Truth, Honor & Integrity radioshow van Thomas Williams van 24 november 2016

0

Samenvatting van de wekelijkse radio-uitzending van 24 november 2016 door Thomas Williams, over allerlei politieke, juridische, financiële en kosmische zaken. Deze radioshow bevat intel (geheime informatie die vrijgegeven mag worden) over wat er achter de schermen gebeurd. Deze intel is niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Tijd van grote veranderingen

9:15   Er gebeuren wereldwijd buitengewone dingen. De dingen zijn anders, al is het niet duidelijk of het de energie is, of de frequenties zijn. We keren terug naar een meer organische, natuurlijke planeet. We komen uit een hologram, een negatief AI-systeem (Artificial Intelligence) die niet verbonden is met de Bron. We kwamen uit de ‘tunnel’, maar je kunt het ook een wormhole, portal of stargate noemen. Hoe dan ook, we zaten binnenin een systeem en zijn daar nu uit. Het zorgt er helaas ook voor dat mensen nu helemaal doorslaan, want nu we teruggaan naar het natuurlijke, keren ook sommige herinneringen terug. Dat kunnen herinneringen uit vorige levens zijn, maar ook bepaalde trauma’s.

Er komt momenteel ook veel waarheid via de Main Stream Media naar buiten. Mensen die zeggen dat er niks veranderd is, kijken simpelweg niet goed. Of het wordt over het hoofd gezien, omdat er te veel informatie naar buiten komt.

Kijk bijvoorbeeld naar alle onthullingen over het pedofilie-netwerk in Washington DC, ook in de Main Stream Media. Bijvoorbeeld met betrekking tot de Clintons, de Bush-familie en de McCains, allemaal gerapporteerd door de grote mediakanalen. Ze bevestigen wat wij in de alternatieve media al jaren geleden wisten. Dat is een enorme verandering. Maar sommigen willen een veel grotere verandering. Aangezien veel mensen momenteel nu al moeite hebben met de hoeveelheid informatie, kun je nagaan wat er gebeurd als een stortvloed aan informatie naar buiten komt.

We zitten nu middenin een zeer vreemde tijd, waarin we allemaal weten dat er iets is… we staan aan de rand van een enorme afgrond waar we binnenkort van af gaan glijden. En onderaan is er echte vrijheid. Echte vrijheid komt echter van binnenuit en kun je zelfs verkrijgen in een psychopathische wereld. Velen die naar deze show luisteren zijn al buiten de matrix gestapt. Daarom drijven andere mensen steeds verder van je af. Die zitten nog vast in de ‘film’. Daarom blijft Thomas er op aandringen dat er een publiek event moet gaan plaatsvinden die deze mensen wakker zal gaan schudden.

18:20   Dingen worden nu heel stilletjes gedaan, zodat er niet meer chaos wordt gecreëerd in een op zichzelf al chaotische wereld.

36:00   Op dit moment mensen proberen wakker te maken is een verspilling van tijd. Het is te laat. Zij hebben een schokkende gebeurtenis in een of andere vorm nodig. Jij bent niet degene om die schokkende gebeurtenis te veroorzaken.

Loosh, energie als voedsel voor de archonten

37:00   Ondanks dat er veel minder loosh wordt geoogst, vormen extreem negatieve emoties zoals depressie of extreme opwinding nog steeds loosh. (E*: ‘loosh’ zijn extreme emoties die als energiebron, ofwel voedsel dienen voor de archonten) Degene die kalm blijven kunnen niet ‘geoogst’ / leeggezogen worden.

Betrokkenheid milities en demonstratieve optocht in het Standing Rock reservaat

42:50   Er is op 4 december een demonstratieve optocht in het reservaat Standing Rock in North Dakota, waarbij de militie ook aanwezig zal zijn. Het wordt een belangrijk gebaar om tegen het systeem op te treden.

