Radioshow van Drake Bailey op 9 juli 2016

0

Korte samenvatting van de wekelijkse radioshow van Drake Bailey van 9 juli 2016, over allerlei politieke, juridische, militaire en kosmische zaken. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden] De belangrijkste onderwerpen:

Drake heeft het in het eerste uur over het Kaiser Report op RT en zegt dat hij dat een goede show vind.

1:03   In het tweede uur legt hij uit dat er verschillende stromingen in de Islam zijn. Er wordt door door Drake op gewezen dat door politieke correctheid de ogen word dichtgedaan tegenover Islamieten. Hij legt uit wat het Jihadi protocol is. Geeft ook aan dat witte mensen nu in de minderheid zijn in de US

1:06.23   Black lives matter: de gays zijn nu het doelwit, maar tegelijkertijd blijkt dat het schieten in de club pas begon toen de SWAT teams arriveerden.

Dan is er de aanslag op 5 politie-agenten: Drake vraagt zich af wie die schutter heeft getraind? De schoten waren immers met militaire precisie afgevuurd.  En waarom zat er geen scherpschutter in de politie helikopter om deze schutter snel uit te schakelen?

1:28.42   Er is geknoeid met het water in Michigan, dit bleek uit testen van watermonsters.

1:36 :00   WIJ moeten gaan samenwerken zodat we resultaten gaan bereiken. Op de politie gaan schieten is niet de oplossing, dan kan er de noodtoestand (Martial Law) worden ingevoerd.

[Drake is onderdeel van de Freedom Movement, losse van elkaar onafhankelijke groepen die toewerken naar de ontmanteling van de heersende schaduwelite en arrestatie van deze Cabal (illuminati/New World Order).

Drake is oud-militair en had een zeer hoge positie binnen het Amerikaanse leger. Hij is nu woordvoerder en contactpersoon van de Positive Military, US Militia, klokkenluiders binnen het Pentagon, CIA, FBI, en staat in contact met allerlei andere Amerikaanse en internationale overheidsorganisaties.]

Samenvatting en vertaling Ella Ster*, met dank aan Cucu

Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl

Audiolink van de Blogtalk-radio-uitzending van 9 juli 2016

Share.

About Author

Comments are closed.