Waarom ik geen Lichtwerker meer ben (deel 1)

0

In deze periode waarin mensen massaal ontwaken en zich bewust worden van de duistere krachten achter de schermen, is het logisch dat veel mensen kiezen voor het licht. Maar kiest men dan wel écht voor de positieve kracht die het leven en de mensheid beschermt? Is het licht wel synoniem met het goede? Of is het een misleidende term die wordt gecontroleerd door duistere krachten? Cameron Day maakt duidelijk dat de dingen niet altijd zijn wat ze lijken te zijn. Hij legt uit waarom de term Lichtwerker precies het tegenovergestelde kan betekenen dan wat het ogenschijnlijk lijkt.

Door Cameron Day

“Nee, ik ben niet overgelopen naar de donkere kant, maar ik ben er meer boven gaan staan. Dit artikel is waarschijnlijk het belangrijkste stuk dat ik tot nu toe geschreven heb. Om de volledige boodschap over te brengen is echter enige achtergrondinformatie noodzakelijk. Geef me even de tijd en tegen het einde zul je begrijpen waarom ik mezelf nooit geen ‘lichtwerker’ meer noem.

De planeet Aarde en anderen in onze uithoek van het universum zijn al lange tijd vervloekt. Een vloek die twijfel zaait of we wel of niet verbonden zijn met de Oneindige Bron van de hele schepping. De vloek zorgt ervoor dat we ons alleen, kwetsbaar en geïsoleerd voelen; verbannen uit de hemelse koninkrijken en verdreven naar een wrede hond-eet-hond wereld. De vloek is pure fictie, een misleiding van de hoogste orde, maar het heeft ons stevig in de greep, in deze en andere werelden.

Een wezenlijk onderdeel van deze holografische vloek is het besef dat dualiteit en polariteit natuurlijke aspecten van het leven zijn en dat we een kant van deze dualiteit moeten dienen. Deze elegante, eenvoudige binaire imprint is zo prominent geworden dat we het grotere geheel van de holografische vloek die het heeft voortgebracht over het hoofd zien. Inderdaad zien we de hologram in zijn geheel over het hoofd en zijn gaan geloven dat het de uitkomst van de realiteit is.

Mensen zijn geconditioneerd om de holografische misleiding te aanbidden en de vertegenwoordigers die het laten voortduren. Dit hologram werd door de Hindus Maya genoemd en de Gnostici verwijzen naar de Corrupte Demiurge. Ik vind deze term een accurate beschrijving en vanaf nu zal ik hierna telkens verwijzen naar de corrupte Demiurge.

Tanaath denkt dat het tijd is om de terminologie van licht en duister los te laten. Als men het heeft over de krachten van het licht en de krachten van het duister, bedoelt men meestal de krachten die het leven beschermen en de krachten die het leven vernietigen. Veel dingen die zichzelf presenteren als licht en een een glanzende helderheid uitstralen, zijn niet pers se vechters voor leven. En sommige dingen die licht absorberen en duister voortbrengen, zijn niet per definitie kwaadaardige vijanden. Het beschermen van leven of vernietigen van leven is daarom een betere beschrijving van goed of kwaad.
Om dit artikel beter te kunnen begrijpen biedt het artikel over Tanaath additionele achtergrondinformatie.

Duister versus (vals) Licht, de dualiteit van de Demiurge

Om zoveel mogelijk zieltjes te vangen en een zo breed mogelijk spectrum aan zielen te kunnen overheersen, heeft de corrupte Demiurge zijn vertegenwoordigers in twee ogenschijnlijk tegenovergestelde teams ingedeeld: het duister versus het (valse) licht.

Niet iedereen kan een heilige zijn, dus moet er binnen de Demiurge ruimte zijn voor zondaars, zolang alle betrokkenen maar in de ban van hem zijn. Wat voor de Demiurge het belangrijkste is, is dat we een van zijn vertegenwoordigers aanbidden, ongeacht of dat deze onderdeel zijn van het lichte team of het duistere team.

Er zijn vele namen voor de spelers binnen dit kosmische, multi-dimensionele drama die je ongetwijfeld al eerder hebt gehoord zoals: Lucifer, Jehova, Beelzebub, Arch Angel Michael, Satan (andere kerel dan Lucifer), Ashtar, talloze Arch(on) angels, ogenschijnlijk opgestegen ‘meesters’ (ascended ‘masters’) en verschillende andere gechannelde entiteiten.

