Truth Honor & Integrity radioshow van Thomas Williams van 27 oktober 2016

0

De Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 27 oktober 2016 door Thomas Williams, met daarin de belangrijkste onderwerpen:

 • Informatiebronnen bij G7 en G20
 • Amerikaanse verkiezingen
 • Waarschuwing voor valse-vlag-aanval
 • Zuid-Afrika maakt zich los van de VN en het Internationale Strafhof
 • De Cool-aid adrenalinedrankjes
 • De Rothschilds worden ook gehaat door de elite
 • Het einde van Washington DC
 • Het nieuwe bronveld creëert nieuwe mogelijkheden voor manifestatie
 • Goudbunkers: ankerpunten van de leylijnen
 • DNA-activatie en het aurische veld
 • Antarctica, Nazi’s en het Secret Space Program
 • Blauwe en witte spheres
 • De geschiedenis van de Ieren
 • Buitenaardse ontvoeringen

Hieronder de samenvatting. De tijdsaanduiding van de audiolink is gebaseerd op de MP3 (link naar download onderaan dit artikel) en aangegeven met [00:00 minuten:seconden]. Deze kan afwijken van de online audiolink.

Informatiebronnen

15:50   Thomas vertelt waar hij zijn informatie vandaan krijgt. Zijn informatie is direct afkomstig van mensen die deelnemen aan de belangrijke bijeenkomsten zoals de: G20, G7 en de Bilderbergbijeenkomst. Thomas (als persoon) en zijn show zijn specifiek geselecteerd om deze informatie naar buiten te brengen. De radio-uitzending wordt door een aantal zeer hooggeplaatste mensen beluisterd. Het wordt tevens als middel voor informatie-overdracht gebruikt.

Amerikaanse verkiezingen

31:00   Via Wikileaks is er de afgelopen week een document over Hillary naar buiten gekomen, waaruit blijkt dat ze al in mei 2015, dat is 18 maanden geleden, aan haar campagneteam de vraag stelde, hoe een presidentiële kandidaat zoveel mogelijk vragen van de pers kan vermijden. Volgens de media heeft ze in de afgelopen 271 dagen geen persconferenties meer gehouden.

1:32:00   De komende week (tussen nu en 8 november) kunnen we allerlei spelletjes verwachten. Er zijn dreigingen geuit om chaos te veroorzaken. Er zijn dreigingen om Martial Law af te kondigen. Maar ondanks al die dreigingen lijken ze het niet meer van de grond te krijgen.

Waarschuwing voor valse-vlag-aanval

39:00   Thomas heeft rechtstreeks uit Noorwegen intel gekregen. De analoge signalen voor de radiozenders worden in Noorwegen buiten werking gesteld. Tegelijkertijd worden er in het gebied Amerikaanse soldaten gestationeerd. Er wordt verwacht dat men een valse-vlag voorbereid, een zogenaamde invasie van het Russische leger. Dit als excuus om meer Amerikaanse soldaten in Noorwegen te kunnen stationeren. Thomas heeft bepaalde mensen op de hoogte gebracht en hoopt dat het voorkomen kan worden.

Zuid-Afrika maakt zich los van de VN en het Internationale Strafhof

46:25   Benjamin Fulford sprak laatst over de Zuid-Afrikaanse waarheidsrechtbanken (truth courts). Deze rechtbank heeft de VN op de hoogte gesteld dat ze zich volledig van deze organisatie gaan onttrekken. Zuid-Afrika weigert tevens om de ICC-arrestatiebevelen (van het strafhof in Den Haag) uit te voeren, omdat die vaak een verkapte vorm van regeringsovername zouden zijn. Er is zelfs in het Zuid-Afrikaanse parlement een motie ingediend om zich te distantiëren van het Internationale strafhof. Dat zou een hele belangrijke beweging kunnen zijn. Thomas hoopt hier in de volgende shows meer informatie over te hebben.

De Cool-aid adrenalinedrankjes

1:07:00   Thomas heeft meer achtergrondinformatie over de Cool-aid-drankjes. Adrenochrome, afkomstig uit menselijke adrenaline is het bestanddeel van dit drankje. Dat is er ook een van de redenen dat de prijs ervan omhoog is gegaan. Epinephrine is een synthetische adrenaline, maar de adrenaline die gebruikt is in het drankje is afkomstig van de bijniermerg van het kind (de donor). Door de afwezigheid van adrenochrome, zijn ze echter overgegaan op de synthetische variant. Thomas veronderstelt dat dit kan betekenen dat ze meer richting het transhumanisme gaan. Maar ze hebben deze synthetische adrenaline nodig om in leven te blijven. Velen zijn veel ouder dan wij ons realiseren. De synthetische variant kan echter niet de cellen regenereren. Een van de nadelige bijwerkingen van de natuurlijke variant daarentegen is dat je ook alle herinneringen van de ‘donor’ krijgt. En dat is waarom de elite liever de adrenaline verkrijgt van baby’s en foetussen.

