Radioshow van Drake Bailey op 6 augustus 2016 

0

Korte samenvatting van de wekelijkse radioshow van Drake Bailey van 6 augustus 2016, over allerlei politieke, juridische, militaire en kosmische zaken. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden] De belangrijkste onderwerpen:

13:25   We hebben een probleem met de elite. De elite kan doen wat ze willen, althans ze lijken er tot nu toe mee weg te komen. Neem nou de ‘executies’ van de afgelopen weken en maanden. Allerlei mensen die tegen de Democraten waren, waaronder Hillary Clinton maar ook anderen, zijn geëxecuteerd. Ja, ze noemen het zelfmoord, maar het woord is ‘verzelfmoorden’.

16:00   Hillary moet gearresteerd worden. Met zijn titel als Chief Tribal Marshall biedt Drake zijn diensten aan om in het belang van het volk dit probleem op te lossen. Hij vraagt steun en dekking. Drake wil Hillary aanpakken vanwege het in haar belang laten vermoorden van mensen.

43:00   Hillary heeft haar nominatie binnen de Democratische partij gekocht. Gekocht en afgerekend. Er is een probleem met de stemmen. Er staan dode mensen op de kieslijst. Als je aan dit verrotte systeem meewerkt kun je aangeklaagd worden voor hoogverraad.

18:00   Het systeem is verrot. Drake zou graag een herstel naar de Republikeinse vorm van overheid zien. Hij doelt daarbij niet op de politieke partij, maar op een staatsvorm.

40:25   “Weet je waarom de middenklasse vernietigd moesten worden? Ze kwamen te dicht in de buurt van de rijken. Ze willen niet met jullie omgaan.”

45:30   De geboorteakte van Obama is uitgelekt. De échte. Het land waar hij vandaan komt heeft het naar buiten gebracht.* “Realiseer je je wat voor impact dit heeft?” Dat betekent dat alles wat hij gedaan heeft, alle wetten die hij getekend heeft, allemaal nietig verklaard kunnen worden. Alles!

(E*: Volgens de grondwet mag alleen een in Amerika geboren staatsburger president worden. Als Obama niet in Amerika is geboren dan is hij dus ook strafbaar omdat hij dat verzwegen heeft.)

1:03:45   Drake gebruikt de Europese Unie als voorbeeld van bezuinigingen en inflatie omdat dit het meest overduidelijke voorbeeld op de planeet is. Spanje en Portugal worden gedwongen om hun begrotingstekorten te verminderen lager dan de vereiste 3% van het Bruto Binnenlands Product. Er wordt vanuit de Europese Unie gedreigd met sancties en bezuinigingsmaatregelen.

1:10:30   Drake klaagt dat hij al ruim zes jaar deze (en een vorige) radioshow deed om wat voor elkaar te krijgen, maar nog steeds geen resultaat ziet. Hij wil hulp krijgen die ook iets gaat opleveren.

1:31:00   “We hebben de Cabal, zeer sterk, zeer goed gefinancierd. Hun instellingen gaan failliet, maar zij zijn verre van failliet. Dus tegen wie nemen we het op? Ik zou zeggen rond 10 keer het aantal dan dat er van ons zijn, die laten zien wat we van plan zijn: de milities, het continentale leger en anderen.”

Wij moeten als collectief bij elkaar komen. Er is wantrouwen tegenover Drake, omdat sommigen denken dat hij een geheim agent is, maar Drake daagt ze uit om dat te bewijzen. Wat hij te bieden heeft? Hij is een stuk slimmer dan mensen denken. Hij kan dingen goed onthouden, heeft allerlei dingen bestudeerd. 8 uur per dag voor 2,5 jaar om de esoterische kennis te begrijpen zoals de piramides, etc. Maar daar gaat het niet om. Waar het om gaat is dat wij het eerst zelf moeten doen. De buitenaardsen zullen naar beneden komen en ons helpen, als wij, collectief, onze zaakjes op orde brengen zoals het altijd had moeten zijn. Hij benadrukt dat er niet zomaar een interventie komt, noch een massavernietigings-event. We moeten dit collectief doen.

Drake vraagt of mensen (die kunnen helpen) via Facebook met hem contact willen opnemen.

[Drake is onderdeel van de Freedom Movement, afzonderlijke en onafhankelijke groepen die toewerken naar de ontmanteling van de heersende schaduwelite en arrestatie van deze Cabal (illuminati/New World Order).

Drake is oud-militair en had een zeer hoge positie binnen het Amerikaanse leger. Hij is nu woordvoerder en contactpersoon van de Positive Military, US Militia, klokkenluiders binnen het Pentagon, CIA, FBI, en staat in contact met allerlei andere Amerikaanse en internationale overheidsorganisaties.]

Audiolink van de Blogtalk-radio-uitzending van 6 augustus 2016

Ella Ster* met dank aan Cucu en Erick

Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl
Share.

About Author

Comments are closed.