Truth, Honor & Integrity radioshow van Thomas Williams van 29 september 2016

0

De Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 29 september 2016 door Thomas Williams. Hieronder de samenvatting. De tijdsaanduiding van de audiolink is gebaseerd op de MP3 (link naar download onderaan dit artikel) en aangegeven met [00:00 minuten:seconden]. Deze kan afwijken van de online audiolink.

9:00   Thomas heeft de afgelopen weken een aantal voorspellingen gedaan die nog steeds niet uitgekomen zijn. Hillary is op 4 september 2016 gestorven. Blijkbaar circuleerde er een foto online met Bill Clinton, Obama en wat anderen op de begrafenis op de 7e. Deze foto werd snel verwijderd. Thomas kan niet bevestigen of dit daadwerkelijk zo was, noch of de begrafenis ook echt heeft plaatsgevonden.

De ‘Hillary’ die we op 11 september de wagen in zagen ‘vallen’, was niet de echte. We zagen al eerder dubbelgangers en er was tevens het zogenaamde debat. Er verscheen een vrouw die Hillary vertegenwoordigde die er een stuk jonger uitzag. Dat gebeurt simpelweg niet met iemand die ernstig ziek is. Dan was er ook nog het incident met de ogen, wellicht een kenmerk van het disfunctioneren van die entiteit (kloon). 24 uur na het debat verscheen Hillary in New York, 20-30 pond lichter, haar schoudertas aan de verkeerde kant en tevens 15 jaar jonger. Dat gebeurt simpelweg niet als gevolg van longontsteking.

Wat Thomas reeds verwacht had, iets dat ook komende week al kan gaan gebeuren, is een aankondiging van de regering (of iemand anders) dat Hillary haar presidents-kandidaatschap niet meer gaat voortzetten vanwege gezondheidsklachten. Dan zal ze naar de achtergrond verdwijnen waarna vervolgens haar dood aangekondigd wordt en de officiële begrafenis plaatsvindt. Dit is ook met Nelson Mandela gebeurd, die in juni stierf maar wiens dood pas in november-december van dat jaar werd bekendgemaakt.

15:00   Het valt Thomas erg tegen dat Trump Hillary niet harder aangepakt heeft, bijvoorbeeld met de Benghazi-kwestie, de schandalen binnen de Clinton Foundation, het emailschandaal, niks van dat alles. Trump gebruikt de Clinton Foundation om zijn eigen schulden af te betalen. Deze lui zijn allemaal corrupt. Thomas is ervan overtuigd dat Trump opzettelijk alle belastende informatie over Hillary vermijdt.

21:30   Misdaad loont (nog) in ieder geval zeker voor de CEO van Wells Fargo. Ondanks zijn misdaden en fraude die onder zijn leiderschap in de bank plaatsvonden en waaraan hij medeplichtig was, lijkt hij met zijn pensioen te vertrekken met een bonus van 123,6 miljoen dollar in aandelen. De bank staat op omvallen, maar dit bedrag kan men blijkbaar wel uitkeren. Na protest heeft hij ingestemd om 40 miljoen in te leveren, maar hij dan krijgt hij straks nog steeds ruim $ 80 miljoen.

23:30   Er worden gelukkig wereldwijd ook steeds meer arrestaties uitgevoerd vanwege corruptie, o.a. een Braziliaanse minister van Financiën.

25:30   Voormalig IMF directeur Rodrigo Rato is ook gearresteerd, samen met 64 andere bankiers, die in Madrid berecht worden vanwege creditcard-fraude bij de Spaanse Bankia bank.

32:00   Afgelopen week protesteerden orthodoxe joden buiten de VN dat Zionistische heersers niet de Israëlische staat vertegenwoordigen.

37:20   Er zijn geruchten dat de Amerikaanse politie is geïnfiltreerd door klonen (killing machines?), dit gerucht is echter nog niet bevestigd. Wel is het al bekend dat er bepaalde signalen via de politieradio worden uitgezonden waardoor agressie wordt getriggerd en agenten veel eerder bereid zijn om iemand dood te schieten.

44:40   Een wetsvoorstel door Obama met betrekking tot 9/11 is door een veto afgewezen. Dit wetsvoorstel is volgens Thomas een poging van de illuminati-factie om Saoedi-Arabië de schuld van 9/11 te kunnen geven. Het is ook een motief om Saoedi Arabië binnen te vallen om de 19 kapers zogenaamd te arresteren. Van wie de meeste nog steeds in leven zijn…oeps? En terwijl de VS er dan toch is, wordt Saoedi Arabië leeggeroofd, net zoals dat destijds in Irak en Afghanistan is gebeurd. Dit heeft niks met Bin Laden te maken die al in december 2001 is gestorven. Het is allemaal slechts een zoveelste construct om de Amerikanen toestemming te laten verlenen voor een nieuwe invasie / oorlog.

