Truth Honor & Integrity radioshow van Thomas Williams van 13 oktober 2016

0

De Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 13 oktober 2016 door Thomas Williams, met daarin de volgende onderwerpen:

 • Verdwenen budget bij Amerikaanse Defensie
 • Consequenties van de Brexit
 • Plannen om een Duits en Europees leger op te tuigen
 • De Amerikaanse Illuminatifactie heeft de oorlog verklaard
  tegen de planeet en de mensheid
 • De rol van de paus en Obama

Hieronder de samenvatting. De tijdsaanduiding van de audiolink is gebaseerd op de MP3 (link naar download onderaan dit artikel) en aangegeven met [00:00 minuten:seconden]. Deze kan afwijken van de online audiolink.

14:15   De Inspecteur Generaal van het Ministerie van Defensie heeft een rapport gepubliceerd waaruit blijkt dat er binnen het fiscale jaar dat binnenkort afloopt, 9,3 biljoen dollar niet in de boeken stond (“niet gedocumenteerd” was). Dit bedrag is verdwenen. Het lijkt erg op wat er op 10 september 2001 gebeurde, de dag voor 9/11, toen Rumsfeld verklaarde dat er 2.3 biljoen dollar budget kwijt was. Als je het uitrekent komt het neer op ongeveer een half biljoen per jaar. Met andere woorden: er wordt heel veel geld uitgegeven waarvan geen cent wordt besteed aan de mensen die er voor betaald hebben en dat zijn wij.

Wat veel mensen niet weten is dat er zich in het Pentagon een hele afdeling met White Hats bevond. Deze afdeling was bezig met een onderzoek naar de verdwenen 2.3 biljoen dollar. En ja, het was deze afdeling die op 11 september 2001 geraakt werd door een raket.

26:30   Het volgende onderwerp gaat over Brexit. de uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Iets dat overigens nog steeds formeel goedgekeurd moet worden, ondanks dat de mensen hun stem hebben laten horen.

Het Verenigd Koninkrijk doet nu pogingen om een Europees leger te kunnen weren. Uit stukken van Defensie in Berlijn, blijkt dat men in Duitsland plannen heeft om een Europees leger op te tuigen (lees een Nazi-leger). Men wil desnoods Brussel passeren en een eigen leger samenstellen.

In de tussentijd bespreken de Europese ministers van Defensie openlijk de mogelijkheden voor het creëren van een Europees leger met de bazen van de NAVO. Thomas benadrukt dat de EU gerund wordt door Groot-Brittannië en het Vaticaan, dat is altijd zo geweest. Groot-Brittannië heeft Duitsland echter in de uitverkoop gedaan, door te zorgen dat Duitsland verantwoordelijk werd voor de (Europese) schuld. Dus als de EU instort, is Duitsland verantwoordelijk, ondanks dat Groot-Brittannië het financiële centrum is, wat vanuit de City of London wordt gerund.

De Europese federalisten zijn tevens bezorgd dat Brussel in een zwakke positie wordt gedrukt als het gaat om wie de beslissingen gaat nemen over een mogelijk Europees leger. Maar Duitsland lijkt een dergelijk leger niet langer af te wachten en positioneert zichzelf als de militaire leider van een Europese coalitie die niet langer de bevelen van de NAVO zal opvolgen. Men zal mogelijk zelfs niet eens meer deel uit gaan maken van een officieel Europees leger. Dit zijn dus zorgwekkende geluiden die uit Duitsland komen. Vooral de retoriek is zorgwekkend en niet zozeer de praktische uitvoering ervan.

33:25   Uit het rapport van de Boston Consulting Group blijkt dat miljonairs in 2020 wereldwijd meer dan 50% van alle welvaart zullen bezitten. Met name mensen die in de VS meer dan 20 miljoen bezitten, zullen in 2020 meer dan 29% van de welvaart van dat land besturen. Dit in vergelijking met de 20% in 2010.

37:00   Het IMF is plotseling bezorgd over over de groeiende wereldwijde schuld, die nu 215% van het totale wereldwijde BNP bedraagt. Ze maken zich zorgen dat het tot een wereldwijde crisis zou kunnen leiden. Thomas moet lachen om dit bericht: “dat hebben ze snel uitgevogeld, nietwaar?” Hij vraagt zich af wat het addertje onder het gras is want het IMF heeft zich nooit zorgen gemaakt over de oplopende schuld. Wat is men van plan? Wil men nu schulden gaan innen?

40:00   Drie weken geleden is er op deze planeet een oorlog tegen de mensheid afgekondigd. Deze heeft men grotendeels kunnen voorkomen. De consequenties voor degene die achter dit plan zitten zullen groot zijn. Het achtergrondverhaal erachter is dat de Amerikaanse factie een privéleger van huurlingen hebben ingehuurd om het hele Midden-Oosten weg te vagen. Ooit van het kalifaat gehoord? Het probleem is echter dat ze niet meer het budget hebben om dit te kunnen uitvoeren. Deze militaire groep, die wij kennen als: Blackwater, Academa, ISIS en al die anderen, opereert momenteel in Saoedi Arabië, Jemen en de Oekraïne. Thomas heeft bevestigd gekregen dat de Amerikaanse facties een verzoek tot een toename hebben gedaan, voor meer dan 2 miljoen soldaten die als hun privéleger kan fungeren. Dit leger zou wereldwijd opereren ten behoeve van hun Draconische leiders.

Samengevat: dus je hebt nu Duitsland die hun eigen leger willen optuigen (dit zijn de Nazi’s), en dan heb je de Amerikaanse factie (die deels Nazi’s en deels Zionisten zijn) die tevens hun eigen leger willen oprichten. Alsof ze geen leger hebben als onderdeel van het Military Industrial Complex, want dat is een leger in zichzelf. Men wil nu hun eigen leger hebben om het hele Midden Oosten weg te vagen.

