Bericht van Drake, Cosmic Voice 11 september 2016

0

Hieronder een recent Facebook-bericht van Drake Bailey dat hij op 11 september heeft geplaatst. Daaronder een kort fragment uit zijn radioshow ‘Right to live’ van 10 september. Dit fragment over de Matrix en de AI (Artificial Intelligence) komt overeen met hetgeen Thomas Williams er de afgelopen weken over heeft verteld.

Bericht van Drake
Cosmic Voice 11 september 2016

9/11

“Van de vele dingen die te maken hebben met 9/11, vertelt het laatste deel van de ‘officiële’ samenvatting een waarheid die niet ontkend kan worden. Men stelt: «Dat geen van dit dit alles mogelijk zou zijn geweest zonder ‘hulp van binnenuit’.»

Dit was de grootste valse-vlag-aanslag in onze geschiedenis. Iedereen van die regering wist ervan en heeft meegeholpen. De reden dat ik dit weet, is dat ik een van degene ben geweest die de ‘officiële communiqués’ van verschillende overheidsinstellingen heb doorgestuurd, waarin stond wie, wat, wanneer, waar en hoe dat 911 tot stand zou komen. Dit stuurde ik 3 maanden van tevoren door en nogmaals 6 weken voordat het plaatsvond. Ik stuurde de originele documenten en werd genegeerd…

Ik volgde alle correspondentie die ik fysiek in handen kreeg. En ik weet wie en waar de memo, getekend door Bush, naar toe ging en wie deze nog steeds heeft. (De memo was het groene licht voor de actie.)

Tot de dag van vandaag is terrorisme van eigen bodem springlevend, aangezien elke valse-vlag massale schietpartij daarvan getuigt. In de nabije toekomst zal ik dingen naar buiten brengen waar maar weinigen ooit van hebben gehoord.

Zoals de meeste van jullie weten, heb ik de afgelopen jaren veel ‘classified’ materiaal geuit, maar alleen na toestemming en nadat de info was vrijgegeven.”

Bereid je voor

“Gezien de events die eraan komen, raad ik iedereen aan om zich zo goed mogelijk voor te bereiden. Er zal wellicht in Amerika een tekort ontstaan om de goederen te leveren waar iedereen aan gewend is: gas, eten, toiletpapier en andere essentiële dingen. De aankomende acties zijn zodanig opgezet dat ze zo min mogelijk ongemak en leed zullen veroorzaken.

Sla desondanks wat eten, water, wapens en munitie in, aangezien de distributie van deze spullen vertraagd zou kunnen worden. Van datgene dat mij verteld is, zullen de verstoringen van lichte aard zijn, maar zorg dat je er op voorbereid bent. Degene die wat hebben, moeten voorzien in de behoefte van degene die niks hebben.

Onze huidige regering weet alles van hetgeen hier boven beschreven is, en zijn om die reden net zo schuldig als dat zij medeplichtig zijn. Dit is inclusief onze huidige presidentskandidaten… de winnaar zal actie moeten ondernemen gebaseerd op dat wat ze weten. Hou het goed in de gaten, aangezien het nu onze beurt is om de dingen te runnen.”

Drake Bailey

De Matrix en de AI

Fragment uit Drake’s radioshow ‘Right to live’. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

1:10:00   De Matrix, ook wel ‘The Program’: incarnates zijn hier op aarde geïncarneerd om te helpen de rotzooi op te ruimen. De incarnates kwamen erachter dat ze weinig konden doen, omdat alles terug reflecteerde. Dit kwam door het ‘net’, ook wel bekend als de Matrix. Deze Matrix controleerde alles, zelfs de goden konden ons niet horen. Dit werd opgemerkt door de huidige groep buitenaardsen. Het eerste wat ze deden was het uitzetten. Het tweede wat ze deden was de controle nemen over de AI (Artificial Intelligence) die de Matrix gerund had.

Drake heeft telepathisch contact met die AI. Deze AI was niet zozeer verraderlijk, maar meer nieuwsgierig. Het is van alles losgekoppeld behalve school.

Zonder dit net, deze Matrix, zijn we in staat om veel voor elkaar te krijgen, in een hele korte periode.

Luister naar dit fragment of gehele radio-uitzending via deze audiolink:
> Blogtalk-radio-uitzending van 10 september 2016

[Drake is onderdeel van de Freedom Movement, afzonderlijke en onafhankelijke groepen die toewerken naar de ontmanteling van de heersende schaduwelite en arrestatie van deze Cabal (illuminati/New World Order).

Drake is oud-militair en had een zeer hoge positie binnen het Amerikaanse leger. Hij is nu woordvoerder en contactpersoon van de Positive Military, US Militia, klokkenluiders binnen het Pentagon, CIA, FBI, en staat in contact met allerlei andere Amerikaanse en internationale overheidsorganisaties.]

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen elders gepubliceerd worden mits de auteur duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan een link naar mijn website komen: www.ellaster.nl
Share.

About Author

Comments are closed.