Sinds maandag heeft Facebook de toegang tot mijn Facebook-account geblokkeerd. Dit is al eerder gebeurd, maar het is onduidelijk of ik weer toegang tot mijn account ga krijgen. De vraag is waarom dit juist nu gebeurt.

Of de blokkade het gevolg is van een geautomatiseerd proces, of dat het hier om een doelgerichte actie gaat is niet duidelijk. Het is echter wel algemeen bekend dat Facebook wordt gebruikt voor het verzamelen van allerlei data en een tool is van de NSA. Als het systeem vervolgens detecteert dat deze data niet correspondeert met data die via andere kanalen wordt verzameld, kan een algoritme een waarschuwing geven, waarna een geautomatiseerde controleprocedure opgestart wordt. De gegeven antwoorden paste blijkbaar niet in het stramien en tijdens deze procedure liep ik vrij snel vast. Daarna kreeg ik berichten van vrienden dat de Ella Ster pagina sindsdien leeg is. Op de Ella Ster community-pagina staan alleen oude berichten.

Het zou me echter niet verbazen als ik op een ‘zwarte lijst’ terecht ben gekomen en het blokkeren van mijn account een doelbewuste actie is. Men beseft maar al te goed dat sociale media wordt gebruikt om alternatief en onafhankelijk nieuws te verspreiden en men probeert nu met man en macht te voorkomen dat we een serieus alternatief van de mainstream media worden.

Ik heb de afgelopen maanden op mijn blog uiteraard veel artikelen geplaatst, waarvan de huidige machtsstructuur liever niet wil dat die naar buiten komen. Een van de laatste berichten die ik op Facebook heb geplaatst is de aankondiging van een belangrijk disclosure-event. De organisator Anton Teuben heeft naar aanleiding van dit event, veel technische storingen en andere sabotagepogingen moeten verduren. Toeval dat mijn account vlak daarna geblokkeerd en leeggemaakt wordt? Misschien, maar misschien ook niet.

Het is natuurlijk erg vervelend dat allerlei contactmogelijkheden op deze manier geblokkeerd worden. Mensen kunnen echter vanaf nu onderaan artikelen op mijn blog berichten achterlaten en me bereiken via email.
ellaster@zoho.com Ook ben ik bereikbaar via Telegram, onder de gelijke naam Ella Ster.

Voor nu laat ik Facebook maar even voor wat het is. Ik voel er niet zoveel voor om naar de pijpen van de NSA te dansen en nog meer persoonlijke gegevens prijs te geven. Ook dit spelletje speel ik vooralsnog niet meer mee.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

18 reacties

 1. Gerjo Greven on

  We weten jou te vinden Ella, maar toch is dit bizar. Ik kwam er vannacht achter dat jou fb paginea verdwenen was, en mjn replay was:

  “Ik stond er vannacht wel heel erg van te kijken, voelde als een amputatie. Hopelijk komt Ella snel weer terug. Maar inderdaad, morgen rekenen wij hopelijk keihard met de zittende politiek cs af…”

  Zo jammer….

  • Het is best dubbel, enerzijds is het een gemis, anderzijds is het ook lekker rustig. Het koste me steeds meer moeite om op de velen berichten, vragen en opmerkingen te reageren. Ik ben nu gedwongen om me op andere dingen te concentreren en dat bevalt vooralsnog best goed.

   Bovendien gaan we elkaar binnenkort weer in levende lijve zien, en dat is belangrijker dan al dat digitale contact.

 2. Ik denk dat anonieme profielen in de toekomst steeds meer gaan verdwijnen. De EU wilde al een soort ID voor internet gaan zien. Zelf nooit die angst gehad om bekend te worden maar twee keer flink gesaboteerd maar dan door Google destijds en recent weer met kijkbewust.com

  • Dat is een mogelijk scenario, maar een ander denkbaar scenario is dat de pendulum helemaal naar de andere kant terug zwiept en we al die controle en identificaties spuugzat zijn. Een extreme situatie wordt altijd opgevolgd door een tegenbeweging de andere kant op.

