Truth, Honor & Integrity radioshow van van Thomas Williams van 5 januari 2017

0

Samenvatting van de wekelijkse radio-uitzending van 5 januari 2017 door Thomas Williams, over allerlei politieke, juridische, financiële en kosmische zaken. Deze radioshow bevat intel (geheime informatie die vrijgegeven mag worden) over wat er achter de schermen gebeurt. Deze intel is niet (door mij) te verifiëren en zal tevens niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

54:00   Pizzagate onthult de meer duistere kant die op deze planeet binnengedrongen is. De werkelijkheid is dat Pizzagate nog maar het topje van de ijsberg is. Daadwerkelijke aantallen zijn veel hoger dan mensen zich kunnen voorstellen, het vindt al veel langer plaats dan mensen zich kunnen voorstellen en er zijn veel meer mensen bij betrokken dat mensen zich kunnen voorstellen. Thomas verwacht dat er het komende jaar de onthullingen in zijn totaliteit naar buiten zullen komen. Ongeacht of mensen hier klaar voor zijn of mee om kunnen gaan. We kunnen echter niet onze kop in het zand steken omdat we het niet prettig vinden. De waarheid moet naar buiten komen, ongeacht hoe pijnlijk het is.

Er zullen ook veel meer mensen naar voren komen die zullen getuigen dat het ook hen is overkomen. De groep van Thomas heeft een kader opgesteld voor de slachtoffers.

Veel van de populaire acteurs hebben hier aan mee gedaan, er wordt geschat dat 50% van het Amerikaanse Congres hieraan heeft deelgenomen.

Maar deze ontwikkelingen zijn een zoveelste voorbeeld van de ‘zee van veranderingen’, waarbij zaken die voorheen werden gezien als complot theorieën, nu plotseling akelig zichtbaar worden. Dit is misschien wel het publiek event om de massa wakker te schudden en duidelijk te maken wat er al die tijd gaande is geweest.

1:08:20   Fragmenten uit het boek ‘The enlightment’: “Mensen hebben zichzelf wijs gemaakt dat ze allerlei beperkingen hebben gevangen zitten in een lichaam. De ziel bevond zich lang geleden buiten het lichaam, maar er was overeengekomen dat de ziel zich in het lichaam zou gaan bevinden. Aanvankelijk was de ziel gefascineerd door alle sensaties zoals: slaap honger en pijn. Zelfs pijn was in het begin een interessante sensatie om te ervaren. Aanvankelijk was het lastig om in het lichaam te blijven, maar op termijn leerde men moment het lichaam te blijven en de pijn te ervaren als men gewond of ziek was geraakt.

Door het lichaam bepaalde beperkingen op te leggen werd ‘het spel’ interessanter en uitdagender. Aanvankelijk kon men communiceren via telepathie, maar later werden er symbolen en klanken ontwikkeld om boodschappen over te brengen. Naarmate het vermogen van telepathie verdween, werd de mensheid in verschillende groepen verdeeld.

Terwijl de tijd verstreek werd ‘het spel’ steeds overtuigender. Het leek zelfs niet meer op een spel. Het werd steeds serieuzer. Levitatie raakte uitgestorven en er werden steeds meer geavanceerde gereedschappen en hulpmiddelen ontwikkeld. Naarmate de eeuwen verstreken werd taal steeds verfijnder. De wezens die ooit naar de sterren konden reizen, reisden nu in spaceships door de ruimte.

Naarmate de tijd verstreek ik ontstond er jaloezie. Boosheid en haat werden heel gewoon. Wezens vergaten wie ze daadwerkelijk waren, ze volgden de regels te nauwlettend op. Als een lichaam stierf was er verdriet en rouw. Zonder lichaam voelde een wezen zich een verloren ziel. Als het lichaam stierf werd de kennis en ervaring achtergelaten. Men kon terug in ‘het spel’ door in een nieuw lichaam te komen. Men wist niet meer wie men voorheen was geweest, de professor van voorheen kon de schoenenpoetser van vandaag zijn.” Thomas: “ Hier wordt gerefereerd aan de reïncarnatie-lus en het wissen van het geheugen bij reïncarnatie.”

“Er werden tal van religies in het leven geroepen. Allemaal met goede intenties om de mysteries van het universum uit de doeken te doen en uit te leggen, maar in werkelijkheid zijn er geen mysteries. Sommige religies bevatten fragmenten van waarheid, maar ze waren allemaal onduidelijk en incompleet in hun uitleg.

Oorlogen, interplanetaire invasies, vernietiging en pijn waren maar al te gewoon. Veel verhalen van sciencefiction schrijvers zijn echter fragmenten van herinneringen.”

1:16:30   “Sommige regisseurs zoals Steven Spielberg en George Lucas waren op de hoogte van wat er speelde. Sommigen hebben hun informatie zelfs van buitenaardsen gekregen. Maar veel kijkers willen geloven dat het allemaal fantasie is, en daar ligt het probleem.”

1:18:30   “Er was een Russische schrijver die schreef over spinnen die de werkelijke heersers van de aarde waren. Dat is waarom we het worldwide web hebben. Allemaal aangestuurd door een centrale machine. Deze machine werkt niet meer sinds 2015.”

1:19:20   “De geschiedenis herhaalt zichzelf en dit is wat er gebeurt als je in een loop of lus zit. Uitvindingen zijn niets meer dan technologieën die opnieuw ontdekt worden. En uitvinder krijgt een fragment, een flard van een herinnering en noemt het een idee. En zo herhaalt alles zich. Beschavingen verdwijnen en beschavingen komen op. Dat is waar we ons nu bevonden.

