Radioshow ‘Underground’ van Drake Bailey op 13 augustus 2016

0

Korte samenvatting van de wekelijkse radioshow van Drake Bailey van 13 augustus 2016, over allerlei politieke, juridische, militaire en kosmische zaken. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden] De belangrijkste onderwerpen:

20:00   Rusland is de boeman, en er zijn recentelijk nieuwe ‘dreigingen’ gefabriceerd. Sadam Hoesein werd destijds ‘wegwerpmateriaal’ toen hij ze vertelde dat ze konden op konden donderden. Volgens Drake hebben er tussen Sadam Hoesein en de VS 3 à 4 besprekingen plaatsgevonden.

Hij vraagt zich echter af hoe dergelijke besprekingen moeten verlopen met Hillary Clinton. Over Hillary zegt Drake: “Zij vergeet midden in een zin wie ze is en met haar wil je belangrijke dingen bespreken? Iemand kan haar maar beter in de gaten houden, haar gezondheid is aan het wegebben. Binnenkort is er geen Hillary meer, van wat ik gehoord heb. Natuurlijk hoor ik allerlei soorten geruchten.

… poef… vijanden uit het niets gecreëerd. Sadam Hoesein was interessant want hij had besloten zijn eigen financiële systeem op te zetten én dit beschikbaar te stellen aan andere landen. De NAVO is opgericht om Rusland te vernietigen.

32:00   Er is een groep actief die zorgen voor de problemen waarmee de wereld wordt geconfronteerd. Ooit dacht men dat het Military Industrial Complex de bron van het kwaad was, althans dat leek zo. Je kunt niet ontkennen dat ze bestaan, het Military Industrial Complex, dat is de Cabal. Achter de schermen was er het nieuwe probleem; de corporatie. De BV van Amerika, elke staat is een BV (incorporated), de meeste steden zijn een BV. En dan heb je die internationale megacorporaties met 250 miljoen lagen. Er wordt geen enkele grens gesteld om te voorkomen dat zij alles in bezit nemen wat ze maar willen. Deze bloedlijnen denken ook dat ze overal recht op hebben. Geen enkele wet of vorm van moraal is van toepassing. Van hoeveel oligarchen heb je ooit gehoord dat ze naar de gevangenis gaan? Als iemand met een lagere status een van die dingen doet, valt de rechtbank uiteraard over ze heen.

57:00   Drake: “Er zijn wat ernstige dingen aan de hand met betrekking tot Hillary’s gezondheid.” Drake heeft een rapport onder ogen gekregen waaruit hij opmaakt dat zij het misschien niet redt tot de komende verkiezingen. “Ze zal niet zo lang blijven leven. Wat gaan ze dan doen? Gaat Trump winnen? Gaat Trump op zijn knieën en zal hij «Ja meneer» tegen iemand zeggen? Ik heb gehoord dat hij dat gedaan heeft. Wie is de running mate van Hillary? Wil je dat mietje als president? Hillary zou al erg genoeg zijn. Ze kan niet eens meer de trap oplopen. Fysieke kwalen waardoor ze niet meer zo goed functioneert. Wat gaan we doen als iemand de ander de verkiezingen laat winnen en hun belangrijkste opponent sterft voor de verkiezingen?” Luister verder naar dit fragment vanaf 57:00 min.

59:10   Je hebt waarschijnlijk 50-150 mensen, zoiets, (…) krachten die het voor het zeggen hebben, waarvan de meeste mensen het bestaan niet weten, …geheime genootschap… dat zijn mensen waar je geen gezeik mee wil krijgen. Maar wat als er een vorm van interventie is, op alle niveaus, niet slechts hier en daar. Wat als de slechteriken is verteld “nee, dat doe je niet meer.” … Heb je gemerkt dat er geen nieuws is?… Zou iemand het herkennen als er een interventie komt? Er is al weken geen echt nieuws. Hoe lang kunnen ze dit nog rekken? Hoe zit het met al die lijken, diegene die tegen Clinton hadden kunnen getuigen. Hoeveel nu? 9, 10, 11? En de mensen die tegen big pharma ingingen, daar is een hele zwik van. Waarschijnlijk 50 tot 100 minimaal. Standrechtelijk geëxecuteerd. Waaraan zou je kunnen zien dat er een interventie komt? Er gebeuren verschillende dingen waar mensen zich niet van bewust zijn, die nu gaande zijn.

1:09:20   De Underground: Er zijn verschillende paramilitaire groepen die ondergronds zijn. Degene in overheidsdienst kunnen ze niet vinden en weten niet wie ze allemaal zijn. Er zijn groepen die dingen binnen bepaalde gemeenschappen geïnitieerd hebben, waardoor men denkt dat de politie degene is die aangevallen moet worden. Dat is niet de juiste manier om hier mee om te gaan.

1:16:00   Drake houdt niet van de term Common Law, omdat het verwijst naar gerechtelijke uitspraken die de nieuwe wetgeving worden. In relatie tot het rechtssysteem zegt Drake: “Er komen een aantal veranderingen aan die zullen zorgen voor fundamentele wijzigingen en de manier zoals dit alles werkt. Die komen er aan.”

1:19:00   “De interventie is er. Ik denk te weten wie het is.” Drake is geïnformeerd over wat er gaande is, maar is gevraagd om geen details naar buiten te brengen. “Maar wat als er een interventie plaatsvindt op alle niveaus? Zou iemand het herkennen? Wat voor verschillen zouden we kunnen zien? (…) Plotselinge veranderingen, ofwel publiek ofwel achter de schermen? (…) maar zoals de dingen er nu voor staan…verwacht het. Ja je hebt me goed gehoord, verwacht het.”

En later in de show [1:44:00]: “Ik zeg je, het komt eraan. Op grote schaal. Moeilijk, heet en zwaar. Wat kunnen wij doen? (…) We moeten collectief weigeren om mee te werken!. Wat gebeurt er als iedereen zegt «Nee, ik denk het toch niet!»”

1:26:45   Drake: “Er komen veranderingen aan dames en heren. Die komen van plekken waar mensen ze niet verwachten. Mensen zullen in een staat van shock raken als ze het gaan zien.”

1:34:30  Waar staan wij ten opzichte van dit alles? Enkele staatshoofden, waaronder Putin en anderen, hebben een serieus probleem: ze werken of mee of ze zullen verdwijnen…poef….

1:46:00   “Wat als er veranderingen plaatsvinden, ofwel publiek… en er is me verteld dat er publieke veranderingen zullen zijn, dat is me gegarandeerd… ofwel achter de schermen… heel veel achter de schermen.”

[Drake is onderdeel van de Freedom Movement, afzonderlijke en onafhankelijke groepen die toewerken naar de ontmanteling van de heersende schaduwelite en arrestatie van deze Cabal (illuminati/New World Order).

Drake is oud-militair en had een zeer hoge positie binnen het Amerikaanse leger. Hij is nu woordvoerder en contactpersoon van de Positive Military, US Militia, klokkenluiders binnen het Pentagon, CIA, FBI, en staat in contact met allerlei andere Amerikaanse en internationale overheidsorganisaties.]

Audiolink van de Blogtalk-radio-uitzending van 13 augustus 2016

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl
Share.

About Author

Comments are closed.