Truth, Honor & Integrity radioshow van Thomas Williams van 15 december 2016

0

Samenvatting van de wekelijkse radio-uitzending van 15 december 2016 door Thomas Williams, over allerlei politieke, juridische, financiële en kosmische zaken. De belangrijkste onderwerpen in deze uitzending:

  • Aanvallen op ondergrondse basissen
  • 2017: het jaar van de ontwarring
  • ‘Nep nieuws‘ is aanval op het echte nieuws
  • Meditatie is de komende tijd erg belangrijk
  • Dit universum is een illusie

Deze radioshow bevat intel (geheime informatie die vrijgegeven mag worden) over wat er achter de schermen gebeurd. Deze intel is niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken. Deze radioshow wordt inmiddels wereldwijd door meer dan 100.000 mensen beluisterd. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Het thema van 2016 en 2017

8:45   Het is nu of nooit, we staan ongeveer op dat kruispunt. Dingen gaan in ons belang vooruit en er is momenteel een zee van veranderingen. Er komen echter de komende weken dingen aan die ons op de proef zullen stellen, maar we zullen ons er doorheen slaan, daarvan is Thomas overtuigd.

Thomas verwijst naar de radioshow van Open Your Mind-radio van vorige week, waarin hij vertelt dat hij rond de jaarwisseling paranormale boodschappen krijgt. De boodschap die hij vorig jaar kreeg voor het jaar 2016 was: “het jaar van de Apocalyps, het jaar van de onthulling,” en dat het erg verwarrend zou worden. De voorspelling voor 2017 is “het jaar van de ontwarring (the unraveling),” maar het komende jaar zal eerst nog verwarrender en ingewikkelder worden in een kortere, opeengepakte tijd.

Verkiezingsfraude in Duitsland

23:45   Het komende jaar vinden er verkiezingen plaats in Duitsland. Angela Merkel beweert dat de Russen zich inmengen in de Duitse verkiezingen, net zoals de beschuldigingen van Russische inmenging bij de afgelopen Amerikaanse verkiezingen. De beschuldigingen komen van dezelfde groep, namelijk de Nazi’s. Deze factie wilde Nazi Hillary Clinton verkozen hebben. En ook in Duitsland zullen de Nazi’s een verkiezingsnederlaag gaan lijden en Merkel en haar partij zullen moeten vertrekken. Dezelfde stemcomputers die in de VS werden gebruikt en vlak voor de verkiezingen verwijderd werden, worden nu in Duitsland geïnstalleerd. Maar ook daar zullen ze verwijderd worden. Dit zijn allemaal spelletjes van de facties.

Christine Lagarde van de IMF aangeklaagd

25:35   Christine Lagarde van de IMF staat in Frankrijk terecht vanwege financiële steekpenningen aan Bernard Tapie in de tijd dat zij minister van financiën was. Christine Lagarde ontkent alle schuld, maar als ze schuldig bevonden wordt wordt haar positie bij de IMF onhoudbaar. Thomas raadt aan om dit nieuws in de gaten te houden.

Kleine hoeveelheden goud worden geroofd

26:15   Criminelen hebben in Frankrijk 70 kg goud gestolen door een geldtransport te overvallen. Het ging om goudpoeder met de waarde van anderhalf miljoen. Dit is het derde incident in de afgelopen dagen waarbij kleine hoeveelheden goud is gestolen. De Cabal weet waar het goud is en probeert het te stelen. Het feit dat men (in opdrachten van de Cabal) nu zulke kleine hoeveelheden steelt is een teken van hun wanhoop. Dat men nu goud op lokaal niveau bij elkaar schraapt is een signaal dat ze niet veel geld meer hebben.

Aanvallen op ondergrondse basissen

48:20   Afgelopen donderdag vonden er aanvallen plaats op een aantal ondergrondse basissen. Dit had met de witte gevleugelde Draco’s te maken die met computersystemen en AI (Artificial Intelligence) aan het rommelen waren. Het is nog steeds onduidelijk waar ze vandaan kwamen, maar er zijn indicaties dat ze van binnenuit het systeem kwamen. Bij inbraak van buiten (outer space) zou het alarm afgegaan zijn. De grotten bevonden zich in China, de Filipijnen, en Californië in Mount Shasta. Als mensen zich zouden realiseren welke wezens zich onder Mount Shasta bevinden, zouden ze het niet zo vereren.