Ook al voelt de huidige tijd als zeer onplezierig voor de meesten onder ons, dit is een van de meest opwindende tijdperken van de geschiedenis. Alle speeltjes die ontwikkeld waren om de mensheid te vernietigen en volledige heerschappij over de planeet te nemen, zijn onklaar gemaakt. Voor het eerst in de geschiedenis is de lus doorgeknipt, al is er discussie over hoeveel tijd verstreken is: 13.000 jaar, 25.000 jaar of zes loops van 13.000 jaar tezamen 78.000 jaar.”

1:43:00   Klonen wordt onterecht gezien als een recente technologie maar het bestaat al veel langer. De technologie is van buitenaardse afkomst. Een groot deel van de Greys zijn klonen, biologische robots. Deze entiteiten zijn hier ook al lange tijd. Thomas weet niet of er kloonfabrieken bestaan, maar weet wel dat er een grote hoeveelheid klonen ter beschikking staan, die een veel kortere tijd kosten om te geproduceerd worden, dan aanvankelijk het geval was. Tegelijkertijd raken de recentere klonen sneller defect dan vroeger het geval was.

1:45:00   Er is een vraag waarom de Cabal heeft toegestaan dat internet-technologie voor iedereen beschikbaar zou worden. Thomas: omdat het oorspronkelijk een controlesysteem was. Het is ook weer een voorbeeld van woordmagie. Internet betekent ‘begraven in het net’ het web van de spin. En dan heb je de chip Intel, waarmee ze intel (geheime of persoonlijke informatie) kunnen verkrijgen via de ingang (poort) vanwaar ze je kunnen monitoren. Het doel was om data te verzamelen over mensen. Deze woorden worden met een reden gebruikt.

Ook was het doel om mensen meer vertrouwd te maken met technologie, met de ultieme agenda van transhumanisme. Thomas weet niet of de internettechnologie tot stand is gekomen door mensen van buiten die ons wilden helpen, maar de internettechnologie keert zich wel tegen hen (de Cabal).

2:26:00   Het is gebruikelijk dat bij de inauguratie van de Amerikaanse president de voormalige presidenten aanwezig zijn. Wat we kunnen verwachten bij de komende inhuldiging van president Trump, is dat alleen president Carter aanwezig zal zijn. De anderen hebben volgens Thomas geen toestemming om te komen.

2:36:00   De Ark van Gabriel is technologie afkomstig van buitenaardsen die lang geleden hier is achtergelaten. 12 á 15 maanden geleden kreeg men instructies dat alle technologie die de mensheid kan schaden verwijderd moest worden. De locatie van de Ark bevindt zich onder Mekka. Mekka zelf heeft allerlei implicaties met betrekking tot buitenaardsen. De kubus is een replica van de zielenkubussen, die sommigen van ons in het verleden ingeslikt hebben. Deze zijn inmiddels allemaal verwijderd.

grand-mosque-370212

Heilige plaats: Er waren berichten dat de Ark onder de Grote Moskee in Mekka gevonden was.

De hoeksteen in Mekka is een onderdeel van Sirius B. Dat zijn geen goede wezens. Thomas heeft begrepen dat de locatie door een aantal werklieden is gevonden. Men probeerde het te openen en iedereen stierf, ongeveer 12 tot 20 mensen. Toen bracht men meer mensen van het leger daar naar toe. Toen stierven 3000 mensen. Dit werd verborgen gehouden. Toen kreeg je een massale uitvlucht van mensen. Men heeft het Amerikaanse leger toen weggestuurd en Poetin gevraagd om zijn mensen te sturen. Deze had de technologie om het te verwijderen en het is daarna naar Antarctica verplaatst. Het was de bedoeling dat het vandaar uit van de planeet verwijderd zou worden, maar Thomas weet niet of dat ook gebeurd is.

2:40:00   Er zijn reptilianen die er voor de mens waren en voor de Draco’s op aarde aanwezig waren. De Reptors zijn de Draken uit het oosten.

2:59:10   De MK-Ultra, klonen en de synthetics (biologische robots), daar wordt iets aan gedaan. De pedofilie zal in 2017 naar de voorgrond treden, op een massale manier.

2:59:45   Er is bij de ingang van het Bucegi gebergte in Roemenië een enorme kamer met talrijke technologieën. Deze technologie is veel geavanceerder dan hetgeen de huidige mensheid kent. Thomas had begrepen dat het om holografische technologie gaat. Er is een ondergronds gangenstelsel waarbij een van de tunnels van Roemenië helemaal naar Tibet gaat. Er gaat ook een tunnel naar Egypte en een ander deel in Afrika. Militairen hadden blijkbaar grote moeite om in deze grotten te komen. De berg is ook de locatie van de tweede sfinx. Deze is iets meer verweerd dan die in Egypte. De geavanceerde technologie die zich binnen de grotten bevindt is buitengewoon. Dat geldt ook voor de spirituele entiteiten die zich daar ophouden.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij is ook de oprichter van de stichting The People’s Club een onafhankelijke organisatie die geld beschikbaar stelt voor mensen die in nood verkeren, of een project ten behoeve van de mensheid willen lanceren. Thomas bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show Jan 5th” on Spreaker.

Share.

About Author

Comments are closed.