Truth, Honor & Integrity radioshow van Thomas Williams van 18 augustus 2016, deel 2

0

In dit deel van de radioshow wordt onder andere de kritieke gezondheidssituatie van Hillary Clinton besproken. Daarnaast blikt Thomas terug op een aantal actualiteiten, op historische zaken en kijkt vooruit naar de toekomst. In deel 2 van de uitzending zijn de belangrijkste onderwerpen:

Deel 2:

 • Overstromingen in Louisiana
 • Hillary’s gezondheid
 • Economische situatie
 • Europees protest
 • Kindermisbruik binnen de Katholieke kerk
 • Vaccinaties en polio-epidemie
 • De natuurlijke Aarde
 • Bomen als Akashic records

De Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 18 augustus 2016 door Thomas Williams en zijn vriendin Chloé Erika Kirker. Klik hier voor deel 1.

Hieronder de samenvatting. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Deel 2

Overstromingen in Louisiana

11:00   Rick Ramsey, de burgemeester van Walker in Louisiana, heeft publiekelijk gezegd dat de overstromingen gefabriceerd zijn (man-made). Hij gaat gerechtelijke stappen nemen tegen de staat. Een dam die rond de snelweg is gebouwd, en het ontbreken van een afwateringssysteem, heeft ervoor gezorgd dat de stad Walker in een ‘kom’ is komen te liggen. De situatie doet denken aan Katrina. Ook daarbij zijn bepaalde delen van de stad opzettelijk overstroomd, waar andere gedeeltes door menselijk ingrijpen kurkdroog zijn bleven.

Ramsey dringt er bij de verzekerings-maatschappijen op aan om deel te nemen aan de rechtszaak tegen de staat, die door ernstige nalatigheid mede verantwoordelijk is voor de ontstane problemen. Luister verder naar dit fragment vanaf 11:00

Hillary’s gezondheid

18:30   Hillary Clinton’s gezondheidssituatie is zeer ernstig en er is sprake van neurologische degeneratie. Het is onzeker of ze de presidentiële verkiezingsrace overleeft. Er wordt momenteel veel geld gepompt in de medische begeleiding tijdens haar tournee. Ze moet trappen vermijden en neemt meestal de invalide-ingang, omdat ze snel haar evenwicht verliest. Haar personeel probeert verslaggevers op afstand te houden, omdat ze last heeft van aanvallen, die door cameraflitsen worden getriggerd. Er zijn geruchten dat het campagnepersoneel binnenkort een grote mededeling gaat doen over haar conditie en haar positie als presidentiële kandidaat.

2:52:25   Als ze het wel overleeft wordt ze in principe de nieuwe president. Daarna zal ze ‘verwijderd’ worden en zal de Speaker of the House het overnemen. Het is allemaal tijdelijk, want tijdens de transitieperiode zullen allerlei zaken gecorrigeerd moeten worden.

Economische situatie

2:22:00   Het risico van een economische crash is nog een mogelijkheid, maar meerdere pogingen om de economie in specifieke landen te laten crashen zijn grotendeels voorkomen.

31:45   15 miljoen kinderen 20% van alle kinderen in de VS leven onder de armoedegrens. 44% van alle kinderen in de VS leven in  gezinnen met een laag inkomen.

Europees protest

25:55   De Duitse premier Merkel is op straat mishandeld en er werd “verrader” naar haar geschreeuwd, als ook: “Ga weg, we willen geen Stasi-varkens.” en “Wij zijn de mensen”. De Duitsers hebben er duidelijk genoeg van. In Frankrijk zijn aanhoudende protesten tegen de overheid, en tevens in Spanje en Israël.

Kindermisbruik binnen de Katholieke kerk

44:00   Het kindermisbruik door de Katholieke Kerk is opnieuw aan de oppervlakte gekomen. Het Vaticaan heeft sinds 1950 4 miljard besteed om dingen te verduisteren. Ze betalen zwijggeld, zodat mensen hun mond houden over wat er gebeurd is en doen alles om rechtszaken te voorkomen. Als de daadwerkelijke cijfers met betrekking tot de hoeveelheid kinderen die jaarlijks vermist worden, uiteindelijk naar buiten gaan komen, zal het velen mensen schokken. Het zijn angstaanjagend cijfers. We hebben het niet over honderden of enkele duizenden, we hebben het over honderdduizenden per jaar die vermist worden.

Drake spreekt over de moslims die nodig de grote schoonmaak moeten houden. De schade die de moslims hebben veroorzaakt komt in de verste verte niet in de buurt bij de enorme schade die het instituut de Katholieke kerk heeft veroorzaakt.

De daden die in kelders onder het Vaticaan worden gepleegd doen je maag omdraaien. In deze onderaardse lagen onder het Vaticaan worden bepaalde wezens gevangen gehouden door andere specifieke wezens (E*: geen mensen). Vorig jaar zijn er bepaalde wezens vrijgelaten, een in het bijzonder, waarvan Thomas binnenkort meer zal vertellen wie dit wezen was.

Er moet een einde komen aan de praktijk van de Katholieke kerk die mensen afbetaald, er moet rechtvaardigheid komen.

Vaccinaties en polio-epidemie

2:20:00   De polio-epidemie in de jaren ’50 werd waarschijnlijk veroorzaakt dor vaccinaties. Het was vermoedelijk een testcase door de Viral Academy om te kijken hoe ver ze konden gaan. Ze doen dit al voor honderden jaren, bijvoorbeeld met de Spaanse griep in 1919, of de zwarte pest in de Middeleeuwen. Deze mensen (de Cabal) waren de oorzaak van alle pandemieën.

De natuurlijke Aarde

1:56:10   De levensverwachting van mensen zou in een natuurlijke leefomgeving 900-1500 jaar zijn. Men heeft alles verkort. Mensen waren vroeger ook groter, mannen waren veel robuuster. Sommige bomen zouden velen malen hoger kunnen worden dan ze nu zijn, zo hoog als bergen.

Bomen als Akashic records

2:25:00   Bomen hebben een ‘eeuwig’ geheugen en geven toegang tot de Akashic records. Door contact met bomen krijg je toegang tot informatie die op dat moment belangrijk voor je is. Luister verder naar dit fragment vanaf 2:25:00

> Download de MP3 of luister online

> Lees ook deel 1:

 • Moord op zoon van de Draco’s
 • Val van de Cabal
 • Herkomst van de Cabal
 • Adrenalinedrankjes
 • Vredesakkoord
 • Ceremonie en Disclosure
 • Universal Protection Unit
 • Draco’s & Disclosure
 • De Maan-Saturnus-Matrix
 • Artificial Intelligence en andere geavanceerde technologieën
 • Buitenaardse invasie
 • Openen van Collateral Accounts

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida samen met zijn vriendin Chloé. Hij presenteerde jarenlang met Drake Bailey de internet radio-uitzendingen Cosmic Voice. Vanwege een verschil van inzicht binnen die groep ging hij vanaf mei 2016 door met zijn eigen wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

Comments are closed.