Afgelopen woensdag mocht het volk weer hun stem laten horen, door op een politieke partij of leider te stemmen. Althans, het voelde voor de meeste mensen alsof ze daarmee invloed op de politieke koers van dit land kunnen uitoefenen. Verkiezingen laten meestal een bepaalde politieke verschuiving zien. Zeker in tijden dat er veel onvrede is, wordt er afgerekend met de regerende partij, zodat een andere partij van de gevestigde orde het stokje kan overnemen. Dat Rutte tijdens deze verkiezingen opnieuw herkozen is, is dan ook op zijn minst opmerkelijk. Nog opmerkelijker is het aantal behaalde zetels: 33 op precies te zijn. Een belangrijk getal voor de Illuminati en binnen de Vrijmetselarij. Een goed moment om dit getal eens onder de loep te nemen.

De Illuminati en numerologie

Wie zich verdiept in de Illuminati komt steeds bepaalde getallenreeksen tegen: 11, 911, 22, 33, 13 en 666. Dat is niet zonder reden, want numerologie behoort tot de ‘verborgen kennis’, die door de Illuminati en Vrijmetselaars wordt benut om hun sinistere plannen te bekrachtigen.

De nummers 2, 3, 5, 7, 11, 13, zijn priemgetallen, een getal dat alleen door 1 en zichzelf gedeeld kan worden. De cijfers 22 en 33 zijn meervouden van het getal 11. Het cijfer 39 is 3 x 13. Al deze getallen hebben een bijzondere betekenis voor de Illuminati. De Bilderberggroep heeft bijvoorbeeld een kern van 39 leden, die opgedeeld zijn in 3 groepen van 13. Het nummer 13 en 33 zijn Vrijmetselaarsnummers. Binnen de Vrijmetselarij is de 33e graad de hoogste graad binnen deze organisatie.

In haar boek ‘Het geheim van de Illuminati’ schreef Elizabeth van Buren: “In spirituele numerologie, zijn de nummers 11, 22 en 33 de drie ‘Meester Nummers’, waarvan 33 de hoogste is. (…) Dus in sommige kringen, heeft het nummer 33 een esoterische betekenis als de hoogste van de meester nummers.”

33 en de Vrijmetselarij

In de Vrijmetselarij is de 33e graad de hoogste orde van de Schotse Ritus. De Schotse Ritus werd binnen de Vrijmetselarij in 1801 opgericht, met de vorming van de Mother Supreme Council in Charleston, South Carolina. Charleston was de geboorteplaats van de Schotse Ritus en lag slechts 15 mijl ten zuiden van de 33e graad. Dit is niet toevallig, omdat veel historische gebeurtenissen rond de 33e breedtegraad hebben plaatsgevonden.

De 33e graad Vrijmetselaars zijn de ontvangers. Met andere woorden, de drieëndertigers brengen een wereldwijde religie terug uit de Zep Tepi. De term Zep Tepi refereert naar de ‘Eerste Tijd’, een tijdperk uit een ver verleden, ver voor het oude Egypte. Zep Tepi verwijst naar de Gouden Eeuw, een antieke, gewelddadige en immorele wereld, die zich voor de grote zondvloed had ontwikkeld. Het is dit tijdperk met hun wereldwijde religie (Satanisme) die men door middel van de New Age en globalisme opnieuw probeert te herstellen. Een nieuwe Gouden Eeuw onder aanvoering van de Illuminati. De Illuminati zien zichzelf daarbij als de verlichte mensen met de verborgen kennis. Net zoals de temperatuur in Fahrenheit, waarbij 32°F het vriespunt is en het vanaf 33° F begint te dooien.

flag_un

Een andere organisatie, waarvan sommigen beweren dat deze satanische banden met de Illuminati heeft, is de Verenigde Naties. Ook bij de VN zien we het nummer 33 terug. Als je de vlag van de VN bekijkt, zie je dat de wereld in 33 secties opgedeeld is, omringd door olijftakken. Toeval of heeft het een diepere betekenis? Als het geen toeval is, orkestreren de huidige machthebbers belangrijke gebeurtenissen en organisaties zodanig dat ze samenvallen met specifieke nummers die in esoterische kringen als invloedrijk, krachtig en magisch worden beschouwd.

