Eind augustus 2016 werd er door Gordon Duff, ‘senior editor’ van de website ‘Veterans Today’ een artikel geplaatst waarin hij aangeeft dat Veterans Today én M.T. Keshe de aanjagers zijn die hebben geleid tot ‘het oprollen van de grootste pedofielenkring aller tijden op deze planeet’. Het oprollen van deze desbetreffende pedofielenkring blijkt echter een gebeurtenis die 5 jaar geleden heeft plaats gevonden en wel op 16 maart 2011. Lang voordat Keshe en Duff zelfs maar contact met elkaar hadden. Een stuk gebaseerd op onjuiste feiten (in dit geval een onjuiste tijdslijn) noemen we simpelweg frauduleuze journalistiek. Reden genoeg om er eens wat meer licht op te laten schijnen.

Door Cassandra de Wit

Intrigerend is dat Veterans Today en Gordon Duff in het bijzonder, optreedt als de persoonlijke marketeer van Mehran Keshe en zijn technologie, maar ronduit verontrustend is, dat een enorm aantal bekende, alternatieve websites de slecht in elkaar getimmerde en tendentieuze stukken van Duff integraal doorplaatst zonder vraagtekens te zetten bij de inhoud. Dat roept de vraag op in hoeverre we beter af zijn met de alternatieve media ten opzichte van MSM. Maar laten we eens beginnen met te onderzoeken wie Mehran Keshe precies is…

keshe31-320x214

Mehran Tavakoli Keshe

Mehran Tavakoli Keshe is een in 1958 geboren Iraniër en getrouwd met de Vlaamse Carolina de Roose. Hij zegt in 1981 te zijn afgestudeerd aan de Queen Mary universiteit in Londen, als nucleair ingenieur, gespecialiseerd in reactor technologie, maar daarvan is nooit enig bewijs gezien, niet online en niet IRL. Hij runt de Keshe Foundation, een organisatie die is opgericht om de mensheid bekend te maken met ‘vrije energie’, de zogenaamde ‘plasma energie’. Met deze vorm van vrije energie zou het mogelijk zijn een huis met een ‘Magrav generator’ van gratis energie te voorzien. Ook bestaat er een Magrav generator waarmee een auto zonder brandstof zou kunnen rijden. Behalve met deze generatoren is de Keshe Foundation ook actief op het gebied van geneeskunde.

Gans

Gans is een vloeibare stof die op verschillende manieren kan worden gemaakt, onder meer op basis van gootsteenontstopper en (zee)water. Door daar gedraaide koperen draden, zinken en koperen platen in te hangen, die op een speciale manier zijn voorbehandeld waardoor er een speciale ‘nanocoating’ op komt, ontstaat er ‘ganswater’ dat onder meer helende krachten bezit. Op basis van dit water worden Keshe healthpennen en healthpads gemaakt. Keshe geeft ook online ‘classes’ waaraan men als ‘knowledge seeker’ kan deelnemen.

experimenten

Vrijwilligers kunnen duur product testen voor eigen risico

Over de hele wereld zijn er mensen actief met het maken van health pens- en pads, generatoren en verschillende soorten ganswater. Ze delen hun kennis in allerlei internationale Facebookgroepen en op Keshe fora. Ik heb echter nog nergens een melding gezien van een perfect werkend apparaat of van wonderbaarlijke (en blijvende) genezingen, wel is er in het begin ‘iets’ voelbaar. Het is niet duidelijk of er sprake is van een placebo effect. De gezondheidsproducten van Keshe zijn niet grootschalig getest waarbij de resultaten zijn geregistreerd. Op dit moment zoekt hij via de site een groep vrijwilligers om gansproducten te testen. Dit kost echter wel 135 euro en is geheel op eigen risico van de vrijwilliger.

HopeGirl, die zich inzet voor de ontwikkeling en distributie van de Quantum Energy Generator (de QEG, een prototype van een opensourced brandstofonafhankelijke generator gebaseerd op de uitvinding van Nikola Tesla) schrijft op haar blog: “GANS is een substantie die niet op veiligheid getest is en is wellicht gelieerd aan een duistere agenda gericht op de vergiftiging en controle van de menselijke bevolking. (…) De effecten kunnen ten minste vergiftiging door zware metalen zijn. We vermoeden dat de GANS wellicht een rol speelt om mensen in ‘antennes’ te veranderen voor de toepassing van scalar wave technologie.”