Dit is echt ziekmakend. Thomas kreeg laats van een familielid te horen dat hij meer dingen moet doen waar hij gelukkig van wordt, maar zolang dit soort dingen plaatsvinden kunnen we niet volledig gelukkig zijn. Wij proberen nu met een kleine groep de positieve veranderingen op gang te brengen, maar we kunnen niet opgeven tot dat het opgelost is. Het gaat je voorstellingsvermogen te buiten dat men de levenssappen van een baby wenst te gebruiken zodat die psychopaten langer in leven gehouden kunnen worden.

Via deze adrenochrome heeft de elite ook toegang tot hun onderbewustzijn. Omdat ze zichzelf als goden zien, denken ze het recht hebben om dit te doen. Ze hebben blijkbaar de term goddelijk verward met de term psychopathisch.

De laatste partij van de drankjes is bedorven. Het is onduidelijk wie dat gedaan heeft of hoe dat gebeurd is. Maar degene die het gedronken hebben zullen in toenemende mate steeds zieker worden en uiteindelijk sterven. Dan lees je berichten dat mensen op 93-jarige leeftijd overleden zijn en gaan er vanuit dat men op die leeftijd een ‘natuurlijke’ dood gestorven is. Maar dat is niet het hele verhaal en meestal ook niet de echte leeftijd.

De Rothschilds worden ook gehaat door de elite

1:13:00   De Rothschilds zijn niet alleen gehaat binnen de alternatieve community, maar ook steeds meer door de elite. Ze betalen namelijk overheden en de media uit met vals geld dat op illusionaire bankrekeningen staat. Dit systeem van illusionaire spiegel-rekeningen is nu geblokkeerd met hulp van de UPU (Universal Protection Unit). Er zijn toegangsnummers nodig om bedragen om te kunnen zetten naar digitaal geld. Maar alle overheden weigeren nu de Rothschilds deze toegangsnummers te verschaffen. Ze weigeren om nog langer hun spelletje te spelen.

Het einde van Washington DC en herintroductie van de Constitutie en Common Law

1:22:22   Er worden op dit moment juridische documenten voorbereid om een einde te maken aan de fictieve staten: Washington DC, City of London en Vaticaanstad. Het grondgebied van Washington DC — wat geen onderdeel is van Amerika, omdat ze hun eigen rechtssysteem hebben en geen belasting betalen — zal binnenkort worden teruggegeven aan de Amerikanen. Daarna zullen alle staten onder de oorspronkelijke Constitutie vallen. Dit zal ook het einde van de BAR-associatie zijn (advocaten die met de vereiste BAR-licentie opereren binnen het statutair rechtssysteem) en men zal Common Law (gewoonterecht en natuurrecht) als nieuwe rechtsvorm gaan gebruiken.

Het nieuwe bronveld creëert nieuwe mogelijkheden voor manifestatie

1:26:00   De aarde speelt ook een strategische rol voor veel andere buitenaardse rassen. De aarde is nu echter veranderd van een magnetische veld naar een bron-veld. Het magnetische veld was de sluier (de Veil). In het systeem gebaseerd op de bron kunnen dingen zich veel sneller manifesteren. We hebben dus nu de mogelijkheid om een betere wereld te manifesteren.

Goudbunkers: ankerpunten van de leylijnen

1:43:00   Het goud wat wereldwijd op bepaalde locaties opgeslagen ligt mag niet verwijderd worden. Dit heeft te maken met de leylijnen. Als het goud toch verwijderd wordt kan de as van de planeet verschuiven en buiten de planetaire baan gaan. Het goud functioneert als een soort anker, dus als je het verwijderd dan draait de planeet buiten zijn baan.

DNA-activatie en het aurische veld

1:50:00   De DNA-activatie heeft te maken met je aura, want je DNA bevindt zich in het aurische veld. Door je te omringen met harmonische dingen zoals bepaalde geluiden en vibraties kun je meer van je DNA activeren.

Antarctica, Nazi’s en het Secret Space Program

1:53:00   Antarctica is een portal naar het binnenste van de aarde. De ingang wordt bedekt door een soort bubbel en het vergt bepaalde ‘slimme methodes’ om naar binnen te gaan. Deze ingang wordt bewaakt door buitenaardse voertuigen. Het hele gebied wordt bezet door Nazi’s. Dat is de SS, het Secret Space program, dat zijn Nazi’s en niet goed.

