Ingezonden stuk van J.M.

Na de overwinning van Trump was er blijkbaar een deal gemaakt met de Clintons en Obama. Clinton zou de nederlaag aanvaarden en Trump zou niet persoonlijk achter de Clinton Foundation aangaan en deze zaak overlaten aan de nieuwe Department Of Justice. Echter de Clintons hebben hun belofte verbroken door Jill Stein in te zetten om een hertelling van de stemmen te eisen in de staat Michigan, Wisconsin en deels in Pennsylvania. De kosten van deze hertelling worden geschat op $787.500. Het is duidelijk hoe wanhopig het kamp van George Soros en de Clintons moeten zijn, omdat in deze staten ook massale verkiezingsfraude heeft plaats gevonden. Dit is echter een laatste poging van de Cabal om Hillary Clinton het presidentschap te geven. Nu het duidelijk is dat het kamp van Clinton de oorspronkelijke deal niet respecteert, heeft Trump inmiddels buitenlandse regeringen verzocht de Clinton Foundation te onderzoeken.

Pedonetwerken en het team rond Hillary Clinton

Met de recente Wikileaks lijkt een beerput open te gaan, die zijn weerga niet kent. Wat er uit de beerput omhoog komt is een netwerk van pedofilie, satanisme en andere duistere praktijken, dat verweven blijkt te zijn met de top in Washington DC.

Allereerst wordt John Podesta (de campagneleider van Hillary Clinton) nu door meerdere bronnen in verband gebracht met de verdwijning van de kleine Madeleine McCann in Portugal 2007. In dezelfde week dat het meisje verdween zouden de gebroeders Podesta verbleven hebben in de woning van de miljonair Clement Freud, die zich op enkele honderden meters van de vakantiewoning van de McCanns bevond. De profielschetsen van de mannen die rond de vakantiewoning waren gesignaleerd, tonen een sterke gelijkenis met de Podesta-broers.

podesta_madeline_mccann

Een veel groter schandaal staat op barsten

Nu de Clintons er alles aan gaan doen om alsnog in het Witte Huis te komen, gaan de zijden handschoenen uit. Sinds de aankondiging afgelopen vrijdag van Jill Stein om de stemmen te gaan hertellen, is Pizzagate op social media viraal gegaan. Als gevolg worden er wereldwijd op social media en in de alternatieve media, steeds meer berichten gepubliceerd over pedofiele netwerken in elite kringen. Om die reden zullen de satanische pedonetwerken en rituelen nog voor de inauguratie (inhuldiging) volledig worden blootgelegd, om daarmee het Amerikaanse volk wakker te schudden en te zorgen dat de aanhang van Hillary Clinton zich van haar afkeert.

Via Twitter en Facebook worden niet alleen de door Wikileaks gelekte e-mails gedeeld, maar ook de beelden die via allerlei Instagram-accounts worden gedeeld aan Clinton gelieerde personen. Met name de kunstcollectie van Tony Podesta en zijn voorkeur voor onder andere de kunstenaar Biljanad Jurdjevic heeft heel wat stof doen opwaaien. Het werk van Judjevic toont suggestieve illustraties die refereren aan pedofilie en sm met kinderen. Ook andere misselijk makende illustraties en fotomateriaal refereren naar schimmige praktijken waar kinderen misbruikt worden. Met name Podesta heeft een duidelijke voorkeur voor bedenkelijke kunstenaars en sinistere kunstwerken.

Een aantal dubieuze beelden die via Instagram worden gedeeld, onder andere door Jimmy Comet de eigenaar van het pizzarestaurant Comet Pizza.

Joseph Campbell, voormalig adjunct-directeur van de Criminele Onderzoeksdienst binnen de FBI, heeft toegegeven dat Amerika momenteel gebukt gaat onder een “ongekend pedofielen-probleem dat “epidemische niveaus” heeft bereikt. Volgens een verslaggever van de BBC die een onderzoek heeft gepubliceerd naar kinderhandel voor de prostitutie in de VS, gaat het om honderden kinderen die elke avond voor seks worden verkocht. Volgens Ted Gunderson een andere voormalige FBI-chef verdwijnen er alleen al in de VS jaarlijks zo’n 800.000 kinderen. Helaas is Gunderson in 2011 door middel van arsenicum vermoord.

In de strijd om het Witte Huis, gaat de beerput van dit pedonetwerk open. Dit om te voorkomen dat de Clintons alsnog hun macht zullen grijpen. Met nog een kleine twee maanden te gaan voor de inauguratie van Trump, worden dit ook de meest onzekere weken in onze geschiedenis. De Clintons en Soros zullen aansturen op een burgeroorlog in de VS en met Obama’s wetsvoorstel om in Syrië een no-fly-zone in te stellen, wordt wederom een oorlog met Rusland geprovoceerd.