Conspiracy theorist en andere termen om mensen in diskrediet te brengen

1:10:30   In de jaren ’40, begin jaren ’50, verzonnen de Amerikaanse overheidsorganisaties (zoals de CIA) de term ‘conspiracy theorist’ (complotdenker). Ze wisten dat er een gebeurtenis aan zou komen waarbij een grote groep mensen informatie zou verkrijgen van informatiebronnen binnen een ‘netwerk’. Bijvoorbeeld het internet, waarvan men wist dat dit er zou komen. Dit netwerk zou mensen in staat stellen om gelijkgestemden te ontmoeten. Men bedacht deze term om ons neer te kunnen sabelen

De New Age mensen waren deels ook onderdeel van de overheidsinstellingen. Niet iedereen, want sommigen wisten van niks. In de afgelopen jaren is er echter een nieuwe term bedacht: het ‘savior program’ (reddingsprogramma). Thomas denkt dat ook deze term tegen ons wordt gebruikt. Iedereen die naar voren treedt om te helpen wordt verdacht gemaakt door te stellen dat deze binnen een ‘savior program’ zit. Het brengt mensen automatisch in diskrediet. In wezen zijn we allemaal redders om onszelf te redden. Het enige probleem ontstaat, als bepaalde personen zichzelf als redder presenteren.

Dubbelgangers van Donald Trump als vorm van beveiliging

1:14:20   Donald Trump laat zich niet veel in het openbaar zien op het moment. Er zijn twee Donald Trumps: een met de blauwe en een met de rode stropdas, die zijn niet hetzelfde. Als je goed kijkt zie je dat de haarkleur is iets anders is. Het heeft te maken met de bedreiging tegen zijn persoon.

Oplichting door dinars

1:31:00   Er zijn plannen om meer geld van de alternatieve media community te stelen. Dit door middel van valse berichten over dinars en zogenaamde hoge uitbetalingen. Thomas zei drie jaar geleden al dat het oplichterij van de Bush-groep is en dat is niet veranderd. Reken er niet op om rijk te worden met dinars.

De stichting van Thomas wil een initiatief lanceren om van de Thruth, Honor & Integrity-leden alle dinars terug te kopen en dan ritueel te verbranden. De reden is dat de dinars, als het geld terug zou vloeien naar de Cabal, hen in staat stelt om opnieuw in het spel terug te keren.

Chinese Elders en Dragon-groepen

1:33:50   Recentelijk hebben de Elders 100 miljard dollars van de Chinese overheid aangeboden gekregen om hun inmenging met overheidszaken te staken. De Chinese Elders hebben hun middelvinger naar ze uitgestoken, maar de Chinese overheid zal het er niet bij laten zitten. Volgens Thomas bewijst dit dat de Chinese Elders en de Dragon-groepen geen enkele intentie hebben om de mensheid te helpen. 100 miljard zou iedereen op de planeet voedsel en werk kunnen bieden. Ze kregen de keuze om met het geld de humanitaire pakketten en projecten uit te rollen. Thomas raadt aan om van de Dragon-groepen weg te blijven, mede omdat ze gerund worden door reptilianen.

Einde van Black Goo

1:37:20   Het productiebedrijf van de substantie bekend als Black Goo, een soort olie-achtige substantie met Artificial Intelligence, is niet meer in werking en zal ook in de toekomst niet meer operationeel zijn.

Japanse aardbeving als waarschuwing voor Trump en Abe

1:38:10   De aardbeving in Japan had te maken met het bezoek van Trump. De aardbeving is met HAARP veroorzaakt. Het was te verwachten, aangezien Kissinger Trump vorige week had gewaarschuwd niet de Japanse premier Abe te ontmoeten. Abe is blijkbaar op de hoogte van de grootschalige witwaspraktijken door de Cabal in Japan.

