Truth, Honor & Integrity radioshow van Thomas Williams van 15 september 2016

0

In deze uitzending maakt Thomas Williams de dood van Hillary Clinton bekend. Ook wordt er gesproken over het gebruik van dubbelgangers en klonen. Er komen allerlei onderwerpen aan bod waaruit blijkt dat het net rond de Cabal zich steeds meer sluit en zij daarin steeds meer verstrikt raken. Hieronder de samenvatting van deze Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 15 september 2016 door Thomas Williams.

De tijdsaanduiding van de audiolink is gebaseerd op de MP3 (link naar download onderaan dit artikel) en aangegeven met [00:00 minuten:seconden]. Deze kan afwijken van de online audiolink.

Aanklacht tegen David Cameron

20:00   Thomas komt met een (nog niet bevestigd) bericht naar buiten dat voormalige Britse premier David Cameron in staat van beschuldiging is gesteld door het parlement in Groot-Brittannië. De beschuldigingen hebben te maken met gepleegde misdaden met betrekking tot de oorlog in Libië, die zich uitbreidde naar de oorlog in Syrië, een hervatting van de oorlog in Irak, het bewapenen van Saoedi-Arabië en daarmee de zelf-vernietigende oorlog in Jemen mogelijk te maken. Dit allemaal tijdens zijn Britse premierschap en Obama’s presidentschap. Beide hebben het gegeven dat Saoedi-Arabië het terrorisme sponsort en hun aandeel in de 9/11-aanslagen in de doofpot gestopt.

Men houdt Cameron direct verantwoordelijk voor de chaos en het verspreiden van terrorisme in de gefaalde staat Libië. Hij en Obama hebben de verwijdering van en de politieke moord op Kaddafi versneld. Met als gevolg dat ISIS in de wereld werd losgelaten en Al Qaeda opnieuw leven werd ingeblazen. De House of Commons eist dat Cameron onmiddellijk opstapt uit het parlement. Hij was al eerder gedwongen om op te stappen als premier, maar was nog steeds parlementslid. Hij is nu opgedragen om ook deze functie op te geven.

Dan vraagt Thomas zich af of iemand Blaire de laatste tijd nog heeft gezien.

(E*: Best mogelijk dat dit een van de sleutelfiguren is die recentelijk verwijderd zijn, of slachtoffer is geworden van de bedorven energiedrankjes die een groot deel van de illuminati hebben gedronken.)

Rode Kruis is Cabal

40:20   Thomas doet een zeer dringende oproep om absoluut geen geld meer aan het Rode Kruis te geven. Zeker met de weeroorlogen (als gevolg van HAARP) die nu gaande zijn en de nieuwe rampgebieden die als gevolg ontstaan. Hij zegt: “Geef ze nul cent, kan me niet schelen wat voor ramp er is, waar die ramp is, of het in je eigen stad is, maar hou op met ze geld te geven.” In 2011 was er een ‘aardbeving’, ofwel een Haarp-beving in Haïti. Het Rode Kruis lanceerde toen een miljoenenproject om het zwaar getroffen gebied te transformeren. Ze wierven een half miljard dollars aan donaties. Het Rode Kruis publiceerde op hun website dat ze meer dan 130.000 huizen hebben laten bouwen, maar het daadwerkelijk cijfer van permanente behuizing die het Rode Kruis in 5 jaar heeft laten bouwen zijn 6 woningen. Geen van de ambitieuze plannen die men had aangekondigd te gaan realiseren is daadwerkelijk gerealiseerd. “Stop met ze geld te geven.”

De val van de Cabal

44:30   Alle facties binnen de illuminati hebben het nu moeilijk. Als gevolg van de verliezen die ze hebben moeten incasseren, bundelen delen van deze groepen hun krachten. Het merendeel van hun gesprekken gaan over de wijze waarop ze de Verenigde Staten van Amerika kunnen beheersen. Thomas: “Ze kunnen kletsen wat ze willen, maar het gaat ze niet meer lukken om de mensen te controleren. Het is al te ver gegaan, teveel mensen zijn al wakker geworden.”

