Truth, Honor & Integrity radioshow van Thomas Williams van 22 december 2016

0

Samenvatting van de wekelijkse radio-uitzending van 22 december 2016 door Thomas Williams, over allerlei politieke, juridische, financiële en kosmische zaken. Deze radioshow bevat intel (geheime informatie die vrijgegeven mag worden) over wat er achter de schermen gebeurt. Deze intel is niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

24:30   Trump heeft opgeroepen om het nucleaire wapenarsenaal te versterken en uit te breiden. Thomas had echter begrepen dat nucleaire wapens al sinds 1967 niet meer gebruikt kunnen worden. Dit riekt naar zwendelpraktijken om zo geld naar de black budget projects weg te loodsen.

Trump heeft een aantal mensen aangesteld met Zionistische links of links met Goldman Sacks. Een van de benoemingen betreft Elizabeth Prince ofwel Betsy DeVos. Zij is opgegroeid in Holland Michigan en de dochter van Edagar Prince en Elsa Prince, en haar latere naam Broekhuizen, allemaal er Nederlandse namen. Edgard Prince is een nakomeling van Nederlandse industriëlen. Dit is interessant gezien de geruchten dat Trump genetisch gelieerd is aan het Nederlandse koningshuis. Edgar Prince, was de oprichter van de Prince Corporation, een fabrikant van auto-onderdelen in Michigan, waar ooit een kwart van de stad werkzaam was. Betsy is getrouwd met multimiljardair Dick DeVos, die een erfgenaam is van de Amway Corporation en eigenaar van Orlando Magic Basketball Team. Eric Prince, haar broer, is betrokken bij allerlei duistere projecten en de oprichter van Black Water.

Waarom stelt Trump dit type mensen aan? Dat is de vraag. DeVos-familie heeft altijd de politieke campagne van de Bush-kandidaten gesteund. In deze presidentiële verkiezingen had ze aanvankelijk Jeb Bush gesteund. Over Trump had ze destijds gezegd dat Trump een indringer was en geen echte vertegenwoordiger van de Republikeinse partij. Waarom gaf Trump haar dan toch de positie? Was hij bedreigd, gezien de positie van haar broer?

48:00   Christine Lagarde is schuldig bevonden, maar er is geen straf opgelegd.

49:50   Obama blokkeert het boren naar olie in oceaan en Antarctica.

52:00   De Cabal probeert nog steeds de nieuwe Federal Reserve van de grond te krijgen. Ze hebben niet alleen een gebrek aan fondsen om dit initiatief te dekken, maar ook een gebrek aan een soeverein land of organisatie die het kan ondertekenen. De VN is niet soeverein, dus kan er ook niet voor tekenen.

Vooruitlopend op haar presidentschap heeft Hillary Clinton in het najaar allerlei contracten en verdragen ondertekend, waarbij ze alle grondstoffen van de VS in de uitverkoop heeft gedaan. Degene met wie ze overeenkomsten heeft getekend worden nu ongeduldig.

Men heeft echter een soeverein land nodig om de nieuwe Federal Reserve van de grond te krijgen. De meeste landen zijn inmiddels sub-soeverein, dat was volgens hun plan zo ontstaan, maar men probeert dat nu weer ongedaan te maken. Nu landen er achter komen dat de VN niet soeverein is, komen ook allerlei verdragen op losse schroeven te staan, inclusief het Parijs-akkoord.

1:01:50   De Russische ambassadeur die door de Turkse agent is neergeschoten, blijkt in werkelijkheid een Amerikaanse dubbelagent te zijn die als taak had om de relatie tussen Rusland en Turkije te vernietigen… oeps…er komt maar geen einde aan de spelletjes.

1:12:10   Veel mensen worstelen met het concept van dubbelgangers die originele publieke figuren vervangen zoals Putin en Clinton. Terwijl we tegelijkertijd in een wereld van Computer Generated Images en chroma key leven (chroma keys zijn groene schermen waarin een andere achtergrond gemonteerd kan worden). Dit wordt gek genoeg wel als realiteit ervaren. Waarom geloven we daar eigenlijk in, zeker nu we weten dat ze illusies creëren? Het is onderdeel van het programmeren en onze zelf opgelegde beperkingen.

