Truth, Honor & Integrity radioshow van van Thomas Williams van 2 maart 2017, deel 2

0

Tweede deel van de radio-uitzending door Thomas Williams van 2 maart 2017. Klik hier voor deel 1. Deze uitzending zit boordevol intel over wat er achter de schermen gebeurt en andere informatie. De audio bevat veel meer informatie dan hieronder in de samenvatting wordt weergegeven en is de moeite waard om zelf te beluisteren. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Onderwerpen die in deel 2 besproken worden:

 • Een platform om veranderingen door te kunnen voeren
 • Het nationale nieuws gaat onderuit
 • De ‘slapers’ zullen wellicht niet bekomen van hun shock
 • Veranderingen van planeet Venus
 • Straling afkomstig van Fukushima?
 • Wanneer de ziel in het lichaam komt
 • Verborgen gehouden boeken en geschriften
 • Waar de ziel naar toe gaat na de dood
 • In bezit genomen worden door demonen
 • Woord van het jaar 2016
 • De Nannunaki en Annunaki-rassen
 • De Farao’s komen uit Ierland

Een platform om veranderingen door te kunnen voeren

1:56:00   Thomas spreekt vaak over een platform dat beschikbaar moet zijn. Een platform is: een fundament of een basis, of een podium waarop men kan opereren. Te veel mensen denken dat de president de belangrijkste persoon is, maar dat is hij nooit geweest, Het gaat allemaal om de geheime genootschappen die boven hem staan. Deze groepen moeten neergehaald worden en aan de zijde van de president deelnemen, zodat hij een platform heeft van waaruit hij kan opereren.

Het nationale nieuws gaat onderuit

2:12:30   Thomas heeft een bericht gezien over het nationale nieuws dat onderuit gaat. Daarbij sprong een bepaald detail met betrekking tot Alex Jones in het oog: deze site heeft $ 3.000.000 verloren aan advertentie-inkomsten. Wat vertelt je dat over meneer Jones en met wie hij zich inlaat?

De ‘slapers’ zullen wellicht niet bekomen van hun shock

2:17:00   Er zijn veel minder ‘ontwaakten’ dan ‘slapers’ onder ons. De slapers leven in een wereld die ze als normaal ervaren. Wij leven in een wereld die we niet normaal vinden. We kunnen niet meer tot deze groep slapers doordringen, hoe graag we ze ook willen helpen. Het is verspilling van energie. Zij zullen onder zware druk in shock geraken, die de meesten mentaal sowieso niet zullen overleven. Sommigen zullen het fysiek niet overleven, omdat de schok van het neergehaalde systeem te overweldigend is. Hoe gaan zij 8 maanden van de Truth, Honor & Integrity-show in 1 week of een maand verwerken? Dat is onmogelijk. Hun trauma zal zeer veel omvattender en veel groter zijn dan dat van jou.

Veranderingen van planeet Venus

2:24:00   Er zijn rare dingen aan de hand met de planeet Venus. Lang geleden werd deze bewoond en bevond zich dichterbij onze planeet. Verder van de zon dan waar het zich nu bevindt. Totdat iemand lang geleden besloot om een ‘potje pool’ met de planeten te spelen en ze in een andere positie heeft geschoten. Er is onlangs iets veranderd, het lijkt groter en helderder, maar Thomas weet de precieze reden niet.

Straling afkomstig van Fukushima?

2:26:00   Veel berichten over Fukushima worden erg overdreven en zijn vooral bedoeld om angst te zaaien. De straling komt ergens anders vandaan. Zo zijn er onderzeese militaire basissen, niet van mensen, die nucleair materiaal gebruiken.

Wanneer de ziel in het lichaam komt

2:30:30   Vraag: “Wanneer komt de ziel in het lichaam van de foetus?” Thomas heeft begrepen dat de ziel binnentreedt rond het moment van de bevalling, rond het moment dat het water breekt, maar hij wacht nog op bevestiging of dit echt zo is.

Verborgen gehouden boeken en geschriften

2:52:00   Vraag: Zal het Vaticaan ooit de verborgen gehouden boeken en (religieuze) geschriften vrijgeven? Het Vaticaan is al eeuwen bezig om boeken te vernietigen. Een van de grootste misdaden op deze planeet, want mensen zonder kennis, maken slechte keuzes in het leven. Iedereen weet van de Alexandrië-bibliotheek die is afgebrand, maar dat is niet de enige bibliotheek die opzettelijk is vernietigd. Thomas heeft echter gehoord dat er antieke geschriften en boeken verborgen worden gehouden en dat de Cabal deze nooit in handen zal krijgen.