Messias

Het optimisme van Keshe is echter grenzeloos. Volgens hem kan de zee bij Fukushima met zijn technologie worden ontdaan van de radio-actieve vergiftiging en kunnen de ergste ziektes worden genezen. In april van dit jaar verkondigde hij zelfs, met een van ontroering trillende stem, dat hij de langverwachte messias en mehdi was. Ook schijnt hij te werken aan een vliegende auto en een ‘spaceship’. Tot nu toe echter zonder resultaat.

keshe-scam-2016

Dirk Laureyssens

In 2005 woont Keshe in Tiegem, België. Hij komt in contact met de goedmoedige, spirituele uitvinder en kleinschalig speelgoedproducent Dirk Laureyssens, (o.a. de ontwerper van de Happy Cube). Laureyssens is wel geïnteresseerd in de ideeën van Keshe en besluit met hem in zee te gaan. Doordat hij zelf uitvinder is, heeft hij ervaring opgedaan met het schrijven van (gecompliceerde) patentaanvragen en dat is precies wat Keshe op dat moment nodig heeft. Laureyssens heeft diverse patentaanvragen geschreven en ingediend, gecompliceerde procedures die in de meeste gevallen nooit helemaal zijn afgerond doordat Keshe niet op tijd betaalde.

Alleskunner Laureyssens ontwerpt ook een logo voor Keshe en helpt hem intensief met het schrijven van boeken zodat zijn theorieën geloofwaardiger en meer gedegen overkomen op potentiële sponsoren voor de ontwikkeling van zijn technologie. Geld is in deze periode altijd een probleem voor Keshe. Hij maakt er een gewoonte van bij mensen flinke bedragen los te peuteren ten behoeve van zijn technologie, die over het algemeen niet worden terug betaald.

Politieonderzoek in België

Op 11 april 2014 krijgen Mehran Keshe en zijn vrouw Carolina de Roose een oproep van de Federale gerechtelijke politie voor verhoor. De politie wil meer weten over ‘oplichting, onwettige uitoefening van geneeskunde en experimenten op mensen’.

11 april 2014: Oproep Carolina de Roose om te verschijnen voor verhoor
11 april 2014: Oproep Mehran Keshe om te verschijnen voor verhoor

Het wordt ze te heet onder de voeten en nog vóór ze verhoord en ondervraagd kunnen worden, nemen ze de wijk naar Descenzano in Italië. Daar vindt de Keshe Foundation voet aan de grond en eind 2015 introduceert Keshe zijn technologie aan de wereld via streaming videoconferences en Facebook. De mensen zijn verrukt. De wereld wordt steeds grimmiger met stromen vluchtelingen, vuile oorlogen en onverwachte aanslagen in diverse landen. Een in het nauw gedreven cabal zet alles op alles om de macht te behouden.

Wereldvrede en vrije energie

En dan komt Keshe op het wereldtoneel. Hij spreekt over wereldvrede, vrije energie zonder patenten, een schone wereld en een spirituele technologie met ongekende mogelijkheden, waarmee het milieu schoongemaakt en doodzieke mensen kunnen worden genezen. Wie wil daar niet in geloven? Allemaal mooie, talentvolle mensen met hoogstaande intenties zetten zich volledig in om de theorieën te begrijpen en uit te werken. Het kost ontzettend veel tijd, maar velen zetten zich met hart en ziel in voor ‘de goede zaak’.

Het ongelooflijke verhaal van ‘The Red Circle’

Half februari 2016 komt Keshe tijdens één van zijn ‘knowledge seekers classes’ met een wonderlijk verhaal. Hij zou op uitnodiging van twee mensen; Dirk Laureyssens (mede-oprichter van de Keshe Foundation) en Sterling David Allan (een internetradioman, gespecialiseerd in allerlei vormen van vrije energie), naar België zijn gegaan en daar via deze lieden in contact zijn gekomen met een vreselijke pedofielenkring die tentakels heeft tot in het Belgische koningshuis. Deze kring heet ‘The Red Circle’. Omdat hij er niet van is gediend, heeft hij alle informatie persoonlijk overgegeven aan de CIA. Dit leidt volgens Keshe op 23 februari 2016 tot de arrestatie van Sterling David Allan in de Amerikaanse staat Utah met als aanklacht: kindermisbruik.

Opperrechter Antonin Scalia een pedofiel

Keshe klopt met dit verhaal eveneens aan bij zijn vriend Gordon Duff van Veterans Today, die het groots aanpakt. Hij herschrijft het verhaal keer op keer en maakt het nóg groter door het te linken aan de dood van opperrechter Antonin Scalia die op 13 februari is overleden. Volgens Gordon is Scalia zèlf een pedofiel en is hij bewust op die hoge positie binnen het Hooggerechtshof neergezet om te voorkomen dat andere pedofielen veroordeeld zouden worden. Door zijn dood konden ze Sterling David Allan nu wèl grijpen…

Onwaarschijnlijk dat Keshe in België was

Het is onwaarschijnlijk dat Keshe in februari naar België is gegaan omdat hij daar, zoals eerder wordt vermeld, wordt gezocht voor ‘oplichting, onwettige uitoefening van geneeskunde en experimenten op mensen’. Sterling David Allan zit als overtuigd Mormoon met zichzelf en zijn pedofiele neigingen in de knoop. Hij is in de herfst van 2012 al in contact gekomen met Keshe en schrijft regelmatig over hem en zijn technologie op zijn veelgelezen site PESN (Pure Energy System Network), maar als Keshe in juli 2015 achter zijn sexuele voorkeur komt, wil die niets meer met hem te maken hebben. Sterling heeft namelijk begin 2015 in een Youtube filmpje in een publieke bekentenis op zijn site zijn sexuele voorkeur ‘hypothetisch’ naar buiten gebracht. Het is alsof hij hóópt opgepakt te worden.

