Truth Honor & integrity radioshow  van Thomas Williams van 6 oktober 2016

0

De Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 6 oktober 2016 door Thomas Williams. Hieronder de samenvatting. De tijdsaanduiding van de audiolink is gebaseerd op de MP3 (link naar download onderaan dit artikel) en aangegeven met [00:00 minuten:seconden]. Deze kan afwijken van de online audiolink.

09:00   Afgelopen week had de potentie om een rampzalige week te zijn, maar gelukkig is er voor een heleboel dingen die gepland waren een stokje gestoken. Sommige wezens hebben ervoor gezorgd dat we hier nog steeds zijn.

10:00   Trump zorgt ervoor dat hij de verkiezingen niet wint, dat was sowieso nooit zijn intentie. Trump heeft de veteranen woedend gemaakt door te zeggen dat veteranen die aanspraak maken op een uitkering of psychische hulp — als gevolg van hersenletsel of PTSD die ze in de oorlog hebben opgelopen — zwakker zijn dan degene die geen hulp vragen. Hij geeft daar mee blijkt dat hij weinig respect heeft voor degenen die hun leven riskeren voor de Verenigde Staten BV.

16:00   Er is uitgelekt dat Hillary van plan was om een drone te laten neerstorten op Julian Assange toen ze Staatssecretaris was, dit is via WikiLeaks naar buiten gekomen. In een uitgelekte e-mail stond een opmerking van Hillary: “Kunnen we deze man niet gewoon bombarderen?” (Can’t we just drone this guy?). Assange zou recentelijk met een heleboel nieuwe onthullingen komen op WikiLeaks, maar volgens Thomas is hij bedreigd, samen met een aantal anderen, vandaar de radiostilte.

28:00   In een gezamenlijk onderzoek van de Sunday Times met het Bureau van onderzoeksjournalistiek is men tot de ontdekking gekomen dat het Pentagon 500 miljoen dollar heeft betaald om nepvideo’s te maken van terroristische aanslagen die in Irak plaatsvonden, als onderdeel van een grote PR-campagne. Dus nu weet je waar al die onthoofdingsvideo’s vandaan komen. Allemaal ontwikkeld om mensen tegen moslims te keren. Het zijn dezelfde mensen die ISIS, IS, Al Qaida en de Taliban hebben gecreëerd en alle andere boemannen.

33:20   Grote corporaties zoals Disneyland in Frankrijk, Gallery Lafayette in Parijs, de Franse spoorwegen en andere grote Franse corporaties hebben een brandbrief geschreven waarbij ze aandringen op een extra politiemacht om de veiligheid te waarborgen voor het toerisme. Door de aanslagen in Frankrijk heeft de toerisme erg te lijden gehad men wil dit recht trekken door inzet van een extra politiemacht. Dit riekt naar Martial Law. Het is een oplossing waar mensen zogenaamd zelf om gevraagd hebben, maar een goed voorbeeld van problem reaction solution.

37:00   De journalist Gareth Porter geeft aan dat het Pentagon onafhankelijk van Obama opereert en tegen zijn beleid in handelt. Er schijnt een breuk te zijn tussen de Verenigde Staten BV en het Pentagon, met name met betrekking tot de nieuwe ‘koude oorlog’ met Rusland.

39:40   Volgens het IMF is Groot-Brittannië na de Brexit de snelst groeiende economie in Europa. Voor de Brexit-verkiezingen voorspelde het IMF dat Groot-Brittannië in een enorme economische crisis terecht zou komen, maar dat bleek buitengewoon pessimistisch te zijn.

41:30   De Deutsche Bank heeft tegen het Ministerie van Justitie in Amerika te kennen gegeven dat ze de boete van 14 miljard dollar niet willen betalen, die ze hebben gekregen vanwege fraude in de hypotheekmarkt. Ze hebben gedreigd dat als de VS toch druk uitoefent om de boete betaald krijgen, ze het hele Amerikaanse bankwezen in zullen laten storten. De Deutsche Bank is de bank met het grootste aantal derivaten in hun portfolio. De onderhandelingen over de boete worden deze week vervolgd, maar het is nu duidelijk welk standpunt de Deutsche Bank inneemt. Als het Ministerie van Justitie in Amerika niet instemt met hun standpunt zullen ze het hele Amerikaanse bankwezen plat leggen.