46:00   Thomas meldde vorige week al dat er 8 à 9 prominente illuminati-leden vermist worden, verwijderd, uitgeschakeld, hoe je het ook wil noemen. Dit waren sleutelfiguren en deze zijn volledig uit het spel gehaald. Hij heeft geen namen. Maar het zal behoorlijk duidelijk worden als mensen vermist blijven. Deze mensen hadden binnen hun groep een sleutelrol en orkestreerde allerlei zaken. Naast hun verdwijning zullen er in de nabije toekomst nog meer mensen verwijderd gaan worden. Wat er voor hen resteert is dat in wezen erg weinig Cabal-leden nog voor ze willen werken. Thomas heeft het al maanden met grote regelmaat gemeld, dat steeds meer Cabal-leden zich terugtrekken en nog langer weigeren om bevelen op te volgen.

47:20  Veel mensen wilden helemaal niet in de positie terecht komen waarin ze (binnen de illuminati) terecht zijn gekomen. Rijkdom en beroemdheid brengen geen geluk als aan je geweten knaagt wat er ondertussen met andere mensen gebeurt. Sommigen hebben wel een geweten, maar voelden zich uit angst gedwongen om volgens de plannen te handelen. Er worden nu allerlei opstapjes geboden om eruit te stappen. Achter de schermen vinden allerlei discussies en overeenkomsten plaats.

Hillary Clinton is dood

49:20   Thomas kondigt aan dat hij een lied zal spelen en verder niets zal zeggen. Hij speelt dan een fragment van de Wizard of Oz “Ding Dong The witch is dead”.

57:35   Na de muzikale pauze heeft hij nieuws dat als een bom inslaat: “Ding Dong, de heks is dood.” Thomas: “Ik had dit liedje bijna vorige week donderdag gedraaid, (…) maar ondanks dat ik het nieuws vorige week zondag kreeg dat Hillary op 4 september om 9 uur ’s avonds (EST) geen hartslag meer had, wachtten we nog op verdere bevestiging van zekere hooggeplaatsten. Ze is er niet meer.”

Zij is maar één persoon, een vervelende, dat wel, maar er zijn anderen die verwijderd moeten worden en die worden verwijderd.

Wat je op straat ziet is nogal een toneelstukje. Dubbelgangers van Hillary. Ze hebben dit vaker gedaan. Je hoeft alleen maar naar de foto’s te kijken. Als je de foto’s van de afgelopen vier jaar bekijkt, kun je zien hoeveel verschillende Hillary Clinton’s er waren. Dunne gezichten, dikke gezichten, jonge gezichten, oude gezichten. Hoe kan iemand in een dag 10 kilo aan lichaamsgewicht verliezen?

Kijk ook naar foto’s van Bill Clinton, want hij zal er ook niet lang meer zijn. Vier à vijf maanden geleden was Thomas verteld dat Bill eerder dan Hillary zou sterven. Maar Hillary was al langere tijd stervende. Thomas weet niet of zij de bedorven energiedrankjes gedronken heeft. Hij weet niet welke mensen dit genuttigd hebben. Maar hij vermoed dat daar een aantal prominente mensen tussen zitten.

Je ziet duidelijk de dubbelgangers. Als je denkt dat ze dit niet kunnen doen en hier niet mee weg komen, denk aan Paul McCartney. Hij stierf in 1966-1967. Ze kwamen daar ook mee weg. Thomas is in de stad geboren waar de Beatles vandaan komen (Liverpool). Het is een algemeen bekend gegeven dat de nieuwe niet de originele Paul McCartney is. Dit hebben ze al 40-50 jaar volgehouden. Of kijk naar de foto’s van meneer Putin. Hij heeft blijkbaar wel 6 dubbelgangers, waarvan een zijn broer is. Die info kwam trouwens van zijn ex-vrouw.

Tussen nu en 5 november is het moment om goed op te letten wat er gaande is, want ze leveren geen goede prestatie als het aankomt op verhullen dat Hillary er niet meer is. Hopelijk krijgen we een heleboel mensen buiten de alternatieve community die het ook gaan zien. De American (s)elections hebben geen relevantie voor ons mensen, maar wat wél relevant is, is als een van hen er gegarandeerd niet meer is. Ze zullen het echter proberen te verdraaien in de media.