Verandering van magnetisch veld zal harmoniserend werken voor leven op aarde

1:39:50   Thomas deelt een bericht van de UPU (Universal Protection Unit): Er moet een breuk komen in de ionische magnetisch band, die momenteel tussen de Noord- en Zuidpool bestaat en zich uitstrekt tot de van Allen belt (Vanallengordels). Door twee polen te plaatsen — qua vorm te vergelijken met een drumstick: een bol aan de bovenkant en een wijder wordende pijp — op twee tegenoverliggende uiteindes van de aarde, die op twee punten rond de evenaar uitsteken, zal de tektonische platen stabiliseren.

Deze polen moeten 300 meter diep gaan en 600 meter hoog. Dit zal ook voorkomen dat de aarde gaat kantelen of er een poolshift gaat ontstaan.

Een dergelijke poolshift wordt verwacht pas over 1500 jaar plaats te vinden. Volgens de UPU moet dit zo snel mogelijk geïnstalleerd worden, ook omdat het een positief effect zal hebben op het leven op aarde en ons zal beschermen voor elektromagnetische velden. Deze elektromagnetische velden zijn volgens Thomas een verwijzing naar de duistere technologie die blijkbaar als hightech wapen gebruikt kan worden. Het huidige magnetische veld werkt storend voor de flora en plankton in onze oceanen. De aanpassing van de polen zal een positief effect hebben op planten, dieren en mensen.

George Soros is dood

1:43:00   Thomas bevestigt dat het originele wezen die we kennen als George Soros nu dood is. Dat bericht is door twee aparte bronnen aan hem bevestigd. “De man met een gezicht als een smeltende kaars, is in de wind uitgeblazen. Hij heeft een keuze gekregen, ze hebben dit jaar allemaal een keuze gekregen.”

“Sommige aanbiedingen gingen veel te ver, misselijkmakend zelfs als je je realiseert wat ze gedaan hebben. Maar als dit tot een versnelde oplossing leidt, en ze mengen zich niet meer met de mensheid, dan is de niet gewelddadige weg altijd de betere weg. We moeten niet dezelfde koers varen als zij gedaan hebben. Maar er komt een moment dat ze de over de grens gaan, ver over de grens.”

”Soros veroorzaakte chaos met zijn onzin demonstraties. Black Lives Matter, anti-Trump-demonstraties. Hij heeft uiteindelijk de prijs betaald. Hij is niet de eerste en hij zal niet de laatste zijn. Daar kun je van op aan.” [1:51:00]

Thomas denkt zeker dat veel van de door Soros georganiseerde demonstraties binnenkort zullen ophouden, omdat de sponsor aan zijn einde is gekomen. [2:23:40]

1:53:00   Een luisteraar vraagt zich af waarom de organisatie van George Soros en de Clinton Foundation niet worden stopgezet en er geen gerechtelijk onderzoek plaatsvindt.

Thomas denkt dat de organisatie van Soros nu zal instorten. Wat betreft de Clinton Foundation denkt Thomas niet dat de media verhullen dat het niet onderzocht wordt en Trump de organisatie van de Clintons niet laat onderzoeken. Trump maakt waarschijnlijk een terecht uitspraak, omdat hij niet degene is die achter die organisatie aanzit, maar dit door anderen wordt gedaan. Dit loopt allemaal nog steeds en zal niet ophouden.

1:57:00   Het verhaal van Billy Meier is deels gebaseerd op waarheid, deels op fictie. Als gevolg gooiden veel mensen de baby met het badwater weg en verwierpen zijn verhaal volledig.

Het Plan, de massa-arrestatie van de Cabal

34:20   Thomas heeft al vanaf mei dit jaar aangegeven dat het massa-arrestatiescenario, zoals dat eerder door Drake naar buiten is gebracht, niet op die manier zal plaatsvinden. Het zou rampzalige gevolgen hebben met verliezen van 80% aan beide fronten.

2:11:00   Het idee was dat de militairen massa-arrestaties zouden uitvoeren en drastische veranderingen doorvoeren. Als het in 2012 had plaatsgevonden zou het een vernietigende kamikaze-actie zijn geweest.

