Radioshow van Drake Bailey op 16 juli 2016

0

Korte samenvatting van de wekelijkse radioshow van Drake Bailey van 16 juli 2016, over allerlei politieke, juridische, militaire en kosmische zaken. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden] De belangrijkste onderwerpen:

De Amerikaanse overheid probeert wapenbezit aan banden te leggen. Het gaat om zogenaamde aanvalswapens, dat betekent dat elk automatisch wapen wordt verboden. Luister naar dit fragment vanaf 29:22

De reden van de beperking in wapenbezit zijn 18 tot 21 schietpartijen per jaar. Als voorbeeld wordt de zogenaamde schietpartij in de Sandy Hook school genoemd, maar die school was allang gesloten (E*: en niemand stierf omdat de schietpartij nooit heeft plaatsgevonden).

Een ander voorbeeld dat genoemd wordt is de schietpartij in Orlando, dat ook niet zo’n afgesloten zaak is dan iedereen denkt. (E*: Een uitgelekt politierapport toont dat de vermeende moslimterrorist niet de daadwerkelijke schutter is.) Het schieten begon pas toen het SWAT-team arriveerde.

Ondanks de plannen voor het aan banden leggen van het wapenbezit heeft Obama echter de stijging van wapenverkoop gestimuleerd en ervoor gezorgd dat een extra 60% van de Amerikaanse bevolking zichzelf bewapend heeft. Luister naar dit fragment vanaf 36:50

De twee groepen consumenten die de meeste wapens aanschaffen zijn homo’s en vrouwen die het beu zijn om slachtoffer van verkrachting te zijn. Luister naar dit fragment vanaf 44:00

Drake raadt iedereen aan, met name de homogemeenschap, om aanvallen op video op te nemen. Er zijn zelfs camera’s die lijken op een gewone vulpen. Luister naar dit fragment vanaf 51:49

Drake is niet te spreken over de actiegroep Black Lives Matter. Hij noemt ze een waardeloze club en zegt dat ze niets op de juiste manier doen.  Luister naar dit fragment vanaf 57:10

Drake: “En dan hebben we een heel groot probleem. We hebben collectief dingen tegen de planeet en z’n mensen gedaan, die we nooit hadden moeten doen. Je gebruikt mensen niet als schietschijf. Amerikanen dachten dat ze het recht hadden om andere soevereine landen binnen te vallen en de boel overhoop te halen. Dit volledige programma begon in hevige mate in de jaren ’20 en ’30. Het was een vorm van graantje pik om natuurlijke grondstoffen te stelen en is sindsdien steeds efficiënter geworden. Het gaat op een hele gelikte en gehaaide manier onder het mom van ‘regime change’. Luister naar dit fragment vanaf 1:04:49

In Zuid-Amerika  is het een grote puinhoop waar Christine Lagarde van de IMF op verschillende manieren binnendrong en beweerde dat men alles bezat. Om een voorbeeld te noemen: de bancaire overboekingen en stortingen die Brazilië weer op de been hadden kunnen helpen werden gesaboteerd, maar dat gold ook voor Uruguay, Paraguay en Venezuela. Het was allemaal al eerder gedaan in Afrika, dezelfde tactiek. We staan vampieren, de Westerse landen, toe om landen binnen te vallen en het levensbloed uit te zuigen. De IMF, de Wereldbank, de BIS: “We bevriezen je tegoeden.” En als de landen protesteren? Dan dreigen ze om de toegang tot hun tegoeden te blokkeren. Groot-Brittanië wordt na de Brexit buiten spel gezet. Men focust zich nu op de handelsverdragen, het Atlantische handelsverdrag (TTP en TTIP). Als je dacht dat de EU slecht was, maak je borst maar nat met die handelsverdragen. Luister naar dit fragment vanaf 1:07:45

De financiële instituten hebben ernstige problemen. De grote banken zitten diep in de problemen. Als je naar de internationale markt en Bloomberg kijkt: 6 van de 10 bovenste noteringen verkochten kapitaal die geld genereren om activa te creëren, iets dat alleen gebeurt als er hoge nood is. Het zijn systematische problemen. Systematisch betekent dat het niet om incidenten gaat, maar dat hun hele systeem in elkaar stort. Luister naar dit fragment 1:17:20

In 2015 zijn er 1 miljoen vluchtelingen Europa binnengekomen, maar deze vallen vaak tussen wal en schip. Sommige landen hebben niet de financiële middelen om deze grote aantallen vluchtelingen op te vangen. Luister naar dit fragment 1:22:20

In Turkije is het bruto nationaal product met 10% gedaald, nadat ISIS werd aangevallen en hun olievoorraad werd gebombardeerd. Een grote konvooi van ISIS met olietankers werd opgeblazen en de chauffeurs werden door de bombardementen gedood. Als gevolg daarvan stegen de olieprijzen in Turkije en daalde het bruto nationaal product met 10%. Daaruit kun je concluderen dat Turkije een enorm belang heeft bij het bestaan van ISIS. Drake vraagt zich af waarom ISIS-strijdkrachten nog steeds in ziekenhuizen behandeld worden, zodat ze daarna weer naar het slagveld kunnen terugkeren. Luister naar dit fragment vanaf 1:25:45

Drake doet wederom een oproep om een voedselvoorraad in te slaan. Ook om anderen te helpen. Luister naar dit fragment vanaf 1:29:00

Het Bureau of Land Management (BLM) beweren dat ze de vertegenwoordigers zijn van de federale overheid en dat ze al het land bezitten, maar is dat wel zo? In diverse regio’s in de VS komen mensen echter in verzet tegen dit ‘landje pik’ van de BLM. Het zijn belangrijke ontwikkelingen. Luister naar dit fragment vanaf 1:30:10

Er komen binnenkort tal van grote veranderingen aan, wanneer precies laat Drake in het midden, om te voorkomen dat een voorspelling qua datum niet uitkomt. Hij wil ook nog niks specifieks melden, maar een aantal dingen staan ‘op springen’. Als er eenmaal een ‘springt’, dan krijg je een soort nucleaire reactie. Een beetje vergelijkbaar met een kamer vol pingpongballen die op een muizenval liggen, waarbij er een in het midden van de kamer omhoog springt en als gevolg alle ballen omhoog springen. Dat is het effect waar we momenteel naar uitkijken. Luister naar dit fragment vanaf 1:44:40

[Drake is onderdeel van de Freedom Movement, losse van elkaar onafhankelijke groepen die toewerken naar de ontmanteling van de heersende schaduwelite en arrestatie van deze Cabal (illuminati/New World Order).

Drake is oud-militair en had een zeer hoge positie binnen het Amerikaanse leger. Hij is nu woordvoerder en contactpersoon van de Positive Military, US Militia, klokkenluiders binnen het Pentagon, CIA, FBI, en staat in contact met allerlei andere Amerikaanse en internationale overheidsorganisaties.]

Ella Ster* met dank aan Cucu

Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl

Audiolink van de Blogtalk-radio-uitzending van 16 juli 2016

Share.

About Author

Comments are closed.