Simon Parkes: Hillary Clinton zal met fraude de verkiezingen gaan winnen

0

Hieronder een korte samenvatting van de eerste 20 minuten van de radio-uitzending van Simon Parkes van 6 november 2016, waarin hij spreekt over de  Amerikaanse verkiezingen en een genuanceerd beeld schetst van wat er achter de schermen plaatsvindt. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

2:00   Simon merkt op dat er veel euforie is bij de alternatieve community. Mensen denken dat we er al zijn, maar dat is niet zo. Hij waarschuwt dat de Cabal veel bloed aan hun handen heeft en erg verweven zijn met het systeem, ze gaan niet zomaar opgeven. Het is te vroeg om te denken dat het al voorbij is en dat we er al zijn. Het enige wat we met zekerheid kunnen zeggen is dat het nu allemaal gaande is.

3:30   Simon zegt dat niet zozeer Rusland achter de recente Wikileaks onthulling met betrekking tot Hillary Clinton zat, maar de FBI en de CIA. De aanleiding van de recente Wikileaks zo vlak voor de verkiezingen, was de coup-poging op Capitol Hill. Die coup zou gepleegd zijn door het Clinton-kamp en hield in dat men alle politici en ambtenaren die de Clintons onder controle hadden aanspoorde om de grondwet te ondermijnen. Als reactie hierop werd een onmiddellijke tegenaanval ingezet, een counter-coup, door de groep tegenstanders van de Clintons. Als gevolg van Clinton’s coup-poging werd de Nationale Garde in 40 staten van de VS geactiveerd. Dit waren alle staten waar Donald Trump moest winnen om president te worden. De poging van de coup vond dus meer op staatsniveau plaats en niet zozeer op federaal niveau.

Er zijn nu twee sterke oppositionele facties: de groep die de Clintons steunt, dat is de media, en aan de andere kant de meesten van de FBI die tegen de Clintons zijn. De meeste FBI-medewerkers zullen trouw blijven aan de Constitutie.

De counter-coup hield in dat men het internet niet zozeer lam heeft gelegd, maar zodanig heeft vertraagd, om daarmee zeker te zijn dat de documenten via Wikileaks naar buiten konden komen en deze lekken niet tegengehouden konden worden.

De meeste militairen zijn geen voorstander van Trump, maar wel fel tegenstander van Clinton. Ze zullen er alles aan doen om haar intrede tot het Witte Huis tegen te houden.

8:34   De grote vraag is waarom men de verkiezingen niet heeft stopgezet. Het feit is dat Obama “er tot zijn nek in zit” en er was een grote kans dat hij het afblazen van de verkiezingen zou gebruiken om als waarnemend president aan te blijven. Het leger heeft gedreigd dat als de verkiezingen niet doorgaan zij in opstand zullen komen en de president zullen afzetten. Het is onduidelijk of dit bluf was of een daadwerkelijk plan. Er is toen besloten dat men de verkiezingen door zou laten gaan en de verkiezingsuitslag zal vervalsen waarbij Hillary Clinton met 1% zal gaan winnen. Men weet al dat er vier miljoen overleden mensen ofwel reeds gestemd hebben, of als kiezer zijn geregistreerd, dus de fraude is al zichtbaar.

9:45   Een van de redenen waarom de Clintons zo gehaat worden, heeft te maken met de Lolita Expres, een code-woord voor een vliegtuig waarop ernstig kindermisbruik plaatsvindt. Het is bekend dat Hillary regelmatig met het vliegtuig vloog. Simon heeft inmiddels met verschillende mensen gesproken die hebben aangegeven dat ze Bill Clinton niet gaan vervolgen vanwege satanisch kindermisbruik. De reden is dat veel mensen, met name Amerikanen er nog niet klaar voor zijn om de waarheid onder ogen te zien, dat hun voormalige president kinderen op satanische wijze misbruikt heeft. De aanklacht zal verzacht worden in ‘seksueel contact met minderjarigen’.

10:45   Wat betreft de aanklacht tegen Hillary Clinton overweegt men hoogverraad. Simon heeft ook gehoord dat men Obama voorlopig niet wil vervolgen, omdat men bang is dat het teveel is voor het volk om te dealen met het feit dat zowel een vorige president, als ook een toekomstige president aangeklaagd gaan worden en daarnaast ook nog de huidige president. Blijkbaar heeft Obama een deal aangeboden gekregen, waarbij hij zich terugtrekt en geen goed betaalde baan meer krijgt, maar stilletjes verdwijnt.

11:30   Volgens Simon willen zowel de slechteriken als de goeieriken Martial Law installeren, om de situatie te waarborgen en bepaalde delen van het land af te sluiten. Het volk moet dan beoordelen of het de goeieriken of de slechteriken zijn die het voor het zeggen hebben. Beiden willen Martial Law gebruiken om te voorkomen dat de andere partij toegang heeft tot bepaalde zaken.

Simon bevestigt de berichten die ook via andere klokkenluiders naar buiten zijn gekomen dat we in een hele turbulente tijd zitten waarbij allerlei dingen gaande zijn. Een van zijn teamleden heeft recentelijk een moordaanslag overleefd. Dit geeft aan hoe kritiek de situatie momenteel is.

14:45   Simon is verheugd dat er eindelijk berichten doorsijpelen naar de grote mediakanalen. Want zolang de berichten alleen via de alternatieve media naar buiten komen, hebben de meeste fatsoenlijke mensen – de grootste groep die niet ‘ontwaakt’ is – geen toegang tot het échte nieuws en geen idee wat er werkelijk gaande is. In veel landen zien we nu eindelijk dat nieuws langzaamaan naar buiten komt via de Main Stream Media, die er ook achter zijn gekomen dat ze voorgelogen zijn.

De situatie met de Deutsche Bank is nog steeds zeer kritiek. Veel banken hebben een liquiditeitsprobleem waardoor klanten vaak niet (het hele bedrag) kunnen pinnen. Soms wordt de bankpas ingeslikt, waardoor de klant drie dagen op een nieuwe pas moet wachten en in die tijd dus geen geld kan opnemen. Het is geheel afhankelijk van hoeveel geld de Centrale Bank in hun systeem heeft, of mensen wel of geen geld op kunnen nemen. Men pretendeert dat het een software- of  computerstoring is, maar het echte probleem is dat het geld er niet is. Simon verwacht dat deze situatie zeker tot januari, februari door ettert, totdat er wellicht een deal met de Chinezen is gesloten. Simon adviseert om wat extra geld (onder het spreekwoordelijke matras) opzij te leggen en wat extra voedsel in te slaan als je je dit kunt veroorloven.

18:45   We hebben nu een situatie met twee even sterke kampen. Het is nog geen gelopen race. De slechteriken kunnen er nog steeds mee wegkomen, maar het gevecht vindt nu in het openbaar plaats. Simon is ervan overtuigd dat de verkiezingen door zullen gaan. Ze zullen net doen alsof en de gewenste uitslag: een kleine overwinning voor Hillary, naar hun hand zetten. Als dat gebeurt zal ze zich binnen enkel weken terugtrekken vanwege ziekte. Simon is bezorgd dat wanneer men via verkiezingsfraude Hillary aan de macht brengt er mogelijk een burgeroorlog uitbreekt in enkele staten van de VS. Want sommige staten zullen de uitslag niet accepteren aangezien ze de waarheid weten. Het is dus van groot belang wat er uiteindelijk met Hillary Clinton gaat gebeuren, waarbij zij ook slechts een marionet (van haar meesters) is.

> Luister zelf naar de laatste radio-uitzending, voor de andere onderwerpen.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

Comments are closed.