De aankomende Amerikaanse verkiezingen op 8 november 2016 zou wel eens de meest spraakmakende verkiezingsstrijd aller tijden kunnen worden. Er zijn namelijk opmerkelijke dingen aan de hand rond Hillary Clinton, tot voor kort de gedoodverfde presidentskandidaat. Ondanks dat men er in de aanloop van de verkiezingen alles aan deed om haar als winnaar uit de bus te laten komen, lijkt het tij voor Hillary gekeerd te zijn. Haar ernstige gezondheidsproblemen van de afgelopen tijd en haar (te vroeg) aangekondigde overlijden zijn slechts twee in het oog springende zaken. Is ze daadwerkelijk overleden? Zo ja, waarom heeft men de overlijdingsberichten dan weer teruggetrokken? Hieronder een overzicht van de verkiezingsstrijd en de rare wending die de presidentsverkiezing nu lijkt te krijgen.

UPDATE 18 SEPTEMBER 2016

Verkiezingsfraude in de voorselectie ten gunste van Hillary

Dat Hillary de nieuwe president in het Witte Huis zou worden stond eigenlijk vooraf al vast, ongeacht de verkiezingsuitslag. Men deinst er namelijk niet voor terug om deze een beetje naar hun hand te zetten, bijvoorbeeld door fraude met de stemcomputers. Net zoals bij de verkiezingen in Florida toen Bush in 2000 ternauwernood de landelijke verkiezingen ‘won’. Om die reden spreekt men al van de American selections in plaats van de elections.

Volgens het Institute for American Democracy and Election Integrity is er in ieder geval al flink gesjoemeld tijdens de voorrondes (de zogenaamde primaries – de tussentijdse verkiezingen waarbij de uiteindelijke presidentskandidaat binnen een partij wordt gekozen). Zij hebben een rechtszaak aangespannen op basis van de claim dat er in 11 staten gefraudeerd is, waarbij de verkiezingsuitslag ten gunste van Hillary uitpakte. De aanleiding van hun aanklacht waren de enorme verschillen tussen de polls (prognoses) en de uiteindelijke uitslagen, oplopend tot wel 14%. Dit zijn volgens het instituut statistisch gezien onmogelijke verschillen en een aanwijzing van fraude, omdat verschillen hoger dan 2% al verdacht zijn.

De rol van Trump

Nu Hillary de presidentskandidaat voor de Democraten is geworden, zou ze het in november opnemen tegen Donald Trump, de presidentskandidaat voor de Republikeinen. Volgens Thomas Williams is Donald Trump slechts ingezet om de stemmen te verdelen en zou hij zich op een cruciaal moment in de politieke race terugtrekken, zodat Hillary al zijn stemmen zou krijgen. Trump zou ingestemd hebben met zijn rol om zichzelf steeds belachelijker te maken. Op deze manier schakelt hij zichzelf uit en de verwachting was dat zijn stemmen dan naar Hillary zouden gaan.

Donald Trump demonstreert op een aantal formele foto’s zijn kennis van illuminati handgebaren. In het tijdschrift Private Clubs, vooral gelezen door rijke leden van elite clubs, liet hij zich tot 3 keer toe fotograferen met een handgebaren waarmee de Cabal bekend is. Midden boven en onder: Trump’s stropdas creëren een seksuele ‘diamant in lotus-positie’, met 3 driehoeken. Rechtsboven houdt Trump zijn handen in een ander driehoek-gebaar. Dit handgebaar is een gebruikelijk teken van erkenning onder de illuminati. Bron: Codex Magica, Secret Signs, Mysterious Symbols, and Hidden Codes of the Illuminati. Texe Marrs

Het is inderdaad twijfelachtig of Trump wel een onafhankelijke kandidaat is. Diverse foto’s van Trump met illuminati-handgebaren laten zien bij welke ‘club’ hij hoort. In het tijdschrift Private Clubs, vooral gelezen door rijke leden van elite clubs, liet hij zich tot 3 keer toe fotograferen met een handgebaren waarmee de Cabal bekend is. Midden boven en onder: Trump’s stropdas creëren een seksuele ‘diamant in lotus-positie’, met 3 driehoeken. Rechtsboven houdt Trump zijn handen in een ander driehoek-gebaar. Dit handgebaar is een gebruikelijk teken van erkenning onder de illuminati.
Bron: Codex Magica, Secret Signs, Mysterious Symbols, and Hidden Codes of the Illuminati. Texe Marrs

Aanklacht vanwege emailschandaal

Aanvankelijk leek de gerechtelijke aanklacht inzake het emailschandaal die Hillary boven het hoofd hing een obstakel naar het presidentschap te vormen. Dit obstakel bleek echter niet meer dan een klein hobbeltje toen ze uiteindelijk toch niet vervolgd werd, ondanks overduidelijk bewijs dat ze allerlei wetten overtreden heeft. Hillary staat blijkbaar boven de wet en het huidige justitiesysteem houdt haar nog steeds de hand boven haar hoofd.

