Hoe ontsnappen we uit de Golden (C)age? (deel 2)

0

In deel 1 legt Cameron Day uit waarom de term lichtwerker niet altijd betekent dat iemand voor het licht en goede werkt. Sommige lichtwerkers werken (zonder dat ze zich daarvan bewust zijn) voor het valse licht van de corrupte Demiurge. Om onderstaand artikel goed te begrijpen is het belangrijk om eerst deel 1 te lezen. Cameron vervolgd hieronder zijn relaas:

Wat was dat ook alweer over de Golden C(age)?

«De valse licht wezens die voor de corrupte Demiurge werken willen hun controle over de mensheid handhaven. Onze zielenenergie en overeenkomsten om in onze huidige kooi te leven, bekrachtigt de Demiurge en de wezens die het dienen en ze gaan deze energie niet zo makkelijk opgeven.

We bevinden ons op dit moment in een strijd voor onze vrijheid. De spirituele liar-archy wil dat we ons van onze huidige, extreem oncomfortabele kooi, naar een iets uitgestrekt bestaansniveau gaan, maar wel zo dat zij stevig de controle hebben.

Een metafoor om onze huidige situatie te beschrijven is dat we als een stel kippen opgekropt in een klein, donker, riekend kippenhok zitten. Degene die ons houden bereidde ons voor om uit het kippenhok te gaan, naar een groter omheind terrein waar we ons een klein beetje vrijer voelen, maar nog steeds binnen hun macht blijven. Dit is de ‘boeren’-manier om zich zeker te stellen dat ze door kunnen gaan met zich voeden met onze energie, terwijl ze ons het gevoel geven dat we vrij zijn, dankzij de goedheid van onze gevangenbewaarders.

De spirituele liar-archy wil niet dat we doorgroeien naar onze eigen plek van zelfbekrachtiging dat ons de mogelijkheid biedt om simpelweg van hun hele controlesysteem weg te lopen. Dit is waarom de gechannelde boodschappen de mensen op subtiele wijze ontkrachten, terwijl ze pretenderen hen eigenlijk een bekrachtigende oplossing te bieden. Zolang we passief blijven wachten op de ‘goeie jongens’ die ons komen redden, zullen we niet in staat zijn om het onderscheid te maken tussen wie ons belang voor ogen heeft en wie niet. Noch zullen we in staat zijn om onze problemen zelf op te lossen.

Oplossingen voor de getroffenen van de dualiteit

Maar hoe komt een persoon uit deze dualiteitsparadigma? De eerste stap is om je bezig te houden met de zelfbevrijdende systeemprotocollen en alle overeenkomst opzeggen die je met wezens hebt gemaakt die niet je beste belang voor ogen hadden (E*: Het gaat hier denk ik zowel om overeenkomsten die je bewust of onbewust hebt gemaakt). Vervolgens zeg je alle overeenkomsten op om dingen op een gepolariseerde manier te zien. Elke keer dat je de overeenkomst opzegt, zorg ervoor dat je de energie die je er voorheen in hebt gestopt terugeist. Affirmeer dan je toewijding om boven de controleparadigma’s van de corrupte Demiurge uit te stijgen, zonder op een dwaalspoor gezet te worden van een zinloze polariteitsstrijd.

Ik raad ook aan om dagelijks alle overeenkomsten om: ontberingen, beperkingen, slechte relaties, gezondheidsproblemen, financiële problemen, gezinsproblemen te ervaren, op te zeggen en alle andere dingen in je leven die energie vreten. Het aantal en de hoeveelheid van overeenkomsten die je onbewust bent aangegaan binnen deze valse matrix realiteit zijn werkelijk verbazingwekkend. Wanneer je aandacht schenkt aan de subtiele en schaamteloze overeenkomsten die een indicatie zijn van de onzichtbare tralies van je gevangenis, zul je zien dat er geen tekort is aan overeenkomsten die opgezegd moeten worden.

Nadat je dit proces bent doorlopen, kun je merken dat er minder ‘contact’ is met wezens van het valse licht. Wellicht voel je je eenzaam totdat je went aan de veranderingen. Dit is een goed moment om je verbinding met je Hogere Zelf, de kern van de aarde en de Galactische kern te versterken. Terwijl je deze aanpassingen maakt zul je merken dat je veel beter slaapt en waarnemen dat je gemakkelijker door de misleidingen vermomd als positiviteit heen kunt kijken.

Als je contact krijgt met een wezen, kun je vertellen dat je alleen bereid bent om met wezens te communiceren die de dualiteit zijn overstegen en buiten de macht van de corrupte Demiurge vallen. Onderwerp alle wezens die contact met je proberen p te nemen aan een test. Ga recht op je doel af en stel de vraag: “Ben je onderdeel van de Demiurge?” De wezens van het ware goddelijke licht die buiten de Demiurge bestaan, in het echte universum zullen met veel plezier deze vraag beantwoorden. Houd er alleen rekening mee dat zij niet dezelfde taal spreken dan wij doen, aangezien ze communiceren in datgene wat wij ‘zielen-telepathie’ noemen.

