Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe artikelen van Ella Ster*? Geef dan aan dat je nieuwe berichten in je mail wil ontvangen. Zo weet je direct dat er een nieuw artikel is verschenen.

Hoe werkt het?

Plaats een reactie onderaan een artikel. Vul je naam en mailadres in. Vink daarna de optie aan “Stuur mij een email als er nieuwe berichten zijn.” Je kunt ook de bovenste selectievakje aanvinken “Stuur mij een email als er vervolgreacties zijn,” maar dat is optioneel. Klik daarna op “post comment.”

inschrijven-nieuwsbrief

Daarna kan het nog even duren, voordat je reactie op de website verschenen is. Zodra deze is toegelaten, wordt je inschrijving op de mailservice automatisch verwerkt.

Bevestig je inschrijving

Je ontvangt vervolgens een email met een link waarmee je de inschrijving bevestigt. Dat is alles. Vanaf dat moment ontvang je een email zodra er een nieuw artikel op Ella Ster* is verschenen.

Welke reacties worden wel en niet toegelaten?

In principe worden alle reacties toegelaten, behalve spam of reclameteksten. Ook als je een afwijkende mening hebt, is je reactie welkom. Wij zien dit andere standpunt als een verrijking, zodat mensen vanuit een breder perspectief naar zaken kunnen kijken en daarna hun eigen mening kunnen vormen. Zolang je die mening op korte en heldere wijze uiteenzet, fatsoenlijke taal gebruikt en respectvol blijft naar de andere lezers die een afwijkende mening hebben, zal deze worden geaccepteerd. Als anderen echter persoonlijk worden aangevallen, beledigingen of scheldwoorden worden geuit, worden reacties geweerd of verwijderd.

Wij kijken uit naar jullie reacties.

Ella Ster* en redactie

Share.

About Author

85 reacties

 1. Caroline Galjaard on

  Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen…
  Ik blijf je geweldige werk graag lezen dus ontvang graag in het vervolg je nieuwsbrief!

 2. Charlotte Jansen on

  Hoi Ella, ik wil graag op de hoogte blijven. Veel dank voor je informatieve artikelen!

   • Ella, ik teken cartoons die soms wel scherp op de snede zitten. In het verleden heb ik ook voor Blik op NOS journaal getekend.
    Als je mij een e-mail adres kunt geven dan mail ik er een paar door.

  • Els Bussink on

   Ik wil me inschrijven voor de mailbrief maar dat lukt me niet.
   Wat te doen?
   Misschien lukt het nu alsnog?

   Groet, Els.

 3. Hallo Ella,
  Petje af .. je doet fantastisch werk 🙂
  Ik ontvang heel graag nieuwe berichten via mijn e-mailadres
  Lichtgroet, Nora

 4. Dit is allemaal wel even slikken zeg! Maar de nieuwsgierigheid is aangewakkerd!

 5. GerJo Greven on

  Hoi Ella Ster, ik probeer mij in te schrijven voor de nieuwsbrief, maar dat wil niet lukken omdat de inschrijffunctie niet actief is, is deze functie ’s avonds misschien niet actief? Dan zou ik het morgen nog even kunnen proberen.

 6. pascale rasschaert on

  Hoi Ella, ik blijf ook graag je waardevolle informatie ontvangen waarvoor dank.

 7. Tineke Kuipers on

  Graag ontvang ik je berichten per mail, Dank je wel voor je artikelen, lees ze met veel belangstelling. Liefs Tineke

 8. Hierbij meld ik me aan! Tot nu toe de artikelen met veel belangstelling gelezen!

 9. Beste Ella,

  In het artikel over 9/11 staat dat Aaron Russo in het interview met Alex Jones vertelt dat hij inside informatie had van David Rockefeller over 9/11 (voorkennis) Dat klopt niet! Dat moet Nicolas Rockefeller zijn. Aaron en hij waren beste vrienden. Nicolas Rockefeller is niet direkt familie van David ondanks dat ze dezelfde achternaam hebben. Zie link: https://m.youtube.com/watch?v=YGAaPjqdbgQ

  • Volgens mij staat er dat niet. De eerste paragraaf gaat over David Rockefeller. In de tweede paragraaf die betrekking heeft op Russo staat “Nick Rockefeller”. Ik ken hun precieze familiebanden niet, maar de vraag die opkomt is natuurlijk hoe wist Nicholas Rockefeller van de plannen rond 9/11 en de geplande oorlog in Irak en Afghanistan.