Thomas Williams en Lily Earthling

0

In deze speciale radio-uitzending van Thomas Williams is Lily “Earthling” Kolosova te gast. Ze is onder andere bekend van haar Wild Wisdom Warriors Series.

De kernboodschap van Lily: trap niet in de valstrik van de illusionaire ontwaking. Wat écht nodig is is zelfbekrachtiging. Maak een einde aan het ‘spiritueel slachtofferschap’ en herclaim je eigen creatiekracht om de wereld te creëren die heilzaam is voor jezelf en voor moeder Aarde.

Dat spiritueel slachtofferschap diept ze niet veel verder uit, maar ik interpreteer het als de passiviteit en neiging om je over te geven aan datgene dat door anderen in de matrix is gecreëerd. Volgens Lily blijft men zich focussen op zaken die gedaan worden om ons mensen te onderdrukken. Dat is precies het tegenovergestelde van spirituele strijdvaardigheid. Ze vertelt: “Veel mensen in de spirituele wereld schieten in de slachtofferrol. Het is nodig om een ‘spiritueel krijger’ te zijn, omdat je dan de ware energie van de Bron kunt aanboren.

Veel mensen die zogenaamd zijn ontwaakt, hebben zich de afgelopen jaren gericht op gecontroleerde informatie, zoals valse berichten over de (voortdurend op handen zijnde) disclosure en onechte spiritualiteit zoals ‘De Verheven Meesters’. Dit zijn allemaal varianten van het ‘reddingsprogramma’, terwijl we in werkelijkheid onze eigen redder moeten zijn. Het zijn afleidingen die ons weghouden van onze Ware Zelf. Lily benadrukt; “de antwoorden op de vragen komen diep van binnen. Kijk naar binnen.”

Thomas vraagt zich af of de disclosure-ontwikkelingen (onthullingen van datgene dat verborgen is gehouden), met name met betrekking tot de menselijke geschiedenis, in veel opzichten een onderdeel zijn van dezelfde illusie, als die waaraan we proberen te ontsnappen. “Is het niet een vorm van mind-control of een vorm van afleiding? Waarbij we vooral op zoek gaan naar allerlei antwoorden, in plaats van te zien wat er simpelweg aan de hand is? Met als resultaat dat we niet pro-actief en creatief worden. Terwijl we met een pro-actieve en creatieve houding het ongewenste achtergrondverhaal juist ongedaan kunnen maken?”

Lily denkt van wel; “disclosure – ofwel de light versie ofwel volledige disclosure – is een gecontroleerde vorm van disclosure en ondersteunt de matrix”. Lily vervolgt: “veel mensen in de Disclosure Community zijn aan het wachten en baseren hun informatie op basis van een beperkt aantal bronnen, die ook nog eens gecontroleerd worden”.

Om die reden heeft Lily de serie Wild Wisdom Warriors gemaakt. Lily spoort iedereen aan om een spiritueel warrior (krijger) te worden, omdat dit krijgerschap vanuit de kracht van de Universele Bron komt. De kracht van de krijger komt uit de universele singulariteit en dat is het levende Bron-veld. Er is in het universum niks krachtigers dan dat. We moeten de rol van spiritueel krijger op ons nemen, om enige kans te maken om uit deze matrix te komen. Als je de kracht die je bezit begrijpt, dan is je intentie krachtiger dan wat de matrix ook jouw kant op gooit.

Lily ziet 2017 als het jaar van de ontwarring, de term die ook Thomas voor dit jaar hanteert, maar benadrukt wel dat het uiteindelijk een individueel proces van ontwaken blijft. Dit in tegenstelling tot een passief groepsgebeuren, waarbij een ‘lichtschakelaar wordt omgezet’ en het voor je gedaan wordt.

> Beluister online of download MP3 van de uitzending

Listen to “Lily Earthling show” on Spreaker.

Lily Earthling Wild Wisdom Warriors Serie

 Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

Comments are closed.