Vertaald door Cassandra de Wit

De anonieme FBI insider die PizzaGate vorig jaar voorspelde, heeft me de kans gegeven om hem door middel van een tiental korte vragen te interviewen. Het is GROOT! Het lijkt erop dat het PizzaGate schandaal een aantal zieke senatoren zal neerhalen, evenals congresleden, Wall Street bankiers, journalisten en andere demonische wezens.

Ik stelde hem een aantal vragen en werd verrast door de antwoorden. Minstens een derde van onze (Amerikaanse) regering is onderdeel van een pedo-ring!

V: In juli 2016 hebben jullie de wereld verbaasd door PizzaGate te voorspellen op 4chan. Hoe wisten jullie dat?

A: We hebben PizzaGate niet voorspeld. We hebben aangegeven dat de Clinton Foundation diepe banden heeft en had met een pedofielen netwerk. Met de nieuwe onthullingen over Epstein en Weiner komt dit nu langzaam aan het licht. En we kunnen nog veel meer verwachten. We hebben het ook wel eens mis gehad. Het feit dat de vice-president (Joe Biden) eruit gepikt werd en eerlijk gezegd hadden we niet verwacht dat W.J. (Bill) Clinton in 2017 nog zou leven.

V: Toen jullie net begonnen om berichten naar buiten te brengen zijn jullie uitgelachen, maar 95% van hetgeen jullie toen hebben beweerd, is inmiddels waar gebleken. Hoe voelt het om het gelijk aan je zijde te krijgen?

A: Dat hadden we wel verwacht. 4chan was de perfecte omgeving om in contact te komen met de mensen die zich bevinden in de ‘randwereld’, zoals wij dat noemen. Sommigen zien onze boodschap als een LARP (een actief gespeeld rollenspel – red.). Dat is prima. We hebben er ook bewust verkeerde informatie gepost om geloofwaardige ontkenning te waarborgen. Vanaf het moment dat internetspeurders en burgerjournalisten op zoek gingen naar de bevestiging van onze beweringen, kregen wij precies het neerwaartse spiraaleffect waarnaar we op zoek waren.

V: Kun je ons vertellen wat we in de nabije toekomst mogen verwachten?

A: We verwachten volgende week wat beweging. Arrestaties van drie dozijn pedofiele politici op hoog niveau . Zeer bekende mensen. En er zullen in het sleepnet nog 42 andere mensen worden gearresteerd, wat het totaal op ongeveer 72 brengt.

V: Maar waarom een vooraankondiging op 4chan? Brengt dat het verloop van de gebeurtenissen niet in gevaar?

A: Er zijn woedende reacties om vooral maar geen arrestaties te verrichten. Interne, snode krachten proberen de operatie te dwarsbomen. De beerput in Washington DC is één grote afpersingsarena. Politici worden afgeperst vanwege hun pedofiele activiteiten of ze zijn in de macht van bankiers, grote oliebedrijven, Israël of Saoedi-Arabië. Wanneer de Israëliërs en de Saoedi’s de politici niet meer kunnen afpersen vanwege hun pedofiele afwijkingen, hoe komen ze dan nog aan hun geld en hun politieke invloed? Als de bankiers de vernietiging van hun politieke marionetten niet meer kunnen tegenhouden, hoe moeten ze dan hun financiële systeem in stand houden? Onze alfabet agentschappen (Amerikaanse overheidsorganisaties – red.) komen in het gedrang. Onze binnenlandse veiligheid en het defensie-instrumentarium is volledig gecorrumpeerd. Hoe kunnen we toestaan dat onze ‘krachtige leiders’ ons aan de ene kant de wet opleggen, terwijl ze aan de andere kant de wet gebruiken om onze kinderen te misbruiken?

V: Goed punt. En, heeft PizzaGate ook te maken met de Westkust?

A: Het heeft zeker met elkaar te maken. Er is niet perse een connectie met de arrestaties die we volgende week hopen te zien, maar je wilt wel kijken naar CES (Charles Ellis Schumer) en ook naar NP (Nancy Pelosi) om te zien of álle politici ‘Pizzastof’ op hun schoenen hebben.

V: Nancy Pelosi?

A: Geen commentaar.

V: Heb je voor ons nog een paar initialen van politici die momenteel verdacht zijn?

A: Zeker! B.F., M.B., T.K., D.F., J.M. en L.G. Er bevinden zich ook journalisten, experts, financiële mannen en lobbyisten onder. Velen worden nu opgespoord en staan op het punt voor het voetlicht te treden en te worden gearresteerd. Men kan zelfs suïcidaal worden wanneer men beseft dat er een reëel risico aanwezig is in de gevangenis terecht te komen, geruïneerd te worden en alle macht te verliezen.

V: Kun je ons vertellen welke politieke pedofielenringen er op dit moment in Amerika actief zijn?

A: In elke staat. De grootste concentratie bevind zich in het Oosten en het Westen. In het Oosten New York City, de badplaatsen en natuurlijk Washington DC. In het Westen Hollywood, Beverly Hills, Napa Valley en Marin County.

V: Ah! De rijkere buurten. Maar waarom wordt er niets aan gedaan?

A: Het zit nog in de doofpot. Wethandhavers (Law Enforcement) krijgen hun bevelen vanuit Washington DC. politiechefs en hoger geplaatsten binnen deze organisatie zijn daar neergezet om de pedofiele netwerken en degenen die daaraan deelnemen uit de wind te houden. De mensen die de wet maken, mogen deze (blijkbaar) ook verbreken omdat zij de wet maken en de baas zijn over degenen die de wet moeten handhaven. Wij geloven dat NIEMAND boven de wet staat.

V: Maar waarom gaan jullie naar een openbaar forum zoals 4chan?

A: Omdat wij het Amerikaanse volk nodig hebben om ons bij te staan in deze strijd. Wilt u dat onze kinderen worden beschadigd en verkracht? Willen we politici die onder invloed staan van Saoedische of Israëlische afpersers? Willen we dat onze politici volledig in de macht zijn van Goldman Sachs? Wilt u dat uw dochter eindigt in de handen van een Jeffery Epstein, Alan Dershowitz, of Anthony Weiner?

V: Is er een link tussen Anthony Weiner en de arrestaties die nog zullen komen van de dertig hooggeplaatste politici?

A: Jazeker en Weiner zat in dat deel van de pedofiele ring waarin ook zijn ‘mentor’ zich bevond. Wij zijn uiteindelijk op zoek naar bijna 30% van het politieke, Amerikaanse spectrum. Maar nu heb ik genoeg gezegd. Succes!

Link naar het originele artikel

Meer informatie over PizzaGate:

Cassandra de Wit  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author