Truth, Honor & Integrity radioshow van Thomas Williams van 22 september 2016

0

De Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 22 september 2016 door Thomas Williams. Hieronder de samenvatting. De tijdsaanduiding van de audiolink is gebaseerd op de MP3 (link naar download onderaan dit artikel) en aangegeven met [00:00 minuten:seconden]. Deze kan afwijken van de online audiolink.

9:00   Er zijn steeds meer luisteraars die naar de Truth, Honor & Integrity-show luisteren. Bovendien beginnen de andere media de berichten die Thomas naar buiten brengt ook te delen.

12:00   De bizarre uitspraken die tijdens de show in de afgelopen tijd gemaakt zijn, blijken steeds vaker later gevalideerd te worden.

Zoals het bericht dat Thomas al 3 maanden geleden meldde dat Hillary ernstig ziek is, wordt nu breed in de media gedeeld. Ze was niet alleen ernstig ziek, maar ook inmiddels gestorven. Thomas blijft erbij dat ze op 4 september gestorven is en niet op 11 september. Zelfs de slapers onder ons beginnen te zien dat het dubbelgangers van Hillary zijn. Thomas verwacht in de nabije toekomst, misschien al komende week, een belangrijke publieke mededeling wat Hillary betreft, omdat ze het niet veel langer zullen kunnen verhullen.

15:45   Men probeert nog wel allerlei afleidingsmanoeuvres te creëren zoals de recente bomaanslag in New York, waarvan de moslims dan weer de schuld krijgen. Thomas verwacht dat er de komende zes weken (in de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen) allerlei opzienbarende dingen gaan gebeuren.

20:30   Veel Cabal-leden zijn gewend om simpelweg bevelen op te volgen. Nu hun leiders deels zijn weggevallen en de machtsstructuur afbrokkelt, moeten ze zelf de leiding nemen, maar ze hebben geen leiderschapskwaliteiten. Daardoor maken ze grove fouten.

22:00   De recente ceremonie waaraan allerlei stammen hebben deelgenomen, was de ‘burn the bad blood ceremony’ (verbrand het slechte bloed ceremonie). Het is de inleiding van de bekrachtiging van de vredesovereenkomst.

24:30   Veel congresleden staan inmiddels aan de goede kant en hebben besloten de IRS-commissaris (IRS = de Amerikaanse belastingdienst) af te zetten, vanwege zijn rol om de conservatieven doelwit van extra belastingaanslagen te maken. Dat is een duidelijk teken dat dingen aan het veranderen zijn.

25:50   Een ander teken van verandering is de recente focus op landje-pik en milieuschade, misdaden gepleegd door landen en corporaties. Het Internationaal Gerechtshof in Den Haag heeft vorige week aangekondigd dat het directieleden en overheden juridisch aansprakelijk gaat stellen voor milieu gerelateerde misdaden. Het hof maakte expliciete referenties naar het verbreden van de focus om ook het in beslag nemen van land, waarbij grote corporaties toegestaan wordt om, ten behoeve van de natuurlijke grondstoffen, met de hulp van overheden grote delen buitenlandse grondgebied in beslag te nemen. Het hof zal ook mensen aanklagen voor ecocide. De aangeklaagden kunnen, net als oorlogsmisdadigers, binnenkort in Den Haag terecht staan voor deze misdaden.

36:45   Thomas verwacht binnenkort nieuws m.b.t. de Deutsche Bank, wiens ‘stomme spelletjes’ als een boemerang zullen werken. Ondertussen hebben er tienduizenden betogers in allerlei Duitse steden geprotesteerd tegen het TTIP-handelsakkoord.

43:30   De 9/11-aanslagen hebben zogenaamd de ‘war on terror’ ontketend, maar in werkelijkheid was het het begin van de ‘war on terra’ (de oorlog tegen de aarde). Een voorbeeld van de Cabal’s woordmagie. Er is in de afgelopen 15 jaar $ 4,79 miljard besteed aan ‘war on terror’.