44:30   Thomas heeft de afgelopen week intel over verschillende zaken naar buiten gebracht. Hij kreeg het verwijt van de Truth, Honor & Integrity-leden dat hij geen details naar buiten bracht. Maar mensen moeten begrijpen dat hij zijn leven riskeert door dingen naar buiten te brengen. Bovendien als hij wél details naar buiten brengt, veranderen ze de details en als hij geen details naar buiten brengt, blijft het oorspronkelijke plan misschien intact, waarvan de Vrijheidsbeweging op de hoogte is. (Thomas refereert o.a. aan voorspellingen van terroristische aanslagen in de VS, Groot-Brittannië en Ierland)

De facties hebben een oorlog tegen de VS ontketend. Er waren voor deze week 18 valse-vlag-aanslagen voor de VS gepland. Op dit moment is voor veel van deze aanslagen een stokje gestoken. De grote steden zijn een punt van zorg. De berichten worden naar buiten gebracht om mensen te waarschuwen en niet om bang te maken. In het verleden is gebleken dat door geplande aanslagen naar buiten te brengen, ze voorkomen kunnen worden. Hij voorspelt dat dit type aanslagen gepland worden om een extra politiemacht op de been te brengen (Martial Law) daar is weer de bekende problem reaction solution.

51:00   Thomas heeft in augustus voorspeld dat dingen uit de lucht zouden kunnen gaan vallen. Er zijn berichten uit de Oost-kust van de VS dat dit inmiddels gebeurd is. Dit kan wel of niet toenemen. De reden is dat er boven ons hoofd een oorlog woedt. Zeker één factie in de VS, maar eigenlijk alle facties (van de Illuminati) hebben ondersteuning gevraagd van een groep gevleugelde reptilianen om vanaf deze week de aarde aan te vallen. Vanaf afgelopen woensdag zou men Project Blue Beam lanceren, of iets vergelijkbaars. Maar het zouden de hogere reptilianen zijn en niet de Draco’s die de aarde zouden aanvallen. Die mafkezen zitten allemaal in ondergrondse bunkers, dus alleen de mensen zouden te lijden hebben.

En zijn inmiddels aanvallen uitgevoerd op deze gevleugelde reptilianen en er zijn zware verliezen geleden. Wat je zult zien is dat veel satellieten uitgeschakeld zullen worden. Want ja, we hebben het Star Wars-programma en dat wordt vanuit satellieten gerund. Niet alle satellieten zijn naar buiten gericht, enkelen zijn naar de aarde gericht en daarom hebben sommige er op aangedrongen om ze uit te schakelen. Het plan was om een volledige oorlog te ontketenen op de planeet aarde, die zou beginnen in het oosten en zou zich uitbreiden in het westen. Dit heeft men weten te voorkomen. Dat wil niet zeggen dat het gevaar geweken is. Dit is geen prettig bericht maar we zitten nu eenmaal in de eindtijd.

Als een oorlog op een dergelijke schaal wordt ontketend zal dat rampzalig zijn, maar Thomas denk dat het niet zover zou komen. De UPU (Universal Protection Unit) speelt een belangrijke rol en willen mensen een grotere zeggenschap geven. Eén van de dingen die ze voorstellen is om de schurken te verwijderen. Sinds de Draco vertrokken zijn, denkt men (de Illuminati) nu zelf de heerschappij te kunnen nemen, men heeft immers de technologie achtergelaten. Het zijn psychopaten die alleen maar aan zichzelf denken. Dit is waar het om gaat in de factie-oorlog, maar als het ze zo uitkomt tekenen ze tevens onderlinge overeenkomsten zoals bij de financiële TRN.

Gelukkig zijn er veel mensen die de bevelen van de (Illuminati)facties niet meer opvolgen, het gaat volgens Thomas om 64 miljoen mensen. Ondanks dat dit een enigszins zwartgallig bericht is, is het ook een teken van hoop, want ze plannen al die dingen, maar veel wordt voorkomen. Uiteindelijk blijft er een steeds kleinere groep over die bereid is om dit soort dingen uit te voeren.

1:19:20   De Patriot Act zal vervallen als de Amerikaanse Constitutie hersteld wordt. De Patriot Act is een replica van de Nazi wetgeving in de Tweede Wereldoorlog. Het is geïnitieerd door dezelfde mensen, uit dezelfde groep. Kijk maar naar de Duitse namen in de Amerikaanse overheid, dat zijn er best veel gezien het feit dat er in het verleden relatief weinig Duitse immigranten naar de VS zijn geïmmigreerd.