1:04:15   4 à 5 maanden geleden heeft Thomas over een alternatieve kandidaat gehoord. Die persoon is Michele Obama samen met Bernie Sanders. Thomas is hier persoonlijk geen voorstander van, omdat het mensen zal verdelen. (…) Maar wat als zij degene is die de Constitutie en de Bill of Rights en een fatsoenlijk rechtssysteem gaat herstellen? (…) Zoals het er nu voorstaat zal Trump wegebben nu Hillary er niet meer is. Zijn rol was niet om de verkiezingen te winnen, maar om Hillary te steunen.

Vredesovereenkomst en andere intel updates

1:13:00   Dan gaat Thomas in op een intel update die online gepubliceerd was en geeft punt voor punt zijn mening of het waar is of niet.

Thomas: De G20 bespreking verliep niet zo geweldig voor die landen die de meerderheid van de facties huisvesten, want na de bespreking hebben ze een eigen informeel overleg gehouden.

Het meeste werk wordt gedaan door mensen op aarde. Er is een support structuur van buiten de aarde, maar ze moeten niet gezien worden als onze redders die alles komen herstellen. Dat moeten we zelf doen.

Uit de intel-update: “Elke natie, individu of ras die deze vredesovereenkomst (GESARA) overtreedt zal uit de samenleving of zelfs van de planeet worden verwijderd door het Hemelse mandaat door de Galactic Federation Peace Keeping Forces, die toezicht hebben over de Aardse Melkweg.”

Thomas: Dit stuk komt overeen met de informatie met betrekking tot de Universal Protection Unit (UPU), al weet hij niet zeker of de overeenkomst GESARA wordt genoemd. De Cabal-leden zijn belachelijk vaak gewaarschuwd dat wanneer ze zich niet overgeven, ze van deze planeet verwijderd zullen worden. Nadat ‘M’ de zoon van de Draco verwijderd is, zullen alle 150 andere ook verwijderd worden. Ze kunnen niet allemaal in een keer verwijderd worden, want ze zijn allemaal verbonden met 100-150 zeer publieke figuren in de VS. Als ze allemaal tegelijk zouden verdwijnen zou het paniek veroorzaken.

1:17:30   Volledige Disclosure staat weer ter discussie, anders dan een tijd geleden.

Thomas bevestigt de claim dat Trump vooral meedoet met de presidentiële race vanwege roem en geld. Hij heeft blijkbaar een deal met de Chinese en Russische factie gesloten dat hij zijn financiële investering volledig terugkrijgt, plus een extra bonus.

1:28:00   Een deel van de Cabal-families die het voorheen hier op de planeet voor het zeggen hadden, worden voor altijd van het aardoppervlak verwijderd. Een ander deel helpt de mensheid op dit moment.

Menselijk klonen

1:52:50   Een luisteraar vraagt of de elite hun ziel kunnen overdragen op een kloon en op die manier de dood ontwijken als men bijvoorbeeld van de bedorven energiedrankjes heeft gedronken.
Thomas: De elite zouden theoretisch hun ziel kunnen over laten gaan naar een kloon. Men gebruikt echter vaker dubbelgangers dan klones, want het blijkt dat de klones instorten. Donald Marshall heeft verschillende dingen onthuld over de kloontechnologie. Thomas had hieruit begrepen dat bepaalde essentiële delen van het origineel in de kloon gaan en dat wanneer het origineel sterft, de kloon ook zal sterven.

(E*: Andersom kan een kloon ernstig gewond raken of sterven, waarbij het origineel wel blijft leven. Volgens Simon Parkes is er Hillary Clinton ook aangeboden om haar ziel over te laten gaan op haar kloon, maar hij vertelde dat als men het origineel vermoordt, de kloon ook sterft en zij om die reden hier niet mee in heeft gestemd.)

