Benjamin Fulford: Hillary Clinton dood, Bill op de vlucht en het einde van Washington DC-schurken

0

Volgens Benjamin Fulford is de Cabal, die hij de Khazaarse maffia noemt, in extreme paniek als gevolg van de dood van Hillary Clinton op 11 september, waarvan men hoopte dat zij de nieuwe president zou worden. Hieronder is een screenshot van het televisiestation ABC die haar dood aankondigde en het later van het internet verwijderde.

abc-news_hillary_died_911

ABC rapporteert op 11 september dat Hillary Clinton in een ziekenhuis in New York gestorven is.

De Clinton Foundation-schandalen maken de Washington DC-schurken af

Fulford: “Het vangnet sluit zich nu rond Bill Clinton en de Clinton Foundation, zeggen bronnen binnen het Pentagon en andere overheidsorganisaties. Als dat (schandaal) eenmaal onthuld is, zal het hele corrupte Washington DC etablissement in elkaar donderen, zeggen de bronnen.”

Bronnen binnen de CIA hebben Benjamin Fulford op de hoogte gebracht van de vervolgplannen: “We voorspelden meer dan een half jaar geleden dat Biden naar voren geschoven zou worden… Kaine, als een discipel van de Centrale en Zuid-Amerikaanse ‘bevrijdingstheologen’ gaat ermee akkoord: één termijn of minder voor Biden en dan wordt het stokje overgedragen aan Kaine… dit is het huidige plan, klaar om geïmplementeerd te worden.”

Op 1 oktober een reset voor de Verenigde Staten

Fulford: “Desondanks zeggen bronnen binnen het Pentagon dat op 1 oktober, onmiddellijk na  afsluiting van het fiscale jaar van de BV United States, een nieuwe, door goud gedekte valuta en misschien een totaal onverwachte nieuwe leider (wellicht de Canadees Justin Trudeau) aangekondigd zal worden.”

“Er zullen dit weekend op hoog niveau onderhandelingen plaatsvinden tussen de Aziaten en het Amerikaanse military industrial complex om deze en andere zaken te bespreken, bevestigen bronnen binnen de White Dragon Society.”

Zogenaamd ‘business as usual’

De Khazaarse maffia, inmiddels in volledige paniek, gebruiken nu door computer gegenereerde beelden van Hillary Clinton om de indruk te wekken dat alles ‘business as usual’ is. Om dit te bevestigen, bekijk hieronder de video van Hillary die na haar instorten op 11 september werd uitgezonden. Je kunt zien dat de beelden op de smartphones die omhoog gehouden werden, totaal verschillen van datgene op het podium te zien was (geen Hillary, geen vlaggen). Als je  daarnaast naar het videofragment op 20:15 minuten gaat, zie je haar arm verdwijnen, terwijl Hillary helemaal verdwijnt rond 20:51 minuten. Bekijk het zelf:

Hillary Clinton’s eerste toespraak sinds 9/11, in North Carolina.

E*: Ik heb zelf niet zo veel technische kennis als het gaat om videotechniek, maar ik vraag me af of deze glitches veroorzaakt worden door een storing in de rendering, waarbij een videofilm opgenomen voor een groen scherm (chromakey) en daarna omgezet wordt naar digitaal beeld. Of dat dit typische glitches zijn van een computer generated image. Misschien moeten experts op dit gebied zich hier nog over uitspreken.

Een door computer gegenereerde presidentskadidaat

Fulford: “Dus je hebt een politiek etablissement dat zó corrupt en ontaard is dat het nu probeert een computer gegenereerde president verkozen te krijgen. Dat zal simpelweg niet toegestaan worden, bevestigen de bronnen binnen het Pentagon en andere overheidsorganisaties.”

Tot zover het 19 septemberrapport van Benjamin Fulford over de Clintons.
Lees hier het gehele rapport: Engelse origineel of Nederlandse vertaling.

Hoe gaat de media zich uit deze situatie redden?

Als Hillary Clinton inderdaad inmiddels gestorven is, zoals Thomas Williams en Benjamin Fulford beweren, en nu vervangen wordt door dubbelgangers, klonen en computer gegenereerde beelden, hoe lang kan en wil men dit toneelspel nog vol blijven houden? Komt er een moment dat Hillary van het (politieke) toneel gaat verdwijnen en men uiteindelijk haar dood bekend zal gaan maken?

De Democratic National Committee (DNC) discussieert al openlijk over de mogelijkheid om Hillary van de verkiezingslijst af te halen. Door meerdere bronnen wordt Michelle Obama genoemd als de vrouw die haar gaat vervangen. Michelle Obama wordt gezien als de ideale opvolger van Hillary omdat ze een ‘vrouw’ is. Dit is ook weer een controverse op zich, aangezien meerdere bronnen speculeren dat Michelle in werkelijkheid een transgender is. Zo werd journaliste Joan Rivers vlak nadat ze dit publiekelijk bekend maakte vermoord.

Het verkiesbaar stellen van Michelle Obama zal dan ook om meerdere redenen tot verdeeldheid leiden. Velen zullen haar gooi naar het presidentschap ook zien als een verkapte poging om Barack Obama langer in het zadel te houden. De dalende populariteit van Obama kan daarom aanleiding zijn om juist een andere kandidaat naar voren te schuiven.

Ook op Fox News wordt gedebatteerd over wie Hillary zou moeten opvolgen als ze te ziek wordt en zich als presidentskandidaat moet terugtrekken. Door de geheimzinnigheid over Clinton’s gezondheidssituatie, spreekt men al openlijk over een ‘gebrek aan geloofwaardigheid’. Het publiek krijgt niet te horen wat er werkelijk aan de hand is.

Kranten zoals: Daily Mail, Sky News, Business Insider en Zero Hedge plaatsten onlangs artikelen over een mogelijke vervanging van Hillary. Het lijkt erop dat men het publiek voorbereid op het wegvallen van Hillary. Het wordt interessant om te zien of men deze gelegenheid tevens gaat gebruiken om haar dood officieel bekend te maken als zij inderdaad inmiddels al is overleden.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

Comments are closed.