Waar de ziel naar toe gaat na de dood

2:53:30   Mensen hoeven zich geen zorgen meer te maken over waar de ziel na het sterven naartoe gaat. “Je ziel zal geleid worden,” aldus Thomas. Een 3D-bewuste keuze is niet nodig. In de huidige situatie worden zielen niet meer in de tijdslus gevangen gehouden. Zielen kunnen nu naar de plek gaan, die in lijn is met hun evolutionair ontwikkelingsniveau.

In bezit genomen worden door demonen

2:54:20   Demonen en in bezitname door demonen bestaat écht en gebeurt vaker dan mensen denken. Thomas heeft mensen al vaak geadviseerd om te gronden en zich te beschermen met een energetisch schild en niet zonder redenen. De demonen vliegen momenteel alle kanten op, omdat er korte metten met ze gemaakt wordt. De ‘duistere doordringers’ van zielsconsumptie bereiken momenteel een wanhopig situatie. We moeten onszelf nu meer beschermen dan ooit.

Bescherming door een energetisch schild

In dit interview is Tanaath in gesprek met Thomas Williams en Drake Bailey en spreekt het eerste half uur over etherische bescherming met tips voor degene die energie-aanvallen te verduren hebben.

Woord van het jaar 2016

2:56:30   Vraag van E*: “Wist je dat het ‘woord van het jaar’ van het Oxford-woordenboek ‘post-truth’ is? [Post-truth = na de waarheid, ofwel een nieuwe waarheid] “Ja,” bevestigt Thomas, “en hopelijk is het woord van het jaar van 2017 ‘Bullshittery’ [Onzinnigheid].

De Nannunaki en Annunaki-rassen

2:57:00   Er waren 5 Nannunaki-rassen, maar de Draco’s behoorden niet tot deze groep. De Draco’s behoorden tot de Annunaki. Een van de Nannunaki waren de Thoth (een vogelachtig wezen waarvan het woord ‘thought’ afgeleid is), een insectuïde ras, een reptiliaans ras (niet de Draco’s) en 2 humanoïde rassen.

Thoth

Thoth

E*: “Waren de Atlantiërs onderdeel van de Annunaki?” Thomas: “Veel rassen zaten op dat ruimteschip, niet het eiland. (Het ruimteschip dat Atlantis heette, red.).” Het was ook Ant-lands/Ant-lantis, in plaats van At-lands/At-lantis en vertelt je dat het insectuïde was. Wandgedierte zoals de Mantis. Zij waren de slimmeriken met de technologie. Als je naar de insecten die wij kennen kijkt op deze planeet, zie je dat ook zij een koninklijk systeem hebben. Daarbij is het vrouwtje altijd de belangrijkste. Bij de Draco’s zijn de gevleugelde koninklijken de lichtere varianten, meer witachtig in plaats van groenig.

De Farao’s komen uit Ierland

E*: “Op welke manier zijn de Ieren en de Schotten verbonden met Atlantis?” Thomas: “Dat is een mogelijkheid, geen waarschijnlijkheid. Wel zijn de Basken, de Ieren en de Schotten genetisch verwant en behoorden tot de Farao’s*. Thomas ontkent dat de Egyptische cultuur is afgeleid van de Atlantische cultuur.** Hij denkt dat deze cultuur vooral afkomstig is van de Ieren.

*) E*: Er is een theorie dat de Ieren na een planetaire catastrofe richting Egypte zijn geëmigreerd en daar hun beschaving voort hebben gezet. Na de val van de Egyptische beschaving, ging er vervolgens een exodus vanuit Egypte richting Noord-Spanje terug naar Ierland en Schotland. Hier zal ik in de toekomst meer over schrijven.

**) Er zijn verschillende theorieën die nog niet uitgekristalliseerd zijn. Naarmate er meer archeologische vondsten worden gedaan, zal de ware geschiedenis rond Atlantis helder worden.

“We zijn onderdeel van een opwindende periode en er staat ons veel meer te wachten.”

Thomas sluit af door te zeggen dat dingen steeds meer in ons voordeel plaatsvinden en hij verwacht dat dit zo blijft. “We zijn onderdeel van een opwindende periode en er staat ons veel meer te wachten.”

> Lees ook deel 1 van deze radio-uitzending.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn wekelijkse radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij is ook de oprichter van de stichting The People’s Club een onafhankelijke organisatie die geld beschikbaar stelt voor mensen die in nood verkeren, of een project ten behoeve van de mensheid willen lanceren. Thomas bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de illuminati en een aantal buitenaardsen.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show March 2nd” on Spreaker.

Share.

About Author

Comments are closed.