Of dit zo blijft is de vraag, want er loopt ook nog een onderzoek naar fraude binnen de Clinton Foundation, dat volgens ingewijden veel groter is dan het emailschandaal. Binnen overheidsorganisaties zoals de FBI en het Pentagon wil een grote groep haar veroordeeld zien en zij zijn niet blij met de ingetrokken aanklacht met betrekking tot het emailschandaal.

Daarnaast is er door Jason Chaffetz, de voorzitter van de House Oversight Committee een dagvaarding ingediend tegen de FBI, inzake Hillary Clinton’s emailschandaal. De FBI heeft informatie voor het Congress achtergehouden en dat is onwetmatig. Tijdens een hoorzitting van het Congress, die live op televisie uitgezonden werd, zei Chaffetz: “Jullie zijn hierbij gedagvaard.” Dit schandaal is dus alles behalve voorbij.

Hillary is ernstig ziek

Een mogelijke nieuwe rechtszaak tegen Hillary was echter niet haar grootste zorg op dit moment. Ze was ernstig ziek en leed waarschijnlijk aan een neurodegeneratieve aandoening. Ze scheen een heel team aan artsen om haar heen te hebben die haar op de been hielden. In een video is duidelijk te zien hoe een van haar behandelaars voorzien van een automatische injectienaald (zoals vaak voor het medicijn Diazepam wordt gebruikt) met haar mee liep in het verkiezingscircus.

Hillary scheen regelmatig flauw te vallen, kon moeilijk trappen lopen vanwege duizeligheid, verloor vaak haar evenwicht, had black-outs en rare spastische toevallen, zoals te zien is in deze video. Deze toevallen werden blijkbaar getriggerd door harde geluiden en lichtflitsen. Om die reden werd de pers vaak op afstand gehouden en had ze steeds minder publieke optredens. Er zijn zelfs aanwijzingen dat toespraken voor een publiek in werkelijkheid in de studio met een chroma key (green screen) opgenomen zijn.

hillary_health_report

Volgens Benjamin Fulford waren er al plannen van het Hillary-kamp om haar terug te trekken uit de  presidentiële verkiezingen. Ze overwogen om haar zwakke gezondheid als reden voor haar vertrek te geven. Het alternatieve plan was om haar zodanig te vermoorden dat het zou lijken alsof Donald Trump achter de politieke moord zou zitten. Gezien de berichten in de Main Stream Media leek het erop dat men haar gezondheid als motief voor haar terugtrekking zou gebruiken. Valse berichten over een vermeende longontsteking worden wijd verspreid via de grote mediakanalen. Benjamin Fulford heeft echter een gelekte kopie van haar medisch onderzoeksverslag op zijn site gezet, die de ware gezondheidsklachten onthullen.

Overlijden Hillary Clinton twee maal aangekondigd op ABC-mediakanalen

Dan volgen er de afgelopen week twee afzonderlijke berichtgevingen op twee grote mediakanalen dat Hillary Clinton overleden zou zijn. De berichten zijn inmiddels weer verwijderd, maar iemand heeft een mobiele opname van deze ABC-uitzending bewaard en op Youtube gezet. In het eerste bericht begon de televisiepresentator zijn uitzending met: “Meer over Hillary Clinton’s dood.”

De nieuwslezer Joe Torre corrigeerde zichzelf niet, maar het televisiestation beweerde later dat Torre “gezondheid” in plaats van “dood” had willen zeggen, toen hij verslag wilde doen van haar fysiek instorten tijdens de 9/11-herdenking op Ground Zero. Op zich zou dit best een Freudiaanse verspreking kunnen zijn, maar een andere ABC-zender bracht een heel gedetailleerd bericht naar buiten over haar vermeende dood.

Op ABC-News verschijnt namelijk een bericht met de headline: “Er is gerapporteerd dat Hillary Clinton is gestorven tijdens een medische behandeling in het Montefiore Medical Hospital.” Dit is wel een hele specifieke en gedetailleerde headline om af te doen als een ‘vergissing’.

abc-news_hillary_died_911

Deze twee berichten zijn niet toevallig en per abuis naar buiten gebracht. Aanvankelijk dacht ik dat men een bepaalde boodschap naar Hillary en haar handlangers wilde sturen. Dit in het licht van Benjamin Fulford’s bewering dat men wilde dat Hillary zich terugtrok uit de verkiezingsrace vanwege gezondheidsproblemen, of anders vermoord zal worden. In eerste instantie dacht ik dat het ten onrechte gemelde overlijden wellicht een waarschuwing was dat Hillary maar beter kan meewerken met het eerste scenario.