Aanvallen op Vaticaan door verzetsbeweging

Op donderdagochtend vonden tevens aanvallen plaats onder het Vaticaan. Het altaar in het Vaticaan toont welk wezen ze vereren. Sommige van deze wezens bevinden zich dieper dan 10 lagen onder de grond, onder de Vaticaanse bibliotheek. De collectie van de Vatican Library is grotendeels afkomstig van de bibliotheek in Alexandrië. Niet alle boeken zijn destijds verbrand. Een hoop belangrijke geschiedenisboeken zijn opgeslagen in de kluis van de Vatican Library. Er komt een dag dat ze worden vrijgegeven.

papal_throne_vatican_entiteit

Ondertussen moeten we het satanische wezen die de drijvende kracht van de Rooms-Katholieke kerk is, zien te verdrijven. Het Vaticaan is onderdeel van het kwaad, dat zijn ze altijd al geweest. Degene aan de top weten wat er speelt. Zij weten ook welke engel er duizenden jaren gevangen werd gehouden. Deze is vorig jaar vrijgelaten en een van de meer bekende engelen in het bijzonder, was degene waarvan ze de energie (loosh) opslurpten. In een vorige show sprak Thomas al over het goud dat uit de kluizen onder het Vaticaan verdwenen was, tot grote ontsteltenis van de zwarte adel (die verbonden zijn met het Vaticaan), omdat men niet had gedacht dat iemand ooit in staat zou zijn om dat goud te verwijderen.

Aanvallen in Hongkong

En vonden ook aanvallen plaats in Hongkong, maar Thomas heeft weinig verdere informatie. Hij vermoedt dat het gaat om de drukpersen die vals geld drukten, waar hij in eerdere shows al over gesproken heeft. Men* probeerde dit valse geld in omloop te brengen, maar de biljetnummers moesten eerst door een regering gevalideerd worden. Alle 209 regeringen die dit geld hadden kunnen valideren hebben dit geweigerd. *(De Chinese factie)

Aanvallen in Antarctica

De laatste aanval vond plaats op een basis in Antarctica. Alle missies waren zeer succesvol. Er waren zware ontploffingen en de genoemde entiteiten zijn niet langer een probleem. Dat wil niet zeggen dat ze allemaal verdwenen zijn, maar hun aantallen dalen nu in rap tempo. Zoals Thomas al vaak in zijn radio-uitzendingen heeft gezegd, worden ze een voor een uitgeschakeld. Hij verwacht niet dat deze wezens in het eerste kwartaal van 2017 er nog zijn.

cobra_16_12_15

Cobra plaatste op donderdag dit bericht op zijn website

2017: het jaar van de ontwarring

54:30   Thomas ligt toe waarom hij denkt dat hij het woord ontrafelen (ontwarren) te ‘horen’ kreeg. We hadden in 2016 de Apocalyps, ofwel “de onthulling van dat wat verborgen is.” Wat verborgen werd gehouden was in wezen een ‘ui’, om als metafoor te gebruiken. Veel mensen wisten niet dat deze ‘ui’ bestond, maar dit jaar is het duidelijk geworden dat dit wel het geval was. Dat is geen illusie, dat is geen complot, geen nep nieuws, de ‘ui’ bestaat. Wat er het komende jaar gaat plaatsvinden is dat de ‘ui’ laag voor laag wordt afgepeld. Dat is de ontrafeling. Met elke laag die er afgehaald wordt komt de waarheid tevoorschijn. Zorg dat je er klaar voor bent, want het zal best moeilijk zijn.

Mensen zijn wanhopig op zoek naar de waarheid. Maar de waarheid is altijd zit altijd binnen in je. Een voor een zullen de clowns en hun angstzaaierij-berichten van de alternatieve media ontmaskerd gaan worden.

In de komende tijd, de laatste dagen van dit jaar, ben jij zelf de belangrijkste. Het is uitermate belangrijk om kalm te blijven. We zullen flink op de proef gesteld worden. Sommigen hebben moeite met de frequenties. Je zult de betere frequenties niet kunnen opnemen als je gedachten alle kanten op schieten. Het is belangrijk om te streven naar een innerlijke kalmte, om voorbereid te zijn. Als je die staat bereikt, en vasthoudt, kan niemand spelletjes met je spelen. Zij willen mensen met een verhoogde staat van opwinding of een verhoogde depressiviteit. Van mensen die kalm zijn kan geen energie (loosh) geoogst worden. We hebben nog een dikke twee weken te gaan om hun spel te overleven.

Ze dachten dat ze 2016 terug konden brengen naar 2012 en konden teruggaan in de tijdlijn. Dat sciencefiction plannetje zal falen. En dan kunnen we als ‘mensen van de wereld’ feest gaan vieren.

‘Nep nieuws‘ is aanval op het echte nieuws

1:11:11   Het laatste spelletje op het internet is het ‘nep nieuws’. Trap er niet in. Het is het zoveelste teken van hun wanhoop. Ze weten dat het echte nieuws naar buiten komt en het echte nieuws komt met grote bakken naar buiten. Om die reden hebben ze bij de niet ontwaakten het zaadje gepland van het ‘nep nieuws’. Dat is hoe het programmeren werkt. Net zoals ze de term ‘complotdenker’ hebben geïntroduceerd, met dank aan de CIA. Veel onderwerpen die voorheen gezien werden als complot, en alleen bericht werden door de alternatieve media, verschijnen nu ook in de mainstream media.

Meditatie om met nieuwe energie om te gaan

1:25:00   Sommige mensen hebben de laatste tijd last van suizende oren. Op die momenten wordt informatie van je hogere zelf gedownload. Thomas: “Verzet je er niet tegen. Luister naar wat je hogere zelf te vertellen heeft.”