Donald Marshall

Donald Marshall komt uit een illuminatifamilie en is al vanaf jonge leeftijd misbruikt. Hij heeft veel tijd doorgebracht in de klooncentra en is een aantal jaren geleden, met risico voor eigen leven, met deze informatie naar buiten gekomen. Hij vertelt over het gebruik van menselijk klonen door de top van de illuminati en dat deze techniek veel verder ontwikkeld is dan het publiek verteld wordt.

Het klonen van mensen is niet alleen mogelijk, zegt hij, maar is al deccenialang de praktijk. Marhall beweert met eigen ogen het kloonproces gezien te hebben. Hij is al sinds vijfjarige leeftijd een onvrijwillige deelnemer van de menselijke kloonpraktijken en alle weerzinwekkende dingen die met (zijn) klonen gedaan worden.

Marshall zegt dat de elite wetenschappers wereldwijd in elk land geheime kloontechnologie gebruiken om menselijke klonen te maken die in op verschillende manieren toegepast worden. Deze bijna perfecte look-alikes kunnen voor regeringsleiders en verkozen ambtenaren als vervanger gebruikt worden, of uitgezonden worden op geheime of gevaarlijke spionagemissies.   

Marshall legt uit dat het publiek hier nog nooit iets van gezien heeft, omdat alle kloonactiviteiten plaatsvinden in streng bewaakte DUMBS Deep Underground Military Bases op eigen grondgebied en met beperkte toegang.

Hij beweert dat de wetenschap van het klonen van mensen serieuze gebreken vertoont, met ernstige bijwerkingen, aangezien klonen de neiging hebben om onbetrouwbaar en grillig te zijn met een beperkte zelfbeheersing.

Je kunt op zijn eigen website meer over dit onderwerp lezen.

1:53:30   De elite heeft letterlijk hun ziel verkocht, voor roem en rijkdom. De reptilianen, de Draco’s, zijn aangehaakt in sommigen van de publieke figuren, omdat een deel van de ziel van deze publieke figuren binnen deze Draco’s opereert. Dat is waarom toen degene die gevangen waren genomen en de zoon (van de Draco) stierf, ze niet gedood konden worden, omdat het de host ook zou doden. In dat geval zouden 150 publieke figuren allemaal in een dag sterven. Dan zou men massaal in paniek raken, omdat men dan geen idee zou hebben over wat er daadwerkelijk gaande is.

Overige onderwerpen

2:09:25   Er schijnt een specifieke machine te bestaan voor de regeneratie van lichaamscellen, waarbij je fysieke lichaam de leeftijd van 30 jaar zou aannemen, maar nadat Thomas met een bepaalde groep heeft gesproken twijfelt hij of dit wel heilzaam is. Want deze technologie kan ook het geheugen uitwissen.

2:16:00   De meiden van de Galactic Council, de tolken, moesten naar een veilige locatie overgebracht worden, vanwege bedreigingen. Veel mensen aan de top die betrokken zijn bij het hier rechtzetten van dingen, worden momenteel bedreigd. Dit is een goed teken waaruit blijkt dat de Cabal erg in paniek aan het raken zijn.

2:19:00   Alexandra Meadors en Tolec beweren dat ze op speciale missies zijn geweest. Thomas beaamt dat de Universal Protection Unit (UPU) niet de enige groep is. Er zijn mensen in het veld  met speciale begaafdheden die meer hebben bereikt dan mensen realiseren.

2:30:00   Nucleaire wapens kunnen niet meer gebruikt worden. Ook niet getest worden, omdat deze frequenties elders in de kosmos opgepikt worden. Waarom denk je dat we plotseling buitenaardse bezoekers kregen, zodra we nucleaire wapens gingen testen?

2:31:00   De Galactic Council zijn niet onze redders. Ze komen ons assisteren in bepaalde dingen, maar wij moeten grotendeels onze eigen puinhoop opruimen en problemen oplossen.

> Download de MP3 of luister online

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida samen met zijn vriendin Chloé Erika Kirker. Hij presenteerde jarenlang met Drake Bailey de internet radio-uitzendingen Cosmic Voice. Vanwege een verschil van inzicht binnen die groep ging hij vanaf mei 2016 door met zijn eigen wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en heeft bovendien buitenaardse contacten.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

Comments are closed.