Truth, Honor & Integrity radioshow van Thomas Williams van 3 november 2016

0

Thomas begint de show door te zeggen: “Er zitten buitengewone veranderingen in de pijplijn en niet alleen in Dakota.” Hij spreekt in deze uitzendingen over allerlei op handen zijnde gebeurtenissen die grote positieve gevolgen voor de wereld zullen hebben. De belangrijkste onderwerpen:

 • De waarheidsvulkaan staat op ontploffen
 • Obama blokkeert veel dingen ten gunste van de mensheid
 • Nieuw gerechtelijk onderzoek naar Hillary
 • Pentagon besteedde enorme bedragen aan aanschaf epinephrine
 • Plastic rijst ‘made in China’
 • Amerikaanse facties willen privéleger inzetten om goud in Midden-Oosten en Afrika te roven
 • ISIS zal niet lang meer bestaan
 • Besprekingen achter de schermen zullen aansturen op uitstel verkiezingen
 • Aanval op ranch van Bush-familie
 • Onderzoek naar fraude van Rothschild
 • Thomas’ Peoples Club kan van start
 • Blauwe en witte spheres versus Sphere Alliance
 • De terugkeer van de Goden op aarde
 • De aanval op de Draco’s en neerhalen van de Veil (deel van Matrix)
 • Coup versus opnieuw installeren échte Amerikaanse regering

De Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 3 november 2016 door Thomas Williams. Hieronder de samenvatting. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

8:00   Velen van ons zijn via verschillende onderwerpen in deze community terecht gekomen: via buitenaardsen, demonstraties tegen Monsanto of politiek, chemtrails, wat voor onderwerp dan ook. “Wij hebben de grond in beweging gebracht en er is een vulkaan ontstaan. Die vulkaan staat nu op barsten. Hij zal alle kanten op exploderen, maar het wordt geen destructieve explosie. Ik hoop een plezierige explosie.”, zegt Thomas.

Veel mensen lijden op dit moment aan een waarheidstrauma; we hebben de waarheid aangenomen uit de alternatieve media, maar straks wordt het officieel bevestigd, dat is iets heel anders. Het is moeilijk te beseffen dat we op alle fronten van ons leven zijn voorgelogen: scholing, belastingstelsel, vergiftiging van voedsel, chemtrails, met name onze geschiedenis is een volledige leugen. Religie is echter de grootste leugen op deze planeet.

Obama blokkeert veel dingen ten gunste van de mensheid

13:00   Thomas heeft goed nieuws en zegt erbij dat we in de nabije toekomst wellicht ons beeld over Obama moeten bijstellen, inclusief hijzelf. Obama heeft aangedrongen op het verleggen van de pijplijn in Dakota, en het respecteren van heilige land van de Indiaanse bevolking. Hij heeft aangegeven te willen onderzoeken of er andere mogelijkheden zijn om de pijplijn te verleggen, en daar over een paar weken een beslissing over te nemen. Volgens Thomas is het een verkapte vorm van duidelijk maken dat er over een paar weken iets drastisch gaat veranderen. Obama blokkeert een groot aantal dingen op dit moment. Thomas wil niet zo ver gaan om hem op te hemelen, maar denkt dat we nog veel van hem gaan horen de komende tijd.

Nieuw gerechtelijk onderzoek naar Hillary

15:20   Er hangt een nieuw juridisch onderzoek boven het hoofd van Hillary Clinton inzake het nieuw opgelaaide e-mail schandaal. Ze blijkt plotseling te lijden aan loss memory syndrome en kan zich niet meer herinneren waarom haar e-mails op de computer van haar man terecht zijn gekomen. Het is op dit moment onduidelijk wat de status van het onderzoek is, ook omdat de FBI nog niet heeft prijsgegeven wat de inhoud van de mails is. Thomas denkt dat deze organisatie bevelen van een hogere orde heeft gekregen om het onderzoek te heropenen of te hervatten.