1:35:20   Er is een vraag of menselijke klonen vanaf baby tot volwassenen moeten volgroeien, of dat er een versneld groeiproces is. Thomas geef toe niet heel veel kennis te hebben over het kloon-proces, maar hij denkt dat beide versies mogelijk zijn. Er is een ieder geval ook een versneld groeiproces. Het is alleen wel zo dat wanneer het origineel niet meer goed functioneert, de klonen ook beginnen te disfunctioneren. Daarom hebben ze ook dubbelgangers nodig. Met de Looking Glass-technologie kon men voorspellen wie bijvoorbeeld vele jaren later de volgende president zou zijn. Op die manier had men tijd om de klonen vroegtijdig voor te bereiden.

2.02.00   Cobra zegt dat Hillary nog steeds leeft, maar wel ziek is. Er is tevens een mogelijkheid dat ze verkozen wordt. Thomas heeft echter meerdere bevestigingen gekregen dat Hillary op 4 september gestorven is en daar blijft hij bij. Hij was ook een van de eersten die aangaf dat ze stervende was, waarschijnlijk al rond mei. Het is een kwestie van afwachten om te zien wat er gebeurt, maar degene die we de laatste tijd gezien hebben is volgens Thomas niet de échte Hillary.

2:06:00   Er is een artikel verschenen over een verklaring die de paus heeft gegeven. De paus heeft het over dat we in de eindtijd zitten en dat komende december onze laatste kerst zal zijn. Thomas zegt dat veel mensen een veel opmerkelijker bericht van de paus hebben gemist. Hij heeft eind 2013 verklaard dat Jezus niet op kerstavond is geboren. Hij vraagt zich af waarom we nog steeds kerst vieren. Wat vieren we dan eigenlijk als het niet de verjaardag van Jezus is? Waarschijnlijk wil men het voortzetten omdat het een negatief heidens festival is. Misschien moeten we een nieuwe feestdag hebben zoals de mensendag waarop de mensheid opnieuw geboren is, aldus Thomas.

2:11:00. De Noord- en Zuidpool zijn ingangen, portalen of stargates, toegankelijk voor bezoekers. Daarnaast zijn er vele andere plekken in ons zonnestelsel die op die manier gebruikt worden. Veel van de negatieve portalen zijn dicht gemaakt. Zo is er in 1996 een portaal gebruikt in het beruchte Congo. Daar kwam een grote groep reptilianen naar binnen. En vonden daar destijds grote gevechten plaats en toen kwam de zogenaamde inzamelingsactie Feed Africa om de arme mensen te voeden. Dat was het excuus om daar veel militairen naar toe te kunnen sturen. Hetzelfde geldt voor Jemen, daar is ook een portaal vlakbij de kust. Daar vonden ook allerlei gevechten plaats bij de stargates (portalen). Kasjmir zal er ook een kunnen zijn. Het conflict tussen India en Pakistan heeft misschien betrekking op drugs, maar kan ook te maken hebben met een bepaalde reptielen-groep die daar oorspronkelijk woonde. Dat was één van hun grootste basissen. Thomas raadt aan om naar het nummer Kasjmir van Led Zeppelin te luisteren daar zitten volgens hem veel aanwijzingen in.

2:16:00   Nu zaken in versnelling komen is het van belang om in balans te blijven, met name als dit betekent als de uitdagingen in ons persoonlijke leven steeds moeilijker worden. Om die reden herhaalt Thomas de volgende inspirerende tekst: “Als je leeft vanuit liefde en aandacht zul je zegevieren. Als je leeft vanuit angst en woede zul je falen. Voel je vrij om de persoon te zijn die je wilt zijn. Niet de persoon die zich conformeert aan wat voor persoon anderen willen dat je bent. Je bent een multi-dimensionaal wezen, die simultaan op verschillende niveaus opereert. Je ben niet hier om je te conformeren. Je ben hier niet om onderdrukt te worden. Je ben hier niet om tot slaaf gemaakt te worden. Je ben hier niet om misbruik te worden, noch om met je familie of buren te concurreren. Je bent hier om de beste persoon te zijn die je maar kunt zijn en dit te doen als de kroon van de schepping. Treed nu naar buiten met het vertrouwen in wat en wie  je bent. Zorg dat je uitblinkt en inspireer anderen.”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij presenteerde jarenlang met Drake Bailey de internet radio-uitzendingen Cosmic Voice. Vanwege een verschil van inzicht binnen die groep ging hij vanaf mei 2016 door met zijn eigen wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Share.

About Author

Comments are closed.