Terwijl sommige van deze wezens voor het team duister spelen en sommige voor het team (valse) licht, spelen ze uiteindelijk allemaal voor de corrupte Demiurge die hen bestuurt. Dit is in de kern het grote geheim van de archonten: ze zijn niet alleen slechts ‘kwaadaardige, demonische wezens’, maar ook degene die zich voordoen als engelen en opgestegen meesters.

Wat is het nut van al deze beheersing?

De corrupte Demiurge is een uitputtelijk systeem met een kunstmatig gecreëerde bewustzijn van afgescheiden zijn. Het sterft langzaam uit en is volledig afhankelijk van het oogsten van de energie van de zielen die binnen dit systeem geïncarneerd zijn om daarmee het voortbestaan veilig te stellen.

Om het grootste aantal zielen te kunnen oogsten, heeft men het paradigma van de duister-licht-dualiteit gecreëerd. Daarmee kon men er zeker van zijn dat elk geïncarneerde wezen in een vervloekte wereld als ‘zielen-batterij’ zou dienen, om daarmee de Demiurge van energie te voorzien. De ‘goede’ zielen zouden het (valse) licht-team uitzoeken en de ‘slechte’ zielen zouden het duister-team, maar wat de meeste zielen echter niet zouden weten, dienen ze allemaal hetzelfde systeem.

Om het dualiteitsspel voor alle deelnemers interessant te houden, heeft de Demiurge densiteiten van bestaan ingesteld waardoor ‘geïnitieerden’ op duistere en lichte paden doorheen zouden kunnen ascenderen (opstijgen qua niveau). Dit geeft de wezens die door deze densiteiten gaan een gevoel van vervulling, terwijl ze eigenlijk navigeren door een labyrint van Demiurgische illusie. De spelers op de hogere niveaus van de hiërarchie weten dat ze zich in een zelfdienend systeem bevinden, maar vinden de overeenkomst prima, omdat ze macht kunnen uitoefenen en energie door aanbidding ontvangen van wezens die zich lager op de ladder bevinden.

Hoe zit het met de ‘spirituele hiërarchie’?

De meeste gechannelde wezens zullen beweren gelieerd te zijn met de op (valse) licht gebaseerde ‘spirituele hiërarchie’, wat inhoudt: ‘arch-angels’, ‘opgestegen meesters’ en ‘positieve buitenaardsen’. Deze gechannelde berichten zijn er dertien in een dozijn en meer en meer worden er dagelijks over ons uitgestort. Het smerige geheimpje is dat deze wezens voortkomen uit de corrupte Demiurge en een psychologische strijd voeren om mensen voor zich te winnen die zich niet met enige formele religieuze structuur willen associëren.

Met andere woorden de ‘new age’ is een multidimensionale psychologische operatie ontworpen om de zielen-energie van de ‘gelovigen’ naar de leer van de ‘opgestegen meesters’ te kanaliseren. Nog een van hun geheimpjes is dat de zogenaamde ‘opgestegen meesters’ in hun ‘hiërarchie’ nooit een menselijk incarnatie hebben gehad. Dit zijn ongelooflijke misleidende wezens die een spel spelen om daarmee de energie van aanbidding te oogsten.

In een echt universum zonder misleiding zou niemand ze aanbidden, maar in het illusionistische ‘sub-universum’ van de corrupte Demiurge, zijn ze in staat om goedhartige mensen zo te misleiden dat deze volop energie van liefde toewijding en lof over ze uitstorten.

Wat dat betreft vallen de ‘arch(on) angels’ min of meer in dezelfde categorie. Deze zijn helemaal niet in lijn met de Oneindige Bron van de schepping, maar meer lagere wezens die zich voordoen als de schepper, namelijk de corrupte Demiurge. Daarom zijn zij niet wat ik engelen zou noemen. Ter ere van de werkelijk misleidende aard van deze wezens heb ik hen een nieuwe, meer accurate titel gegeven: de Spirituele Liar-archy (Spirituele Leugenachtige Hiërarchie).

De duistere kant zorgt ervoor dat het valse licht er goed uitziet

De twee teams moeten hun rol op overtuigende wijze spelen en het duistere team hebben hun rol als gemeen uitschot daadwerkelijk omarmd, bereid om te moorden, verkrachten, martelen en allerlei andere vormen van verdorven dingen waar ze maar mee wegkomen.