Pentagon besteedde enorme bedragen aan aanschaf epinephrine

18:25   Epinephrine is de synthetische versie van de adrenaline / adrenochrome die de elite via de Cool-aid adrenaline-drankjes drinkt. Adrenochrome is afkomstig van de adrenalineklier (bijniermerg) van kinderen. De afgelopen week is er door Reuters een analyse gemaakt waaruit blijkt dat het bedrag dat het Pentagon heeft besteed aan epinephrine, de afgelopen acht jaar 1000 maal zoveel is, om de kosten te dekken van de anti-allergie-injectie die door Milab geproduceerd wordt. In het afgelopen jaar heeft het Pentagon $ 57 miljoen uitgegeven aan voorgeschreven medicijnen. Dit was in 2008 nog maar $ 9 miljoen.

Bovendien besteedt het Pentagon drie keer de normale prijs aan epinephrine dan die door apothekers normaal gesproken gerekend wordt. Deze uitgaven werden geschaard onder het defensiebudget. Men vraagt zich af wat de aanschaf van medicijnen zoals epinephrine te maken heeft met defensie. De officiële lezing was dat men deze geneesmiddelen nodig had om een levensbedreigende acute allergische reactie tegen te gaan.

Dit onderzoek kan echter leiden tot Kamervragen / onderzoek door het congres, maar dan vooral met betrekking tot de hoge aanschafprijs, aangezien het leger normaal gesproken korting krijgt op geneesmiddelen.

Plastic rijst ‘made in China’

33:50   Er is nieuws uit China gekomen dat sommige rijstfabrieken synthetische rijst maken. Het betreft een goedkoper alternatief van de Wuchang-rijst. Het wordt gemaakt van een combinatie van aardappel, zoete aardappel en een synthetische component wat een soort plastic is. Deze ingrediënten worden gemengd en in kleine korrels samengeperst, die er nagenoeg hetzelfde uitzien als rijstkorrels. Deze korrels worden vervolgens besproeid met een geurstof die de oorspronkelijke geur van Wuchang-rijst benaderd. De twee verschillende versies zijn dan ook moeilijk uit elkaar te halen. Het eten van deze plastic rijst is echter bijzonder schadelijk. Volgens een Chinese ambtenaar is het eten van drie kommetjes synthetische rijst de equivalent van het eten van een plastic zak. Deze plastic rijst wordt niet naar de VS geëxporteerd, maar wel naar andere landen (onduidelijk of het ook naar Europa is geëxporteerd. (E*Voorlopig maar liever geen ‘made in China’-rijst eten, of alleen biologische rijst.)

Amerikaanse facties willen privélegers inzetten om goud in Midden-Oosten en Afrika te roven

36:00   Wat er gaande is in de wereld gaat om een wereldwijde aanpak, maar het belangrijkste toneel bevindt zich op Amerikaanse bodem. Dat heeft onder andere te maken met de aanwezigheid van het aantal facties in Amerika (Nazi’s, Zionisten en Jezuïeten). Het heeft ook te maken met de dollar die de belangrijkste valuta op de internationale markt is. De facties zijn sinds 2005 systematisch van bepaalde fondsen buitengesloten, ook wel bekend als de collateral accounts. (Lees in dit artikel meer over de achtergrond van de Global Collateral Accounts) De Amerikaanse factie doet nu pogingen om middels hun privéleger het Midden-Oosten volledig leeg te roven. Thomas heeft hij er in het verleden al voor gewaarschuwd. Men heeft al voor 185 miljoen dollar aan derivaten uitgegeven met olie als tegenwaarde. De spelletjes in het Midden-Oosten lijken echter te falen, want een land zoals Tsjaad heeft inmiddels al besloten om achter ze aan te gaan. Het privéleger heeft ook besloten om Afrika in te trekken, om daar hun spelletjes te spelen, ze willen ook dat werelddeel leegroven. Wat er nu speelt, is dat privélegers ook uitbetaald willen worden. Maar de facties hebben het geld niet. Sommigen zijn uitbetaald in waardeloze Dinars.

ISIS zal niet lang meer bestaan

ISIS (de nieuwe boeman na Al Qaida) krijgt assistentie van buitenaardsen. Thomas denkt dat Cobra er ook over bericht heeft. Het gaat om elementen binnen die groep. Vanaf deze week zijn deze buitenaardsen verwijderd. Ze doen niet meer mee aan het ‘toneelstukje’. Het is nu veel eenvoudiger voor het Iraakse leger om de resterende elementen van ISIS te verslaan. En aangezien de Rothschilds hun privélegers niet meer kunnen uitbetalen, zal de terreur van terreurgroepen zoals ISIS voor het einde van het jaar afgelopen zijn. Dat betekent het einde van de ISIS.

