Simon Parkes roept op om voor te bereiden op de end-game

0

In een recente videoboodschap doet Simon Parkes een aantal markante onthullingen in een gesprek met Kerry Cassidy. Zijn boodschap is onder andere naar aanleiding van een recente oproep van Angela Merkel aan het Duitse volk om voor 2 weken voedsel en water in te slaan vanwege de te verwachten chaos.

Hieronder een beknopte samenvatting van de videoboodschap. Allereerst heeft er een hevige explosie in het Kennedy Space Center plaatsgevonden. Ten tweede zijn er verplaatsingen van Amerikaanse troepen die naar Duitsland en richting Russische grens bewegen. In deze gebieden verplaatsen ze materieel en troepen en bereiden zich voor op een agressieve aanval.

De illuminati hebben plannen om een Derde Wereldoorlog te beginnen. Zoals de Eerste en Tweede Wereldoorlog in Duitsland zijn begonnen, is het ook de bedoeling dat de Derde Wereldoorlog in Duitsland begint. Deze oorlog zou gebruikt worden om de naderende financiële instorting te verhullen en het systeem nieuw leven in te blazen met inkomsten voor de oorlogsindustrie en opnieuw te beginnen.

Het was tevens de bedoeling dat Putin iets zou provoceren waardoor de Amerikaanse troepen een ‘geldige’ reden zouden hebben om Rusland binnen te vallen. Dit heeft Putin niet gedaan.

Ook Angela Merkel heeft echter aangegeven niet meer het spelletje met de Amerikanen mee te willen spelen. Haar oproep aan het Duitse volk om voor twee weken voedsel en water in te slaan, was een verhulde boodschap aan de illuminati: “We bereiden ons voor op het ergste.”

Hierna zijn dergelijke oproepen om voedsel en water op te slaan ook overgenomen door Finland en de Tsjechische Republiek. Ook Obama heeft recentelijk een dergelijke oproep gedaan. Noorwegen heeft aangekondigd dat iedereen zich mag bewapenen.

Simon Parkes verwacht een financiële crash waarbij de Deutsche Bank als eerste zal instorten, gevolgd door Citi Bank en Barclays Bank. Dit zal voor een economische instorting zorgen, waarbij er een aantal weken een tekort aan voedsel kan ontstaan.

De situatie kan ook dramatische gevolgen hebben voor Amerika, omdat de verkiezingsprognoses laten zien dat Trump de verkiezingen zal gaan winnen. Zelfs met het manipuleren van de stemcomputers, zal men niet kunnen voorkomen dat Trump aan de macht komt. Men zal daarom kost wat kost de verkiezingen willen uitstellen. Een valse-vlag-aanslag kan als aanleiding gebruikt worden voor het instellen van Martial Law. Simon Parkes bevestigt bovendien de zeer kritieke gezondheidstoestand van Hillary Clinton, waar ook Thomas Williams de laatste weken regelmatig over bericht heeft.

Kerry Cassidy heeft uit inside-informatie te horen gekregen dat eind 2016 de deadline zou zijn voor de financiële reset. Maar alles lijkt nu versneld te worden. (E*: Ik denk dat dit een teken van wanhoop is, waarbij de oude plannen van de Cabal niet meer werken en men nu overgaat tot een wanhoopsdaad.)

Simon Parkes wil vooral benadrukken dat we simpelweg deze periode moeten doorstaan, maar spoort wel aan om desondanks positief te blijven. Hij denkt dat de Cabal nog maar heel weinig tijd hebben. “Voor het einde van 2016 moeten ze hun laatste kaarten spelen.”

Simon benadrukt dat alleen omdat een stelletje gestoorde mannen iets wil doen, het nog niet betekent dat het zal gebeuren. Als de meerderheid van de mensheid wakker wordt en deze plannen een halt toeroept, zal het ook niet gebeuren. Hij raadt aan om je te verenigen met mensen in je gemeenschap en onderling in contact te blijven. Door voedsel en water in te slaan kun je er voor kiezen om binnen te blijven, wanneer het hele systeem naar beneden komt. Het belangrijkste is om het vertrouwen te houden dat we hier met z’n allen sterker uitkomen.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Share.

About Author

Comments are closed.