Benjamin Fulford: “De Cabal zal verslagen worden, ongeacht wie de VS presidents-klucht wint.”

0

Volgens Benjamin Fulford zal de intense strijd tussen de verschillende machtsblokken op 8 november niet afgelopen zijn, ongeacht wie de zogenaamde presidentsverkiezingen wint, melden diverse VS bronnen. Het ziet er echter naar uit dat de kwestie zal worden beslecht voor januari 2017, wanneer de nieuwe president formeel wordt ingewijd, zegt men.

De slag wordt gespeeld op het hoogste niveau tussen 13 bloedlijn-families die de wereld eeuwen, zo niet duizenden jaren hebben geregeerd, en hun eeuwenoude tegenstanders, de gnostische Illuminati, die tegen machtsopvolging vanwege bloedlijnen zijn.

De achterban van Hillary Clinton zijn de bloedlijn-families met aan het hoofd Baron Evelyn de Rothschild, als ook de oude Italiaanse aristocratische familie achter de P2 vrijmetselaars loge. Dit wordt bevestigd door de goedkeuringen zoals ze geuit worden in de (door bloedlijnen gecontroleerde) media, zoals de Economist magazine, die eigendom zijn van de Rothschilds en de Agnelli broers. Het wordt ook bevestigd door de recente gelekte emails door Wikileaks, waaruit blijkt dat Hillary Clinton ondergeschikt is aan Lynn Forest de Rothschild, de vrouw van Baron Rothschild.

Het belangrijkste ‘wapen’ in de macht van de bloedlijn-families is hun controle over de creatie en verspreiding van geld en bijvoorbeeld het feit dat ze de Centrale Banken in deze wereld bezitten. Ze hebben deze financiële machtspositie gebruikt voor omkoperij, chantage en liquidaties in de hoogste kringen, om daarmee hun heerschappij veilig te stellen. Ze hebben ook de controle over de grote mediakanalen en hebben elk beschikbaar propagandamiddel gebruikt, om de indruk te wekken dat Hillary Clinton de verkiezingen met een kleine meerderheid van Donald Trump zal winnen. Door de verkiezingsverslagen op CNN ook bekend als de Clinton News Network onder de loep te houden kun je duidelijk de propaganda zien.

De achterban van Donald Trump bestaat grotendeels uit de gnostische Illuminati, die genieën van elke leeftijd rekruteren die geen banden hebben met de regerende bloedlijnen, melden Illuminati-bronnen. De Illuminati geven de voorkeur aan meritocratische kandidaten, aangezien de meeste regeringen en legers in de wereld meritocratisch zijn. Dat betekent dat ze de meeste mensen besturen die bewapend zijn, met uitzondering van enkele Illuminati-huurlingen die op de loonlijst van de bloedlijn-families staan.

(E*: Of Trump ook werkelijk deze banden met de bloedlijn-Illuminati niet heeft valt te bezien. Volgens andere bronnen heeft Trump in ieder geval banden met het Zionistische AIPAC. Of wellicht speelt hij een dubbelrol?)

Directe berichtgeving van een White Dragon Society-lid laat de overweldigende steun voor Donald Trump zien bij de gewone burgers. Hier is het bericht:

“Twee weken geleden ging ik naar een Hillary partijbijeenkomst, er waren wellicht maximaal 1500 mensen aanwezig. Op vrijdag ging ik naar een Trump partijbijeenkomst in Hershey Pennsylvania. Een hockey stadium zat helemaal vol met op z’n minst 15.000 mensen en buiten stonden er nog 7000. Trump verandert vurige ‘rednecks’ in vredesstrijders. Hillary verandert vreedzame liberalen in oorlogszuchtige zelfhatende zwakzinnigen.”

Dit is wat bronnen binnen het Pentagon te melden hadden over de presidentiële verkiezingen:

“We zullen tolereren dat de verkiezingen door zullen gaan om geen paniek bij het publiek te veroorzaken, waardoor op deze wijze de verkiezingsfraude aan het licht zal worden gebracht. Direct na de verkiezingen zal de (Amerikaanse) Republiek worden uitgeroepen, gevolgd door de arrestaties van Hillary en de Cabal, samen met de afschaffing of hervorming van overheidsinstanties zoals: FRB, DOJ, FBI, IRS, DHS en CIA.”