Hoe kan men vooraf bepalen dat de VVD 33 zetels zou behalen?

Degene die nog heilig geloven dat we in Nederland eerlijke verkiezingen hebben en verkiezingsfraude alleen plaatsvindt in het buitenland, zal niet open staan voor het idee dat de verkiezingsuitslag is gemanipuleerd. Dit gebeurt echter vaker dan je denkt. Zo onthulde Wikileaks vorige maand dat de CIA zich in 2012 met de Franse verkiezingen heeft ingemengd. Volgens Thomas Williams heeft de CIA zich in meer dan 60 buitenlandse verkiezingen gemengd, om ervoor te zorgen dat in die landen de juiste ‘poppetjes’ aan de macht komen óf blijven.

Voorbeelden van het nummer 33 bij historische gebeurtenissen

 • Koningin Beatrix zat 33 jaar op de troon, waarna zij op 30 april 2013 afstand nam en het stokje overgaf aan haar zoon.
 • President John F. Kennedy was vermoord op 22 November, de 11e maand, de 22e dag rond de 33e breedtegraad op Dealey Plaza in Texas. Daarmee krijg je de cijferreeks: 11, 22, 33.
 • De zogenaamde zelfmoord van Adolf Hitler vond volgens de officiële lezing plaats op 30 april in 1945. Op de 30e dag van de maand om 3:30 uur. Daarmee krijg je de cijferreeks 333, volgens ingewijden een occult getal waarmee men een snelle doorgang in de reïncarnatiecyclus verkrijgt en men kan terugkeren als de echte historische Antichrist.

 

Wat is de occulte boodschap van de verkiezingsuitslag?

Tijdens de overwinningstoespraak van Rutte maakt hij diverse keren een 666-handgebaar. De eerste keer als hij aankondigt dat het er naar uitziet dat de VVD gewonnen heeft (op 7 seconden van deze video) en later wanneer hij zegt “dat Nederland Nee heeft gezegd tegen het verkeerde soort populisme” (op ± 21 seconden van deze video).

Zoals ik in het artikel Waarom ik dit jaar niet ga stemmen’ uitleg, is echter niet zozeer Rutte of zijn partij aan de macht, maar heeft in werkelijkheid de geheime schaduwregering de macht in handen. De zogenaamde verkiezingsoverwinning van Rutte met het behalen van 33 zetels is dan ook een krachtige boodschap dat zij nog steeds aan de macht zijn. De vraag is alleen hoe lang nog, want in het ooit zo machtige bouwwerk zijn steeds meer scheuren zichtbaar. Er zijn allerlei schandalen die, als deze massaal uitlekken en het volk doordrongen is van de ernst ervan, Rutte en velen anderen binnen het politieke establishment niet zullen overleven.

Rutte en Smit-Kroes maken een Illuminati handgebaar.

Rutte en Smit-Kroes maken een Illuminati handgebaar.

Denk maar eens aan de zaak Demmink. Deze zaak blijkt nog steeds ‘op slot’ te zitten, ondanks vergeefse pogingen van aanklagers om hem veroordeeld te krijgen. Toch begint de deksel van het internationale pedonetwerk aan alle kanten scheuren te vertonen. In Groot-Brittannië haalt het schandaal van de pedofiele misdaden van voormalig premier Edward Heath inmiddels al de mainstream media. Ook in Washington DC staat Pizzagate op barsten, waarbij voorspelt wordt dat 40-50% van het politieke establishment gearresteerd gaat worden. Als de dominostenen daar om gaan vallen, gaan ze hier in Nederland ook om. Het is de vraag of Rutte dan nog kan lachen, en wie het laatste lacht…

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Meer lezen?

