Truth, Honor & Integrity radioshow van Thomas Williams van 28 juli 2016

0

De Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van Thomas Williams op 28 juli 2016. Hieronder de samenvatting. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden] Met de belangrijkste onderwerpen:

  • Waarschuwing voor met name Nederlandse klanten van ABN AMRO
  • Gesjoemel met betrekking tot de aanslagen in Frankrijk
  • Geheime missie vanuit het Pentagon om Hillary gearresteerd te krijgen
  • Pogingen vanuit financiële wereld om economische crash te veroorzaken én te voorkomen
  • Radicale veranderingen onder klokkenluiders en onderzoeksjournalisten
  • Het gevaar van smart-phones en Artificial Intelligence (AI)

21:30   Thomas waarschuwt de Nederlandse klanten van ABN AMRO dat de bank negatieve rente gaat rekenen voor hun zakelijke bankrekening. Ze zijn op dit moment hun voorwaarden aan het bijwerken, waarmee ze het recht gaan claimen om in het geval van negatieve rente geld te gaan rekenen over het bedrag dat op de rekening staat. “Dit om zichzelf te beschermen tegen de steeds veranderende marktomstandigheden.”

Dit soort plannetjes worden eerst lokaal (in dit geval in Nederland) uitgerold, om te kijken of veel mensen in verweer komen. Een soort practice run (praktijkproef). Zo niet dan kunnen ze dat beleid ook in andere delen van de wereld uitrollen.

25:30    Naar aanleiding van een bericht over Simon Parkes waarschuwt Thomas nogmaals om geen soul-readings te laten doen. Je geeft daarmee namelijk een andere entiteit toestemming om je ziel binnen te dringen. Je hebt geen idee welke contracten je afsluit met de wezens die binnenkomen.

30:00   Aanslagen in Frankrijk:
  Volgens een Belgisch verslag waren tijdens de Aanslag in Parijs (dit voorjaar) 6 militairen bij de ingang van de Bataclan concertzaal, maar mochten niet ingrijpen omdat hun “regels ten aanzien van betrokkenheid” dit niet toestond. Thomas: “In mijn ogen maakt dit hen medeplichtig. Ofwel vooropgezet, ofwel toevallig zo gelopen.”

• Een onbekende medewerker van het Franse Ministerie van Interne zaken heeft de onderzoeker onder druk gezet om het onderzoeksverslag over de aanslagen in Nice aan te passen. Tijdens deze aanslag met de ‘magische vrachtwagen’ zijn zogenaamd 84 mensen gedood en meer dan 200 mensen gewond geraakt, ondanks dat er slechts 10-12 mensen voor de vrachtwagen stonden.

• Lokale autoriteiten in Nice hebben een verzoek van de Franse anti-terrorisme-politie afgewezen om videobeelden door bewakingscamera’s van de aanslag te vernietigen. Het verzoek is gedaan om daarmee “de ongecontroleerde verspreiding van beelden te voorkomen.” Thomas voegt cynisch toe: “Ze zijn bang dat mensen de etalagepoppen gaan zien…oeps.” De autoriteiten in Nice hebben juridische documenten ingediend omdat de videobeelden bewijsmateriaal kan bevatten dat nog niet vernietigd mag worden.

37:00   De gijzeling en moordaanslag op de 11 Israëlische Olympische atleten in Duitsland vond op dezelfde dag plaats als de aanslag in Noorwegen, 5 jaar geleden. 9 van de 11 atleten zijn door de Duitse politie vermoord toen ze de atleten wilden ‘bevrijden’. “Cabal en hun terugkerende nummer-spelletjes.”

50:30   Thomas wil mensen een hart onder de riem steken, vanwege dingen die nu gaande zijn en gaan komen. Volgens hem moeten we alert zijn op de publieke onthulling van offerlammetjes, waarbij ze het recht willen omzeilen, en slechts het ene poppetje vervangen door het ander. Deze cryptische woorden hebben betrekking op de arrestatie van Hillary. “Dit zou heel goed een lawine aan nieuws, informatie en events teweeg kunnen brengen. Als deze domino omvalt zullen er velen volgen.”

Aan het begin van de uitzending zegt Thomas dat hij ook boodschappen heeft voor de vrijheidsbeweging, de mensen achter de schermen. De volgende boodschap is direct gericht aan de White Hats van het Pentagon:
“Boodschap voor degene die op kantoor werken (pushing pens) in gebouwen met 5 zijdes: nu is het moment.”

52:30   Thomas geeft een update over de financiële situatie: dezelfde mensen die de RV en de SKR promoten probeerden vorige week zondag de bijbehorende financiële producten uit te rollen en daarmee over de USA te walsen. Het plan heeft gefaald. Sindsdien is in de wandelgangen van de machtsstructuur een strijd ontstaan. Het is gevaarlijk om hier nu specifieke dingen over te melden. Zekere personen krijgen nog een laatste kans om het succesvol af te ronden.

Een toenemend aantal mensen binnen de overheid worden nu bedreigd. Dit om druk uit te oefenen dat ze zich gaan conformeren aan de Aziatische factie of hiervoor anders een prijs zullen betalen. Men probeert nu nog harder Martial Law erdoor te drukken. Deze druk komt vanuit de psychopathische krachten die achter deze plannen zitten.

59:30   Thomas zou graag buitengewoon nieuws naar buiten brengen, iets dat nu wordt voorbereid of gaande is, maar hij nog niet kan prijsgeven. “Als het resultaat van ‘dat ene’ tot bloei komt, dan zal het de game changer voor de mensen op deze planeet zijn. Iets waar we met zijn allen op gewacht hebben.”