52:00   In een overheidsrapport, het zogenaamde Crane Report, werd gesteld dat Scotland Yard (de equivalent van de Amerikaanse FBI) videomateriaal in handen heeft gekregen van een Britse politicus die een kind dood in een bizar ritueel. Een woordvoerder van Scotland Yard bevestigt dat deze beschuldigingen kloppen. Daarnaast worden er nog 261 prominente personen, inclusief politici en tv-sterren, verdacht van deelname aan het gruwelijke en kwaadaardige misbruik van en moord op kinderen.

E*: Op basis van eigen onderzoek twijfel ik of het gaat om een recent rapport. Wel is er online een twee jaar oud bericht terug te vinden wat melding maakt over het desbetreffende videomateriaal en 261 prominente personen. In een privégesprek vertelde Thomas dat dit bericht echter in lijn ligt met intel die hij recentelijk heeft ontvangen en op basis waarvan hij verwacht dat er binnenkort meer over naar buiten zal komen.

Er wordt gespeculeerd dat het ritueel als een vorm van chantage is gebruikt, gezien het videomateriaal en het feit dat hooggeplaatste personen vervolging voorkomen. Claims van dergelijke rituelen en misdaden werden voorheen door de ‘slapers’ altijd afgedaan als belachelijk en “dat zou men nooit doen”. Dit soort berichten zullen echter steeds meer in de reguliere media gelekt gaan worden en is volgend Thomas “het topje van de ijsberg.”

55:30   Er hebben vele besprekingen plaatsgevonden met de Chinese overheid, die genoeg hebben van ‘alle spelletjes’. Ze hebben besloten om achter alle (Chinese) Elders aan te gaan om ze te verwijderen. Dit is al begonnen. Er zijn ook besprekingen gaande om in de VS ‘grote schoonmaak’ te houden.

1:03:00   Nesara: Het programma en de bijbehorende fondsen bestaan, maar zit iets anders in elkaar dan hoe het naar buiten is gebracht. Het fonds zelf heet geen Nesara. Het is opgezet om iedereen scholing, veiligheid en bescherming, gezondheidszorg en sociale zorg te bieden. Een deel van dit collateral funds zou ook naar de banken gaan om mensen te helpen met het betalen van de hypotheken. Dit is niet gebeurd.

De banken zitten nu in diepe misère en hebben een ernstig liquiditeitsprobleem. Men begint daarom nu bankrekeningen leeg te roven. Thomas adviseert om (twee)wekelijks afschriften van je bankrekening te bewaren, zodat je weet en later kunt aantonen wat er op een bepaalde datum op je bankrekening stond. De dagen dat we de bank konden vertrouwen bestaat allang niet meer.

1:08:00   Afgelopen donderdag een week geleden heeft de Cabal het Vaticaan gedwongen om de kluizen onder het Vaticaan te openen en het goud te overhandigen. Uiteindelijk is het ze gelukt om de kluizen te openen en kwam men erachter dat er niks meer in lag. De paus heeft 3 jaar geleden al het goud en kapitaal laten weghalen en naar naar een extreem veilige plek laten brengen, waar men geen toegang tot kan krijgen.

Het kapitaal dat in die kluis lag was aanvankelijk bedoeld voor humanitaire doeleinden. De Cabal had het daar ondergebracht omdat men niet verwachtte dat iemand het Vaticaan zou aanvallen. De paus en zijn handlangers hebben het kapitaal echter elders in veiligheid gebracht. Dit is de reden dat men de paus in maart had opgedragen om af te treden en men hem rond april-mei heeft proberen te vermoorden. Thomas vermoed dat de paus momenteel is ondergedoken.

1:12:00   De ‘overeenkomst’ op het kangoeroe-vel is slechts een lokaal kunstvoorwerp geweest dat generaties is doorgegeven. Het is niet de algemene vredesovereenkomst, maar een specifiek document dat tot een bepaalde stam in Australië behoort.