Pizzagate, de ontmaskering van pedonetwerken in Washington DC

Niet alleen Podesta en de Clintons worden in verband gebracht met een omvangrijk pedonetwerk, ook Obama’s naam duikt op in e-mails met betrekking tot mensenhandel en kinderprostitutie. Zo is in een door Wikileaks gelekte e-mail van de directie van de particuliere inlichtingendienst Stratfor te lezen: “Chicago Hot Dog Friday: Ik denk dat Obama recentelijk $65.000 belastinggeld heeft besteed om pizza’s en (hot)dogs van Chicago in te vliegen voor een privéfeestje in het Witte Huis, ik neem aan dat we dezelfde kanalen gebruiken?”

Op zichzelf natuurlijk geen direct bewijs, maar in pedofiele kringen is ‘pizza’ een codewoord voor jong meisje en ‘hotdog’ een codewoord voor jongen. En aangezien pizza’s en hotdogs zo’n beetje de goedkoopste etenswaren zijn die je maar voor een feestje kunt inslaan, lijkt het niet erg waarschijnlijk dat Obama 65.000 dollar heeft besteed aan het ‘invliegen’ van snacks.

comet_pizza_satanic_symbols

Comet Pizza wordt genoemd als een van de pizzarestaurants die als dekmantel voor pedofiele en satanische praktijken wordt genoemd. De symbolen op de gevel verwijzen naar Satan.

 Het lijkt eerder te verwijzen naar een satanisch pedonetwerk die onder dekmantel van verschillende pizzarestaurants opereert. Vandaar de naam ‘Pizzagate’. Deze pizzarestaurants schijnen via een ondergronds tunnelstelsel verbonden te zijn. Ironisch genoeg blijkt Andrew Kline, werkzaam bij de opsporingsdienst inzake mensenhandel, de Human Trafficking Prosecution Unit van het Ministerie van Justitie, een eigenaar van een van deze pizzarestaurants te zijn.

En dan is er ook nog de video van Joe Biden (huidige vice-president van de VS) die tijdens een fotoshoot bij een 13-jarig meisje in het oor fluistert hoe geil hij van haar wordt. Vanuit dit perspectief is het armbandje — dat kinderen na een bezoek aan het Witte Huis als aandenken krijgen — wel een erg luguber geschenk. Naast de kraaltjes met de namen ‘Barack’ en ‘Joe’ zit er ook een kraal in de vorm van een pizzapunt aan het armbandje.

bracelet_pizzagate

616x275-pizzagatete-son-perde-joe-biden-da-sapik-cikti-1479751387743

Joe Biden blijkt erg handtastelijk te zijn bij kinderen.

Het einde van een tijdperk

Het pedofiele probleem lijkt een systematisch en wereldwijd fenomeen. Uit getuigenissen bij het ITCCS (International Tribunal into Crimes of Church and State) blijkt dat een groot deel van de politieke elite in het Westen bij pedofilie betrokken is. Deze politieke elite is er bij gebaat dat de deksel stevig op de doofpot blijft zitten, maar de druk wordt steeds meer opgevoerd. Het is daarom waarschijnlijker dat deze volledig zal openbarsten. De komende maanden zullen we dan ook getuige zijn van de doodstrijd van deze elite, die hoe dan ook ontmaskerd zal worden.

Deze strijd zal echter niet beperkt blijven tot de VS. Als het kamp rond de Clintons, George Soros en andere satanisten hun greep in de VS verliezen, dan zal de EU het laatste bolwerk van de Cabal worden. Dan zal ook de slag om Europa beginnen. Daarbij zal ook hier de politieke elite ontmaskerd worden en mensen hun politieke en koninklijke leiders zien voor wat ze zijn: satanisten, pedofielen, psychopaten en topcriminelen.

Als de mensen hun autoriteit terug claimen en de lichtkrachten de overwinning behalen, zullen er in de nabije toekomst Neurenberg 2.0 rechtszaken gaan plaatsvinden, de zogenaamde Illuminati-tribunalen. Dan zal de huidige mainstream media zowel in de VS als de EU stevig hervormd worden en in handen komen van integere journalisten.

Tot die tijd is het aan burgers (zoals de mensen die bijdragen aan deze blog) om de rol van journalist tijdelijk over te nemen en de misdaden à la Pizzagate aan het licht te brengen. Net zolang tot de mensheid bevrijd is van de satanische Cabal. Op weg daar naar toe zal het op alle fronten zeker een spannende tijd gaan worden, want… “The game is on!”

Auteurs: J.M. & Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteurs J.M. & Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Share.

About Author