1:10:20   Er is veel meer aan de hand dan het blote oog kan zien en waar op internet over bericht wordt. Alles neemt toe terwijl iedereen het gevoel heeft dat er niets gebeurt.

1:13:00   De aanhoudende druk op de Draco-groep wordt opgevoerd. Thomas doet een oproep aan Simon Parkes om Anu’s ‘slaafjes’ op te dragen om te vertrekken. “Deze groep hier (op aarde) te laten zijn zodat ze bepaalde lessen kunnen leren, komt met een prijs, iets waar de mensheid buiten kan.” Als Parkes inderdaad de zoon van Anu is, dan vraagt Thomas hem om aan zijn pappie te vragen om de rest van de familie van aarde te laten verwijderen, zodat wij door kunnen met dingen hier op deze planeet te herstellen.

1:16:30   Als er komende weken vitale informatie naar buiten komt zal Thomas extra radioshows geven om deze zaken te delen.

1:30:00   De financiële groep is “vijftig tinten grijs” en het is moeilijk te destilleren wie momenteel wie is. Er wordt enerzijds hulp geboden vanuit centrale banken, anderzijds proberen bepaalde duistere figuren om het systeem te laten crashen. In de afgelopen 3 maanden zijn er 4 pogingen gedaan om het systeem in de VS te laten instorten. Dit heeft 4 keer gefaald. Sommige centrale bankiers zijn ons echter in werkelijkheid aan het helpen. Thomas kan niet zeggen welke, dat zou te gevaarlijk zijn. Ze geven tijdig waarschuwingen en doen dingen om negatieve plannen te voorkomen. Daarbij probeert men een nieuw systeem te implementeren. Dit wordt geen New World Order-systeem, maar een systeem voor de mensen.

1:32:00   Alfred Webre heeft een Jezuïeten-achtergrond. Daarnaast is hij nog steeds in het bezit van een BAR-licentie (noodzakelijk om binnen Maritiem recht als advocaat of rechter te opereren) voor Washington DC, terwijl hij al jaren in Vancouver woont. Hij werkte ooit in het ‘binnenste heiligdom’ van de Amerikaanse overheid binnen de Carter-regering. Volgens Thomas is Alfred Webre 2 à 3 jaar geleden veranderd en is sindsdien de weg kwijt geraakt. Thomas hecht momenteel weinig waarde aan zijn laatste werk.

1:34:15   Thomas en Chloé bespreken diverse mensen die net als Alfred Webre de laatste jaren radicaal veranderd zijn, zoals: Tolec, Alex Collier, David Wilcock en Benjamin Fulford. “Plotseling raken mensen vermist, duiken dan later weer op en zijn dan niet meer hetzelfde.” Thomas vermoedt dat er sprake is van soul-swapping of andere technieken en vaak is dit eind 2012 gebeurd.

1:43:00   Cobra had afgelopen week een bericht naar buiten gebracht dat de coup in Turkije een oprechte poging was om Erdogan af te zetten. Thomas is het daar niet mee eens. Erdogan heeft een stunt uitgehaald toen hij wist dat er van binnenuit een coup zou komen. Er werden spelletjes gespeeld door de Amerikanen, de Britten en Israëliërs.

1:46:20   Als we collectief de realiteit weer onder ogen gaan zien en onze persoonlijke verantwoordelijkheid nemen, dan is het Cabal-spelletje voorbij. Dan ligt de weg open voor een soort Event of serie van events, waarbij we ons weer met de Bron en de echte natuurlijke planeet kunnen verbinden.

2:05:00   Eind vorig jaar is er allerlei geavanceerde technologie door de Draco’s verwijderd, net als een deel van het AI-systeem. Het gevolg is dat onze ‘realiteit’ nu soms heel vreemd lijkt, omdat de dingen heel anders zijn met het wegvallen van de technologie. Het grote gevaar van deze tijd is de weg die de Cabal met de technologie wil inslaan. We worden steeds afhankelijker van ‘smart’ devices en met name van smart phones. Het afnemen of ontzeggen van deze speeltjes kan door de overheid als machtsmiddel worden gebruikt. “Degene die de technologie beheert, beheerst de mensheid.”

Een ander gevaar is dat deze apparaten gekoppeld zijn aan een AI (Artificial Intelligence). Thomas dringt er om die reden dan ook op aan om deze nooit naast je bed te leggen als je gaat slapen, met name smart phones.

2:11:00   Als we onze natuurlijke begaafdheden gaan benutten, lopen we triljoenen keren vooruit op de snelste computer. AI is niet eens te vergelijken met het menselijk brein, want AI heeft geen bewustzijn.

2:13:00   Thomas: “Mensen vragen me wel eens: wat is de Matrix? De Matrix is binaire codes, eentjes en nullen, zoals de computers en smart phones.” Door het promoten en opdringen van deze digitale apparaten duwen ze ons verder in de volledige Matrix.

2:17:00   “We moeten ons herinneren wie we zijn. We zijn veel grotere en beter dan hoe we gemaakt zijn.” (…) “Je bent belangrijk. Je hebt een rol te spelen, dus speel deze. Speel niet hun spel, maar speel ons spel.”

Download de MP3 of luister online

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij presenteerde jarenlang met Drake Bailey de internet radio-uitzendingen Cosmic Voice. Vanwege een verschil van inzicht binnen die groep ging hij vanaf mei 2016 door met zijn eigen wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

Comments are closed.