Blauwe en witte spheres

1:58:25   Er zijn blauwe en witte bollen (spheres) die de energie oogsten die vanuit de zon naar de planeten wordt gestuurd. Dit werd al in 2002 gezien, ver voordat Corey Goode op de proppen kwam. Thomas heeft ze in 2013 zelf gezien, dus hij weet dat ze bestaan. Het is een soort armband van bollen die om de planeten zweven.

De geschiedenis van de Ieren

Deze Truth, Honor & Integrity-show wordt deze week ook uitgezonden op het radiokanaal van de Ierse zender Open Your Mind-radio, waar Thomas al regelmatig te gast was. Vanwege een vakantiestop wordt de reguliere OYM-uitzending vervangen door de TH&I-show. Vandaar dat Thomas extra aandacht besteed aan de Ierse geschiedenis.

2:05:00   Een van de redenen waarom de Ieren zo zwaar onder vuur hebben gelegen in de afgelopen eeuwen, heeft te maken met een eiland voor de Ierse kust, dat heette Hoog Brazilië. Het was een zeer geavanceerdere beschaving waar een deel van de Ieren vandaan komen. Wellicht was dit eiland onderdeel van Atlantis.

Ierland was ook het land van de farao’s. De uittocht van de farao’s ging vanuit Ierland naar het Midden-Oosten, en niet andersom zoals men ons wil doen geloven en in de geschiedenisboeken staat. Een belangrijke aanwijzing is dat veel farao’s rood haar en blauwe ogen hadden. Dit ‘ras’ komt op drie plekken in de wereld voor: Ierland, Baskenland (een volk dat zwaar onderdrukt wordt en zich zeer onafhankelijk opstelt) en Peru.

De Ieren emigreerden ook naar Schotland, waardoor deze bevolking historisch gelinkt is met de Ieren. De katholieke kerk heeft een belangrijke rol gespeeld om een groot deel van onze geschiedenis uit te vagen. Lees dit e-boek (PDF) “Ireland the Land of the Pharaos” voor meer informatie.

> PDF: “Ireland the Land of the Pharaos”

De Ieren werden ook ingezet als slaven in de ‘nieuwe wereld’, om dit nieuwe grondgebied zoals Amerika, te claimen. De Katholieke kerk heeft een hele dubieuze rol gespeeld in de geschiedenis. Het was dit instituut die de geschiedenis heeft vervalst en vanaf de 14e eeuw het onderwijssysteem heeft ingesteld, toen mensen verlicht raakten. Zij waren ook de duistere kracht achter het achter de heksverbranding, waarbij iedereen met paranormale begaafdheden op de brandstapel terecht kwam.

De Britse kroon is slechts een marionet, de financiële façade; het Vaticaan is de spirituele façade. Er is echter niets spiritueels of moreels aan deze organisatie. Als mensen zich zouden realiseren wat ze aanbidden, zouden ze misschien niet meer gaan. Kijk maar naar beelden van de pauselijke troon om te zien welk wezen aanbeden wordt, dat is geen mooi plaatje. Thomas raadt tevens aan om Michael Tsarion te lezen die veel geschreven heeft over de Ierse geschiedenis.

papal_throne_vatican_collage

Het zogenaamde beeld van Jezus in de sculptuur boven de pauselijke troon laat vanuit een andere hoek bekeken een totaal ander wezen zien.

Buitenaardse ontvoeringen

2:23:00   Eisenhower had destijds een deal gesloten met de Greys: in ruil voor macht kregen zij toestemming om mensen te ontvoeren. Deze werden gebruikt als ‘reproductiemachines’, omdat de Greys zelf niet meer in staat waren om zichzelf te reproduceren.

2:27:45   De buitenaardsen gaan hier niet  al onze problemen oplossen. Ze helpen op bepaalde gebieden met dingen die we zelf niet kunnen, anders zouden ze de wet van “Vrije wil en interventie” overtreden. Buitenaardse komen ons niet redden, dat moeten we zelf doen. Als we toestaan dat een buitenaardse groep ons komt redden hebben we straks weer een zogenaamde (vredes)overeenkomst met een of andere groep schurken, die ons als ouders (Parents) gaan betuttelen. Het wordt tijd dat wij op onze eigen benen gaan staan, als volwassenen.

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show Oct 27th” on Spreaker.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij presenteerde jarenlang met Drake Bailey de internet radio-uitzendingen Cosmic Voice. Vanwege een verschil van inzicht binnen die groep ging hij vanaf mei 2016 door met zijn eigen wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

Comments are closed.