Conflicten met medewerkers van Keshe

Laureyssens weet intussen van niets. Halverwege 2015 heeft hij een conflict gekregen met Keshe nadat hij, samen met een paar andere Keshe aanhangers van het eerste uur, iets voor zichzelf wilde opzetten en daar patent op heeft aangevraagd. Laureyssens was mede-oprichter van de Keshe Foundation en zat voor 5 procent in de onderneming. Er ontstaat een conflict over het copyright van het logo dat hij heeft ontworpen. Dat logo heeft een grote rode cirkel bovenin. Precies als de naam van ‘The Red Circle’ uit het bizarre verhaal van Keshe. Inmiddels heeft Keshe een nieuw logo. Uiteraard heeft hij Laureyssens nooit één cent betaald voor zijn werkzaamheden.

logo-keshe

Wanbetaler

M.T. Keshe blijkt vaak het middelpunt te zijn van de meest onwaarschijnlijke, internationale complotten. Zo zou hij al een keer vergiftigd zijn en is hij door 3 trucks met ‘Albanezen’ bijna van de weg gereden tijdens zijn ‘Red Circle’ avontuur. Hij heeft conflicten met de producenten van zijn producten en moet regelmatig landen verlaten doordat hij in de clinch raakt met iedereen. Ook moet hij regelmatig van locatie veranderen. Aan al deze problemen ligt meestal wanbetaling ten grondslag.

Het ene moment prijst hij iemand de hemel in en het volgende moment is het een verrader. Dit overkwam ook professor Zhu die het hoofd was van de Keshe groep in China. Op 26 mei wordt professor Zhu volledig vertrouwd, drie maanden later wil Keshe niets meer met hem te maken hebben.

professor-zhu

Voormalige intimi zeggen op Youtube dat ze werden geïsoleerd tijdens hun verblijf in de Keshe Foundation, dat Keshe paranoïa, dictatoriaal en narcistisch is en bovendien lijdt aan grootheidswaanzin (zie zijn verklaring van de messias). Keshe moet inmiddels miljoenen hebben verdiend aan zijn technologie en daarom is het een raadsel waarom hij toch zo vaak een wanbetaler blijft.

Voormalige medewerkers van Keshe schetsen een negatief beeld over de persoon Keshe en de twijfelachtige betrouwbaarheid en veiligheid van zijn uitvindingen. (vanaf ± 10 minuten)

Ten slotte; wat ligt ten grondslag aan het ‘slangenverbond’ tussen Gordon en Keshe?

Volgens Dirk Laureyssens is het de belofte van (veel) geld; “Keshe heeft Gordon aangetrokken om in Amerika ‘geloofwaardigheid’ te creëren m.b.t. zijn technologie.” Volgens hem werken zowel Keshe als Gordon Duff (Alias Bob Foote) allebei voor de Rockefeller factie van de illuminati. Dit verklaart volgens hem waarom Gordon Duff Keshe steunt, want het zijn beiden agenten van de New World Order. “Ze pretenderen tegen de elite te opereren, maar in werkelijkheid steunen ze niet alleen het New World Order plan, ze proberen nog iets veel meer sinisters te bereiken.” schrijft Laureyssens op zijn website. Deze sinistere agenda heeft wellicht betrekking op de transhumanistische agenda waarbij mensen door toepassing van allerlei technologiën in biologische robots veranderen en volledig onderworpen kunnen worden aan mind control.

Het staat iedereen natuurlijk vrij om zelf te kiezen waarin hij gelooft, maar veel van de beloftes die Keshe heeft gemaakt, zijn tot op de dag van vandaag niet uitgekomen. Hij laat een spoor na van teleurgestelde mensen en wanbetalingen. Het kost ontzettend veel tijd om zijn theoriën te begrijpen en te testen en juist in deze tijd van grote veranderingen is het enorm jammer dat al die slimme creatieve, spirituele mensen hun kostbare tijd verliezen aan iets dat hoogstwaarschijnlijk niet waar blijkt te zijn.

Ga zelf op onderzoek uit

Klik op de links in dit artikel en ga zèlf op onderzoek uit. De sporen zijn gemakkelijk terug te vinden voor wie wil weten hoe het allemaal écht zit.

Meer informatie:

> Prepare for Change  (Engelstalig)
> Radioprogramma Pateo 13 april Johan Oldeveld met Dirk Laureyssens (Nederlandstalig)
> Wanttoknow.nl: Lilian Ferru en haar Keshe-avontuur (Nederlandstalig)

Bronnen: Veterans Today, BBC, Keshe Foundation, Wikipedia, Keshe Facts, Prepare for Change, PESN, The Herald, Hopegirl Blog.

Share.

About Author

Comments are closed.