De Cabal had namelijk allerlei plasmatechnologie en andere sinistere hightech wapens, zoals kill-shot-technologie, waar de militairen toen niet van op de hoogte waren. Al deze technologie moest eerst verwijderd worden voordat er überhaupt iets gedaan kon worden. Anders hadden we hen en masse gearresteerd en hadden zij de explosieschakelaar ingedrukt. Wat heb je daar aan? Dat plan wordt dit jaar zichtbaar en gebeurt momenteel voornamelijk achter de schermen.

Daarnaast worden allerlei dingen geblokkeerd of voorkomen, zoals: de crash van de financiële markt, de volledige invasie van het Midden-Oosten, het bloedbad in de Oekraïne, Syrië… grotendeels gestopt, ISIS die wordt weggevaagd… allemaal geblokkeerd.

Dus Het Plan vindt wel plaats, maar op een andere manier dan dat het bedacht was.

2:18:00   De plasmatechnologie waar Cobra over spreekt is volgens Thomas in 2013-2014 al verwijderd.

2:19:10   Steven Greere is een vriend van de Clintons.

2:21:30   Als de verkiezingsuitslag zal worden herzien komt er een militaire opstand, dus dat is niet zeer waarschijnlijk volgens Thomas.

Shapeshifting

2:19:20   Slechts 1 groep van de Annunaki is in staat om te shapeshiften. Het heeft meer met begaafdheden dan met technologie te maken.

Lucifer en Satan en je ziel aan de duivel verkopen

2:22:30   Zijn Lucifer en Satan dezelfde figuren? Thomas: Nee, maar wel in de wereld op z’n kop, waar alles omgekeerd is, is verteld dat ze wel dezelfde zijn. Er zijn verschillende verhalen in omloop. De ene zegt dat Lucifer Satan was, de andere dat Lucifer in de val was gelokt. Weer anderen denken dat Lucifer niet mannelijk was, maar Luciferia heette en een vrouwenfiguur was.

2:24:45   Veel rijke en beroemde mensen hebben letterlijk hun ziel aan de duivel verkocht. Blijkbaar kunnen de Dracos de originele ziel uitdrijven en in een Draco ‘inbrengen’. Sommige van deze mensen beginnen nu uit elkaar te vallen. Enkelen van hen brengen nu buitengewone verhalen naar buiten, mensen binnen de entertainment-industrie. Thomas denkt dat velen naar buiten zullen treden met hun verhaal en velen ook in de nabije toekomst zullen sterven.

Internet als middel voor implementatie transhumanistische agenda

2:26:45   Het internet is geïntroduceerd als controlesysteem en om mensen in de transhumanistische agenda beet te nemen. Maar het werkte als een boemerang. Thomas ziet de Truth, Honor & Integrity-Facebookpagina als positief voorbeeld van het gebruik van de techniek en tegelijkertijd gevrijwaard te zijn van trollen en dergelijke. “Je kunt alles dat negatief is in iets positiefs veranderen.”

Thomas sluit af met onderstaande tekst:
Als je leven wordt geleid door liefde en zorg zul je zegevieren. Als je leven wordt geleid door angst en woede zul je falen. Voel je vrij om de persoon te zijn die je wenst te zijn, niet de persoon die voldoet aan wat anderen willen dat je bent.

Je bent een multidimensionaal wezen die simultaan op velen niveaus opereert. Je bent hier niet om te conformeren, je bent hier niet om beknot te worden, je bent hier niet om tot slaaf gemaakt te worden, je bent hier niet om misbruikt te worden, of om te wedijveren met je vrienden, familie of buren.

Je bent hier om de beste te zijn die je kunt zijn en dit te doen als de kroon van creatie. Dus ga nu met het vertrouwen van wie en wat je bent en excelleer in jezelf. En terwijl je dit doet, inspireer anderen.

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show Nov 24th” on Spreaker.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij presenteerde jarenlang met Drake Bailey de internet radio-uitzendingen Cosmic Voice. Vanwege een verschil van inzicht binnen die groep ging hij vanaf mei 2016 door met zijn eigen wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

Comments are closed.