De duistere kant is ontworpen om ongelooflijk weerzinwekkend te zijn zodat de meerderheid van ‘goede zielen’ naar de andere kant van de polariteit rent, recht in de armen van de ‘liefdevolle’ patriarchale religies van het valse licht, of hun new age religie met hun legio aan channelings en ‘meesters’.

Aarde is voor de corrupte Demiurge een moeilijke planeet om te beheersen. Mensen waren zich ooit bewust van hun verbinding met de Oneindige Bron van al het leven. Dat bewustzijn is in stand gehouden door spirituele individuen gedurende de gehele duistere periode op deze planeet. Omdat dit bewustzijn niet door de duistere krachten ‘uit ons geslagen kon worden’, werd een plan gevormd om de mensen met hun spirituele aard deelgenoot van het systeem te maken.

Allereerst werden de patriarchische religies gevormd die zoveel mogelijk mensen op de wereld werd opgedrongen. Eenieder die zich niet onderwierp aan een van de belangrijkste godsdiensten werd gedurende de geschiedenis verbannen, totdat in de laatste eeuw de ‘Theosofische beweging’ werd geboren. Dit was het fundament voor de ‘new age beweging’ die opkwam in de jaren ’50, ’60 en ’70. De new age beweging bevindt zich nog steeds in een stroomversnelling, aangezien het veel mensen heeft weten aan te trekken die zich afwenden van de hypocrisie van de patriarchische religies.

De corrupte Demiurge lijkt overal een makkelijk antwoord op te hebben voor elke vorm van innerlijke onrust die mensen beleven. Als religie niet dient om een individu te sussen, dan volstaat de new age prima. Het is een pot nat voor de Demiurge, zolang we maar een kant kiezen die zij controleren. Dat is waarom we hier volledig bovenuit moeten stijgen.

Channelers worden misleid

Ik schreef in 2011 een artikel over enkele problemen met betrekking tot gechannelde berichten, die je hier kunt lezen voor meer informatie. Als van religie wordt gezegd dat het ‘de opium voor de massa’ is, dan zijn gechannelde berichten ‘de hopium voor de ontevreden minderheid’. Elke gechannelde boodschap die uit de spirituele liar-archy voortkomt is in wezen hetzelfde, als je het wollige taalgebruik en de verhaallijn die in het bericht wordt gebruikt weghaalt.

Hier een voorbeeld van elk hedendaags gechanneld bericht, samengevat in een paar regels:

“Geliefde allen, jullie zijn zeer geliefd door ons allemaal in de spirituele (liar)archy. We verlangen ernaar om ons weer met jullie te verenigen, want we zijn jullie lang vergeten familie. Blijf sterk en hou ons in je licht, want we zullen onze aanwezigheid snel bekend maken. Blijf wachten (en lijden) en hopen dat wij komen om jullie uit je situatie te redden. Wanneer we arriveren zullen we de Golden (C)age op aarde bouwen. ”

Ik dacht eerst dat deze misselijk makende desinformatie afkomstig van “Archon Angel Michael,” “Saint Germain”, enzovoort, het resultaat was van de inmenging en overname van de channels door de duistere kant, zonder dat men daarvan bewust was. Wat ik destijds nog niet begreep toen ik het artikel schreef “Wie zit er écht op deze channel (kanaal)” is dat transmissies van ‘oprecht positieve wezens’ niet zozeer onderschept en besmet werden door de duistere kant, maar de boodschappen eerder afkomstig waren van de valse licht wezens, die onderdeel zijn van de spirituele liar-archy (leugenachtige hiërarchie).

‘Lichtwerkers’ worden door en door gebruikt

Toen ik me in 1998 voor het eerst bezig hield met het energie reinigings-genre, had ik nooit de term ‘lichtwerker’ gehoord, ondanks dat deze al wel gebruikt werd. Ik hoorde deze pas ergens begin 2000 en vond het destijds heel vreemd klinken. Nu begrijp ik waarom, omdat het ‘licht’ waar de spirituele liar-archy ons voor probeert in te zetten, het valse licht van de Demiurgische dualiteit is!

