In de laatste radio-uitzending van 2016 kijkt Thomas Williams terug op het afgelopen jaar en spreekt over wat er ons in 2017 te wachten staat. 2016 was het jaar van de ‘Apocalyps’, de onthullingen van dat wat verborgen is. 2017 wordt het jaar van de ontwarring, waarbij het verborgene laag voor laag zichtbaar zal worden.

Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Er is veel hoop nu het nieuwe jaar ingaat. (10:50)

14:00   Er zijn veranderingen bij de VN, de dingen gaan daar nu anders. De VN heeft onlangs voor een resolutie gestemd ten behoeve van het Palestijnse volk. Trump heeft een tweet gestuurd met de stelling dat dingen na 20 januari binnen de VN anders zullen zijn.

1:18:00   Al in januari zullen er veel veranderingen zijn. Veel verdragen zijn gecanceld. Er zullen veel verrassingen aangekondigd worden via de Truth, Honor & Integrity-show.

1:20:00   Een van de beheerders van de Truth, Honor & Integrity Facebookgroep, Holly Hakes Peterson, spreekt een aantal warme woorden over de bijzondere samenstelling van de groep en hoe mensen onderling volgens de ‘Gulden Regel’, op een liefdevolle en respectvolle manier met elkaar omgaan. Daarna komen ook Michael en Chloé aan het woord.

1:54:00   2017 wordt het jaar van de ontrafeling/ontwarring. Daar waar Thomas vorige week verwees naar de metafoor van de ‘ui’ die laag voor laag afgepeld gaat worden, gebruikte hij dit keer de golfbal als metafoor. Als een golfbal kapot gebeten wordt door een hond en de buitenste rand er af komt, worden allerlei elastieken banden zichtbaar. Dan krijgt de bal een eigen leven en stuitert dan alle kanten op. Dat is precies wat er volgend jaar gaat gebeuren. Het nieuws wat naar buiten gaat komen, de lagen die afgepeld worden, dat wordt gigantisch. Dan hoeven we niet meer af te wachten totdat er iets gaat gebeuren, maar dan gaat het van: “pang, pang, pang, pang, pang…” Daarom heeft Thomas er al maanden geleden op aangedrongen om in een kalme staat terecht komen. Want teveel opwinding is ook niet goed.

2:07:00   Thomas leest een stuk voor uit een boek. “De hemel is niet een plaats waar je naar toe gaat, maar een hogere staat van zijn, waarin je in staat bent om illusies te creëren die zo levendig zijn en zoveel voldoening geven, dat men niet langer van dit universum afhankelijk is voor plezier. Een illusie is vooral een creatie. En hoe kan, wat dan ook, in welk universum dan ook, iets anders zijn dan een illusie? Alles in elk universum moest door iemand gematerialiseerd worden.” Dit fragment is een aanrader om verder te beluisteren, omdat uitgelegd wordt hoe we van een organische en niet fysieke staat, gevangen zijn genomen in een fysieke wereld en veel van onze creërende vaardigheden zijn kwijtgeraakt.

2:38:00   Een aantal verwachtingen voor het nieuwe jaar: In 2017 zullen er meer beroemde mensen overlijden. Er zal ook een begin van soft disclosure zijn, waarbij buitenaards leven ontdekt gaat worden, enkele lichtjaren ver weg. De stichting van Thomas, de Peoples Club Foundation, zal volledig operationeel zijn. Er zal bepaalde healing-technologie worden vrijgegeven. Bepaalde technologie is echter niet heilzaam voor mensen, zoals een huls wat een soultrap is, een valstrik, een technologie die wordt getriggerd door morgellons.

We zijn organische wezens die terugkeren naar een organische setting waarbinnen we onszelf kunnen helen. Onze eigen geneeskracht keert terug. We gaan 2017 in een veel betere positie beginnen dan het afgelopen jaar. (2:47:00)

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij presenteerde jarenlang met Drake Bailey de internet radio-uitzendingen Cosmic Voice. Vanwege een verschil van inzicht binnen die groep ging hij vanaf mei 2016 door met zijn eigen wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show Dec 29th” on Spreaker.

Share.

About Author

Comments are closed.