In de recente radio-uitzending van 15 september 2016 doet Thomas Williams om ± 57 minuten in de show een mededeling die inslaat als een bom: “The witch is dead – De heks is dood.” Hij zegt dat Hillary op 4 september om 9 uur (EST) geen hartslag meer had. Het is echter de vraag of men haar dood nu al bekend wil maken, aangezien men de berichten bij ABC weer heeft ingetrokken. Wellicht wil men vooralsnog het verkiezingscircus voortzetten met dubbelgangers.

Hillary stort in tijdens 9/11 herdenking

De overlijdingsberichten verschenen op de avond van 11 september, na het incident in New York toen Hillary tijdens de 9/11-herdenking onwel werd en in allerijl werd afgevoerd. In de video-opname is te zien dat Hillary tegen een paaltje leunt en ondersteund wordt door een aantal bodyguards. Aangezien ze de herdenking vroegtijdig verliet, stond haar SUV nog niet klaar en moest ze een paar minuten wachten. Toen de auto gearriveerd was werd ze door haar bodyguards onder de arm genomen en in het voertuig geholpen. Hillary zakt letterlijk door haar knieën en haar hoofd slaat naar achteren. Ze is overduidelijk niet in orde en werd volgens de officiële berichtgeving naar een nabij ziekenhuis gebracht.

Het fysiek instorten van Hillary vanuit 3 gezichtspunten gefilmd.

Niet veel later verschijnt Hillary uit het appartementencomplex in de Upper East Side en loopt weer zo fris als een hoentje naar buiten. Het is onduidelijk hoeveel tijd er tussen deze twee incidenten zat, maar volgens Benjamin Fulford een kort moment later. Hillary gaat niet in op de vraag wat er daarvoor precies gebeurd was, maar zwaait vrolijk in het rond en roept: “Ik voel me fantastisch! Het is een prachtige dag in New York!”

Hillary Clinton verschijnt even later weer zo fris als een hoentje uit Chelsea’s appartement.

Klonen staan klaar in de coulissen

Zo schrijft Benjamin Fulford in zijn verslag van 12 september: “Bronnen bij de CIA, normaal gesproken nuchter en met gezond verstand, staan erop dat Hillary onmiddellijk vervangen was door een nieuwe kloon (die klaar stond in het appartement van Chelsea Clinton) nadat de oude kloon ingestort was. Ze schijnt inderdaad in een korte tijd aanmerkelijk te zijn veranderd. Hier is een foto van haar tijdens het 9/11-event eerder die middag. Ze lijkt in een heel korte tijd ten minste 10 jaar jonger te zijn geworden.”

Hillary tijdens 9/11-herdenking

Hillary tijdens 9/11-herdenking

Benjamin Fulford vervolgt: “CIA-bronnen beweren met nadruk dat klonen een beperkte intelligentie hebben en alleen gebruikt kunnen worden voor het oplezen van speeches en lintjes knippen. Dat is waarom Clinton geen persconferentie heeft gehouden in de 278 dagen dat ze naar het presidentschap dingt, zeggen ze. Toen ze afgelopen week eindelijk een zogenaamde ‘persconferentie’ had, beantwoordde ze precies 6 voorgekauwde vragen die door voorgeselecteerde hoernalisten gesteld werden, zoals: «Is men bevooroordeeld over u omdat u een vrouw bent?».”

Er circuleren al langer berichten over het gebruik van klonen of dubbelgangers voor Hillary Clinton. Zo is ze meerdere keren op 2 totaal verschillende locaties gesignaleerd — die op grote afstand van elkaar liggen en uren reistijd kosten om te overbruggen — terwijl ze een (half) uurtje later op een ver gelegen andere locatie verschijnt. Volgens Thomas Williams verschillen deze dubbelgangers soms wel 10 kilo in lichaamsgewicht, iets wat niemand binnen een dag verliest. Van allerlei hooggeplaatste figuren is bekend dat men (af en toe of permanent) vervangen wordt door dubbelgangers. Putin en Paul Mc Cartney zijn twee voorbeelden, maar zo zijn er nog veel meer.

Het gebruik van klonen, biologische nakomelingen die vermenigvuldigd zijn op basis van genetisch materiaal van het origineel, is voor sommige lezers wellicht science-fiction. In werkelijkheid zou dit echter best wel science-fact kunnen zijn. Insiders van de illuminati en het Military Industrial Complex beweren namelijk al jaren dat deze techniek veel verder ontwikkeld is dan mensen denken en via de media en wetenschap naar buiten wordt gebracht. Het verfijnen van kloontechnologie en andere genetische experimenten vonden al decennia geleden plaats in de zogenaamde DUMBS, Deep Underground Military Bases, zoals Dulce base, ook wel bekend als Area-51.