1:23:00   De Cabal heeft onlangs geprobeerd een biologische aanval op diverse regio’s uit te voeren, waarbij ze de Spaanse griep wilde laten ontketenen. Dit plan heeft gefaald omdat men er een stokje voor heeft weten te steken. Thomas ziet het als een wanhoopsdaad om met een dergelijke ramp opnieuw de controle te krijgen, iets dat ze momenteel in rap tempo verliezen.

1:27:00   Positief nieuws uit Baltimore waar kinderen die zich misdragen hebben op school niet naar de directeur gestuurd worden, maar naar een meditatieruimte. Sinds dit programma is geïntroduceerd door de Holistic Life Foundation, zijn er geen kinderen meer geschorst.

> Zie het artikel: Op de basisschool in Baltimore straft men kinderen niet, men leert ze mediteren.

1:45:35   Er is een vraag over Swiss Indo. Thomas reageert geïrriteerd: “Vergeet het, vergeet ook Cindy Currier (…) het zijn schurken en ook betrokken bij off-planet kindersmokkel.”

1:47:40   De hogere frequenties hebben ertoe geleid dat veel demonische en negatieve entiteiten al vertrokken zijn. Thomas is ervan overtuigd dat de Draco om die reden vertrokken is.

1:55:00   ‘Elders’ is een term die nogal misbruikt is. Er zijn Elders, als onderdeel van de stammen, betrokken bij de vredesovereenkomst. De wezenlijke Elders zijn de guardians, die ons destijds geadviseerd hebben om geen deal met de Draco’s te sluiten. Er zijn vandaag de dag nog 7 à 9 Elders na al die duizenden jaren overgebleven. Sommigen vervullen echter niet meer hun rol als guardians. Een deel is om die reden teruggekeerd naar de Bron.

1:59:00   De bombardementen in New York waren een afleidingsmanoeuvre om Hillary uit het nieuws te krijgen, want haar zaak trok te veel aandacht. Het was al overal in het alternatieve nieuws, maar ook de MSM begon het op te pikken. Met Google en andere technieken kunnen ze voortdurend de publieke opinie meten. Ze moesten toen heel snel iets veranderen, anders zou het viraal gaan en dan hebben ze er geen controle meer over. Er waren echter te veel mensen buiten de alternatieve media die doorhebben dat het niet de echte Hillary was.

2:06:30   Met het verlies van de AI (Artificial Intelligence) heeft de Cabal de controle over het internet verloren.

2:26:00   Aangezien de Cabal vele manipulatieve controllers in hun kringen hadden, hoe kon het dan gebeuren dat hun adrenalinedrankjes bedorven zijn?
Thomas: Net zoals zij onze groepen graag infiltreren, hebben wij (van de vrijheidsbeweging) hun groepen geïnfiltreerd. Maar misschien was er een goddelijke interventie. Ze zijn niet zo slim als ze denken. Het systeem is slim. Wat ze op wereldschaal hebben gedaan is buitengewoon; hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen en zo veel mensen met het grootste gemak voor de gek hebben weten te houden. Maar toen hebben ze fouten gemaakt. Thomas heeft ook gehoord dat er andere mensen naar binnendrongen en dat dit de parameters veranderde.

Al die manipulatieve controllers ontberen leiderschapskwaliteiten, wat een probleem is sinds hun leiders, de Draco’s er niet meer zijn. Het AI-systeem is platgelegd, de Covens zijn ingestort, de illuminati-structuur is verbrokkeld in verschillende facties en andere splintergroepen, waarvan velen hun positie inmiddels hebben opgegeven.

> Beluister online of download MP3 met muziek

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida samen met zijn vriendin Chloé. Hij presenteerde jarenlang met Drake Bailey de internet radio-uitzendingen Cosmic Voice. Vanwege een verschil van inzicht binnen die groep ging hij vanaf mei 2016 door met zijn eigen wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

Comments are closed.