De Amerikaanse factie heeft dus om buitenaardse hulp gevraagd, met name van de Mantid en de Draco, om een aanval op de planeet te implementeren, die woensdag 5 oktober om middernacht zou aanvangen. Men heeft hier een stokje voor gestoken. Dit is onderdeel van de oorlogsverklaring die men drie weken geleden heeft ondertekend, en deze verklaring is verworpen door de Universal Council. De facties hebben dus absoluut geen goedkeuring in wat ze van plan zijn.

53:15   Tijdens de laatste vergadering met de Council verscheen een groep Greys. Dit type Greys lijken erg op mensen; niet de bekendere of typische Greys met die grote ogen, hun ogen zijn een stuk kleiner. Zij hebben aan de Council gepresenteerd wat er in hun wereld is gebeurd door dezelfde twee groepen: de Mantids en de Draco’s. Ook hun water werd gestolen, hun lucht en hun voedsel werden vergiftigd en men probeerde hen uit te roeien. Hun planeet werd gered. Dit speelde zich allemaal anderhalf jaar geleden af. En men heeft hen gevraagd hun zaak aan de Council te presenteren. Een van de gevolgen van de genetische manipulatie waaraan ze zijn onderworpen is dat de DNA van hun ras is vervormd.

57:00   De UPU (Universal Protection Unit) heeft hun krachten gebundeld met de ‘grondtroepen’ onder het bevel van de Universal Council, die een zero-tolerance-beleid heeft uitgevaardigd. Dit betekent dat iedereen die de oorlog verklaart op deze planeet, strafbaar is en in aanmerking komt voor de doodstraf zonder rechtszaak. Je kunt dus in de nabije toekomst verdwijningen van factieleden verwachten.

1:10:40   Samenvattend: de Amerikaanse factie heeft samen met een deel van de Chinese factie hulp van buiten gevraagd om de aarde aan te vallen, dat is een teken van wanhoop waaruit duidelijk blijkt dat ze het dus niet meer alleen af kunnen. Bovendien is ook dit initiatief weer voorkomen, hier is ook een stokje voor gestoken.

1:31:20   Thomas gelooft niet dat Jezus Christus op kerstavond geboren is. Het kerstverhaal is in wezen gebaseerd op de winterwende (zonnestilstand). 21 december is de kortste dag van het jaar. De drie volgende dagen staat de zon onder de horizon; de zon is als het ware gestorven. Achter de zon is de constellatie van het zuidelijke kruis zichtbaar. De zon ‘sterft’ dus op de 21e op het kruis. Op een volgende drie dagen laat de zon zich niet zien, maar op de vierde dag verschijnt de zon weer als herboren aan de horizon. De zon stijgt dan weer op aan de hemel. Klinkt dit verhaal bekend? Zie je de parallellen?

1:36:30   Er zijn vier groepen wezens:

 1. Een groep die zich bewust is van het bedrog en dit actief steunt.
 2. Een groep die zich bewust is van het bedrog, maar niet bereid is om er iets aan te veranderen.
 3. Een groep die zich niet bewust is van het bedrog en het onbewust steunt.
 4. Een groep die zich bewust is van het bedrog en actief is om eruit te stappen.

1:39:00   Thomas kan niet bevestigen noch ontkennen of Neil Keenan echt dood is. Het zou best kunnen dat hij dood is want de Chinese overheid (anders dan de Chinese factie) heeft besloten om achter de Elders en de Dragon-groepen aan te gaan. Dat plaatst Neil in de vuurlinie. Hij is echter destijds gewaarschuwd, maar wilde niet luisteren. Dus als hij dood is, dan is het omdat de Chinese overheid actie ondernomen heeft.

1:46:30   Wat is er met de Parents gebeurd? Diegene uit het Midden-Oosten is er niet meer, die is dood en nu zijn er dus nog maar twee. De overige twee zijn vrouwen en blond en allebei krankzinnig. Ze zijn allebei niet meer in staat om zodanig te opereren zoals ze vroeger konden.

2:19:20   De paus heeft een bevel uitgevaardigd om de financiële geintjes te beëindigen en binnen Vaticaan bank grote schoonmaak te houden. Volgens de zwarte adel is de paus te ver gegaan met het verwijderen van het goud uit de kluis onder het Vaticaan. Men eiste dat hij af zou treden, wat hij weigerde. De zwarte adel heeft daarom zijn doodsvonnis afgekondigd.

Thomas heeft zijn beeld van de huidige paus moeten bijstellen. Aanvankelijk leek het dat de paus de Jezuïeten hielp, maar nu blijkt uit een overweldigende hoeveelheid bewijs dat hij ons helpt. Thomas voelde zich in het begin ongemakkelijk over dit idee. Maar het feit dat de zwarte adel en de zwarte paus hem uit willen schakelen zegt aan welke kant hij staat.

Zo heeft Thomas ook zijn beeld over Obama moeten bijstellen. Hij heeft Obama in het verleden verschillende keren veroordeeld voor dingen die hij niet ondernam, maar nu blijkt dat Obama de Cabal saboteert. Hij heeft een potentiële ramp (terroristische aanslagen?) weten te voorkomen en hij heeft de nieuwe wet om Saoedi Arabië aan te klagen verworpen. Die wet was een smoes om het land binnen te vallen en om meer geldfondsen te kunnen roven.

> Beluister online of download MP3 met muziek

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij presenteerde jarenlang met Drake Bailey de internet radio-uitzendingen Cosmic Voice. Vanwege een verschil van inzicht binnen die groep ging hij vanaf mei 2016 door met zijn eigen wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Share.

About Author

Comments are closed.