Bedorven adrenalinedrankjes

De stelling “Truth is stranger than fiction” (de waarheid is vreemder dan fictie) zou best wel kunnen kloppen en de verhalen van insiders schetsen inderdaad een bizarre werkelijkheid. In het kader van die ‘bizarre werkelijkheid’ doet Thomas Williams in zijn radio-uitzending van 18 augustus 2016 ook een aantal opmerkelijke uitspraken. Volgens zijn illuminati-bronnen zou een deel van de illuminati vergiftigd zijn. Volgens insiders drinken de illuminati al jaren speciale energiedrankjes, (verpakt als) Kool-aid-drankjes, met daarin een hoge dosis adrenaline, endocrine-extract en andere stoffen die een bijzondere oppeppende werking hebben.

Het drankje zou een verjongend effect veroorzaken en een enorme energieboost geven. De hele top van de illuminati zou de beschikking hebben over deze drankjes en sommige leden zijn er blijkbaar erg aan verslaafd. Door een speling van het lot is echter de laatste partij van deze drankjes ‘bedorven’, waardoor degene die hiervan gedronken hebben langzaam zullen sterven, aldus bronnen van Thomas Williams.

bill_clinton_ill

Er zijn geruchten dat Bill Clinton lijdt aan AIDS en het einde van dit jaar niet meer gaat halen.

Van zowel Bill als Hillary Clinton werd al enige tijd gezegd dat ze allebei niet lang meer te leven zouden hebben. Of dit een directe oorzaak is door het drinken van deze energiedrankjes is onbekend, maar het was in ieder geval duidelijk zichtbaar dat beide personen de afgelopen tijd niet bepaald in een goede gezondheid verkeerden. Het zal in de nabije toekomst duidelijk worden of Hillary inmiddels daadwerkelijk is overleden en Bill snel hetzelfde lot ten deel zal vallen. Thomas Williams benadrukt in zijn radioshow dat er inmiddels 8 à 9 prominente sleutelfiguren van de illuminati zijn ‘verdwenen’ en er in de nabije toekomst nog meer verwijderd zullen worden. Deze mensen zijn zonder fanfare vertrokken. Hun namen (behalve die van Hillary) zijn nog niet bekend, maar als het om sleutelfiguren gaat zal op een bepaald moment opvallen dat ze er niet meer zijn.

Wat als Hillary vroegtijdig overlijdt of inderdaad inmiddels al overleden is?

Ondertussen is er bij de mensen achter Hillary grote paniek, omdat het vooropgezette plan voor de American (s)elections nu in duigen valt. Wellicht dat men om die reden een daadwerkelijk overlijden nog stil probeert te houden en met dubbelgangers probeert te maskeren totdat men een oplossing heeft. Ze proberen met man en macht om alsnog iemand uit hun eigen gelederen op de presidentiële positie te houden, omdat de strop vanuit de overheidsdiensten zoals het Pentagon, de FBI en het Amerikaanse leger met pogingen om het Hillary-kamp veroordeeld te krijgen, steeds dichter om hun keel komt te zitten.

Volgens Benjamin Fulford was er een nieuw plan om Hillary uit de presidentsrace te laten stappen vanwege gezondheidsredenen en vervolgens Bernie Sanders en Michelle Obama als kandidaten naar voren te schuiven, om het tegen Donald Trump op te gaan nemen. Hij schreef: “Dit als gevolg dat ‘Killary’ dermate onpopulair is, dat het ‘stelen van de verkiezingen’ erg moeilijk zal zijn, zeggen de bronnen. Het originele plan was om Hillary te vervangen door Joe Biden en niet Sanders, merkten andere bronnen op.”, aldus Fulford.

Hij vervolgt: “Bronnen bij het Pentagon zeggen op hun beurt dat Hillary en Trump gedwongen zullen zijn om op te stappen zodra de Republiek van de United States of America is afgekondigd met een terugkeer naar de goudstandaard, zodat de White Hats het land opnieuw kunnen opbouwen.”

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Meer lezen over dit onderwerp:

> Onterecht aangekondigde dood van Hillary Clinton door ABC-mediakanalen. (Engels)

> Jason Chaffetz kondigt dagvaarding tegen FBI aan, vanwege hun rol in het verduisteren van bewijsmateriaal inzake Clinton’s emailschandaal. (Engels)

> Lange lijst met omgebrachte (potentiële) getuigen die de Clintons hadden kunnen tegenwerken. (Nederlands)

> Wekelijkse verslag van Benjamin Fulford van 12 september 2016. (Nederlands)

Share.

About Author

Comments are closed.