 3. Sorry. Ik kende Ella Star niet. Was dit een zgn persoonsoonlijk facebook profiel zoals de meeste mensen hebben of was dit een zgn facebook pagina?

 4. Anneke Zandvliet on

  Nou Ella ik las altijd alles van je op je blog en zal dat blijven doen. Jammer van fb maar daar kunnen we ook zonder mee leven. Sterkte meid.

  • Zo is het maar net! We gaan gewoon door met schrijven en publiceren, met of zonder FB.

 5. Wat een rotstreek van FaceBook maar wel te verwachten.De Cabal voelt zich in het nauw gedreven mede door Ellaster.
  De eindtijd is gaande dat voelen de wakkere onder ons, we moeten iets verzinnen om grote massa’s slapende wakker te maken.Het gaat nu te langzaam, ik weet zelf ook niet het antwoord hierop, ik vind mijn kennissen ook voor 90% te makkelijk en te braaf denkend.
  Gelukkig werkt je website nog!
  All the best to you Ellaster we hebben jou nodig hoor!

 6. Ik heb jouw verhaal hier opgevolgd, ik heb bewust neit gestemd,omdat het al beklonken is en in de tarot kaarten van rotshilds staat precies beschreven hoe alles gaat lopen, de agenda die uitgerold word, dat facebook jou geblokkeerd heeft geeft maat aan dat je bij de waarheid zit, ze willen je mond dood maken.

  Ga zo door Ellaster

 7. Balen Ella Ster, maar Facebook is natuurlijk bij uitstek de eerste die geblokkeerd wordt vanwege alleen al de intentie waarmee die in het leven is geroepen. We vinden je zo ook en steek je energie maar lekker daar waar het je goed doet! Mijn volledige steun heb je, ik vind het fantastisch wat je allemaal schrijft en blootlegt. Chapeau!

 8. Beste Ella,

  Heel vervelend. Ik kon op mijn eigen naam ook niet meer op FB, omdat zgn iemand mij gehackt zou hebben. Nu zit ik er met een nickname. We zullen wel teveel “nep”nieuws brengen….ik wens je veel succes met deze fantastische website. Ik ben hier voor het eerst tegen aan gelopen toen je een bericht over faul/paul had staan. Dat had toen even mijn focus. Dankjewel en hartegroet Jannet

  • Dat is de wereld op z’n kop. Het is ook heel lastig om aan een AI-systeem (Artificial Intelligence) uit te leggen hoe dat zit met de gekozen naam. Als het antwoord niet correspondeert met de data die de NSA verzameld heeft, kom je simpelweg niet verder in het menu. Ongeacht of het klopt of niet. het wordt tijd dat FB in andere handen komt en eigendom wordt van de mensen voor de mensen.

 9. Kan ik ingeschreven worden op de nieuwsbrief a.u.b.?

  In het artikel de val van de cabal werken enige linkjes niet, wellicht opzettelijk gesaboteerd door ze ?

  Dank bij voorbaat en vriendelijke groetjes,

  Daniella

  • De links gaan naar de Facebook-pagina en omdat deze offline is gehaald is het logisch dat deze niet werken.

 10. Dank je Ella!
  In het begin heb ik vaak met FB contact moeten opnemen aangaande automatische uitschakeling vanuit mijn “overmatig gebruik in activiteiten en services”
  Meestal na een heldere eis / verzoek om mijn zeer goede intenties niet in de weg te gaan zitten en de “door het systeem bepaalde beveiliging algoritme” te omzeilen bleken ze bereid om dat op te volgen. Ben nu met Twitter in een lastiger proces blijkt achteraf.
  Veel succes!
  Met vriendelijke groeten.

  # Jorn Jakob Albert Boor