46:00   Er vinden diverse belangrijke overleggen plaats onder andere over de politieke toekomst van de VS. Thomas heeft een kopie van de originele Constitutie opgestuurd gekregen. Daarin staan nog niet alle staten en overheidsorganisaties vermeld, omdat die ten tijde van dit originele document nog niet bestonden. Dit document zal echter de basisovereenkomst tussen het Amerikaanse volk en de regering gaan vormen. Het feit dat alle mensen die betrokken zijn bij de bevrijding en het vredesproces een kopie van de originele constitutie hebben ontvangen, is een teken dat we dichter bij het beoogde eindresultaat zijn dan mensen denken.

1:10:00   De niet-officiële goudvoorraad in bunkers verspreid over de hele wereld is alleen toegankelijk met speciale codes. Dat zijn geen cijfercodes voor een cijferslot, maar heeft te maken met het DNA van bepaalde personen. Er bestaan wereldwijd 4-5 personen met een dergelijk DNA. De Cabal moet deze mensen in leven houden omdat ze zonder deze mensen nooit toegang krijgen. Gelukkig zijn deze mensen niet te koop en zullen ze de Cabal nooit toegang geven.

1:24:00   Positieve tijdlijnen zijn van toepassing op het individu, het kan ook van toepassing zijn op het collectief, maar is in wezen individueel.

De reden dat we niet gaan samenkomen tot een geheel komt omdat de herhalende lus doorgesneden is. Deze cycli van 13.000 jaar hebben zich al 6 keer herhaald, dus dat is bij elkaar 78.000 jaar. Als je de figuur op zijn kant voorstelt, zoals twee golven die elkaar overlappen, dat is als het ware wat er gebeurd. Er zou maar één gebogen golf moeten zijn, maar ze hebben het laten overlappen zodat een Möbius figuur ontstaat.

1:37:50   De introductie en beschikbaarheid van ‘gratis energie-apparaten’ zou wel eens een issue kunnen worden, gezien de verschillende verhalen die nu naar buiten komen, met name over Keshe en anderen. Thomas denkt dat ze wel energie-apparaten hebben, maar of het de meer vooraanstaande in de community zijn, staat op dit moment ter discussie. Thomas zou daar graag ongelijk in willen krijgen.

1:43:00   Het Mandela effect is technisch gezien het resultaat van tijdlijnen die samengedrukt worden. Er is een conversie (transformatie) maar er is ook een scheiding. Alsof dezelfde situatie op verschillende tijdlijnen plaatsvindt, maar allemaal op hetzelfde moment. En dan krijg je plotseling in een fractie van een seconde toegang tot die tijdlijn voor een dag, of een week. Dit heeft te maken met het multidimensionale aspect van jezelf. Veel mensen zeggen dingen en herinneren zich vervolgens niet dat ze het gezegd hebben.

1:45:00   Er zijn ook pogingen om ons op een oude tijdlijn van 2012 terug te krijgen. Er verschijnen nu veel berichten die 4 jaar oud zijn. Veel mensen in de alternatieve media schrijven artikelen die 4 jaar oud zijn (E*: zoals het artikel van Gordon Duff over het opgerolde pedonetwerk in 2011). Dit gaat erom om je terug in de energie van díe tijd te trekken en daarmee de geschiedenis te veranderen. Mensen gaan dan terug en elke keer dat je terug gaat wordt die individu onderdeel van die tijdlijn. Daarom is het belangrijk om je los te maken van het trauma en je ervan te zuiveren.

1:50:00   De Draco’s zijn niet meer zozeer een issue. De meesten zijn vertrokken en er zijn er nog een paar over, waarvan het merendeel hybride wezens. Sommige Tall Greys en ‘Small greys’ zijn ook nog een issue, maar daarvan zijn er ook een paar die ons helpen.

1:52:00   De Rothschilds zijn wel een issue, met name op het gebied van financiën. De Bush-familie is minder een issue en spelen een kleinere rol dan veel mensen denken. De verborgen families die over de hele wereld verspreid zijn, zoals de zwarte adel, zijn wel een issue.

2:09:00   Als voldoende mensen geloven dat Niburu in de aarde gaat crashen, dan zullen ze dat op hun tijdlijn manifesteren. Je moet dus voorzichtig zijn met wat je denkt.

2:15:00   De warmte op aarde komt óf door de zon óf van binnenuit de aarde. Het blijft echter merkwaardig dat wanneer je van de aarde af gaat (zoals in een vliegtuig of raket) de temperatuur ontzettend daalt, terwijl je dichter naar de zon gaat. Dat wijst er volgens Thomas op dat er een warmtebron van binnenuit de aarde komt. Dat is volgens hem ook de verklaring dat we vanuit de beide poolopeningen de auroras krijgen. Want die gaat vervolgens in een torus van de Noordpool naar de evenaar en weer terug. En ook van de Zuidpool naar de evenaar en weer terug. Dan heb je dus twee torussen die samenkomen op de evenaar en dat is het heetste deel van de planeet.

2:19:30   Thomas begeleid aan het einde van de radio-uitzending een geleide meditatie om mensen voor te bereiden op de Event en hun rol daarin.

> Beluister online of download MP3 met muziek

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij presenteerde jarenlang met Drake Bailey de internet radio-uitzendingen Cosmic Voice. Vanwege een verschil van inzicht binnen die groep ging hij vanaf mei 2016 door met zijn eigen wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

Comments are closed.