5rei2ac

Olieverfschilderij in het kantoor van John Podesta (voorzitter van het Hillary campagneteam) John Podesta spreekt over het schilderij: “Het is beter om de vent met de vork te zijn, dan de kerel op de tafel.”

> Hillary in verband gebracht met bizar occult ‘koken met geesten-ritueel’

> Expert in de occult ontleedt het Satanisme van de Clintons: ‘Spirit Cooking’

De bloedlijn-families zijn nu in complete staat van paniek en doodsangst, letterlijk aan het vechten voor hun leven. Ze vluchten massaal naar geheime basissen op Antarctica en proberen verdere terreurdaden uit te voeren. Deze schrijver werd door vele trollen beschuldigd van “het roken van iets (hallucinerends)”, toen ik recentelijk begon te schrijven dat veel leden van de elite naar hun basissen op Antarctica gingen vluchten. Maar nu kun je op de officiële website van de US State Department lezen dat de staatssecretaris van de VS, John Kerry (tevens Skull & Bones-lid) op 8 november tijdens de verkiezingen naar Antarctica zal vliegen.

De gecontroleerde media-hoernalisten werd verteld dat Kerry naar de Zuidpool gaat om ‘klimaatsveranderingen‘ te bestuderen. Maar bronnen binnen de CIA zeggen dat de echte reden dat Kerry is gevlucht, is om een geheime bijeenkomst bij te wonen van de top van de bloedlijn-machthebbers om daar plannen voor een burgeroorlog te smeden. Hier is een direct citaat over deze kwestie door een senior CIA-medewerker in Washington DC:

“Deze klootzakken WILLEN een burgeroorlog. Waarom zou John Kerry anders het land uit zijn? Klimaatverandering… ammehoela — Hij ontmoet het elite-clubje in Antarctica voor instructies.”

Dit is wat een bron bij de CIA in Azië erover te zeggen had:

“Gisteren werd ik op een beveiligde lijn gebeld. Mijn contact in … wilde me laten weten dat zijn team naar Antarctica zou gaan voor een overleg met verschillende staatshoofden en senior diplomaten van diverse landen en dat hij voor een week onbereikbaar zou zijn. Hij gaat als waarnemer namens… Dit alles blijft behouden tot een selecte groep die pas geïnformeerd wordt als het noodzakelijk is. Geen mediaberichten hierover. Hij vertelde me dat ze naar de ‘speciale basis afgesloten van het netwerk’ gaan. Verschillende landen hebben hun vertegenwoordigers permanent op deze ‘meer dan geheime installatie’ gestationeerd.”

Het belangrijkste gespreksonderwerp is waarschijnlijk de op handen zijnde ondertekening van het verdrag van Parijs, wat zou betekenen dat het wereldwijde financiële systeem zodanig gaat veranderen, dat het niet meer onder de controle van de bloedlijnen valt. De onderhandelingen die in Marokko op 7 november beginnen (op het moment dat deze nieuwsbrief wordt gepubliceerd) zijn bedoeld voor het ratificeren van deze verdragen.

Bronnen bij het Pentagon, zeggen op hun beurt: “De counter-coup tegen Hillary heeft de boel in beweging gezet met Caballeden die in ruimteschepen wilden vluchten (en probeerden te ontsnappen aan berechtiging), maar zijn neergehaald, ondergrondse basissen in Italië die vernietigd zijn door aardbevingen, terwijl een onenigheidje op Antarctica heeft geleid tot het bezoek van Kerry.”

De Illuminati melden dat een onderzeeër gestationeerd in Guam een nucleaire raket zou lanceren op Tokio waarbij de schuld in de schoenen van de Illuminati worden geschoven door de bloedlijnen. De bloedlijnen zullen misschien een valse buitenaardse aanval in scene zetten of een EMP-aanval op het elektriciteitsnetwerk van de VS om een verandering in de regering af te wenden, melden CIA-bronnen.