Besprekingen achter de schermen zullen aansturen op uitstel verkiezingen

41:00   En vinden allerlei buitengewone besprekingen plaats op het hoogste niveau, over buitengewone belangen. Deze vonden afgelopen week plaats, en duurde zo’n beetje dag en nacht. Deze besprekingen hebben de potentie om de geschiedenis te veranderen, afhankelijk van de uitkomst. Tot nu toe gaat het erg goed. Er worden ook veel dingen onthuld waarvan Thomas binnenkort een deel zal mededelen. We hebben de kans op echte verandering. Deze verandering zal niet van de een op de andere dag zijn, daarvoor moeten er te veel dingen gebeuren.

Hillary zal wellicht deze week gedwongen worden om op te stappen. Ze heeft de TRN (Treasury Reserve Note) ondertekend, ervan uitgaande dat ze al de Amerikaanse president zou zijn. Wie gaf haar, of beter gezegd het (omdat we niet weten of het om een dubbelganger, biologische robot of kloon gaat) de autoriteit om dit te doen? Weer een teken dat Amerika een schurkenstaat is en gerund wordt door elementen die denken dat ze boven de wet staan. De verkiezingen zijn een grote fraude. Dat is altijd zo geweest. Het is een selectie van de CEO van Amerika BV, inclusief Trump.

Amerika BV is bovendien failliet. Rothschild probeerde het te kopen, maar dat faalde, net als de Chinezen, dat werd ook geblokkeerd. Obama blokkeerde deze pogingen. Ook de TRN werd door Obama afgelopen week geblokkeerd. Ook privé steunt hij Hillary Clinton niet meer.

Aanval op ranch van Bush-familie

45:00   Op woensdagochtend 2 november vond er een verrassingsaanval plaats op een ranch in Texas. Het betrof de ranch van de Bush-familie. Ze werden betrapt met drugsgeld en vals geld. De Bush-clan is nu ontmaskerd als drugdealers die leveren aan heel Washington DC. Enkele familieleden hebben om immuniteit gevraagd en zijn bereid om de anderen te verraden.

47:30   De Amerikaanse overheid, niet de Verenigde Staten BV, heeft ik nu alle fondsen om de nieuwe Amerikaanse regering te beginnen. Daarmee is er in feite tegen de Cabal gezegd: “Zak maar door de stront!” Gezien de inval op de ranch van Bush, denkt Thomas dat men zelfs achter de rest van de Cabal aan zal gaan.

Ook de Aziatische factie heeft niet de fondsen (goud) om hun RV (revaluation) van de grond te krijgen. Men probeert nu met schimmige contracten toegang te krijgen tot de tot het kapitaal van Afrikaanse landen, het Midden-Oosten, en Midden- en Zuid Amerika. Ze hebben niet het goud wat ze beweren dat ze hebben.

Onderzoek naar fraude van Rothschild

49:00   Er loopt een onderzoek naar de fraude van de Rothschild waarbij ze miljoenen van rekeningen afgeschreven hebben en op illusionaire spiegelrekeningen hebben gestort. Er zijn wereldwijd miljoenen en miljoenen dollars verduisterd van allerlei rekeningen van overheden en andere prominente bankrekeningen. Als gevolg hiervan is nu duidelijk geworden dat de banken wereldwijd een liquiditeitsproblemen hebben, ze hebben geen geld meer.

Thomas’ Peoples Club kan van start

1:00:00   Thomas heeft de fel begeerde bevestigingsbrief van de Amerikaanse belastingdienst ontvangen, waardoor de stichting nu eindelijk in werking kan treden. Met deze belastingstatus kan Thomas eindelijk een bankrekening openen en kunnen de fondsen naar de bankrekening van The Peoples Club overgemaakt worden. Dan kunnen allerlei projecten financieel ondersteund gaan worden.

Blauwe en witte spheres versus Sphere Alliance

1:28:25   Thomas verheldert zijn opmerking van vorige week over de blauwe en witte bollen (spheres). In de show van Drake heeft hij aangegeven niet in de Sphere Alliance te geloven waar Corey over sprak en noemde het AI (Artificial Intelligence). Ook de kleur blauw zou gebruikt worden voor mind-control. Thomas legt uit: Het zijn niet dezelfde bollen, de bollen die waargenomen zijn, zijn geen wezens. En het is geen Sphere Alliance. De bollen filteren als het ware de Wave, zodat het niveau goed is voor de planeet.