Zoals je ziet is er een enorme inspanning aan de gang door wezens die zichzelf nu ‘Goddelijke vertegenwoordigers’ noemen, om daarmee de corrupte Demiurge uit te wissen. Als dat gebeurt zullen alle wezens die macht door de Demiurge hebben verzameld die gestolen kracht verliezen en de misleiding die ze gepropageerd hebben onder ogen moeten zien. Niemand van hen wil dat dat gebeurt, dus in hun slimheid hebben ze een briljant plan bedacht om deze poging te ondermijnen.

Het plan was simpel: benader alle geïncarneerde Goddelijke vertegenwoordigers, meestal in hun droomstaat, maar soms door een ‘buitenaards ontvoeringsscenario’ en vertel hen dat om hun missie te volbrengen, men voor het (valse) licht moet werken en bevelen moet opvolgen van de spirituele liar-archy.

Dit plan werkte wonderbaarlijk goed, vooral omdat Goddelijke vertegenwoordigers een moeilijke tijd hadden om hier op aarde te leven. Samenlevingen zijn hier erg krom, spiritualiteit is verdraaid, de trillingsdensiteit is zwaar, onze geheugens zijn bijna geheel gewist en in het algemeen willen we hier liever niet zijn. Dus elk wezen dat licht en liefde uitstraalt (zelfs vals licht) geeft de Goddelijke vertegenwoordigers het gevoel dat ze een waardig contact leggen met oprecht goddelijke wezens.

Ik herinner me nog mijn eigen werving door het valse licht dat gebeurde toen ik 6 jaar oud was in een extreem levendige droomervaring. Ze hadden me overtuigd dat ik mijn missie als Goddelijke agent zou vervullen door voor hen te werken. Ik denk dat ze altijd geweten hebben dat ik ze door zou krijgen, ondanks dat het me een hele, hele lange tijd heeft gekost.

Word je wel eens vermoeider wakker dan toen je ging slapen?

Veel Goddelijke agenten die als lichtwerkers werden gerecruiteerd melden dat ze vermoeider wakker worden dan toen ze naar bed gingen en ‘dromen’ vol veldslagen hebben. Gedurende deze droommissies wordt de energie van degene die door de spirituele liar-archy worden overheerst zoveel mogelijk uitgeknepen. Je kunt wakker worden met herinneringen aan veldslagen met het duister, maar het gevolg is uiteindelijk dat je lichaam, geest en ziel volledig energetisch uitgeput zijn, omdat de energie door de (valse) licht wezens is geoogst.

Een paar maanden geleden heb ik alle overeenkomsten opgezegd die ik met welk wezen dan ook gemaakt heb die niet mijn belang voor ogen had, ongeacht wie die wezens beweren te zijn. Het lijkt een voor de hand liggend ding, maar op een of andere manier had ik het over het hoofd gezien. Gedurende dat proces voelde ik weerstand van de wezens die beweerden positief te zijn, maar ik hield mijn rug recht en vertelde hen dat ik weigerde gemanipuleerd te worden om energie aan de Demiurge te geven.

Dit heeft me in de buitengewone positie gebracht waarbij ik zowel door het duistere team (de enkelbijters) als het lichte team (de spirituele liar-archy) wordt aangevallen. Het (valse) licht-team doet inderdaad aan psychologische oorlogsvoering, alleen in andere, subtielere wijzen dan hun duistere broeders. Het was het waard om deze deze aanvallen af te weren, want ik weet dat ik nu meer in lijn ben met mijn echte missie om een einde aan de Demiurge te maken zonder dat ik op een dwaalspoor wordt gebracht door de dualiteitsstrijd.

Het is ook fijn om te weten dat ik een goede nachtrust zal hebben als ik ga slapen, omdat ik niet langer in die belachelijke ‘missies om het duister te verslaan’ wordt getrokken, die met veel plezier door de (valse) lichtwezens voor ‘hun lichtwerkers’ gecreëerd worden.

Van de term ‘lichtwerker’ krijg ik inmiddels de kriebels, nu ik de ware betekenis begrijp.”

Tot zover het relaas van Cameron Day
Vertaling door: Ella Ster*

Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl

> Lees ook deel 2: Hoe ontsnappen we uit de Golden (C)age?

> Orginele artikel: Why I am no longer a Lightworker, by Cameron Day

Share.

About Author

Comments are closed.