1:22:00   Het feit dat er van de 3 miljard basischemicaliën in de menselijke genetische code, slechts 60 actief zijn en we slechts 1/5 van onze hersencapaciteit gebruiken, wijst op genetische manipulatie. Het resultaat van deze genetische manipulatie van de menselijke biocomputer, kan niet z’n moleculaire structuur behouden in een staat van buitengewoon bewustzijn. Het opnieuw verbinden van verbindigingen herstelt de fundamentele energievoorraad, die wezenlijk is voor het menselijk vermogen om in het nieuwe paradigma evolutionair bewustzijn te verkrijgen en te behouden.

1:33:00   2017 wordt het jaar van de ontwarring, waarbij de lagen van de spreekwoordelijke ‘ui’ afgepeld worden. Dat jaar wordt niet alleen het einde van de Cabal, maar ook het einde van onze eigen stompzinnigheid om toe te staan dat dit überhaupt heeft kunnen plaatsvinden en dat deze klucht zo lang heeft kunnen voortduren.

We naderen het einde van 2016 en we staan op de drempel van echte veranderingen. [1:40:00]

1:37:00   “Een ode aan de gekken, de lastpakken, de buitenbeentjes, de ronde pinnen in de vierkante gaten… ja, alle luisteraars van deze radioshow zijn dat allemaal. Degene die dingen anders zien, niet van regels houden, geen respect voor de status quo hebben. Hen kun je citeren, je kunt met ze van mening verschillen, je kunt ze ophemelen, of kwaad over ze spreken, maar het enige dat je niet kunt doen is ze negeren, want zij veranderen dingen. Ze duwen het menselijk ras vooruit. En terwijl sommigen hen zien als de gekken, zien wij genieën, want de mensen die gek genoeg zijn om te denken dat ze de wereld kunnen veranderen, zijn ook degene die dat doen. Waarom? Omdat ze hun voorstellingsvermogen gebruiken en zichzelf geen beperkingen opleggen.

1:45:45   Woordmagie: Er was ooit een god van kennis. Zijn naam was Sin (zonde). Het was een zonde om kennis te hebben. Dat was ook verweven met het Adam en Eva-verhaal; zij begingen een zonde door van de boom der kennis te eten. Zo speelde men het spel van woordmagie, door de namen anders te gebruiken. Geef de mensen geen kennis en gebruik de naam geassocieerd met kennis een negatieve betekenis.

1:49:00   Veel mensen in de alternatieve media wachten op de Gouden Eeuw. Vroeger betekende de Gouden Eeuw de tijd dat de ‘goden’ (Annunaki) terugkeerden. De mensheid mochten hen toen aanbidden. Wij hoeven hun Gouden Eeuw niet en creëren liever onze eigen gouden toekomst

2:05:20   De Draco’s zijn onderdeel van de Annunaki-groep, maar niet synoniem met de Annunaki. Er waren vijf rassen en de echte naam van deze groep was de Nannunaki.

2:16:00   Er zitten/zaten Tall Greys onder Mount Shasta. De New Age-beweging heeft er een soort heilige plek van gemaakt, wederom om de ‘goden’ te aanbidden. Het is een vorm van energie weggeven. Hetzelfde geldt voor Lago Titicaca tussen Bolivia en Peru en Machu Picchu, waar duizenden jaren geleden hoog in de bergen een stad is gebouwd, iets waar we nu nog steeds niet toe in staat zijn. Dit waren geen mensen die dit gebouwd hebben.

Er zijn ook plekken waar artefacten verborgen worden gehouden onder het zand, zoals in Noord-Afrika. Als het woestijnzand wordt weggehaald is er geen twijfel over wie er hier voor ons is geweest.

2:22:30   Veel heilige boeken in de Vaticaan bibliotheek zijn verwijderd (E*: door de verzetsbeweging), net als het goud in de kluizen onder het Vaticaan.

2:33:20   NAVO en CIA werden oorspronkelijk door het Vaticaan gerund. De CIA is hetzelfde als de MI6, Mossad en KGB, ze werkten de afgelopen 70 jaar allemaal samen. Het Vaticaan heeft hun eigen versie, ook wel bekend als de P2 Loge, die in veel van de overheidsorganisaties geïnfiltreerd zijn. De NAVO wordt gefinancierd door Amerikaanse overheidsinstellingen. Datzelfde geldt voor ISIS en Al Qaeda.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij presenteerde jarenlang met Drake Bailey de internet radio-uitzendingen Cosmic Voice. Vanwege een verschil van inzicht binnen die groep ging hij vanaf mei 2016 door met zijn eigen wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show Dec 22nd” on Spreaker.

Share.

About Author

Comments are closed.