De terugkeer van de Goden op aarde

1:34:00   Project Blue Beam is gepland voor 7 november, de dag voor de Amerikaanse verkiezingen. Thomas denkt dat het een laatste optreden is, wat ook weer zal falen. Het plan is om allerlei profeten te projecteren zoals: Boeddha en Mohammed. De echte schepper gaat niet in fysieke vorm op aarde terugkeren. Het verhaal dat in de heilige geschriften staat over de Goden die weer op aarde terugkeren, is geschreven door mensen gelieerd aan degene die zichzelf god achten. God gaat terugkeren op aarde, volgens Thomas, maar dat moet je niet letterlijk nemen. God ís simpelweg. God zit in ons allemaal. Jij bent onderdeel van de Bron. Dat maakt ons allemaal scheppende wezens.

1:39:00   CNN is op dit moment niet erg blij met de situatie en het feit dat Rothschild hun salarissen niet betaalt. Misschien gaan we binnenkort zien dat CNN plotseling écht nieuws gaat berichten.

1:41:00   De Berichten dat Hillary $ 1,8 miljard heeft overgemaakt naar Qatar, hebben wellicht te maken met het vormen van een privéleger. Maar dit vermoeden moet Thomas nog bevestigd krijgen en weet het dus niet zeker.

De aanval op de Draco’s en neerhalen van de Veil (deel van Matrix)

1:43:00   Een groot deel van de Draco’s is vorig jaar augustus / september vertrokken. De zoon van de Draco en de jongen van Marduk zijn achtergebleven en veroorzaakten veel chaos. Ze weigerden in te gaan op welke deal dan ook die ze aangeboden kregen. En weigerden af te treden. Er is toen een verzoek neergelegd bij de UPU (Universal Protection Unit) en deze besloot om beide personen te verwijderen. Dit vond enige maanden geleden plaats. Er zijn toen 125-150 reptilianen als het ware in gijzeling genomen. Ze worden nauwlettend in de gaten gehouden, maar kunnen niet allemaal tegelijk verwijderd worden. Hun leven hangt namelijk samen met 125-150 zeer prominente Amerikaanse publieke figuren, die dan ook komen te overlijden. Het heeft te maken met een zielsverbintenis. De verwijdering moet dus gefaseerd gebeuren om het publiek niet te alarmeren.

1:53:20   Is er meer dan één Veil (sluier) vraagt een luisteraar zich af. Volgens Thomas zijn er meerdere systemen: er zijn de sluiers, de spiegel-technologie en de hologram. De Matrix kan verwijzen naar het geheel van al deze technologieën of naar verschillende versies ervan. Sommige systemen zijn echter al neergehaald, dat was het Draco-systeem. Thomas heeft ook begrepen dat alle veils/sluiers inmiddels opgeheven zijn. De Matrix en de AI krijgen op dit moment een nieuwe toepassing. Het systeem is geschikt voor de nieuwe doelstelling, maar niet voor het programma dat tegen de mensheid was.

2:11:00   Thomas legt uit waarom er besloten is om de dingen achter de schermen aan te pakken. Er is al genoeg chaos in ons leven en aangezien de media nog in handen was van de Cabal zouden ze alles verdraaien en naar hun hand zetten.

Coup versus opnieuw installeren échte Amerikaanse regering

 2:16:00   Thomas reageert op de stelling van berichten dat er in Amerika een coup zou hebben plaatsgevonden. Hij benadrukt dat het geen coup is. De keuze om wel of niet deze term te gebruiken kan juridische implicaties hebben. Het is hooguit een vijandige overname van een corporatie (Verenigde Staten BV). Wat er wel aan de hand is, is dat hun misdaden blootgelegd worden.

2:24:00   Naar aanleiding van de verkiezingen probeerde men vorige week Martial Law te verkondigen, maar dat faalde wederom en zal blijven falen.

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show Nov 3rd” on Spreaker.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij presenteerde jarenlang met Drake Bailey de internet radio-uitzendingen Cosmic Voice. Vanwege een verschil van inzicht binnen die groep ging hij vanaf mei 2016 door met zijn eigen wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

Comments are closed.