptisch over Keshe. Hij heeft nog nooit een werkende machine gedemonstreerd gezien, laat staan dat deze technologieën ten behoeve van de mensheid geïntroduceerd zijn.

Thomas raadt tevens aan de waarschuwingen van vernietigende gebeurtenissen die vanuit de Keshe-groep worden gemaakt, zoals het uiteensplijten van het Amerikaanse continent, volledig te negeren. Eerdere waarschuwingen zijn nooit uitgekomen.

1:36:00   Big Foot bestaat. Ze hebben bepaalde bijzondere begaafdheden die mensen vroeger ook hadden maar door genetische manipulatie en sabotage verloren zijn.

1:40:00   Het Vaticaan is onderdeel van de Cabal.Ratzinger is in februari 2013 teruggetreden. Aanvankelijk dacht Thomas dat dit te maken had met het werk van Kevin Annett en zijn aanklachten binnen het ITCCS (International Tribunal into Crimes of Church and State) tegen de Paus. Maar Ratzinger is een Nazi en stond via de Zwarte Adel onder de controle van de Nazi’s.

In de periode dat Kevin Annett de rechtszaak tegen de Paus begon, vond er binnen het Vaticaan een coup plaats. De Jezuïeten hebben toen de macht binnen het Vaticaan teruggegrepen. Zij denken dat ze de NWO (New World Order) voort kunnen zetten. Zij willen vanuit Jeruzalem als een wereldregering regeren.

De huidige paus heeft geprobeerd bepaalde dingen recht te zetten. Men heeft hem daarom anderhalve week geleden geprobeerd te vermoorden. Hij wordt nu beschermd, maar de Zwarte Adel droeg hem op om af te treden. De maffia is gelieerd met de Zwarte Adel, maar ironisch genoeg opgericht door het Vaticaan. De maffia is de geldwitwasserij voor het Vaticaan.

1:47:00   Over Kevin Annett en anderen die een juridische strijd zijn aangegaan zegt hij even later: “Er worden veel juridische papieren op internet naar buiten gebracht. «We gaan dit herstellen, we gaan dat herstellen», maar er gebeurt dan niks. De reden daarvoor is dat er geen handhaving is. je hebt mensen nodig die het afdwingen.”

1:43:20   De telescoop van het Vaticaan in Arizona heet ‘Lucifer’. Lucifer wordt door het Vaticaan aanbeden. Alan James vraagt zich af waar ze met die telescoop naar op zoek zijn. Thomas: “Ze  weten wat er daarboven is, ze hebben het altijd geweten.”

Er zijn tijdens deze show andere onderwerpen besproken die in de samenvattingen van eerdere Truth, Honor & Integrity show zijn besproken.

> Link naar Thruth, Honor & Integrity-show van 7 juli

> Link naar Thruth, Honor & Integrity-show van 30 juni

Share.

About Author

Comments are closed.