Thomas raadt aan om meditatie te gebruiken om de ruis in je hoofd stil te krijgen. Die gedachten en zorgen komen vanuit het reptielen deel van je brein. Denk, voel en handel vanuit je hart, of je hoofd en niet vanuit je onderbuik, waar je implantaten zitten. Probeer vanuit je onderbuik met je chakra’s naar boven te gaan. De bovenste chakra is je kroon-chakra, die verbonden is met het gouden licht. Nee niet het paarse licht, dat is New Age onzin.

Thomas raadt aan om de komende twee weken, of de komende maand, het aantal momenten van meditatie te verdubbelen of verviervoudigen. Dat zorgt ervoor dat je beter bent voorbereid op wat er komen gaat. De Cabal zal chaos proberen te veroorzaken.

Dit universum is een illusie

1:42:50   Ze hebben ons in het spel van hun illusie geluisd. Om de illusie uit te leggen gebruikt Thomas het voorbeeld van een droom. Dromen zijn volledig echt. Ze zijn zeer overtuigend en hebben een grote emotionele impact zo lang je in de droom bent. Op het moment dat je wakker wordt, weet je de waarheid, dat de droom slechts een illusie was. Datzelfde geldt voor dit universum. Het lijkt heel echt, het is heel overtuigend en heeft veel emotionele impact. Zolang je er in zit lijkt het echt, zodra je er uitgaat weet je de waarheid. Dit universum is zoals je droom. Het is vooral een illusie. Mensen zijn er van overtuigd dat het universum geen illusie kan zijn omdat het zo solide is, zo echt, zo moeilijk te beheersen… en dat is precies het punt: “men is overtuigd.” We zijn er ingeluisd. Dus je ziet dat je niet overtuigd van iets hoeft te zijn om vooruit te gaan, maar je hebt vooral vertrouwen en zekerheid nodig. En deze zekerheid komt zoals altijd van binnenuit.

Het einde van bezit is het einde van hun spel

1:55:00   We moeten de concurrentie staken, want anders spelen we hun spelletje. In een organische en eerlijke samenleving bezit niemand land. Het land behoort toe aan iedereen. Het idee dat ze het spelletje zo hebben ingesteld, waar slechts enkelen alle grondstoffen hebben is krankzinnig. De echte sprong vooruit voor de mensheid, is als we mensen in de overheid plaatsen — die handelen op basis van spiritualiteit en in het belang van mensen — en het land en de grondstoffen delen. We delen de verantwoordelijkheid om het leven van iedereen beter te maken.

Hun spelletje is niet zodanig ontworpen dat wij het kunnen winnen. Wij winnen door hun spelletje niet meer te spelen.

Verdwijnen van contant geld

2:01:45   De oplossing die op dit moment op internet wordt gehypet, is om het geld te laten verdwijnen. Met bepaalde AI-systemen zoals Google en nu de schurken nog aan de macht zijn, is het laten verdwijnen van geld complete waanzin. Mensen die tegen de staat zijn, zoals de luisteraars van deze radioshow, worden geclassificeerd als terrorist en hen wordt het geld afgenomen. Als men dan de delete-knop indrukt, waar moet je dan van leven? Om die reden moeten we heel voorzichtig met dit soort ideeën zijn. De heersende elite wil graag het geld afschaffen, ook omdat ze bijna geen liquiditeit meer over hebben. En dan creëert men digitaal geld. Met een druk op de knop kan men dan mensen in het systeem buitensluiten.

Nieuwe energieën

2:12:00   Er komen deze week nieuwe energieën binnen. Daar hoef je helemaal geen last van te hebben, dat is de illusie. Het absorberen van goede energie is niet het probleem, het absorberen van slechte energie is het probleem.

Oude beschavingen onder Antarctica en de Sahara Woestijn

2:36:50   De beschaving onder Antarctica is volgens Thomas  niet de enige antieke beschaving die verborgen is gebleven. De belangrijkste antieke beschaving bevindt zich onder Afrika, onder de woestijn.

Als je leven wordt geleid door liefde en zorg zul je zegevieren. Als je leven wordt geleid door angst en woede zul je falen. Voel je vrij om de persoon te zijn die je wenst te zijn, niet de persoon die voldoet aan wat anderen willen dat je bent.

Je bent een multidimensionaal wezen die simultaan op velen niveaus opereert. Je bent hier niet om te conformeren, je bent hier niet om beknot te worden, je bent hier niet om tot slaaf gemaakt te worden, je bent hier niet om misbruikt te worden, of om te wedijveren met je vrienden, familie of buren.

Je bent hier om de beste te zijn die je kunt zijn en dit te doen als de kroon van creatie. Dus ga nu met het vertrouwen van wie en wat je bent en excelleer in jezelf. En terwijl je dit doet, inspireer anderen.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij presenteerde jarenlang met Drake Bailey de internet radio-uitzendingen Cosmic Voice. Vanwege een verschil van inzicht binnen die groep ging hij vanaf mei 2016 door met zijn eigen wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show Dec 15th” on Spreaker.

Share.

About Author

Comments are closed.