Communicatievorm is een belangrijke aanwijzing

De krachten van het ware goddelijke licht die zich buiten de corrupte Demiurge bevinden zijn niet gebonden zijn aan de linker-hersenhelft, rechter-hersenhelft polariteit die binnen het subuniversum van de Demiurge geldt. Dat betekent dat zij niet klinken als een stem in je hoofd! Ze gebruiken in plaats daarvan ‘zielen-telepathie’ om gevoelens en archetypische uitdrukkingen over te brengen en een extreem pure kwaliteit van licht over te dragen die zich direct richt tot je ziel.

Het verschil tussen wezen van het ware goddelijke licht en degene van het valse licht uit de spirituele liar-archy is dat de eerste groep warm, omhullend, puur en onvoorwaardelijke liefde is, terwijl de tweede kil, doordringend in een ongemakkelijke manier, dominant en vaak overdreven mannelijk is. De spirituele liar-archy is een door mannen gedomineerde groep en zelfs vrouwen hebben binnen hun machtsstructuur een zeer mannelijke energie. Deze mannelijke overheersing is natuurlijk waarom de liar-archy het mogelijk gemaakt hebben om binnen de religieuze structuren een overheersende mannelijk god te hebben en geen melding te maken van een allesomvattende vrouwelijke schepper.

Een ander groot verschil tussen de valse licht wezens binnen de Demiurge en wezens van het ware goddelijke licht die in lijn zijn met de Oneindige Bron, is dat het goddelijke licht niet controlerend, manipulatief, bazig of veroordelend is, op wat voor manier dan ook. De Oneindige Bron zal geen (verborgen) agenda opdringen, maar je steunen in je gekozen missie om te helpen om de corrupte Demiurge te ontmantelen. Je zult geen bevelen ontvangen van de Oneindige Bron of wezens van het ware goddelijke licht die buiten de corrupte Demiurge opereren. Ze zullen je niet op eindeloze, energie vretende missies in je droomstaat sturen en ze zullen je niks vragen om te doen waardoor je je zielenenergie verliest, in tegenstelling tot de bedriegers in het valse licht spirituele liar-archy.

De wezens van het ware goddelijke licht zijn ondersteunend, liefdevol, voeden en ze geven om je als individueel. Je bent voor hen niet slechts een tandwiel in een machine. Ze begrijpen dat je een vitaal en belangrijk onderdeel bent van een ingewikkelde onderling verbonden creatie. Ze hebben het hoogste respect voor degene die vrijwillig geïncarneerd zijn in het beestachtige systeem van de corrupte Demiurge om deze vanuit binnenuit te ontmantelen. Inderdaad moeten er goddelijke vertegenwoordigers van zowel buiten als binnen de corrupte Demiurge werkzaam zijn om het te kunnen ontmantelen.

Onderscheidingsvermogen is cruciaal

Ik zal meer over dit onderwerp schrijven en de vele implicaties die het heeft. Ondertussen dring ik aan om scepsis drastisch te verhogen en je onderscheidingsvermogen te fine-tunen. gebruik je intuïtie en gezond verstand bij de informatie die je ontvangt en vraag jezelf: “wat is hier de verborgen agenda?” Er is inderdaad op deze planeet een zeer grote, multi-dimensionale samenzwering aan het werk die de kracht bij ons weghaalt door ons in een spectrum van polariteit te duwen. Iedereen die aandringt dat je ‘een kant kiest’ is simpelweg nog niet ontwaakt dat dit beide zijden van dezelfde munt zijn die beheerst worden door de corrupte Demiurge.

Ik verzoek je dringend om deze ideeën met je naasten te bespreken en te kijken op wat voor manieren je in het verleden wellicht door het valse licht gemanipuleerd bent. Het is niks om je voor te schamen – de valse licht wezens zij bijzonder vaardige leugenaars en manipulators.

De meesten van jullie die dit lezen hebben allang gekozen om een Goddelijk vertegenwoordiger te zijn en zijn geïncarneerd met als doel om het Demiurgische controlesysteem te ontmantelen. Je hebt die keuze al gemaakt en nu moet je je individuele missie volbrengen. Om dat te kunnen doen, is het van cruciaal belang om alle banden met het valse licht en de spirituele liar-archy te verbreken. Neem indien nodig wat tijd om je energie op te laden en aan te sterken. Vraag vervolgens je Goddelijke hogere zelf om datgene wat jij specifiek moet gaan doen aan je duidelijk te maken.

Sta sterk in het ware licht van je Goddelijke hogere zelf en de Oneindige Bron.»

Veel liefde,
Cameron Day

Vertaling door Ella Ster*

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Deel 1:  Waarom ik geen Lichtwerker meer ben

> Orginele artikel: Why I am no longer a Lightworker, by Cameron Day

Share.

About Author

Comments are closed.