> De verkiezingsuitslag van de illusie die ‘democratie’ heet: VVD 33 zetels

> Number 33: Secret Societies, UFOs, Death, Destruction & Disneyland

> 11, 22, and 33. The Illuminati / Freemason signature

Share.

About Author

29 reacties

 1. Ik kan niet geloven dat hij opnieuw is gekozen, dat ruikt naar corruptie, een oneerlijke telling van de stemmen.
  Na al die wanprestaties van de vvd nee, en dan al heel vroeg de overwinning aan het vieren zijn??
  Ik heb de petitie getekend voor een hertelling.Maar ja het worden allemaal poppetjes van de shaduw regering indien gekozen.Maar dan toch liever even een ander dan hoor die nepkop van Rutte pfff.

 2. Goed artikel Ella,

  Je hebt mensen die altijd lachen, simpel omdat zij zich gelukkig voelen, echter zijn er ook mensen die altijd lachen om hun angst te verbergen, angst omdat zij weten dat hun tijd geweest is. Mijn gevoel voor de verkiezingen was, dat de cabal er alles aan zou doen om Rutte te laten winnen, en zie het is geschied, echter of Rutte nog veel langer zal lachen……..! Stemmen is enkel het in stand houden van de illusie.

 3. Helaas komen we met die :onthullingen”nog steeds nergens. En met die veronderstelde aanvertel gezegde, als het de tijd is vertel ik het. Die is al meerdere malen geschreven. En nog steeds horen/lezen we, niets er over.Na al die tijd. Ook niet via de rechter.Dus kul verhalen voorals nog. Ik bedoel er is nog geen span brete die hun aannames schrijft. Voorbeelden Koningin Beatrix zat 33 jaar op troon, leeft haar zoon nog? En hoe heeft hij haar e.v.t van de troon verwijdert? Op die exsate datum? Die jij schrijft, of verondersteld?Er is in mijn gewaar woording dat een andere zoon naar voren geschoven word. In mijn ogen van waar hij naar buiten komt niet neutral is. Hij wordt de laatste tijd te veel naar voren gebracht. In een aantal acsepten (verovering.Een onderdeel van hem is schilderijen (Rome, oude schilderijen), daarnaast TNT, iets thenichies qua auto’s,Inovatiets volgens hem ten goede????Komt voor de bevolking. Er is te veel.wat zij ons niet willen vertellen.Net zoals politiek.Wat een nieuwe verwronge realiteit. Nieuwe consept in waar we nu zijn.

 4. Ron de Mooij on

  Wat een koude douche inderdaad ellaster/ martin vrijland vlijmscherpe analyse over de 33 zetels van mark rutte wat een stel zieke psychopatyshe geesten walgelijk .Ik hoop dat thomas williams en benjamin fulford gelijk krijgen en dat dit krapuul binnenkort achter de tralies zit of voor een vuurpeloton staat!!

 5. Wij zijn hersens gespoeld door de viese politiek speletjes van de via en hun wapens de media

 6. Thomas heeft aangegeven in de volgende Truth, Honor & Integrity-show aandacht te besteden aan de Nederlandse verkiezingen.

 7. Harold Liesdek on

  Ik kon het ook niet geloven dat Rutte opnieuw is gekozen. Ik had al het gevoel dat er ergens niet klopt. Zitten we weer met hem opgescheept. Hij kan verder het volk belasteren.

 8. Truus Ouwehand on

  Bedankt voor deze verhelderende informatie. Ik blijf het bizar vinden dat dit soort dingen gebeuren.