De bloedlijnen proberen ook zichzelf uit de problemen te kopen. Dat is waarom Evelyn de Rothschild geprobeerd heeft om 41 triljoen dollar te creëren op basis van valse door goud gedekte certificaten, zoals eerder door deze schrijver en Neil Keenan is gerapporteerd. Sterker nog, vorige week heeft een Rothschild vertegenwoordiger de White Dragon Foundation benaderd en een voorstel gedaan om tegen elke prijs hun toekomstige meritocratische planbureau van start te laten gaan.                     

Echter als de White Dragon Foundation (of een deel van de White Dragon Society) akkoord was gegaan, zou dat een erkenning van de Rothschilds betekenen en de bloedlijnen zouden hun goddelijk macht om geld uit het niets te creëren kunnen behouden en daarmee hun zeggenschap over deze planeet en zijn inwoners. De White Dragon Society gelooft in een nieuw financieel systeem gebaseerd op de realiteit en waarde en niet op basis van fraude. Het is ook een voorstander van een transparant proces van de creatie en distributie van geld, als publieke dienstverlening en niet een privé-monopolie.

Bronnen binnen het Pentagon zijn het er over eens door te zeggen: “De Parijs verdragen zijn wereldwijd op 4 november j.l. in werking getreden, wat betekent dat de Cabal vlak na de verkiezingen beëindigd moet worden, zodat de wereldwijde valuta-reset door kan gaan ten gunste van de mensheid.”

Ze voegen eraan toe, dat: “ondanks de halt in het onderzoek van Hillary’s e-mails, ze nog steeds verdacht wordt vanwege pedofilie, het financieel misbruik van de Clinton foundation ‘pay for play’, obstructie van de rechtsgang, afpersing en belastingontduiking. Nog los van de massamoord in Fukushima, Irak, Haïti en in andere landen van de wereld.”

De NSA- en CIA-bronnen zeggen dat Bill Clinton nu volledig ziek is door AIDS en waarschijnlijk niet lang genoeg meer leeft om berecht te worden.

Ondertussen heeft in Japan de heersende Liberale Democratische Partij en het Shinzo Abe slaven regime de nederlaag erkend, zeggen bronnen binnen de koninklijke familie. Michael Greenberg, de hoogste vertegenwoordiger van Rothschild in Japan, wordt nu op de luchthaven van Yokota gevangen gehouden, zeggen de bronnen.

In Zuid Korea ligt de regering van president Park Gyeun-hye (het hulpje van de Cabal) onder vuur door de onthulling dat deze in feite door een religieuze sekte werd gerund. Deze informatie heeft ervoor gezorgd dat de steun voor Park nog slechts 5% is en honderdduizenden demonstranten de straat op zijn gegaan om haar ontslag op te eisen.

Ondertussen melden NSA-bronnen dat President Rodrigo Duterte een drugdealer is die samenwerkt met de Aziatische en Tan-kartels en dat zijn zogenaamde oorlog tegen drugs niets anders is dan een dekmantel om zelf controle te krijgen over de drugshandel in de Filipijnen.

In China melden bronnen binnen het leger en de geheime diensten dat president XI Jinping de steun van de top van de regerende communistische partij heeft veilig gesteld. Een zwakke economie zorgt er echter voor dat hij weinig status heeft en meetbare resultaten kan laten zien. Zijn hardhandig optreden tegen corruptie, werd eerst toegejuicht, maar wordt nu gezien als een aanval op zijn rivalen, voegen ze er aan toe.

Er zijn ook tekenen dat een toenemend aantal mensen in de Russische regering zich beginnen te realiseren dat president Vladimir Poetin niet echt is. Dit zie je door het feit dat de Russische diplomaten een buitenaardse avatar in hun communicatie gebruiken om naar Poetin te verwijzen.

Amerikaanse president Barack Obama, XI Jinping en Vladimir Poetin zijn in paniek, omdat hun hele machtsstructuur aan het instorten is,” dat was hoe een senior Illuminati-lid de situatie beschreef.

Onder deze omstandigheden is het de moeite waard om te melden dat er op 14 november a.s. een supermaan is, die maar eens in de 70 jaar verschijnt. Dit belooft een interessante week te worden.

> Originele nieuwsbrief van Benjamin Fulford

Vertaling: Ella Ster* |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

Comments are closed.