 9. Tijdens de overwinningstoespraak van Rutte maakt hij diverse keren een 666-handgebaar. De eerste keer als hij aankondigt dat het er naar uitziet dat de VVD gewonnen heeft (op 7 seconden van deze video) en later wanneer hij zegt “dat Nederland Nee heeft gezegd tegen het verkeerde soort populisme” (op ± 21 seconden van deze video). (zie links in het artikel)

 10. Hoop maakt z'n eigen magie on

  Bedankt, voor de heldere analyse, Ellaster. Ook voor de verslagen van Thomas Williams z’n Truth, Honor and Integrityshow.

 11. Je wordt gemist op Facebook Ella, deze is inmiddels 33x gedeeld

  Ik schrijf me graag in voor de emails.

 12. Sophia Blokker on

  Ik hoop wel dat het gauw achter de rug zal zijn, die rare wereld waar we nu in leven. Want soms word je niet vrolijk van al die berichten

 13. Kevin Maurits on

  Ik denk nog steeds dat prins Bernard hier iets mee te maken heeft. Ik bedoel, er was toen wel zo’n heibel met die man die ons land zo keihard heeft verraden dat ik denk dat hij ook achter deze verkiezingen zit. Ben zo blij dat ik op deze site kwam, Ella, je doet echt nobel werk. Pas wel op, er zijn mensen verdwenen die ook zulk soort informatie hebben blootgesteld zoals Gandhi en Mandela.

 14. Het zal wel zo zijn zoals Poetin zegt nl het maakt niet uit wie en wat er gestemd word ,wie er telt is belangrijk

 15. De verjaardag van Hitler?
  33-3-1933
  Jullie zitten echt iets groots op het spoor jongens..

 16. Ik mis je facebook site, graag ontvang ik mails van jou. Dit artikel heb ik dus gemist……

  Groet Judith

 17. Hij heeft 33 zetels gehaald omdat hij een oplichter en een leugenaar is en geholpen blijft worden door dezelfde elite oplichters en leugenaars.

 18. Het maakt helemaal niet veel uit welke partij aan de macht is, dezelfde ambtenaren blijven namelijk altijd zitten op de achtergrond. Er veranderd dus nooit iets. Indien de partij niet luisterd naar de ambtenaren zorgen zij wel voor chaos en puinhoop waardoor de regering valt.

 19. Op de ochtend van de verkiezingen werd via het nieuws al verkondigt dat de EU voorspelde dat Rutte ging winnen. Nou,dan weet je al genoeg. Rutte is een goede loopjongen voor de EU ,dat is in de afgelopen jaren al bewezen. Niks maar dan ook niks heeft hij voor de Nederlanders gedaan, een grote egotrip voor deze jongen. Vraag gewoon om je heen, Bent U inmiddels al een VVD stemmer tegengekomen?? En dan weet je genoeg.
  De grote hulp in deze overwinning is de media met hun bang makende fake verhalen. Het is propaganda media geworden in dienst van de staat.

  • Ron de Mooij on

   Helemaal mee eens sonja het enige waar hij mee bezig is nederland te verkwanselen, te bedriegen bestelen onze grondrechten met voeten te treden , t.b.v. de satanishe globalisten,bilderbergers,de khazariaanse maffia,zwarte adel stoppen deze zieke gasten!! Het is frustrerend dat wij wakkere mensen die deze sites bezoeken begrijpen dat onze verkiezingen gerigd zijn,gemanipuleerd en gestolen, en dat er schouderophalend op gereageerd word door ons volk. Wat is er voor nodig om het volk wakker te krijgen?? Die gelatenheid is ronduit onbegrijpelijk. De mensen snappen niet dat deze smeerlap een instrument is om de n.w.order uit te rollen. En zo en zo geloof ik niet in een overheid die zijn eigen bevolking systematish vergiftigd d.m.v. chemtrails om maar iets te noemen. Het is dan ook een verademing om te zien dat er nog mensen rondlopen die hun hersenpan wel gebruiken gr. Ron

 20. Waarom niet gestemd in maart: omdat het geen goed idee is te stemmen voor deze of gene bilderberger …
  Hei is hoog tijd dat de werkelijke adel DE scepter gaat zwaaien.